Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1373
  • 1374
  • 1375
  • 1376
  • 1377
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27481 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 February 2013 - 11:21 AM

Vezi postareamoatza, la 14 February 2013 - 11:15 AM, a spus:

Hello si de la mine, inchis si la mine, in plus vant.
Io am mancat bomboane si prajituri la birou, c-avem azi un sarbatorit. Acasa nu celebram nicio dragoste ca am nervi pe-amandoi barbatii! Nu era destula paguba, s-au mai dus si pana la Cluj dupa cai morti.
O zi mai buna voua!

Dar gasisera la Cluj ceva masina si n-a fost ok? Las' ca-i frumos la Cluj :rolleyes:

#27482 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 February 2013 - 11:39 AM

La multi ani si Happy Valentine's Day pentru toti care serbeaza, si pentru toata lumea sa fiti iubiti, sa iubiti si sa fiti fericiti!

Cami, frumos cadou, sa-l folosesti cu placere!

Geany, spor la lucru in wok de acum. Asta va aduce un suflu nou in bucataria bacaoanilor nostri. Ia sa vedemus daca hunilor le vor fi pe plac chinezariile sau inspiratia/notele de la rasa galbena!? Abia astept povesti si meniuri noi de acum :biggrin:

2ut, foarte frumos t-ai gandit cu cadourile! si la noi e la fel: eu - mie, eu - lui, eu celorlalti cu celelalte ocazii. Apoi el cateodata imi pune mie 2-3 bancnote mari in valuta in portofel si imi creste inima de gestul lui "barbatesc" ... ! =))

Georgi, eu vreau doar lumananarelele parfumate dispuse in forma de inimioara si ai ban pt pozele cu ciucalati =))

motzulino,:rolleyes: lasa parerile de rau si nervii, si da si tu ban la dulcegarii! Hai fii optimista, cum te stiu!

Stella, sa aveti o zi splendida!

si eu vreau soareeee ! si sa vina odata primavara! ...mai sunt cateva zile si e 1 martie! valeu ce repede trece anul!

O zi minunata cu multe lucruri bune si persoane dragi tuturor!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27483 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 14 February 2013 - 11:55 AM

La mine e patinoar asa ca pt moment ne dam fiece pe net...
Pusa si eu am nervi pe purtatorii de pantaloni in general.....ce sa mai zic de cel domestic???
Poate intr o viata viitoare situatia o sa se schimbe :rolleyes:

#27484 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2013 - 12:10 PM

O sa fi barbat!! :rolleyes:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27485 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2013 - 12:11 PM

Multumesc fetelor, ma bucur ca va plac pozele, erau 20 de grade afara, acum o saptamana. Se si vede ce frumos era cerul.

Stellina, sa ai vacanta frumoasa, Lisabona e minunata, tare m-as mai intoarce. In plus, se mananca bine, preturi mici peste tot si nu numai la mancare.

Cami, sa folosesti cu placere cadoul!

Geany, abia astept sa vad ce minuni faci la tigaia noua. S-o folosesti cu placere.

#27486 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 14 February 2013 - 12:11 PM

Va trimit o imbratisare mare la toate :rolleyes: !

#27487 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 14 February 2013 - 12:28 PM

Hi hi! Sar-na :rolleyes: va tin la corent' :biggrin:

Fisier atasat  SAM_6850.JPG (34.92K)
Number of downloads: 0

#27488 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2013 - 12:29 PM

Pai da drumul la banda, ca asteptam!!

:rolleyes: pentru Any!
Zile frumoase de plimbare Stella!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27489 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2013 - 12:46 PM

Vezi postareaCami, la 14 February 2013 - 10:05 AM, a spus:

Am primit si eu cadou de Valentine's day, azi-noapte la 12.00am. Total neasteptat, mai ales ca-i spusesem sotului ca nu vreau nimic.
Poza de pe net.

Asa ca maine, ca e vineri, stau acasa si pregatesc o cina draguta, sa ma revansez.

Frumos, frumos cadou!!!! Si de la blanoase un pupic?!?!?! :toothy6:
GEORGIA

#27490 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2013 - 01:40 PM

Vezi postarea2ut, la 14 February 2013 - 11:21 AM, a spus:

Dar gasisera la Cluj ceva masina si n-a fost ok? Las' ca-i frumos la Cluj :toothy6:

Da, ca le pierise neamu' pe-aici prin apropiere!
Masina era ok, da' avea ala 150mil datorii la fisc si nu i-au eliberat certificat fiscal. Cum ar fi zis bunica, saraca, talpi batute/koor frecat, pardon!
Mi-au zis ca era frumos la Cluj -vremea- si le-am zis ca nu tb sa bata drumul pana-acolo, ca stiam de la voi.
Dani, am mancat de nervi, si nici nu prea mi-au placut, se pune? O negresa cam indesata si 2 raffaelo moi si extrem de dulci. N-activeaza nevasta-sa pe arta, mde!

#27491 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2013 - 01:44 PM

Cami, ura de cadou, frumos! Inseamna ca ai fost f iubitoare!

Stellina, facusi turul Lisboa cu Valentina ta? Distractie maxima, fetelor!

#27492 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2013 - 02:00 PM

Vezi postareamoatza, la 14 February 2013 - 01:40 PM, a spus:

Dani, am mancat de nervi, si nici nu prea mi-au placut, se pune? O negresa cam indesata si 2 raffaelo moi si extrem de dulci. N-activeaza nevasta-sa pe arta, mde!

Mancatul compulsiv produce ingrasare la unii, sau anorexie la altii. Daca nu ti-au placut si le-ai mancat in sila, probabil ca nu se lipeste!
La mine mancatul de nervi, cu lipsa de constiinta, produce ingrasare. Tu esti "rezervata" in ale mancatului, eu daca dau de o cutie de bomboane Raffaelo, sa te tii, nu ma las pana nu o termin! O ciocolata sau o cutie de bomboane la fel. Eu sunt o gurmanda! Ori astea nu erau din cele cumparate? de ce zici ca erau moi?
Ma freaca tati din cand in cand la duda cand ma vede ca mananc prea mult! Eu cred ca mi l-a dat Doamne Doamne ca sa nu mai fac excese! ori sa ma streseze? una din doua! Aleg sa o cred pe prima si incet, incet ma educ! In plus am noroc ca nu tb sa gatesc decat friptura cu salata, daca e dupa el! Dar cand le vede pe femeile din neamul lui la masa sa te tii... i! :blush:

Ma doare de azi dimineata fruneta pe linia sprancenei stangi de-mi vine sa desfac sa depresurizez :toothy6:

#27493 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 14 February 2013 - 02:19 PM

Daniella draga mea...acupunctura!

#27494 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2013 - 03:29 PM

Vezi postareamoatza, la 14 February 2013 - 01:40 PM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 14 February 2013 - 11:21 AM, a spus:

Dar gasisera la Cluj ceva masina si n-a fost ok? Las' ca-i frumos la Cluj :toothy6:

Da, ca le pierise neamu' pe-aici prin apropiere!
Masina era ok, da' avea ala 150mil datorii la fisc si nu i-au eliberat certificat fiscal. Cum ar fi zis bunica, saraca, talpi batute/koor frecat, pardon!
Mi-au zis ca era frumos la Cluj -vremea- si le-am zis ca nu tb sa bata drumul pana-acolo, ca stiam de la voi.

Si deci au facut drumul pana la Cluj si nu au facut nimic cu masina?!?!? OF!

Al meu cand a luat masina a fost pana la Timisoara, a plecat cu trenul si s-a intors cu masina cumparata. La mana a doua, nu noua, na! Dar el o vazuse intai pe net, vorbise si cu individul la telefon, cand s-a dus ala il astepta, au facut imediat si toate actele, cu notar cu tot, asa da! Ca eu cand am auzit ca se duce tocmai la Timisoara, ma apucasera si pe mine nervii, dar cand mi-a spus ca stie exact ce cumpara, de la cine si ca ala il asteapta sa faca si actele, atunci m-am mai linistit.
Ca nici omul meu nu gasise ce a vrut el in Bucuresti pe la targuri. Poate asa si baietii tai!
GEORGIA

#27495 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2013 - 08:28 PM

Super tare tigaia! :) orezul prajit a fost succes total la hunii mei! :(

Fisier atasat  SAM_6854.JPG (79.17K)

Am luat la punga congelat orez cu legume :P am stropit si cu sos de soia,am pus si omleta taiata maruntel si sunculita cuburele prajita..

Am facut prostia sa ma vocsasc' la claie (tot negru :( )si m-a luat iar nevralgia in forta, tot pe dreapta(ma doare obrazul cu ochi cu tampla,ureche,ceafa,doar pe dreapta),asa-mi trebe' daca nu am ce face!ii dau iar cu antinevralgic...

#27496 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 14 February 2013 - 10:03 PM

Heleu, heleu...bre azi ne-am culturalizat...muzeul de arta moderna la Gulbekian, apoi mancat splendid intr-o carciuma de cartier ( ieri am nimerit in ceva restaurant mai turistic si mai putin bun ca cel de azi, dar de 2x mai scump :) )
apoi ne-am dus la acvariul urban,unde am admirat diverse animaleturi marine...foarte fain , instructiv si interesant si extrem de bine organizat; ne-am plimbat cu telefericul peste Tage, ne-am oprit intr-o cofetarie din 1929...foarte faina, dar cu personal extrem de lent, si Valentine oblige, si multa lume...dar cafeaua era super buna si desertul idem.
apoi fata mea s-a shoppingarisit...a achizitionat una pereche cizme fara toc negre din piele dublate cu piele...100% productie locala, si eu i-am oferit o pereche de balerine ( incaltari :P ).
acum ne-am strans la casa prietenilor,( in plin cartier Alfama ) si-i asteptam , sa vedem daca mai iesim sa ascultam niscai fado :(

#27497 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2013 - 11:08 PM

Sa va arat vocsatu' :pupic:

Fisier atasat  SAM_6860.JPG (40.05K)

Bub' e shiupi' ca pe el de ce nu-l trag in boza'?! :pupic:

Na mah' sha' tu.. =))

Fisier atasat  SAM_6861.JPG (34.1K)

Ni la el ce ochi in lacarami sha' ce gaura in barba are ,ca tacsu' =)) =))

#27498 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 14 February 2013 - 11:50 PM

Vezi postareaGeany, la 14 February 2013 - 11:08 PM, a spus:

Sa va arat vocsatu' :pupic:

Bub' e shiupi' ca pe el de ce nu-l trag in boza'?! :pupic:

Na mah' sha' tu.. =))

Ni la el ce ochi in lacarami sha' ce gaura in barba are ,ca tacsu' =)) =))

Sper sa nu te deochi, dar ai un par superb :)
Bub e o figura mare, are niste expresii...

#27499 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2013 - 11:54 PM

Vezi postareaverber, la 14 February 2013 - 02:19 PM, a spus:

Daniella draga mea...acupunctura!

ufff ... daca as avea timp, multe as face! merci si te pup! sanatate!

Vezi postareaGeany, la 14 February 2013 - 08:28 PM, a spus:

Super tare tigaia! =)) orezul prajit a fost succes total la hunii mei! =))
Am luat la punga congelat orez cu legume :pupic: am stropit si cu sos de soia,am pus si omleta taiata maruntel si sunculita cuburele prajita..

Am facut prostia sa ma vocsasc' la claie (tot negru =)) )si m-a luat iar nevralgia in forta, tot pe dreapta(ma doare obrazul cu ochi cu tampla,ureche,ceafa,doar pe dreapta),asa-mi trebe' daca nu am ce face!ii dau iar cu antinevralgic...

asta ma gandeam si eu de vreo luna, ca dupa cum ziceti voi ca nu e voie afara dupa spalat pe tartacuta, si 2 dintre crizele de sinuzita exact asa le-am primit in direct, imi rezulta ca pana dau 25 grade afara nu mai am voie la coafor. D-apoi imi intra pleata in ochi si vreau si eu un aranjat, coafat, vocsat, mai!
bravo de succesul tigaii, de acu iti faci orezul cu legume singurica acasa, lasa-l pe ala "semipreparat", ok?

ce par luuuung ai! pana corbului scrie pe tine! parca ai mai slabit, dupa cum vad silueta!
pup la Bub cel shupalat! :)

Stella, la multi ani Valentinei! Sa va fie de bine plimbareala de azi, shoppinguiala si cadourile! sa aveti zile minunate in continuare! Cand ai timp si chef astept detalii despre ce se mananca pe acolo traditional B) sa faci foto la mancaruri :pupic:

#27500 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2013 - 12:08 AM

Giorgi, vino incoa sa-ti dau un mare-mare pup :pupic: ! Ia uite ce surpriza m-ai inspirat sa fac alor mei azi .

Au gasit luminile stinse cand au venit de la gradi (18:15) si aceasta imagine care le-a placut si i-a surprins frumos (eu nu am lasat masina in fata casei si parea ca nu am ajuns).

Si ca sa ma laud in dreapta (foto 1) inimioarei e cadoul primit de mine si cumparat de domnul meu (2 cutii de bomboane milka + trandafirul Rafaello) primite aseara. Cum eu nu mananc dulciuri de acum vreo 6 saptamani cel putin, tot lor le revin. Am primit si invitatie de cina in oras, dar cum acum nu pot ... a ramas pe alta data.
In stanga inimioarei e cadoul meu pentru iubita mea cea mica, o gentuta - preferatele ei. In interiorul inimioarei cadouri de la mine pt tati (un tortulet si 2 eclere de la o cofetarie buna, o husa pt tableta si un smartphone ... ca el e foarte in urma voluntar la categoria telefoane ... ).

Fisier atasat  IMG_9783.JPG (43.68K)
Number of downloads: 6

Bea a zis ca sa mai facem asa cu lumanarelele :pupic: (Remarcati ca are in tinuta gentuta, cu care a venit de la gradi, da?)
Le-a placut ambilor atmosfera creata. Inca o data pup la Giorgi ca a postat dimineata poza de inspiratie si mi-a licarit beculetul ... am facut o scamatorie sa ajung cu 10 minute inaintea lor!
si aici poza postata de Georgi dimineata, care m-a inspirat:
Fisier atasat  post-88-13608258252565.jpg (35.63K)
Number of downloads: 5
Dar ce toanta sunt, acum doar am descoperit ca se pot atasa mai multe poze de-odata
PS: rog nu bagati in seama dezordinea din peisaj dar am spalat rufe dimi ... si tronau si pe stanga si pe dreapta

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1373
  • 1374
  • 1375
  • 1376
  • 1377
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic