Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11021 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 January 2012 - 08:06 PM

Da'!!! si eu tot acilovir am luat :) vai ce rau imi pare ,ca stiu ce nashpa e zosterul :-*

#11022 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 21 January 2012 - 08:16 PM

A, şi în privinţa machiajului de la prezentări, gândeşte-te că eşti bărbat. Ei nu pun nimic pe cele 3 bube care le ies pe faţă. Fac prezentarea şi gata, oricum pe şefi îi interesează eficienţa, nu aspectul prezentatorului.
Te poţi simţi foarte stăpână pe tine pentru că eşti cea mai bună, şi ai fi la fel de bună şi dacă ai fi Betty cea urâtă... :-*
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#11023 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2012 - 08:20 PM

Eu cred ca poti sa le maschezi cu putin fond de ten ,se mai estompeaza putin sau incearca la farmacie cred ca sunt niste plasturi herpetici :-*

#11024 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 January 2012 - 08:48 PM

Daniella, imi pare rau ca tot ai avut probleme.Sanatate multa.Cat de ascuns monstrii, daca iti faci pb ca o sa te cojesti, te dai inainte cu crema hidratanta si abia dupa aplici fondul de ten.

Izuk, asa si noi, la sf de saptamana facem cumparaturile si daca mai e ceva mai luam pe parcurs.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#11025 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 January 2012 - 08:55 PM

Daniella, multa sanatate...cred ca ai fost hiperstresata , cu toate zona si ce belele ai avut.
Eu azi am avut musafiri dragi, asa ca sunt oleaca ko...mai ales ca am avut o saptamana maraton :-* si de maine pe cai ca se filmeaza...suntem in turneu:)
austria, jermanika, rusia :)
va doresc o seara placuta

#11026 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2012 - 09:01 PM

Vezi postareastella, la 21 January 2012 - 08:55 PM, a spus:

Daniella, multa sanatate...cred ca ai fost hiperstresata , cu toate zona si ce belele ai avut.
Eu azi am avut musafiri dragi, asa ca sunt oleaca ko...mai ales ca am avut o saptamana maraton :) si de maine pe cai ca se filmeaza...suntem in turneu:)
austria, jermanika, rusia :)
va doresc o seara placuta

Hodina' si relax placut Stelina draga! :) :-* si eu sunt oleaca k.o,la tv. nu-i nik,asa ca o sa trag o baie relax si la nani,am facut azi scurta la mana ca am facut salata de icre la mama (eu doar frec la lingura de lemn pana-mi sar capacele) :) o mancare rece si un tortulet :)

#11027 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 09:07 PM

Vezi postareaIoana, la 21 January 2012 - 08:48 PM, a spus:

Cineva mi-a facut pofta cu mamaliga asa ca am comis-o din pacate nu am fost asa de rapida si deja simt ca imi iese un herpes pe buza :-*

Asa ca mi-am facut bulz ardelenesc si am tras si un ou de tara deasupra si smantana proaspat stransa din ulcica si gata cina

Sa va fie de bine!!!!!!!!

#11028 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 09:24 PM

Daniella,

Imi pare tare rau ca toate se tin scai de tine. Eu zic sa nu pui pudra pe eruptia care a aparut pe fata. Esti sigura ca este zoster? intreb ptr ca stiu ca zosterul doare ingrozitor. Sa pui cum zic fetele doar ce este tratament nu pune peste ele altceva. Asta e!!! o sa treaca. Vezi de plasturi.

Eu asa stiu ca se activeaza cand sist imunitar este scazut si pe baza de stres.
Sa iei ceva si ptr intarirea sistemului imunitar.

Sa te faci bine repede. :-*

#11029 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 January 2012 - 09:38 PM

Daniella draga , multa sanatate!

#11030 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 21 January 2012 - 09:46 PM

Daniella,nu stiu ce controale vei avea,dar pare c-ar veni FBI-ul dupa tine.Incearca sa te calmezi(stiu ca-i greu) si sa fii sigura ca nimeni nu face lucrul mai bine ca tine acolo si poate reusesti sa o tratezi mai cu relax.De camuflat,nu prea stiu,dar stiu cum te simti,pentru ca si mie de multe ori imi apare cate-un herpes anume atunci cand am vreun eveniment sau intalnire.

