La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 08 February 2013 - 03:53 PM
Copiii astia ai mei nu se pot juca impreuna fara sa se certe. De la jucarii, bineinteles.
Ieri am tuns-o pe Stefania, adica i-am mai scurtat din par.
Postat 08 February 2013 - 03:54 PM
Uma, la 08 February 2013 - 03:27 PM, a spus:
Imi place, dar sa stau la gura sobei! Nu ma puneti pe mine sa scot nasul afara pana nu dau zambilele
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 February 2013 - 04:02 PM
stella, la 08 February 2013 - 03:48 PM, a spus:
Uma, merci , fara suparare, prefer cerul albastru si razele de soare ce au iesit la iveala, si fara omat...
Mai, eu zapada o iubesc dar acum bate si vantul deci nu e prea placuta. Prefer sa o admir de acasa
Postat 08 February 2013 - 04:02 PM
Daniella, la 08 February 2013 - 03:54 PM, a spus:
Asta fac si eu azi, stau acasa (la gura caloriferului insa) si nasul in lalele
Postat 08 February 2013 - 04:04 PM
aura, la 08 February 2013 - 03:53 PM, a spus:
Copiii astia ai mei nu se pot juca impreuna fara sa se certe. De la jucarii, bineinteles.
Ei bine, asta cu datul cu lopata sunt chiar fericita ca am scapat!
Postat 08 February 2013 - 04:06 PM
aura, la 08 February 2013 - 03:53 PM, a spus:
Dar daca ei ii place!!!
Nunu, zapada nu e pentru mine, desi au ras de mine niste amici, ca le-am marturisit ca anul asta( adica de cand e iarna, plus o data anul asta) am cazut de trei ori in fund pe gheata cum ma vezi si cum te vad, acum eram sus, acum eram jos! Cica inseamna ca ma marit! Aoleuuu alta dambla, nu-mi trebuie mie!
O data ma grabeam s-o salvez pe Zozo din ghearele unui coleg pisalog care-o incoltise in colt la piata, o data ma intorceam dimineata acasa si o data veneam de la piata cu plasele, si zdup in fund cu toti cartofii in capul meu, ouale nu le-am spart, culmea ironiei!
Postat 08 February 2013 - 04:19 PM
zerda, la 08 February 2013 - 04:06 PM, a spus:
O data ma grabeam s-o salvez pe Zozo din ghearele unui coleg pisalog care-o incoltise in colt la piata, o data ma intorceam dimineata acasa si o data veneam de la piata cu plasele, si zdup in fund cu toti cartofii in capul meu, ouale nu le-am spart, culmea ironiei!
Eu nu am cazut de mult in zapada, insa am cazut pe teren uscat si nu aveam nici pantofi cu toc. Mereu aterizez ca un Boeing pe burta si nu ma pot ridica de ras.
Postat 08 February 2013 - 04:29 PM
mie zapada imi place si de dat la lopata imi place, ca fac miscare si simt zapada in obraji, dar ce e destul e destul
Postat 08 February 2013 - 05:01 PM
Aaa, si va multumesc mult pentru aprecierile anterioare. Mi-a fost greu sa trec de la slapi la -25 si la furtuna de zapada cu -7 acum dar e frumos, dureaza doar o zi si poza asta i-o dedic Moatzei, draga de ea
Fisiere atasate
-
winter 2013.jpg (111.24K)
Number of downloads: 0
Postat 08 February 2013 - 05:15 PM
moatzo, cat de in nord vrei sa te muti? daca vrei in bucovina, va puteti simti ca acasa... pot sa-ti dau niste recomandari
Postat 08 February 2013 - 05:33 PM
Ora 10.32. temperatura -8 (fara vant).
Si hai sa va mai spun un "artificiu" far' de care viata ar fi mai "pustiu" : am piscina si sauna jos, la bloc si dupa ce fac 40 de minute de bazin, 15 minute de sauna, ma duc sa alerg 3 minute desculta prin zapada in padure si zau ca mi se curata arterele infundate din cauza unei slanine afumate cu risc mare de dependenta pe care o am tot langa bloc, la magazinul unui clujean. Traiesc periculos! Eh
Fisiere atasate
-
winter.jpg (93.7K)
Number of downloads: 0
Postat 08 February 2013 - 05:47 PM
Si noi muncim de acasa amandoi, de frica furtunei
Postat 08 February 2013 - 05:51 PM
floricica, la 08 February 2013 - 05:33 PM, a spus:
Ei floricico, asa da!
Visul meu e sa locuiesc langa o partie de schi, sa ies din casa si sa-mi dau drumul pe partie!
Postat 08 February 2013 - 06:04 PM
ralesu, la 08 February 2013 - 05:51 PM, a spus:
floricica, la 08 February 2013 - 05:33 PM, a spus:
Ei floricico, asa da!
Visul meu e sa locuiesc langa o partie de schi, sa ies din casa si sa-mi dau drumul pe partie!
Ei, ma dau si eu mare,, ma amagesc, dar mie imi lipsesc muntii mei de-acasa, uriasii mei frumosi. Asa ma laud si eu cu piscina, sauna, padure, semineu pe HDTV, magazin cu slanina si autostrada curata...dar tot nu-i asa de fain ca acasa in Romania. Mie-mi place sa-mi sufle lupii in ceafa, sa stau la cabana, sa miros a fum, sa fie zapada pana peste parazapezi, sa fac trasee, nu asa, cu fundu'n autobuz sau masina si gata iarna ca de azi dupaamiaza se termina, adios,luni sunt 6 grade cu plus
Postat 08 February 2013 - 06:07 PM
ralesu, la 08 February 2013 - 05:47 PM, a spus:
Si noi muncim de acasa amandoi, de frica furtunei
si mie imi place zapada, dar nu vantul....
Postat 08 February 2013 - 06:28 PM
floricica, la 08 February 2013 - 06:04 PM, a spus:
Fata draga nu le poti avea pe toate
Asa ca, asa cum i-am mai zis unei amice, ii prefer pe canadieni ca incurajeaza lumea sa stea acasa (daca se poate lucra de acasa)si au grija de om (toata noaptea am auzit utilajele de dezapezire)si toti vecinii sunt cu lopata afara (vecinii de la casa, aici dau de la administratie)
Imi aduc aminte de zapezile din Bucuresti, de frigul de afara si din clasa, cand nu aveam voie sa venim cu pantaloni sub sarafan si nici cu pulovere peste sarafan, dar frig cat cuprinde
Iar acum, am fost in ianuarie in tara, vrei sa-ti spun cum mergeam ca mica japoneza pe strada ca nimeni nu a auzit de sare pe jos?
Nu iau in brate nici Canada si nici Romania, dragi imi sunt amandoua, dar acum sa nu lasam fetele din alte tari sa creada ca sunt numai capcauni in zona
PS Si ca sa radeti putin, tin minte ca pe o vijelie m-am imbrobodit eu bine, cu fular, caciula, tot..si am plecat la munca. Noroc ca mi-au cazut cheile din mana cand vroiam sa inchid usa...uitasem sa-mi pun si cizmele. Eram in sosonii de casa
Postat 08 February 2013 - 07:01 PM
Uma, la 08 February 2013 - 06:28 PM, a spus:
floricica, la 08 February 2013 - 06:04 PM, a spus:
Fata draga nu le poti avea pe toate
Asa ca, asa cum i-am mai zis unei amice, ii prefer pe canadieni ca incurajeaza lumea sa stea acasa (daca se poate lucra de acasa)si au grija de om (toata noaptea am auzit utilajele de dezapezire)si toti vecinii sunt cu lopata afara (vecinii de la casa, aici dau de la administratie)
Imi aduc aminte de zapezile din Bucuresti, de frigul de afara si din clasa, cand nu aveam voie sa venim cu pantaloni sub sarafan si nici cu pulovere peste sarafan, dar frig cat cuprinde
Iar acum, am fost in ianuarie in tara, vrei sa-ti spun cum mergeam ca mica japoneza pe strada ca nimeni nu a auzit de sare pe jos?
Nu iau in brate nici Canada si nici Romania, dragi imi sunt amandoua, dar acum sa nu lasam fetele din alte tari sa creada ca sunt numai capcauni in zona
PS Si ca sa radeti putin, tin minte ca pe o vijelie m-am imbrobodit eu bine, cu fular, caciula, tot..si am plecat la munca. Noroc ca mi-au cazut cheile din mana cand vroiam sa inchid usa...uitasem sa-mi pun si cizmele. Eram in sosonii de casa
Ai iesit din sauna, de acasa, asa si eu ma bag sub hanorac dupa sauna dar is cu picioarele goale prin zapada
Io as vrea ca in locul autostrazii aleaia din pozele mele anterioare sa am Alpii sau Carpatii, niste munti, sa fie . Dar nu ma duce mintea sa imi fac si nici la loto nu joc.
Si da, aici au grija strazilor, insa nu as spune ca au grija "omului" pentru ca in Canada nu e concediu ca in Franta sau in tarile scandinave.
Si da, aici e mai ingrijit,mai dar platim mai multe taxe ca nu avem liber sau platiti dublu de toti sfintii din calendarul ortodox.
Postat 08 February 2013 - 07:12 PM
Postat 08 February 2013 - 07:14 PM
floricica, la 08 February 2013 - 07:01 PM, a spus:
Si da, aici e mai ingrijit,mai dar platim mai multe taxe ca nu avem liber sau platiti dublu de toti sfintii din calendarul ortodox.
Fata draga, d'apoi daca tot cauti pricina gasesti
Dar eu zic ceva, rau e cand esti acolo unde nu ti-e bine. Daca petreci o viata tanjind dupa alte locuri..eu ce pot zice ca daca mi-ar fi de alt loc, asa mi-as face bagajul si m-as duce ...ca doar nu suntem in 1988 sa fie granitele inchise.
Si ce autobuz ai tu cu 25 de grade? Ca la ale mele e cald,dar placut, cat doar sa-mi dau jos caciula
PS Cu vacantele..vezi ca luni sapt viitoare e zi libera de ziua familiei
Postat 08 February 2013 - 07:17 PM
milena, la 08 February 2013 - 05:15 PM, a spus:
Sef bun si decent... sa ai grija la dus acasa

Ajutor