Cu ce fel de branza ai facut-o?
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 17 February 2012 - 05:40 PM
Cu ce fel de branza ai facut-o?
Postat 17 February 2012 - 05:43 PM
Angel, iti urez multa sanatate si tie si bebicului si sa treceti peste toate cat se poate de repede si cat se poate de bine!
Maya, draga mea, imi pare foarte rau de pierderea ta, insa incearca sa fii acolo pentru Mike si sa il distragi. Felix e cu siguranta fericit unde este si a trecut la urmatoarea viata din cele cate are o pisica. Hai, te rog, vino si vorbeste cu noi.
Postat 17 February 2012 - 06:26 PM
Maya, fruntea sus! Stiu ca doare, dar... intareste-te! Vino aici, vorbeste cu noi si durerea va fi mai usoara!
Maine-s acasa, nu mai merg la munca! Yees!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 17 February 2012 - 06:29 PM
La cea cu branza am pus branzica aia cu perline si niste grana... imi pare rau doar ca nu am avut mai multa. Data viitoare ma aprovizionez mai bine.
Postat 17 February 2012 - 06:30 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 17 February 2012 - 06:44 PM
Data viitoare fac invers, hotarasc cantitatea de faina/tarate care sunt dispusa sa o folosesc si apoi incep saadaug lichidul. Cat intra, intra.
A, si eu am facut aluatul cu vin alb sec, nu cu apa... am vrut sa incerc asa pt prima data.
Superbun... iti multumesc tie pt ca l-ai adus la ochii nostri si lui Boni pt ca ne-a zis reteta!
Va pupacesc!
Postat 17 February 2012 - 07:08 PM
Dana, nu am citit decât 120 de pagini din carte , da, e bine scrisă şi exerciţiile sunt foarte bine explicate, doar că trebuie şi aplicate, mă tem ...
Eu voi încerca, mai ales că partea cu relaxarea mi-e familiară de la specializarea pe care o fac acum.
Eu nu am cărţi în format electronic, dacă vrei nişte titluri eventual din cele pe suport de hârtie.
Pentru toată lumea budincă de paste cu brânză dulce, stafide, coajă de portocale şi smântână vanilată.
Fisiere atasate
-
budinca1.jpg (134.06K)
Number of downloads: 0
Postat 17 February 2012 - 08:26 PM
koral, la 17 February 2012 - 07:08 PM, a spus:
Dana, nu am citit decât 120 de pagini din carte , da, e bine scrisă şi exerciţiile sunt foarte bine explicate, doar că trebuie şi aplicate, mă tem ...
Eu am citit ceva mai putin,pentru ca,asa cum spuneam,nu vreau sa citesc cantitativ ci calitativ.Deci,citesc doar cand am timp dedicat in exclusivitate pentru asta,pe un fundal de melodii de ralaxare.Astfel parca imi intra si mai bine in cap,cu atat mai mult ca tot pune accent pe relaxarea mintii.
Dar ce zici ,zici bine(ar fi si culmea sa nu-ti dau dreptate tie care esti psiholog de profesie) iar eu am intalnit multe idei gemene in cartea 'The Secret'.Nici una din ele nu m-au convins ca pot schimba viteza,directia si forta vantului,dar ca pot sa privesc vantul cu alti ochi,asta da.
Culmea e ca,eu citesc,dar se aplica cumva telepatic pe pielea sotului.Ma rog,el e si mult mai optimist din fire,dar e curios ca, vorbind despre ceva negativ sa zicem,eu ma gandesc sa abordez cu pozitivitate situatia,iar el materializeaza gandul meu in vorbe.
Si ca sa nu vin cu mana goala,ia poftiti niste cornulete cu nutella
SDC12383ell.jpg (104.67K)
Postat 17 February 2012 - 08:40 PM
Maya, sunt alaturi de tine. Iti timit multe pupicuri
Eu am fost ocupata cu pititca, am o febra musculara!! Ufffffff, ce doare tot! Mi-a racit iarasi a luat virusul de la sora-sa ...si a fost f mofturoasa, a vrut in brate, numai asa se linstea...greu!
Dani, te rog mai gandestete cu graidnita , nu o da asa devreme pe Bea, daca are cu cine sta, ca apoi te chinui si o chinui, greu este cand ii vezi tot bolnaviori. Fetita mea de cand a inceput gradi, tot vine cu fel de fel de virusi, ii trec si vene cu alti si tot asa...si inainte daca racea doar o data in an si era asa de bine! acum mai tot timpu...sper sa se obisnuiasca o data cu toti virusi, ca e jale!
Cam astea pe la mine...acum mananc o salata si apoi sa le duc pe fete la nani si revin sa mai vorbim..
Pupici!
Postat 17 February 2012 - 09:09 PM
finocchio la cuptor (cu carnat si branzaturi)
S7301296.jpg (91.24K)
mozzarelline (de la nea producatoru)
S7301298.jpg (68.12K)
orez integral cu ricotta si sos de rodie
S7301301.jpg (86.06K)
(poze de vai-si-amar, ca nu mai face fata aparatul
Postat 17 February 2012 - 09:11 PM
Adevărul este că mi-aş fi dorit să pot sta cu ei acasă până termină măcar clasele primare, şi invidiez sincer pe cei care pot face asta, dar dacă nu se poate, atunci ne adaptăm şi alegem varianta cea mai bună pentru ei.
Sunt sigură că varianta pe care o alege fiecare este cea mai bună pentru copilul ei- pentru că mamele au un dar special, intuiţia, care le ghidează şi le susţine de-a lungul întregii lor vieţi, în cea mai grea dar şi cea mai frumoasă meserie din lume- aceea de PĂRINTE...
Postat 17 February 2012 - 09:38 PM
Fetita cea mare nu a luat antibiotic pana la varsta de 3 ani, dupa ce sa dus la gradi, dar pitica saracuta, a luat tot de la sora-sa mii de virusi si la 1 ani a inceput cu antibiotice....asta e necazul meu cel mai mare! antibioticele! le urasc! le slabesc organismul...
Eu sunt persoana anti-pastile...le urasc! ...nu iau pastile numai daca e super grav...
Multumesc mult de explicatii, ma bucur sa mai aflu cate ceva.
Pupici!!
Postat 17 February 2012 - 09:41 PM
Postat 17 February 2012 - 09:49 PM
koral, la 17 February 2012 - 09:11 PM, a spus:
Postat 17 February 2012 - 10:07 PM
Îmi cer scuze că sună nepoliticos faţă de soacra mea ceea ce voi povesti, dar am rămas de-a dreptul şocată când cel mare, rămas o săptămână la ea, în vacanţa de primăvară, a fost tratat de ( cică) diaree , după ureche, de către soacra , cu furazolidon, fără să fi consultat un medic, deşi ştia că eu nu agreez medicamentele de sinteză. La întrebările suplimentare pe care le-am pus, s-a dovedit că băiatul a avut 3 scaune de consistenţă mai moale în 24 de ore. Evident că asta nu era diaree, şi nu era cazul de medicamente, o banană şi o masă-două de orez sau morcov fiert ar fi rezolvat problema.
Cu Mihai, n-am avut genul acesta de probleme: asistentele de la creşă mă sunau şi le întrebam: e vesel? ce febră are? e moleşit?- şi în funcţie de simptome, mergeam după el sau le spuneam la ce reacţionează el mai bine( homeopate, tinctură de plante etc) . Comunicarea a fost foarte bună şi copilul a avut foarte mult de câştigat în colectivitatea respectivă, deşi a făcut şi rujeolă şi rubeolă în periioada aceea. Măcar nu le-a făcut ca soţul , la 35 de ani!
Şi da, Oana , e bine să ţii copilul acasă până la 3 ani, DACĂ POŢI SĂ STAI TU , MAMA LUI , CU EL, dar dacă e să-l ţii acasă cu un înlocuitor, trebuie să pui în balanţă toate avantajele şi dezavantajele.
Pup blondinele!
Postat 17 February 2012 - 10:08 PM
ralesu, la 17 February 2012 - 09:49 PM, a spus:
Io iubesc enorm psihologia americană! Mă bucur că suntem deja un club!
Postat 17 February 2012 - 10:44 PM
koral, la 17 February 2012 - 10:08 PM, a spus:
ralesu, la 17 February 2012 - 09:49 PM, a spus:
Io iubesc enorm psihologia americană! Mă bucur că suntem deja un club!
+ 1
am citit si eu cand eram insarcinata...doamne!! cate carti si cate si mai cate!
Postat 17 February 2012 - 10:51 PM
Asa este cu multe persoane de varsta parintilor mei si chiar mai inaintata, gandesc altfel si foarte prost - scuze de vorba asta urata...
Ei asa au fost crescuti, fara sa stie prea multe ,fara informatia corecta, daca facea tanti Aurica de peste deal, asa era bun...
Si mie imi este groaza de ce poate sa-mi spuna mama mea, haha!! O iubesc mult , o respect, dar multe chestii care le zice ea, ma i-a cu tremurici
La orce simtom al fetitelor mele , imi zice sa le dau antibiotic,sau nu stiu ce unguiente de tetraciclina ...etc...
Eu ma bucur ca inca pot sta cu pitica acasa, si vreau sa mai stau pana ajunge de 3 ani, e greu, nu e usor deloc, de multe ori vreau si alceva sa fac, imi este dor sa fiu intr-un colectiv, sa vorbesc, sa nu fiu acasa, sa invat...Dar zic, ca daca am putut sta cu cea mare 3 ani , am s apot sta si cu pititca, apoi imi voi vedea de studiile mele si alte cele...
Te pupic!
Ma duc ca s-au trezit mandrele si nu am chip sa vorbesc ...
W-wend placut!!
Postat 17 February 2012 - 10:57 PM
Oana S, la 17 February 2012 - 09:41 PM, a spus:
care reteta, harnicuto? de mozzarella? nu am facut eu, am cumparat-o direct de la producator (tot de la el cumpar lapte proaspat, smantana, ricotta si carne de porc, vitel, miel)
Postat 17 February 2012 - 11:06 PM
bristena, la 17 February 2012 - 10:57 PM, a spus:
Oana S, la 17 February 2012 - 09:41 PM, a spus:
care reteta, harnicuto? de mozzarella? nu am facut eu, am cumparat-o direct de la producator (tot de la el cumpar lapte proaspat, smantana, ricotta si carne de porc, vitel, miel)
Fericito , care estiiiiiiiii
si eu cand vin din Italia , sunt ca emigrantii care pleaca cu casa dupa ei

Ajutor