Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11581 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 29 January 2012 - 04:42 AM

Vezi postareaFoxyy, la 29 January 2012 - 02:20 AM, a spus:

Da' despre ce site vorbiti voi? Ala de la Ikea? Sau m-am pierdut complet io pe drum??? :rolleyes: Ca platou rotativ as vrea si eu. Am vazut, candva.... demult, da' n-am luat atunci. Intre timp, negura uitarii s-a asternut complet si nu-mi aduc aminte nici macar pretul platoului cu pricina... dar'mite locatia! :thumleft:

la mine ii zice Lazy Susan, da un gogu sa vezi daca despre asta e vorba.
am citit si eu din urma, am admirat-o pe Beuta cu papucii uriesi (si eu ii gasesc aiurea mereu si ele nu isi dau seama cum de stiu ca au umblat pe acolo :hungry: )

a fost un succes total aseara, a fost pt socrii, au implinit 51 de ani de casatorie si am vrut sa le fac aici la mine ca prietenii lor sant deja la varsta cand nu mai vor sa conduca mult si ei nu mai stau asa aproape de oras. ...au fost placut impresionati. nu am putut face poza decat la tarta de cioco a Andradei. atat.
am avut : roast de miel si vita, pui marinat la gratar, fasole la metru la abur, legume la cuptor (dovleac, morcov, ceapa mica ca arpagicul, usturoi, varzuci de bruxelles)....potato bake (cartof gratin cred? ), potato salad si garden salad, paine cu rosii uscate care a iesit dementiala, am facut dubla cantitate si tot s-a dus :P

entre: baba ganouj, hummus, basil+ parmezan dip, ardei copt+ parmezan dip, avocado dip cu chips de rigoare si biscuiti, tarta cu dovlecel si morcov, chips simpli si cu arome.

desert: tarta cu cioco si citrus ricotta cake , tarta cu inghetata au servit (de vanilie) si matusa lui a adus cupcakes superbe pt copii :P

am avut Moet sampanie (care mie nu-mi place deloc dar restul o prefera), Riccadona, bere de vreo 3 feluri, vin alb si rosu, eu am baut cidru de strawberries si lime si am avut si un pahar de riccadona dar nu am putut sa iau mai mult de 3 inghitituri, copilul asta mi-a schimbat gusturile, nu pot bea vin , sampanie etc. as bea jack daniels insa ;) si cate un pahar de bere din an in paste.

mi-a luat de dimineata pana la 3 sa termin tot, ricotta cake era facut de cu seara insa. rupta am fost la sfarsitul zilei dar toti multumiti si ghiftuiti. si socrii super recunoscatori.

deci ma declar satisfacuta. azi fetele pleaca la bunici pt 2 zile si nu mai gatesc nimic si nici maine. ma simt super obosita si iar o sa fie extrem de cald.

o zi buna va doresc.

#11582 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 29 January 2012 - 06:21 AM

Angel esti o super woman! De unde ai avut atata energie sa pregatesti toate astea? Ca eu gatesc un blid de mancare si trebuie sa stau jos sa ma odihnesc...

#11583 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 29 January 2012 - 07:48 AM

Buna dimineata
Iaca ce faceti voi noaptea in loc sa dormiti, dar are omul ce citi la cafea :D
-18 grade la Iasi si azi trebuie sa ies din casa :(( si nu stiu cum am reusit sa racesc, ma doare in gat.
Intai vreau sa zic ce tare ma bucur ca se prevede o intalnire la Iasi, abia astept, dati de stire si ne cafelim!!!
Apoi, OMG, ce-ai facut tu acolo Angel, cata energie poti sa ai, normal ca socrii sa-ti fie recunoscatori, nu cred ca se gasesc asa nurori pe toate drumurile!

Daniella, m-am distrat copios admirand-o pe Beutza cu papucii lui Guliver sau dormind cu fundu'n sus, e o frumoasa, manca-o-ar mama!

Nici nu ma uit la toate bunatatile pe care le-ati facut voi, ca is cah, mi se duce de rapa tentativa de dieta :D
Eu am reusit ieri, la ralenti, sa fac ceva curatenie, spalat 2 masini, si gatit ficatei libanezi si ciuperci cu usturoi. Azi inca nu stiu, dar precis am in meniu o cisterna de ceai fierbinte, sa-mi treaca gatul. Sa aveti o duminica linistita si stati la caldura/racoare dupa caz :) Va pup pe toti pe rand!

