Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 785
  • 786
  • 787
  • 788
  • 789
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15721 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 March 2012 - 01:48 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 14 March 2012 - 11:36 AM, a spus:

Astazi au mai iesit niste ghiocei, asa ma bucur ca un copil cand ii vad in gradina!
Dani, s-a mentinut kg. dat jos, cred ca au fost de fapt vreo doua si perseverez. Nu am exagerat cu mucenicii si de aici incolo, fara dulciuri si multa miscare. S-a facut vremea frumoasa si atunci, cat mai multe plimbari.

tii, ca frumos e! cum se prinde ghiocelul? la mine tot sunt vreo 30-40 cm pe spatiul meu verde. As fi putut planta si eu 3 bulbi de lalele, ca i-am primit de 1 martie, dar mi-a fost lene sa sap zapada ...
Mi-au cam murit si florile de pe terasa, dracaena si spatifilium :pupic: A fost prea frig, am tinut ceapa si cartofii picei de la tara, si nu am incalzit-o in iarna asta. :floare: Oricum nu sunt in stare sa am grija nici de o floare :hug:

Giorgi? felicitari de kg mentinut! si spor la dat jos si celelalte 2!
ce program de plimbari ai tu acolo? unde ? cand? cu cine? poate imi dai vreo sugestie sa mobilizez si eu sa ma plimb ... .

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15722 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 01:55 PM

Fox, merci de freshuri!
O zi frumoasa tuturor!!!!
Eu am inceput ziua cu nervi pe drum spre serviciu, dupa ce citisem in prealabil mailurile. Dar m-am calmat fuguta, facand exercitiile mentale, mai uitam ma mai lua nervul, iar imi spuneam ca am o zi minunata si tot asa pana am ajuns la serviciu. :floare: Rezultatul a fost imediat vizibil: toate se rezolva, incredere sa fie! :pupic:

#15723 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 March 2012 - 02:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 01:48 PM, a spus:

Astazi au mai iesit niste ghiocei, asa ma bucur ca un copil cand ii vad in gradina!
Dani, s-a mentinut kg. dat jos, cred ca au fost de fapt vreo doua si perseverez. Nu am exagerat cu mucenicii si de aici incolo, fara dulciuri si multa miscare. S-a facut vremea frumoasa si atunci, cat mai multe plimbari.

tii, ca frumos e! cum se prinde ghiocelul? la mine tot sunt vreo 30-40 cm pe spatiul meu verde. As fi putut planta si eu 3 bulbi de lalele, ca i-am primit de 1 martie, dar mi-a fost lene sa sap zapada ...
Mi-au cam murit si florile de pe terasa, dracaena si spatifilium :pupic: A fost prea frig, am tinut ceapa si cartofii picei de la tara, si nu am incalzit-o in iarna asta. :floare: Oricum nu sunt in stare sa am grija nici de o floare :hug:

Giorgi? felicitari de kg mentinut! si spor la dat jos si celelalte 2!
ce program de plimbari ai tu acolo? unde ? cand? cu cine? poate imi dai vreo sugestie sa mobilizez si eu sa ma plimb ... .

Bulbii de ghiocei i-a plantat sotul meu, nici eu nu ma pricep la gradinarit, el se pricepe si iubeste mult florile.
Am inceput sa merg pe jos dus-intors pana la servici, o jumatate de ora dimineata si una dupa amiaza si uite asa, o ora de mers pe jos. In ritm alert, pot sa spun, eu am un mers iute.
Se face frumos si in week-end, pot sa dau o tura de parc si uite asa se face si miscarea.
GEORGIA

#15724 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 02:36 PM

brava, Giorgi! ma intorceam si eu pe jos, cand eram la liceu, de atunci ... :rolleyes:
Dar in cazul asta e musai sa-ti pui pantofi comozi si sa ti-i cureti de praf cand ajungi :rolleyes: ...e teroare ce praf si mizerie e in orasul asta ...
si la mine, tot iubi se ocupa de spatiul verde si de curte. Dar nu are rabdare si nici nu e oriceput, desi si el iubeste mult florile. :hug:

#15725 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 March 2012 - 02:49 PM

Vezi postareakoral, la 13 March 2012 - 08:05 PM, a spus:

Vin şi io cu cina:
salată de castraveţi, ridichi, roşii,spanac,kiwi acru de care zise Any, balsamic şi ulei măslinos

Corina, tu esti prea ordonata: adica asta a fost cina ta? asa...goala?

Vezi postareazoazorel, la 13 March 2012 - 09:56 PM, a spus:

Nu-nainte de a va lasa niste placinta cu iaurt!