Coral,zovirax-ul chiar ajuta? Am vrut sa-mi iau si eu o data,dar cand am vazut pretul... :violent5:

Stela,incepem sa gavarim pa ruski saptamana viitoare?Cred ca va fi o perioada obositoare dar si foarte placuta pentru tine.Eu asa m-as duce cu Vale,ca-mi place sitiul tare mult,dar deocamdata stau de-i tin de plictiseala Ioanei langa soba. :rolleyes:

#11031 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 09:57 PM

zovirax`ul este tot aciclovir dar varianta straina. Se zice ca este mai bun dar......nu la toata lumea are efectul dorit. Sunt plasturi care sunt foarte buni se lipesc pe buba cu umezirea inainte a locului afectat si sunt totodata si protectie.

#11032 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 January 2012 - 10:15 PM

Vezi postareacerra, la 21 January 2012 - 09:07 PM, a spus:

[Sa va fie de bine!!!!!!!!

sa-mi fe de bine, ca am papat singura, ca sunt doar eu si pisica acasa de ieri pana maine seara :rolleyes:).Ne facem de cap, ea umbla teleleu, eu ma tratez cu vin fiert in fata focului.

Stellina, drum bun .
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#11033 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 January 2012 - 10:49 PM

Vezi postareaIoana, la 21 January 2012 - 10:15 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 21 January 2012 - 09:07 PM, a spus:

[Sa va fie de bine!!!!!!!!

sa-mi fe de bine, ca am papat singura, ca sunt doar eu si pisica acasa de ieri pana maine seara :rolleyes:).Ne facem de cap, ea umbla teleleu, eu ma tratez cu vin fiert in fata focului.

Sa`ti fie atunci de bine!

Eu am baut azi vin dar nefiert. Si acum ma tot gandesc ce sa fac maine papa.Ce stiu sigur un sos rece cu avocado ptr (aici ma impiedic) nustiu daca friptura sau gratar si de care oratanie sau animal.
Si am dormit azi dupa masa si dulce nika. vad eu maine ce imi nazare.

Mi`ai facut pofta acu iara de vin si sa mai punem un paharel ca mai am o pariziana si o incalzesc si o pap acum. Da, la ora asta da.

Stellina, drum bun .

Si din partea mea stellina!

M`am dus la bvucatarie si m am razgandit cu pariziana. Am dat de altceva cu ochiul si pariziana papa sotul meu.

De asta am dat

Fisier atasat  IMG_2045 (Medium).jpg (54.34K)
Number of downloads: 0

Dupa ce am rasturnat mamaliga din ceaun, am turnat lapte in ceaun si am lasat sa fiarba apoi cand sa stamparat am ras mamaliga prinsa de ceaun.

#11034 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 January 2012 - 12:17 AM

Stellina sa ai multa liniste si stapanire sa ajuti pe Vale cu starea de incredere in ea, asta e important ca examenele sunt foarte dure, in primul an mai ales. Mult succes!

Fetele multumesc. Da, zovirax oftalmic am primit, pt ca am si in zona ochilor zosterul si zovirax normal pt resutl de bube, iar oral mi-a dat Valtrex. Inainte sa ajung la dr (ca nu am gasit progr decat seara, cam la doua zile dupa prima eruptie) am luat aciclovir pastile care mi-au facut o amaraciune in gura si mi-au uscat pielea pe fata. Anxiolitice nu am luat... nici nu m-am gandit, nici nu mi-au recomandat, nici nu cred ca mai faceam fata sa muncesc ... ca teoretic la starea in care am fost saptamana asta nu prea eram buna de munca nici fara pastile.... am fost ca un zombi toata saptamana ...
da, asa-i iese pe fond de stres si de imunitate scazuta, iau vit C picaturi

anyway, revenind, ultima saptamana ati postat numai bunatati, la care m-am uitat azi, am salivat si mi-a fost toata ziua foame...

