Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 586
  • 587
  • 588
  • 589
  • 590
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#11741 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 January 2012 - 04:23 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 January 2012 - 04:19 PM, a spus:

sa-ti fie de bine cumparaturile. Lasa ca de acum ai uniforma de interviuri sau ai tinuta de office cand vei incepe. Daca astia te.au chemat in tinuta formala, mai mult ca sigur asa tb sa te prezinti si la serviciu, cand oi incepe. Sa dea DD sa fie repede, repede, sa amortizezi investitia :lol: .

Mi-am adus aminte, fetele din Italia: care e situatia cu aprovizionarea cu benzina? am auzit ca nu e benzina la benzinarii? chiar asa e? mi-a zis cineva din Ctanzaro, eu merg langa Modena. Sper sa nu inchiriez masina de pomana ! :lol:

Geany am fost si mi-am luat ficatei ...asa o pofta mi.ai facut ... Moama dar ce procedura complicata! Auzi dar daca ii lasi iapa rece, apois tropiti cu lapte nu mai iese sange in tigaie?

Lasati mult in apa rece ,si apoi stropiti cu lapte ,eii is mai pierd din sange si din amareala,devin mai dulci si mai ..mai ''untosi'' ashea :lol: mama ii face asa decand ma stiu ,stiu ca pare complicat dar eu chiar vad diferenta si eu sunt carcotasa rau tin mult la toate detaliile pe care le-am enumerat :toothy9; Stiti voi ..piticii... :tongue3: Si la tigaie nu uscati tre sa iasa asa ca in poza aurii,suculenti,dulcegi si untosi :lol:

#11742 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 31 January 2012 - 04:24 PM

Daniella, maslinele astea nu-s foarte sarate ci mai intensive în aroma. Kalamata. Naturale, coapte/ ne-înegrite.
Eu nu sarez prea tare mîncarea, si atunci merge oricum :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#11743 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 31 January 2012 - 04:41 PM

Sunt la a 2-a zi de detox, am dat la spate pe prima, eee!!
Si eu cumpar masiline KALAMATA - sunt f bune si nu sunt asa sarate, mai ales alea vinetii.
Boni, suna f bine ce ai pregatit, pe gustul meu !
Lili, multumesc :tongue3: Am vazut reteta pana la urma, mi-a sarit in ochi :toothy9;
Mie lasagna nu-mi place, nu stiu de ce, dar nu-i pt mine.Paste mai mananc...
Trebuie sa ma gandesc ce fac de SF Valentin, este ziua sotului si vreau sa-i pregatesc ceva bunut, ceva ciocolatos, ceva aluat cu masline...alea, alea...Chiar vroiam sa va intreb de o reteta de a voastra preferata de paste care este? Noi nu suntem prea cu pastele, dar fetita mea e inebunita si vreau sa fac si paste de ziua sotului, ca am luat paste in forma de inimioare.

Mai citesc pe aici ...

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#11744 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 January 2012 - 04:47 PM

La noi nu sunt probleme... chiar sambata am bagat motorina. Nu am vazut pe nimeni sa strige dupa noi ca nu vrea sa ne ia banii... Nu stiu cum e prin alte parti, dar la mine e liniste.
Au anuntat greve peste greve, da' pana una alta la noi nu au fost probleme. Or face astia greva japozeza, ca in ziua in care au anuntat greva la transporturi am circulat atat eu cat si mama fara nici-o problema toata ziua.
Sorina

#11745 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 31 January 2012 - 04:48 PM

Vezi postareaOana S, la 31 January 2012 - 04:41 PM, a spus:

Si eu cumpar masiline KALAMATA - sunt f bune si nu sunt asa sarate, mai ales alea vinetii.
Lili, multumesc :toothy9; Am vazut reteta pana la urma, mi-a sarit in ochi :lol:
Trebuie sa ma gandesc ce fac de SF Valentin, este ziua sotului si vreau sa-i pregatesc ceva bunut, ceva ciocolatos, ceva aluat cu masline...alea, alea...Chiar vroiam sa va intreb de o reteta de a voastra preferata de paste care este? Noi nu suntem prea cu pastele, dar fetita mea e inebunita si vreau sa fac si paste de ziua sotului, ca am luat paste in forma de inimioare.

Mai citesc pe aici ...

Pupici!!

Pai avand in vedere ca e fetita,eu zic sa nu ingreunezi pastele cu sos prea greoi,in putin ulei de masline adaugat o conserva de rosii bucati in sos,un pic de zahar si busuioc proaspat e cel mai simplu,in farfurie presarat cu parmezan ..daca fetitei nu-i place sos rosu' poti opta pt. un sos alb cu putin jambon,smantana cateva bobite de mazare,dar cred ca cel mai bine te poti inspira la topicul cu paste fel de fel :tongue3:

#11746 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 31 January 2012 - 04:48 PM

Mi-am adus aminte, fetele din Italia: care e situatia cu aprovizionarea cu benzina? am auzit ca nu e benzina la benzinarii? chiar asa e? mi-a zis cineva din Ctanzaro, eu merg langa Modena. Sper sa nu inchiriez masina de pomana ! :toothy9;

Catanzaro e in sud, Calabria.Modena e in nord.Benzina e(cel putin aici), bani sa ai.La cat e de scumpa. :tongue3:

#11747 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 31 January 2012 - 05:28 PM

Moamaaaa, ce frig e afara... am fost sa-mi iau fetele de pe la autobuze. Sa ma congelez. In casa merge si soba si centrala, duduie amandoua la greu si eu tot mor de frig...

Trbuie sa ma apuc de cina si nu prea am mare chef. Mi-am propus sa fac niste pipote cu maioneza si reteta la care-mi dadu link Geany (piept de pui la baza).

Mi-e friiiiggggg! Ma duc sa mai pun ceva pe mine... oare mi-o ajunge tot sifonierul?
Sorina

#11748 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 31 January 2012 - 05:39 PM

Vezi postareaGeany, la 31 January 2012 - 04:48 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 31 January 2012 - 04:41 PM, a spus:

Lili, multumesc :floare: Am vazut reteta pana la urma, mi-a sarit in ochi :)

Mai citesc pe aici ...

Pupici!!

Pai avand in vedere ca e fetita,eu zic sa nu ingreunezi pastele cu sos prea greoi,in putin ulei de masline adaugat o conserva de rosii bucati in sos,un pic de zahar si busuioc proaspat e cel mai simplu,in farfurie presarat cu parmezan ..daca fetitei nu-i place sos rosu' poti opta pt. un sos alb cu putin jambon,smantana cateva bobite de mazare,dar cred ca cel mai bine te poti inspira la topicul cu paste fel de fel :occasion14:

eu as vrea sa fac ceva paste mai speciale, cu gust f bun. Fetitei mele ii plac de orice culoare. Acusi are 4 ani, papa mai de toate, nu porc dar in rest...
Thnaks de idei
ReteteFamilie.com

#11749 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 January 2012 - 05:51 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2012 - 05:28 PM, a spus:

Moamaaaa, ce frig e afara... am fost sa-mi iau fetele de pe la autobuze. Sa ma congelez. In casa merge si soba si centrala, duduie amandoua la greu si eu tot mor de frig...

Trbuie sa ma apuc de cina si nu prea am mare chef. Mi-am propus sa fac niste pipote cu maioneza si reteta la care-mi dadu link Geany (piept de pui la baza).

Mi-e friiiiggggg! Ma duc sa mai pun ceva pe mine... oare mi-o ajunge tot sifonierul?

chiar vroiam sa va intreb si de vreme. Ma gandeam ca ma imbrac mai lejer, nu ca aici infofolita pana-n dinti si cu cizme de zapada ... :occasion14: Deci frig ... geaca de puf ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11750 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 January 2012 - 05:52 PM

Vezi postareaOana S, la 31 January 2012 - 05:39 PM, a spus:

eu as vrea sa fac ceva paste mai speciale, cu gust f bun. Fetitei mele ii plac de orice culoare. Acusi are 4 ani, papa mai de toate, nu porc dar in rest...
Thnaks de idei

si lui Bea ii plac paste din toate pozitiile, cu orice ar fi, chair si picante, doar sa manance ce mancam si noi ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#11751 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 31 January 2012 - 06:14 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 January 2012 - 05:52 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 31 January 2012 - 05:39 PM, a spus:

Thnaks de idei

si lui Bea ii plac paste din toate pozitiile, cu orice ar fi, chair si picante, doar sa manance ce mancam si noi ...

scumpa de ea!
Astept mai multe poze cu ea :occasion14:
ReteteFamilie.com

#11752 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 31 January 2012 - 07:19 PM

Mai da ce pofta faceti la lume ici :occasion14:

ficatei, lasagne si nustiu ce am mai vazut off,of .

Eu va imbiu la niste Paste Gartene prajite, alaturi de un sos iute, oregano,praz verde si parmezan.

Fisier atasat  IMG_2264 (Medium).jpg (87.7K)
Number of downloads: 0

#11753 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 31 January 2012 - 07:19 PM

Vezi postareazerda, la 30 January 2012 - 11:32 PM, a spus:

ne bucuram ca te vedem, speram ca ai vesti bune!! :occasion14:

So and so.
M-am operat pana la urma (scos fierea) si acum sunt in dieta low fat si low fibre. Inca mai am dureri de stomac, ceea ce m-a cam dezamagit, ca eu speram sa treaca dupa operatie.
O sa dezvolt mai mult subiectul la topicul cu discutie intre babe.

#11754 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 31 January 2012 - 07:20 PM

Vezi postareacerra, la 31 January 2012 - 07:19 PM, a spus:

Mai da ce pofta faceti la lume ici :occasion14:

ficatei, lasagne si nustiu ce am mai vazut off,of .

Eu va imbiu la niste Paste Gartene prajite, alaturi de un sos iute, oregano,praz verde si parmezan.

Atasament IMG_2264 (Medium).jpg

Tocmai d-aia n-am mai intrat pe forum, sa nu lesin de pofta!
Arata super pastele tale cerra, cat si lasagna Mayei si ficatzeii lui Geany!

#11755 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 31 January 2012 - 07:22 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 January 2012 - 03:45 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 31 January 2012 - 12:49 PM, a spus:

Eu vreau sa va spun ca inca nu am gasit acele :occasion14: . E sigur , m-am sclerozat!!!!!

Nu esti singura ... e din cauza de stres, viata agitata, ca sa nu zic nebuna ... parca ieri ne pregateam de Craciun ... mai acusi va vad ca incepeti sa forfotiti cu Pastele, apoi cu vara, soare ...dupa care iar Craciun si se incheie anul ! Nu vreau sa mai treaca zilele si anii in goana calului si sa ma aud pe mine si pe ceilalti ca nu am apucat sa facem si sa intelegem nimic din zi, din saptamana, din luna, din an ... or exista remedii? :floare:

cred ca sunt intr.o stare avansata de depresie. Koral, Cerra sariti pe mine ... si trageti-ma afara ...

Hai, ieşi afară! Serios, ieşi afară, fă o plimbare bună prin zonă, apoi intră şi fierbe o cană de vin , joacă-te cu fata ceva şi nu mai fii atât de perfecţionistă! Din când în când, mai poţi face rabat de la perfecţiune, important este să ştii să te bucuri de lucrurile simple ale vieţii- dacă slujba este foarte solicitantă, atunci măcar acasă ar trebui să-ţi construieşti o oază de pace. Alege-ţi o zi în care să nu trebuiască să demonstrezi nimănui nimic, doar să te bucuri de viaţa ta, şi atunci, în ziua aia din săptămână, faci doar ce-ţi place ţie ( evident, o zi de week-end) . Fără musafiri, dacă se poate şi fără televizor şi calculator, de telefon n-am curajul să zic, că e mai greu... dar, în rest, joacă, muzică, odihnă,activităţi în familia restrânsă...Îţi încarcă bateriile pentru săptămâna viitoare, garantat! Probat personal :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#11756 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 31 January 2012 - 07:44 PM

Vezi postarearalesu, la 31 January 2012 - 07:19 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 30 January 2012 - 11:32 PM, a spus:

ne bucuram ca te vedem, speram ca ai vesti bune!! :occasion14:

So and so.
M-am operat pana la urma (scos fierea) si acum sunt in dieta low fat si low fibre. Inca mai am dureri de stomac, ceea ce m-a cam dezamagit, ca eu speram sa treaca dupa operatie.
O sa dezvolt mai mult subiectul la topicul cu discutie intre babe.

Sanatate multa! Am o fosta colega care si-a scos fierea si a zis dupa un timp ca uitase ce inseamna sa traiesti fara durere. Deci eu am sperante pentru tine!
A cat is a friend fur-ever !

#11757 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 31 January 2012 - 07:45 PM

Vezi postareakoral, la 31 January 2012 - 07:22 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 31 January 2012 - 03:45 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 31 January 2012 - 12:49 PM, a spus:

Eu vreau sa va spun ca inca nu am gasit acele :occasion14: . E sigur , m-am sclerozat!!!!!

Nu esti singura ... e din cauza de stres, viata agitata, ca sa nu zic nebuna ... parca ieri ne pregateam de Craciun ... mai acusi va vad ca incepeti sa forfotiti cu Pastele, apoi cu vara, soare ...dupa care iar Craciun si se incheie anul ! Nu vreau sa mai treaca zilele si anii in goana calului si sa ma aud pe mine si pe ceilalti ca nu am apucat sa facem si sa intelegem nimic din zi, din saptamana, din luna, din an ... or exista remedii? :floare:

cred ca sunt intr.o stare avansata de depresie. Koral, Cerra sariti pe mine ... si trageti-ma afara ...

Hai, ieşi afară! Serios, ieşi afară, fă o plimbare bună prin zonă, apoi intră şi fierbe o cană de vin , joacă-te cu fata ceva şi nu mai fii atât de perfecţionistă! Din când în când, mai poţi face rabat de la perfecţiune, important este să ştii să te bucuri de lucrurile simple ale vieţii- dacă slujba este foarte solicitantă, atunci măcar acasă ar trebui să-ţi construieşti o oază de pace. Alege-ţi o zi în care să nu trebuiască să demonstrezi nimănui nimic, doar să te bucuri de viaţa ta, şi atunci, în ziua aia din săptămână, faci doar ce-ţi place ţie ( evident, o zi de week-end) . Fără musafiri, dacă se poate şi fără televizor şi calculator, de telefon n-am curajul să zic, că e mai greu... dar, în rest, joacă, muzică, odihnă,activităţi în familia restrânsă...Îţi încarcă bateriile pentru săptămâna viitoare, garantat! Probat personal :)

Daniela, cred ca Koral are foarte mare dreptate!
Ai grija cu stressul pentru ca in timp poate sa-ti dea probleme de sanatate (in cazul meu probleme digestive).
Incetineste ritmul, ca nu-ti face nimeni statuie la servici. Fa-ti timp sa respiri si sa te bucuri de anii de copilarie ai fetitzei tale! Pe mine m-au ajutat foarte mult activitatile familiale in aer liber: ski si sanie iarna, plimbari pe munte vara! Daca e frig rau iesiti in oras, la un muzeu, la un spectacol, ceva sa te destinda.

#11758 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 31 January 2012 - 07:45 PM

Vezi postareacerra, la 31 January 2012 - 07:19 PM, a spus:

..parmezan.

Aha, deci nu sunt singura care rad o gramada pe paste :occasion14: L-as manca gol, asa de mult imi place (ala adevaratul, pe care-l razi proaspat in farfurie:)
A cat is a friend fur-ever !

#11759 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,583
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2012 - 08:00 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 31 January 2012 - 03:57 PM, a spus:

Voi ati facut vreodata copan de pui umplut cu carne tocata?

mie nu mi se pare greu de dezosat, umplut am facut doar de curcan insa, ala e si mai usor ca e mai mare, doar ca apoi eu le-am cusut

Mi-am adus aminte, fetele din Italia: care e situatia cu aprovizionarea cu benzina? am auzit ca nu e benzina la benzinarii? chiar asa e? mi-a zis cineva din Ctanzaro, eu merg langa Modena. Sper sa nu inchiriez masina de pomana ! :occasion14:

A fost vorba la inceputul saptamii trecute cind au amenintat ca ar fi facut greva dar acum e totul ok ca deja sunt probleme cu zapada, ajung.

#11760 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 31 January 2012 - 08:09 PM

puteti sa credeti ca eu nu am mancat niciodata lasagne? = nici io, Ssssttt!

Daniella, lucrand eu unde lucrez, de mult m-am convins ca strainii nu dau doi bani pe ce ne straduim noi sa facem.Cu cat esti mai perfectionista, cu atat sarcinile ti se vot inmulti si timpul tau se va imputina!
Aminteste-ti de discutia noastra:timpul trece, Beaa creste si tu pierzi cea mai frumoasa parte vietii ei.Eu te cred si te inteleg, dar redu turatia motoarelor si mai opreste-te sa si respiri!

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 586
  • 587
  • 588
  • 589
  • 590
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

16 useri citesc topicul