Foxyy, la 29 January 2012 - 02:20 AM, a spus:
la mine ii zice Lazy Susan, da un gogu sa vezi daca despre asta e vorba.
am citit si eu din urma, am admirat-o pe Beuta cu papucii uriesi (si eu ii gasesc aiurea mereu si ele nu isi dau seama cum de stiu ca au umblat pe acolo
a fost un succes total aseara, a fost pt socrii, au implinit 51 de ani de casatorie si am vrut sa le fac aici la mine ca prietenii lor sant deja la varsta cand nu mai vor sa conduca mult si ei nu mai stau asa aproape de oras. ...au fost placut impresionati. nu am putut face poza decat la tarta de cioco a Andradei. atat.
am avut : roast de miel si vita, pui marinat la gratar, fasole la metru la abur, legume la cuptor (dovleac, morcov, ceapa mica ca arpagicul, usturoi, varzuci de bruxelles)....potato bake (cartof gratin cred? ), potato salad si garden salad, paine cu rosii uscate care a iesit dementiala, am facut dubla cantitate si tot s-a dus
entre: baba ganouj, hummus, basil+ parmezan dip, ardei copt+ parmezan dip, avocado dip cu chips de rigoare si biscuiti, tarta cu dovlecel si morcov, chips simpli si cu arome.
desert: tarta cu cioco si citrus ricotta cake , tarta cu inghetata au servit (de vanilie) si matusa lui a adus cupcakes superbe pt copii
am avut Moet sampanie (care mie nu-mi place deloc dar restul o prefera), Riccadona, bere de vreo 3 feluri, vin alb si rosu, eu am baut cidru de strawberries si lime si am avut si un pahar de riccadona dar nu am putut sa iau mai mult de 3 inghitituri, copilul asta mi-a schimbat gusturile, nu pot bea vin , sampanie etc. as bea jack daniels insa
mi-a luat de dimineata pana la 3 sa termin tot, ricotta cake era facut de cu seara insa. rupta am fost la sfarsitul zilei dar toti multumiti si ghiftuiti. si socrii super recunoscatori.
deci ma declar satisfacuta. azi fetele pleaca la bunici pt 2 zile si nu mai gatesc nimic si nici maine. ma simt super obosita si iar o sa fie extrem de cald.
o zi buna va doresc.

Ajutor