Any, ti-ai revenit?

pupez...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11035 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 22 January 2012 - 03:14 AM

Seara bunala spartu' targului. Taman ce-am terminat de citit vreo treij' de pagini, din ultimele 2 zile, cat n-am apucat sa mai citesc. Ori scrieti, ori scrieti!!!!! :P Mi-a luat mai bine de-o ora sa ajung la zi! :D
Sanatate multa bolnavilor, sper sa va reveniti curand!
Io am facut Gateau royal in seara asta. Maine (adicatelea azi, de-acu'), il scot la plimbare, la o aniversare intr-o crasma. Sper sa le placa tuturor. :violent5: Normal ca n-am gasit nicaieri "danteluta", nici vreo dracie cu care sa le-nlocuiesc, asa ca am facut si Gavottes. Normal ca nu mi-au iesit foarte subtiri si uniforme (nici macar la culoare), da' noi sa fim sanatosi! :rolleyes:
Maine dimineata (cand m-oi trezi, candva), sper sa apuc sa ornez oares'cum tortura. Am ceva planuri, da' intai sa vad la cat fac ochisori. :P
Am facut s-un bors de fasole cu ciolan afumat, friptura e de vreo 2 zile... Oricum, maine mancam la crasma. De ce oare m-oi fi strofocat sa mai fac mancare??? :P
Ma duc la nani acu'. Jupanu' doarme de ceva timp, tre' sa-i urmez exemplul.
Somn usor tuturor!

#11036 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 January 2012 - 08:32 AM

Daniela, :rolleyes:....am avut la bac zona zoster eu, tot de stres. si tot pe fata. habar n-am ce mi s-a dat, e mult de atunci.
Fa-te bine si lasa esteticul. Cum a zis si Koral pe barbati ii doare in cur asa ca nici tie n-ar trebui sa-ti pese (stiu ca e usor de zis de pe margine)....bafta oricum.

#11037 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 January 2012 - 09:23 AM

Buna dimineata. am dormit ca butucul, ca si eu am avut o saptamana de mare hinghereala :rolleyes:, care s-a terminat ieri cu invitatie pentru o surprise party a nasului Valentinei...si a fost surprins placut si toata lumea s-a simtit bine.am pus poze la topikul Anutzei cu cina la prieteni, doar ca la noi era la pranz =);,
de acum sa ma pun pe facut bagaje, alea alea...dar pamna atunci imi beau cafelutza cu voi...
Gianinoooooooooooooooooo , a venit fratello aseara cu 2 harbuji in valiza :violent5: ( la samaliot bre)...asa ca azi inainte de plecare
dezmatz harbujesc :D, si mi-a adus si foi de curechi ( varza murata ) d'alea modovinesti, fine si matasoase...wow.
Daniella, in primul rand sanatate, in al doilea rand,incearca sa nu te mai stresezi atata fata mea, ia niste echinaceea, care ajuta la imunitate, dar am citit ca nu se ia mai mult de 8 saptamani, caci altfel da efect contrariu, si slabeste imunitatea.
nici eu n-as pune tencuieli pe fata, lasa sa respire pielea , mai ales ca ai zona.
In ceea ce-o priveste pe fiimea, i-am zis ca un examen e aleatoriu...poti sa nu stii mai nimic, si sa stii un subiect care-ti pica, si ...contrariu sa fi invatat tot, sa ai o zi proasta si sa panichezi...deci , se concentreaza pe restul...la chimie a fost bine . mai are luni fizica si lunea viitoare algebra lineara.era intoarsa ca a invatat enorm, si zice ea ca nu a fost bine ( dar e o perfectionista :P ).
Va doresc o duminica si o saptamana placuta tuturor.
Foxxy, ma duc sa ma uit la "royal"

ia un ananas, sa va racoriti, si un buchet de lalele, sa va inveseliti.

Fisiere atasate

#11038 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 22 January 2012 - 09:33 AM

Buna dimineata
Daniella multa sanatate si sa treci cu bine de toate controalele la job, sper sa se mai relaxeze situatia ca nu o sa poti rezista mult asa :violent5:
O duminica frumoasa tuturor, eu cred ca o sa merg in oras cu fiica-mea azi, o sesiune de shopping, asa ca fetele :rolleyes:

Fisiere atasate

Imagine postata

#11039 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 January 2012 - 09:53 AM

Buna dimineata!

Stelino,sa inteleg ca o sa te gandesti la Je',cand o sa te delectezi cu harbujeii?! :violent5: Sa va fie de bine :D
Eu cred ca o sa pap la mama salata de ardei sau gogosari copti (de la congi pusi' de asta toamna cu tot cu zeama lor aia buna )mie imi plac asa salata, de mor :rolleyes:

#11040 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 January 2012 - 10:20 AM

Ia Gianino...

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima