Giorgi, vino incoa sa-ti dau un mare-mare pup

! Ia uite ce surpriza m-ai inspirat sa fac alor mei azi .
Au gasit luminile stinse cand au venit de la gradi (18:15) si aceasta imagine care le-a placut si i-a surprins frumos (eu nu am lasat masina in fata casei si parea ca nu am ajuns).
Si ca sa ma laud in dreapta (foto 1) inimioarei e cadoul primit de mine si cumparat de domnul meu (2 cutii de bomboane milka + trandafirul Rafaello) primite aseara. Cum eu nu mananc dulciuri de acum vreo 6 saptamani cel putin, tot lor le revin. Am primit si invitatie de cina in oras, dar cum acum nu pot ... a ramas pe alta data.
In stanga inimioarei e cadoul meu pentru iubita mea cea mica, o gentuta - preferatele ei. In interiorul inimioarei cadouri de la mine pt tati (un tortulet si 2 eclere de la o cofetarie buna, o husa pt tableta si un smartphone ... ca el e foarte in urma voluntar la categoria telefoane ... ).
IMG_9783.JPG (43.68K)
Number of downloads: 6
Bea a zis ca sa mai facem asa cu lumanarelele

(Remarcati ca are in tinuta gentuta, cu care a venit de la gradi, da?)
Le-a placut ambilor atmosfera creata. Inca o data pup la Giorgi ca a postat dimineata poza de inspiratie si mi-a licarit beculetul ... am facut o scamatorie sa ajung cu 10 minute inaintea lor!
si aici poza postata de Georgi dimineata, care m-a inspirat:
post-88-13608258252565.jpg (35.63K)
Number of downloads: 5
Dar ce toanta sunt, acum doar am descoperit ca se pot atasa mai multe poze de-odata
PS: rog nu bagati in seama dezordinea din peisaj dar am spalat rufe dimi ... si tronau si pe stanga si pe dreapta