La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 21 January 2012 - 08:06 PM
Postat 21 January 2012 - 08:16 PM
Te poţi simţi foarte stăpână pe tine pentru că eşti cea mai bună, şi ai fi la fel de bună şi dacă ai fi Betty cea urâtă...
Postat 21 January 2012 - 08:20 PM
Postat 21 January 2012 - 08:48 PM
Izuk, asa si noi, la sf de saptamana facem cumparaturile si daca mai e ceva mai luam pe parcurs.
Postat 21 January 2012 - 08:55 PM
Eu azi am avut musafiri dragi, asa ca sunt oleaca ko...mai ales ca am avut o saptamana maraton
austria, jermanika, rusia
va doresc o seara placuta
Postat 21 January 2012 - 09:01 PM
stella, la 21 January 2012 - 08:55 PM, a spus:
Eu azi am avut musafiri dragi, asa ca sunt oleaca ko...mai ales ca am avut o saptamana maraton
austria, jermanika, rusia
va doresc o seara placuta
Hodina' si relax placut Stelina draga!
Postat 21 January 2012 - 09:07 PM
Ioana, la 21 January 2012 - 08:48 PM, a spus:
Cineva mi-a facut pofta cu mamaliga asa ca am comis-o din pacate nu am fost asa de rapida si deja simt ca imi iese un herpes pe buza
Asa ca mi-am facut bulz ardelenesc si am tras si un ou de tara deasupra si smantana proaspat stransa din ulcica si gata cina
Sa va fie de bine!!!!!!!!
Postat 21 January 2012 - 09:24 PM
Imi pare tare rau ca toate se tin scai de tine. Eu zic sa nu pui pudra pe eruptia care a aparut pe fata. Esti sigura ca este zoster? intreb ptr ca stiu ca zosterul doare ingrozitor. Sa pui cum zic fetele doar ce este tratament nu pune peste ele altceva. Asta e!!! o sa treaca. Vezi de plasturi.
Eu asa stiu ca se activeaza cand sist imunitar este scazut si pe baza de stres.
Sa iei ceva si ptr intarirea sistemului imunitar.
Sa te faci bine repede.
Postat 21 January 2012 - 09:46 PM
Coral,zovirax-ul chiar ajuta? Am vrut sa-mi iau si eu o data,dar cand am vazut pretul...
Stela,incepem sa gavarim pa ruski saptamana viitoare?Cred ca va fi o perioada obositoare dar si foarte placuta pentru tine.Eu asa m-as duce cu Vale,ca-mi place sitiul tare mult,dar deocamdata stau de-i tin de plictiseala Ioanei langa soba.
Postat 21 January 2012 - 09:57 PM
Postat 21 January 2012 - 10:15 PM
Postat 21 January 2012 - 10:49 PM
Ioana, la 21 January 2012 - 10:15 PM, a spus:
cerra, la 21 January 2012 - 09:07 PM, a spus:
sa-mi fe de bine, ca am papat singura, ca sunt doar eu si pisica acasa de ieri pana maine seara
Sa`ti fie atunci de bine!
Eu am baut azi vin dar nefiert. Si acum ma tot gandesc ce sa fac maine papa.Ce stiu sigur un sos rece cu avocado ptr (aici ma impiedic) nustiu daca friptura sau gratar si de care oratanie sau animal.
Si am dormit azi dupa masa si dulce nika. vad eu maine ce imi nazare.
Mi`ai facut pofta acu iara de vin si sa mai punem un paharel ca mai am o pariziana si o incalzesc si o pap acum. Da, la ora asta da.
Stellina, drum bun .
Si din partea mea stellina!
M`am dus la bvucatarie si m am razgandit cu pariziana. Am dat de altceva cu ochiul si pariziana papa sotul meu.
De asta am dat
IMG_2045 (Medium).jpg (54.34K)
Number of downloads: 0
Dupa ce am rasturnat mamaliga din ceaun, am turnat lapte in ceaun si am lasat sa fiarba apoi cand sa stamparat am ras mamaliga prinsa de ceaun.
Postat 22 January 2012 - 12:17 AM
Fetele multumesc. Da, zovirax oftalmic am primit, pt ca am si in zona ochilor zosterul si zovirax normal pt resutl de bube, iar oral mi-a dat Valtrex. Inainte sa ajung la dr (ca nu am gasit progr decat seara, cam la doua zile dupa prima eruptie) am luat aciclovir pastile care mi-au facut o amaraciune in gura si mi-au uscat pielea pe fata. Anxiolitice nu am luat... nici nu m-am gandit, nici nu mi-au recomandat, nici nu cred ca mai faceam fata sa muncesc ... ca teoretic la starea in care am fost saptamana asta nu prea eram buna de munca nici fara pastile.... am fost ca un zombi toata saptamana ...
da, asa-i iese pe fond de stres si de imunitate scazuta, iau vit C picaturi
anyway, revenind, ultima saptamana ati postat numai bunatati, la care m-am uitat azi, am salivat si mi-a fost toata ziua foame...
Any, ti-ai revenit?
pupez...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 22 January 2012 - 03:14 AM
Sanatate multa bolnavilor, sper sa va reveniti curand!
Io am facut Gateau royal in seara asta. Maine (adicatelea azi, de-acu'), il scot la plimbare, la o aniversare intr-o crasma. Sper sa le placa tuturor.
Maine dimineata (cand m-oi trezi, candva), sper sa apuc sa ornez oares'cum tortura. Am ceva planuri, da' intai sa vad la cat fac ochisori.
Am facut s-un bors de fasole cu ciolan afumat, friptura e de vreo 2 zile... Oricum, maine mancam la crasma. De ce oare m-oi fi strofocat sa mai fac mancare???
Ma duc la nani acu'. Jupanu' doarme de ceva timp, tre' sa-i urmez exemplul.
Somn usor tuturor!
Postat 22 January 2012 - 08:32 AM
Fa-te bine si lasa esteticul. Cum a zis si Koral pe barbati ii doare in cur asa ca nici tie n-ar trebui sa-ti pese (stiu ca e usor de zis de pe margine)....bafta oricum.
Postat 22 January 2012 - 09:23 AM
de acum sa ma pun pe facut bagaje, alea alea...dar pamna atunci imi beau cafelutza cu voi...
Gianinoooooooooooooooooo , a venit fratello aseara cu 2 harbuji in valiza
dezmatz harbujesc
Daniella, in primul rand sanatate, in al doilea rand,incearca sa nu te mai stresezi atata fata mea, ia niste echinaceea, care ajuta la imunitate, dar am citit ca nu se ia mai mult de 8 saptamani, caci altfel da efect contrariu, si slabeste imunitatea.
nici eu n-as pune tencuieli pe fata, lasa sa respire pielea , mai ales ca ai zona.
In ceea ce-o priveste pe fiimea, i-am zis ca un examen e aleatoriu...poti sa nu stii mai nimic, si sa stii un subiect care-ti pica, si ...contrariu sa fi invatat tot, sa ai o zi proasta si sa panichezi...deci , se concentreaza pe restul...la chimie a fost bine . mai are luni fizica si lunea viitoare algebra lineara.era intoarsa ca a invatat enorm, si zice ea ca nu a fost bine ( dar e o perfectionista
Va doresc o duminica si o saptamana placuta tuturor.
Foxxy, ma duc sa ma uit la "royal"
ia un ananas, sa va racoriti, si un buchet de lalele, sa va inveseliti.
Fisiere atasate
-
ananas.jpg (92.87K)
Number of downloads: 0 -
buket lalele.jpg (80.35K)
Postat 22 January 2012 - 09:33 AM
Daniella multa sanatate si sa treci cu bine de toate controalele la job, sper sa se mai relaxeze situatia ca nu o sa poti rezista mult asa
O duminica frumoasa tuturor, eu cred ca o sa merg in oras cu fiica-mea azi, o sesiune de shopping, asa ca fetele
Fisiere atasate
-
1cafea.jpg (150.18K)
Postat 22 January 2012 - 09:53 AM
Stelino,sa inteleg ca o sa te gandesti la Je',cand o sa te delectezi cu harbujeii?!
Eu cred ca o sa pap la mama salata de ardei sau gogosari copti (de la congi pusi' de asta toamna cu tot cu zeama lor aia buna )mie imi plac asa salata, de mor
Postat 22 January 2012 - 10:20 AM
Fisiere atasate
-
harbuz.jpg (52.84K)
Number of downloads: 0 -
harbujei&muraturi mod.jpg (65.59K)

Ajutor