Zozo, eu zic sa-ti schimbi semnatura: ma pricep, insist si persist, intotdeauna-mi iese! ceva in genu'

Vezi postareaany_annette, la 13 March 2012 - 10:11 PM, a spus:

Cand colo, ce sa vezi, am gasit si vreo doua insecte din alea mici inauntru.
Ce sa fac cu ea? O arunc? Am vreo 2 kg.
Am inceput s-o aleg. Ce fac?

Edit Am aruncat-o toata. Ca sa n-am dubii.

eu am rezolvat mai repede problema: am lasat-o intr-un uscator care are fereastra fara geam, asa-i din constructie. am pus-o intr-o lada, impreuna cu colectia Formula As. Fasolea mi-au furat-o tiganii, cred ca n-au avut de obiectat la gargarite. Revistele nu i-au interesat.

Vezi postareacerra, la 14 March 2012 - 12:25 AM, a spus:

Ptr dulapuri exista niste abtibilduri speciale care si au desenat pe ele toate gongutzele ptr care este folia respectica. Se dezlipeste dupa folia de hartie si se lipesc pe usa interioara a dulapului unde tii fainurile si numai vin gongutzele.

adica vin, da' se lipesc de folie. e f eficienta si ptr dulapurile cu haine, o recomand.
Cerra e happy, vine fata, yupii! sa ne mai pui poze cu ea!

#15726 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 03:48 PM

Vezi postareamoatza, la 14 March 2012 - 02:49 PM, a spus:

adica vin, da' se lipesc de folie. e f eficienta si ptr dulapurile cu haine, o recomand.

vin, dar uneori nu trebuie sa vina, c ai norocul sa te pricopsesti cu o punga cu alimente gargaritoase care umplu si restul de fainoase din dulap. In cazul asta hartiile lipicioase (le am si eu) nu fac fata distractiei! In cazul asta, aviz Any, tb sa controlezi tot ce e in dulapul cu pricina, ca in general sunt compromise toate daca nu te-ai prins la vreme. Trebuie aruncat tot, dezifectat, dat cu spray de insecte, spalat aerisit si repus alimente noi in borcane de sticla cu capaac cu guma, sau pungi sigilate :rolleyes: . AM PATIT DE 3 ORI IN ULT 4 ANI :rolleyes:

Confirm, Corina e foarte ordonata si ambitioasa. Eu nu mancam salata aia fara o carnita si/sau specie de branzoasa prin ea sau pe alaturi :hug:

#15727 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 04:01 PM

Vezi postareaFoxyy, la 14 March 2012 - 07:57 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 13 March 2012 - 10:11 PM, a spus:

Zoazo sa-ti fie de bine placinta!

Acum ajutati-ma si pe mine.
Am scos saculetul cu fasole sa pun vreo doua la-nmuiat pe maine.
Cand colo, ce sa vezi, am gasit si vreo doua insecte din alea mici inauntru.
Ce sa fac cu ea? O arunc? Am vreo 2 kg.
Am inceput s-o aleg. Ce fac?

Edit Am aruncat-o toata. Ca sa n-am dubii.

Tata mi-a zis candva sa pun fasolea in borcane si pe langa ea sa azvarl cativa catei de usturoi, curatati, dar intregi. Cica asa se pastreaza mai bine. Acu' nu pot sa zic pentru cat timp, ca n-au rezistat prea mult boabele in borcane.... :rolleyes:

eu la orez, toate tiopurile de faina si paste pun foi de dafin , poate se aplica si pt fasole, eu nu le am cu fasolea veche...
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#15728 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 04:02 PM

Vezi postareacarmaw, la 14 March 2012 - 07:18 AM, a spus:

Neata iubitele mele,
Deci Choupylica m a sculat la ora 4 cu cintatul....deci cafeluta mea a fost timpurie.
Daniella mama eu zic ca sotul tau este copia omului meu...am la peri albi....da las ca ma duc la coaforul ala unde cu un vaucer de 129 ronisori ma face ca nou!!
Si daca imi pun si dinti sunt buna de maritat:)
Vineri fac prima proba la zyrconiu ala...o sa am 5 nestemate in gura!!
Va pup si o zi splendida!!
Ps fetele mele am primit cosmetica VI DERMA si nu sunt f tare la engleza
Ma ajuta si pe mine cineva cu o traducere?
PS2 am descoperit un topic bun despre cum sa facem sa dispara ridurile..;credeti ca ar interesa pe cineva ca sa pun linkul acolo unde trebuie?

pot eu sa te ajut la engleza, numai scrie ce vrei tradus

Pupici!
ReteteFamilie.com

#15729 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 04:04 PM

Vezi postareaCami, la 14 March 2012 - 08:33 AM, a spus:

Buna dimineata la han =))
Fetelor, va multumesc tuturor pentru sustinere, pentru gandurile bune si pentru razele de soare trimise telepatic :rolleyes: :rolleyes:
Am ajuns ieri la interviu yeyyyyy :hug:
Colega a venit la birou la 13.10, la 13.20 eram la sefa in birou spunandu-i ca trebuie sa plec de urgenta la consulat sa fac niste acte foarte importante si urgente :)
Interviul a fost de fapt concurs (30 de oameni pentru un post, cam multi da' asta este), cu simulare de situatie si cu diverse exercitii. Cand am iesit, dupa mai bine de 2 ore, m-a intrebat omu' daca am dat examen de admitere. Saptamana viitoare vom primi rezultatele si va mai urma un interviu pentru cei selectati in urma concursului de ieri.
In general, sunt detul de optimista si pozitiva si nu am superstitii legate de marti 13 sau vineri 13, da' am o perioada destul de proasta si inceputul zilei de ieri m-a bagat adanc de tot in butoiul cu depresie. Bine ca s-a terminat mai bine decat a inceput.

ma bucur pt tine, bravo! Bafta in continuare!
ReteteFamilie.com

#15730 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 04:53 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 March 2012 - 11:01 AM, a spus:

Aaaaa, ce-mi place! Brava! Cu un pic de rabdare s-a rezolvat totul. Tinem pumnii pt faza a doua.

Azi, cu scoala, Mara are curs de inot... imi pare rau pt ea, dar i-am dat biletel maestrelor ca nu are voie sa intre in apa. Mi-era mila de ea cand am vazut ce fata facea azi dimineata, dar e mai bine asa. Dupa ce se face bine si scapa de tusea asta nebuna poate sa inoate cat o vrea.
Eu m-am procopsit cu musafiri duminica... aseara mi-a venit sotul acasa cu vestea. A invitat un coleg de munca cu sotia. Asa ca nu mai am scapare, trebuie sa fac ceva dulce. Profit si fac profiterolul, ca am ajuns sa-l visez noaptea.
Ieri mi-am cumparat cate ceva pt gradinita mea... ceva narcise, fire de salata, fire de ceapa rosie, capsuni. Am deja curtea plina cu lalele, mostenite de la vechia proprietara. Nici acum nu-mi dau seama cum de au putut rezista 12 ani in care nimeni nu a facut nimic in curtea asta... Sunt curioasa sa vad ce culori au.
Trebuie sa-mi mai cumpar ceva seminte si rasaduri si dupa aia sa ma apuc sa le plantez. E prima mea gradina! Eu sunt nascuta si crescuta la bloc, asa ca va dati seama ce 'experta' sunt... cred ca am sa va innebunesc cu intrebarile. Oare o iesi ceva? Marar am mai avut, la ghiveci, asa ca macar ala si tot o sa-mi iasa ceva...
Va pupacesc! Si ma duc sa intind rufele!

Bafta la musafiri si astept poze cu profiterolul :rolleyes: , eu tot zic ca o las mai rarut cu duliurile, nu mai fac de cateva zile dar bag chimicale cumparate :rolleyes:
ReteteFamilie.com

#15731 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 04:55 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 March 2012 - 04:34 PM, a spus:

Vezi postareaGiorgiana, la 13 March 2012 - 10:23 AM, a spus:

De la mine un ghiocel, primul din gradinita mea:

ce ghiocel superb si gingas! si ce urari frumoase!
Giorgi, s-a mentinut kg dat jos?

Ce bafta ai! Sa scapi de kg :rolleyes:

Frumosi ghiocei :rolleyes:
ReteteFamilie.com

#15732 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2012 - 05:01 PM

Dani, fasolea n-o aveam in dulap , era pusa in camera de oaspeti afara pe o masuta. Ca nu stiam unde s-o tin, prin bucatarie nici n-am loc prin dulapuri.
Moatzo ai scapat rapid de ea :rolleyes: !

#15733 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 05:11 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 01:55 PM, a spus:

Fox, merci de freshuri!
O zi frumoasa tuturor!!!!
Eu am inceput ziua cu nervi pe drum spre serviciu, dupa ce citisem in prealabil mailurile. Dar m-am calmat fuguta, facand exercitiile mentale, mai uitam ma mai lua nervul, iar imi spuneam ca am o zi minunata si tot asa pana am ajuns la serviciu. :rolleyes: Rezultatul a fost imediat vizibil: toate se rezolva, incredere sa fie! :hug:

Asa te vreau! :rolleyes:
ReteteFamilie.com

#15734 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 05:14 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 03:48 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 14 March 2012 - 02:49 PM, a spus:

vin, dar uneori nu trebuie sa vina, c ai norocul sa te pricopsesti cu o punga cu alimente gargaritoase care umplu si restul de fainoase din dulap. In cazul asta hartiile lipicioase (le am si eu) nu fac fata distractiei! In cazul asta, aviz Any, tb sa controlezi tot ce e in dulapul cu pricina, ca in general sunt compromise toate daca nu te-ai prins la vreme. Trebuie aruncat tot, dezifectat, dat cu spray de insecte, spalat aerisit si repus alimente noi in borcane de sticla cu capaac cu guma, sau pungi sigilate :rolleyes: . AM PATIT DE 3 ORI IN ULT 4 ANI :rolleyes:

Confirm, Corina e foarte ordonata si ambitioasa. Eu nu mancam salata aia fara o carnita si/sau specie de branzoasa prin ea sau pe alaturi :hug:

Are dreptate Dani, trebuie tot curatat si de vazut toate pungutele prin dulapuri si eu am avut gargarite sau nu stiu cum le zice, gazute care le plac fainoasele si nu numai..toate pungile sunt sigilate la mine si in ele am pus cate o frunza dafin...
ReteteFamilie.com

#15735 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 05:14 PM

Any, ce ma derutezi cu avatarul asta, tot mi se pare ca e al Stellei!
mai stau oleak si fug sa fac fasolea, ca imi plang cupii de foame. Oare in cat timp o fierbe, daca am pus-o la inmuiat de aseara?
Voi o mai fierbeti cu ceva? ca si uit de la un an la altul?
Eu parca o fierbeam separat si aruncam vreo 3 ape (pentru a exclude partea cu balonarile de care pomenea Any). Se repune la fiert in apa clocotita de fiecare data. Fiind inmuiata de cu seara (si apele inmuiate le-am schimbat de 3 ori :rolleyes: ), cam in jum de ora fierbe, pana schimb eu alea 3 ape e gata. Apoi o mai pun sa fiarba intr-un pic de aap si pastrez ultima apa.
in timpul asta fierbe si ciolanul si scot carnea de pe os, taiandu-l cuburi de luat o data in gurita.
Apoi calesc ceapa, morcov, telina, pastarnac rase. Adaug bucatelele de ciolan, las 5 min. Sting cu putin vin alb sec. Adaug fasolea, o cutie de rosii decojite, piper, cimbru, tarhon si foaie de dafin. Las sa clocoteasca si imprieteneasca. Sting focul si servesc fierbinte cu salata de ceapa inmuiata in apa rece jum e ora, cu ulei+otet+sare. La asta o sa adaug si pastrama ca am marinat inca o bucata aseara si ciolanul nu e destul pt jum de kg de fasolea, trebuia cam 1.5 kg de ciolan si cred ca nu are atat. :rolleyes:
Voi mai stiti vreun truc? Marar nu am voie, nu-mi pomeniti de el ca poftesc.... :hug:

#15736 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 05:16 PM

Vezi postareaOana S, la 14 March 2012 - 05:14 PM, a spus:

Are dreptate Dani, trebuie tot curatat si de vazut toate pungutele prin dulapuri si eu am avut gargarite sau nu stiu cum le zice, gazute care le plac fainoasele si nu numai..toate pungile sunt sigilate la mine si in ele am pus cate o frunza dafin...

Te pup, mamica si harnicuta care esti! fac bine frunzele de dafin zici? aveam un pachetoi mare, nestiind ce sa fac cu el i l-am dat mamei, am oprit daor vreo 10 foi. Ia sa i-l cer inapoi ... ca io asa fac ... :rolleyes:

#15737 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2012 - 05:42 PM

Vezi postareaOana S, la 14 March 2012 - 04:53 PM, a spus:

Bafta la musafiri si astept poze cu profiterolul :rolleyes: , eu tot zic ca o las mai rarut cu duliurile, nu mai fac de cateva zile dar bag chimicale cumparate :rolleyes:

Eu chimicale nu pap, ori imi fac eu ori ciucalata neagra (min 70% cacao). Asa ca daca nu-mi fac nu pap.
Multumesc... musafirii astia nu prea-i aveam in plan. In ultimul timp tot am avut parte de musafiri si m-am bucurat, da' acum am o stare mai aiurea si nu am chef de musafiri. Sper sa-mi treaca zilele astea...

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 05:14 PM, a spus:

Eu parca o fierbeam separat si aruncam vreo 3 ape (pentru a exclude partea cu balonarile de care pomenea Any). Se repune la fiert in apa clocotita de fiecare data. Fiind inmuiata de cu seara (si apele inmuiate le-am schimbat de 3 ori :hug: ), cam in jum de ora fierbe, pana schimb eu alea 3 ape e gata. Apoi o mai pun sa fiarba intr-un pic de aap si pastrez ultima apa.
in timpul asta fierbe si ciolanul si scot carnea de pe os, taiandu-l cuburi de luat o data in gurita.
Apoi calesc ceapa, morcov, telina, pastarnac rase. Adaug bucatelele de ciolan, las 5 min. Sting cu putin vin alb sec. Adaug fasolea, o cutie de rosii decojite, piper, cimbru, tarhon si foaie de dafin. Las sa clocoteasca si imprieteneasca. Sting focul si servesc fierbinte cu salata de ceapa inmuiata in apa rece jum e ora, cu ulei+otet+sare. La asta o sa adaug si pastrama ca am marinat inca o bucata aseara si ciolanul nu e destul pt jum de kg de fasolea, trebuia cam 1.5 kg de ciolan si cred ca nu are atat. =))
Voi mai stiti vreun truc? Marar nu am voie, nu-mi pomeniti de el ca poftesc.... :)

Moama, da ce fasole complicata mai faci... de aia o faci o data pe an. Eu in primul rand nu sunt invatata sa prajesc ceapa... o pun la fiert si gata. La monti stii ca nu ai voie morcov/telina/pastarnac decat crude.
Si eu fac la fel ca tine... fasolea la inmuiat de pe o zi pe alta cu apa schimbata de mai multe ori. Oparit fasolea in 3 ape. Oparesc ciolanul si apoi il pun cu fasolea (deja oparita) la fiert, acum pun si ceapa. Las sa fiarba bine. Cand totul e aproape gata pun bulionul, foaia de dafin, piper boabe, mai las sa fiarba un pic si gata.
Simplu si bun. Scot ciolanul pe o farfurie tai bucatele si repartizam la fomisti.
Sorina

#15738 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2012 - 06:10 PM

E si mai buna cu soffritto, parol!
Hei, :rolleyes: pai tu nu ai "copii mici" (nu te gandi la Bea), care vor carnea bucatele de o imbucatura! De aia tb sa fierb intai ciolanul oleak sa.l pot scoate mai usor de pe os. Sa vad poate ca il tai asa (l-am oparit aseara si am aruncat prima apa).
fug acasa sa ma apuc de treaba!

Hazel ce o face? cam multa lume lipseste la apel!

nici eu nu pap chimicale, doar ciucalata =)) si am scapat de dulcegarit! acu ii dadui apa la moara cu clatitele! Singurul lucru pe care si l-a cumparat cand am fost duminica seara la hypermarket a fost culceata de visine!

tot vreau sa fac si eu ganacheul ala, dar tot nu apuc! o sa bag ciucalata in blenderul ala de spart gheata sa o maruntesc, va bene? :hug:
sa vad cand?!
in we plecam la paradisul acvatic in Brasov. Maine poate o trimit pe picea cu gradi prima data la innot, nu stiu ... :rolleyes:

#15739 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 14 March 2012 - 06:19 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 05:16 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 14 March 2012 - 05:14 PM, a spus:

Te pup, mamica si harnicuta care esti! fac bine frunzele de dafin zici? aveam un pachetoi mare, nestiind ce sa fac cu el i l-am dat mamei, am oprit daor vreo 10 foi. Ia sa i-l cer inapoi ... ca io asa fac ... :rolleyes:

Americani cel putin recomanda frunzele de dafin, eu decand am pus prin dulapuri nu mai am probleme.
Pupici!
ReteteFamilie.com

#15740 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2012 - 06:20 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 March 2012 - 06:10 PM, a spus:

E si mai buna cu soffritto, parol!

Parol nu stiu... eu de mica asa am crescut la mama acasa cu totul fiert. Si ea facea ca tine pana cand la 7 ani l-au gasit pe fratele meu cu probleme la ficat. Asa ce din acel moment putine chestii prajite au mai gasit loc la noi in bucatarie.
Asa ca si eu m-am invatat asa. E mai sanatos.
Bine, ca las sanatatea la o parte pt o fasole batuta cu ceapa prajita deasupra. Da' cum chestia asta o prepar poate de 5 ori in an, ne facem ca nu vedem si gata.
Sorina

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 785
  • 786
  • 787
  • 788
  • 789
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic