Daniella, la 19 February 2012 - 07:41 PM, a spus:
cred ca fiecare are o alta motivatie sau un moment in care zice stop dintr-un anumit motiv! iar eu acum reflectez la la motivul ce m-a determinat sa fac asta ... cand imi vine ... Fara regrete si fara culpabilizari nu e asa de simplu cand iti propui sa renunti la o meteahna pe care ai avut-o aproape 15 ani ... si pe care ai consoderat-o o placere ...

Stiu ca-i greu,Dana.(nu pe propria spinare,ca n-am
fume niciodata),dar imi dau seama ca-i greu sa te dezobisnuiesti de un obicei atat de lung,dar in acelasi timp si daunator.Si eu zic ca poti,iar revenind la ideea ca spre exemplu cartea pe care o citim a venit la momentul oportun,zic ca si dorinta sa te lasi a venit tot la momentul cand trebuia sa vina.Ar fi putut sa vina in acesti 15 ani,dar uite ca a venit acum,deci inseamna ca ACUM e momentul!
Iar eu zic sa nu te gandesti la nimic!Nici la kilograme in plus(bine,nu zic sa nu tii situatia sub control,dar daca se intampla acolo 1 kil,doua,sa le ignori,ca le vei da tu jos dupa) nici la faptul ca poate te lispesti de o socialzare in plus la o tigara,etc.Doar faptul ca o faci pentru tine,pentru sanatatea ta si a celor apropiati.
P.S Zici ca-s un popa de la biserica care predica

,dar nu vreau sa tin invataturi,ci doar sa te incurajez si sa vezi ca eu cred ca TU POTI!