Lapona Enigel, la 20 April 2013 - 05:08 PM, a spus:
boabe de cafea, la 20 April 2013 - 09:40 AM, a spus:
Azi am program de vizite si administrativ. Sper sa reusesc sa termin tot ce mi-am planificat
Ma simt ceva mai bine dupa zilele trecute cand ajunsesem sa tremur si sa ma clatin din cauza stresului. M-am simtit neputincioasa pentru ca unii au impresia ca daca suntem romani trebuie sa fim tratati ca niste sclavi. Ei bine, am gasit solutia. Am spus cui trebuia sa spun de acest comportament inacceptabil si astept masuri. Sentimentul a fost ciudat pt ca nu am parat pe nimeni niciodata. Faptul ca am fost nevoita sa stau in pat si sa iau pastile ca sa ma calmez m-a determinat sa actionez total necaracteristic mie. Stiti cum zic baietii de cartier, nu? Decat sa planga mama mea mai bine sa planga a lor, si pe buna dreptate.
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati oferit un umar (chiar daca virtual) pe care sa plang
Bobita, nu ai parat pe nimeni, iubita! Ai actionat conform dreptului tau si ai facut foarte bine, felicitari! Eu am trecut prin niste perioade infioratoare si eram pe punctul de a apela la avocat, dar organele superioare, responsabile cu apararea drepturilor mele au actionat, slava domnului! Lumea se imparte cam asa: cei ca tine, care isi vad frumos, cuminti si discret de treaba lor, si incearca sa o faca cel mai bine, cei de care te-ai lovit, ori ne-am lovit, a caror meschinatate este greu de imaginat, darmite de explicat, si jigodiile care se bucura de "stiri" de genul, si apar cu critica atunci cand tu esti la pamant.
Iti tin pumnii sa se termine perioada cat mai repede si ai grija foarte mare, caci hartuirea la job e o practica specifica societatii moderne...Fii atenta cu cine vorbesti si cui i te confesezi si nu lasa pe nimeni sa dea de pamant cu tine. Stand up for your rights!
Multumesc pt sustinere!
Teama nu-mi e de nimeni dar imi creaza disconfort si stres inutil si consider ca nu e cazul

Ajutor