Fisiere atasate

Imagine postata

#11584 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 January 2012 - 08:52 AM

Vezi postareaDaniella, la 29 January 2012 - 12:15 AM, a spus:

Geany, sa nu uit! m-ai ucis cu ce ai gatit ieri! :D vreau ciorba de burta, vreau pui cu sos alb de ciuperci si mamaliguta :D
Azi nu prea ai fost activa, sper ca esti ok :((

Daa! Pai a mai avut si sotul treaba la calculator :) si azi v-om fi pe drumuri!

Cum am zis Bea' e o scumpa :D
O zi faina tuturor! :D

P.S O sa intru si o sa va salut de la matusa si unchiul ,ca o sa le arat si lor ce ati mai facut.

#11585 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 January 2012 - 09:58 AM

Vezi postareaOana S, la 29 January 2012 - 04:35 AM, a spus:

Daaaaaaaa, as vrea sa ne intalnim, se mai pune vorba!
As fii oprit si la Bucuresti si sa stau o zi acolo ca sa ma intalnesc cu Zoazo, Daniella...

:((

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11586 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 January 2012 - 10:15 AM

Salut si de la mine!
Iaca feliute din Cerrulina! Faceti-o si voi ca-i superba!
Facui si rulada de omleta cu cascaval, dar s-a papat rapid!

Fisier atasat  cerra sectiune.jpg (44.5K)
Number of downloads: 0

Io as musca o buactica din funduletul lui Bea.Ma uitam la ea ca-i cat roata masinii! O frumusete!
Bub ce-o mai fi facand?
Va urez o zi buna si-asa cum va doriti!
Hazel, niste ceai cu miere si lamaie!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#11587 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 10:26 AM

Vezi postareazoazorel, la 29 January 2012 - 10:15 AM, a spus:

Salut si de la mine!
Iaca feliute din Cerrulina! Faceti-o si voi ca-i superba!
Facui si rulada de omleta cu cascaval, dar s-a papat rapid!

Io as musca o buactica din funduletul lui Bea.Ma uitam la ea ca-i cat roata masinii! O frumusete!
Bub ce-o mai fi facand?
Va urez o zi buna si-asa cum va doriti!
Hazel, niste ceai cu miere si lamaie!

Zoazo' nush' ce faci dar tot ce faci imi faci mie pofta,am facut aseara cartofi copti cu smantana ca vazusem la tine,acum parca vreau omleta cu cascaval :D Faina sexiunea da' la asta pot sa rezistez.

Bub' abea asteapta sa melgem la o bele' :) ...traducere= ''la o bere'' adica la local,cu tot fameleonul ca face matusa si unchiul de 40 de zile fratelui unchiului ce s-a prapadit subit de sarbatori :D ,bub' a promis ca v-a papa tot-tot: ci' salmale,ci' bolsh' ci' mai ales colacel (ala ii place lui mult de la pomana ,culege de la toti de la masa si-i bobineaza de numa :(( )
Faza e ca e tzapan de frig,un ger ... :D
O sa mergem cu taxiul si dus si intors ca nici nu se pune problema altfel.

Vreau sa-i arat lui matusa painea margareta a lui Ria ,o sa-i plac mult :D

#11588 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 29 January 2012 - 10:53 AM

Geany, uite, special pentru tine:

Fisier atasat  omleta.jpg (42.03K)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#11589 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 29 January 2012 - 10:56 AM

Buna dimineata,
n-am apucat sa va citesc din urma , sper sa apuc mai tarziu
O duminica placuta fetelor harnice de la han
Va las tortul ciocolatos al lui Foxyy :(( , si fug ca mai am treaba
Sper sa va placa

Fisiere atasate

#11590 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 January 2012 - 11:00 AM

Vezi postareaFoxyy, la 29 January 2012 - 02:20 AM, a spus:

Da' despre ce site vorbiti voi? Ala de la Ikea? Sau m-am pierdut complet io pe drum??? :) Ca platou rotativ as vrea si eu. Am vazut, candva.... demult, da' n-am luat atunci. Intre timp, negura uitarii s-a asternut complet si nu-mi aduc aminte nici macar pretul platoului cu pricina... dar'mite locatia! :((

Neata!
Da, Fox, ala de la Ikea.
Am plecat :D !

#11591 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 11:00 AM

Vezi postareazoazorel, la 29 January 2012 - 10:53 AM, a spus:

Geany, uite, special pentru tine:

Mnee! Sar-na :)

Lili si tortul ciocolatos :((

#11592 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 29 January 2012 - 11:16 AM

Hello,

Va aduc pe linga zoazo ceva tot semnat cerulina :((

sexiuni ale tortului savarina

Fisier atasat  IMG_2176 (Medium).jpg (78.71K)

Fisier atasat  IMG_2180 (Medium).jpg (73.14K)

#11593 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 29 January 2012 - 12:31 PM

Vezi postareaCarpatica, la 29 January 2012 - 06:21 AM, a spus:

Angel esti o super woman! De unde ai avut atata energie sa pregatesti toate astea? Ca eu gatesc un blid de mancare si trebuie sa stau jos sa ma odihnesc...

usor, usor, am inceput de dimineata :((
nici eu nu am energie multa, azi sant terminata. fetele au plecat si m-am dus sa-mi iau paturicile si coperta de la masa de infasat. daca iti poti inchipui ce obosita ma simt daca nu m-am mai dus in alte magazine sa iau nimic :) de obicei bantui, mai ales cand sant singura :D

merg ca o rata, parca m-am dublat in ultimile 2 saptamani. si caldura nu ajuta. noaptea nu dorm nici cu aerul dat drumul ca la pupaza asta nu-i convine nici o pozitie mai nou. iar ziua mai am si altele de facut, fetele incep scoala, controale la dr, teste de sange, o sa ma linistesc cand vine bebe

#11594 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 12:32 PM

Hazel, Geany, Zozo va pup!
Angel, curat super - women! cum poti mai sa stai atata in picioare la ... cate saptamani ai?

Io am gatit, am si luat pranzul. Picea doarme. Ziceam sa o scoatem cu sania azi, dar dimi erau -16 gradute :(( . Ieri a stat vreo juma de ora in 2 randuri in curte si cre'k seamana cu ma-sa ... a vrut sa se traga in casa la cald ...

#11595 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 12:36 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 January 2012 - 11:00 AM, a spus:

Am plecat :) !

Spor la cumparaturi. Abia astept sa vii cu cosul cu frumuseti sa ne arati ce ai cules ...

Moama ce de dulciuri, mi-ati creat pofta de o crema de aia fina de cioco ... sau de tiramissu ... pfff cat sa mai rezist si eu? :((

#11596 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 29 January 2012 - 01:17 PM

hai ma ca nu e asa rau. nu mi se umfla picioarele asa rau ca prima data, doar ma dor talpile si obosesc ca na, cari greutate in fata, doare spatele...
da nu e asa naspa. si cand mai ai si alte pitulici nu mai merge cu stat in pat non stop. bine ca lucreaza el de acasa, daca mi-e rau nu trebuie sa dau de ceasul mortii ca nu are cine sa aibe grija de ele.

am 35sapt maine

#11597 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 02:16 PM

ooo mai ai in jur de 5 saptamani. Peste 1 saptamana intri pe ultima suta de m si il vedeti pe bean :((

#11598 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 29 January 2012 - 02:35 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 January 2012 - 02:16 PM, a spus:

ooo mai ai in jur de 5 saptamani. Peste 1 saptamana intri pe ultima suta de m si il vedeti pe bean :lol:

dap, daca sta pana la sfarsit. aflu miercuri in ce pozitie este, am masuratoare. sper sa nu vina la sf lui feb sa-si serbeze ziua odata la 4 ani :D
in 3 saptamani e tocmai parguit, poa' sa iasa

#11599 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 02:40 PM

da, de acum e safe anyway, dar cu cat mai spre w40 cu atat mai bine. Ce greutate au estimat ca are fasolica? Cred ca e fasolica fermecata, ca aia din Jack si vrejul de fasole :D
Auzi, dar ieri nu te.a ajutat nimeni? toate alea le.ai facut singura (in afara de gratar care presupun ca l-a facut El)?
potato bake tot tu la cuptor sau ei la gratar?
cum ai facut legumele la cuptor?
si fasolea aia verde la abur se serveste asa simplu ? sau cu tot feluri de dipuri?
cum faci potato salad si garden salad?
cum e paine cu rosii uscate? inuntru? ia da vreo 2 indicatii/detalii
baba ganuj cum il faci?
dar dipurile alea ?
cipsurile banuiesc ca erau cumparate, nu-mi zice ca le-ai facut si pe alea ... :D
data viitoare sa faci responsabile cu foto pe fete ... ca tare vroiam sa vad preparatele :lol:

#11600 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 29 January 2012 - 03:42 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 January 2012 - 02:40 PM, a spus:

da, de acum e safe anyway, dar cu cat mai spre w40 cu atat mai bine. Ce greutate au estimat ca are fasolica? Cred ca e fasolica fermecata, ca aia din Jack si vrejul de fasole :lol:
Auzi, dar ieri nu te.a ajutat nimeni? toate alea le.ai facut singura (in afara de gratar care presupun ca l-a facut El)?
potato bake tot tu la cuptor sau ei la gratar?
cum ai facut legumele la cuptor?
si fasolea aia verde la abur se serveste asa simplu ? sau cu tot feluri de dipuri?
cum faci potato salad si garden salad?
cum e paine cu rosii uscate? inuntru? ia da vreo 2 indicatii/detalii
baba ganuj cum il faci?
dar dipurile alea ?
cipsurile banuiesc ca erau cumparate, nu-mi zice ca le-ai facut si pe alea ... :D
data viitoare sa faci responsabile cu foto pe fete ... ca tare vroiam sa vad preparatele :D

incep cu painea ca am facut-o prima: e paine rustica cu masline a Laurei Adamache dar cum am pretentiosi la masline am pus sundried tomato. belea iese. si frumoasa cu cubulete mici de rosii in ea. ale mele au fost uscate cu ierburi,mai bune.

gratinul la cuptor l-am facut. daca nu ma insel de aici am reteta, nu fac eu ca la frantuji dar e bun, mananca toti.

fasolea verde o bag la abur 1min jumate la microunde si atat, nu se inmoaie tare si isi pastreaza culoarea verde frumoasa.

legumele le tai , dovleacul nu-l tai micut rau si pe cel kent il las cu coaja, e mai gustos dupa parerea mea si le stropesc cu un pic de EV si sare de mare grumjoasa si le bag la cuptor. usturoiul nu-l curat de coaja, tai capatana pe curmezis in jumatate si asa il pun, ala il poti folosi la gravy dupa cu ce ramane de la roast. eu nu l-am folosit acum ca am avut gravy cumparat, instant.

potato salad e salata de cartof fiert dar cu mayo (sau dressing special de la magazin, eu mayo pun) si bacon cubulete si ardei copt pun eu. altii nu pun, acum am pus si un pic de capere si niste patrunjel proaspat taiat mic. mai am nitica ramasa :P am mancat in seara asta putina, am facut multa si nu a fost nevoie sa o scot pe toata. e buna si cu ceapa ciorii taiata mic.

baba ganouj am facut asa de data asta: am copt 2 vinete mari, le-am scurs si tocat si am amestecat (la ochi si dupa gust) cu tahini paste, iaurt grecesc si otet de vin rosu si un pic de sare. Sara mananca cu lingurita :P

chips cumparati, cu diferite arome. imi place sa fac pita bread dar deja nu mai aveam chef de nimic. :(

mielul cu asta frecat

Fisier atasat  300x300-20110321124919_ROAST-LAMB-SEASONING_large.jpg (24.41K)

iar muschiul de vita thai seasoning care a facut o cruste iutica deasupra de m-a mirat si pe mine ce bun a iesit : avea chilli, ginger, garlic , lemon grass din ce mai mi-aduc aminte de pe cutiuta a am aruncat-o si nici nu ma stu firma sa caut poza. demential au iesit. in punga le-am facut si am desfacut punga la ultimele 20min. mielul pulpa a avut vreo 1.800 iar vita vreo 2kg. de 2 sandwich a mai ramas :D

dip e simplu, faci din ce vrea muschiul tau in procesor. ce combinatie ti se arata si vrea palatul tau. nu pot manca branza moale cica si majoritatea au in ele daca le cumpar. asa ca amestec eu ce-mi bese si ce am mancat si mi-a placut si gata. basil cu cashews si parmezan+ EV e demential.

am uitat ceva?

PS: eu mi le-am facut singura. cheese cake de cu seara si tarta de cioco intre astea incorporata. :P...mai am cantitatea de baza inca pt una, doar sa fac ciocolata umplutura ...nu stiu daca o mai fi buna, o sa o intreb pe Andrada. e la frigider in folie.

am avut si pepene rosu si struguri, cafea si after 8 ciocolate la sfarsit. aveam branze dar nu le-am scos :D deja erau ghiftuiti. daca vedeam ca 'moare cheful' scoateam si p-alea :D
la 11 au plecat ultimii musafiri, cumnata si unchiul lui. s-au simtit bine, daca nu aveau cainele nemancat si Brianna sa aiba lectii de violoncel dimineata ramaneau aici.

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul