[quote name='Daniella' date='23 February 2011 - 08:37 PM' timestamp='1298489838' post='78703']
[quote name='Ioana' date='23 February 2011 - 08:35 PM' timestamp='1298486138' post='78689']
cu poza asta m.ai convins, Ioana, arata apetisant! dar cum de au iesit asa multi fulgi deasupra?
multumesc pentru toate detaliile
eu nu am unt de arahide d.aia ziceam ... sa nu mai caut sa mai cumpar si d.ala ...ca am avut si eu odata si a sfarsit in la gunoi dupa ce a expirat ...

daca te cunosteam faceam biscuiti din el! acu am fulgi dar nu am unt de arahide .. .ca asa-i in tenis

[/quote]
Daniela, fiinca compozitia a fost mai moale, n-am pus f multi ulgi, normal ca fulgii au fost deasupra iar sosul ca sa zic asa a ramas la fund si s-au creeat asa biscuitii.
Poate pt we ma incumet sa mai fac juma de portie, asta e, slabesc mai greu,da mananc si eu ceva dulce.
Acum si Geany cu gogosile, mai deunazi fu petunela.
Danielo, chiar nu e greu de facut aluatul de pizza, important e sa-l intinzi cat poti de mult cu mana in tava.Mie imi placea mai mult cum ii iesea surorii mele aluatul decat cel de la pizzerie.
In schimb am la mine in orasel o pizzerie super, pizza cu fructe de mare e preferata noastra de departe.
Daniela de la Onesti

) , tb sa-ti pui soatza sa-ti ia alta punga de cereale :-p
Eu ma retrag, sunt singura acasa ca al meu a plecat sa vada la club un meci de fotbal, asa ca ma duc sa ma rasfat in cada.