verber, la 24 March 2013 - 01:05 PM, a spus:
Hei,hei ,hei
Stella la mine acilea la flamandica a venit urgia...frig rau ninsoare vint puternic...ce primavara:-)
Mai eu aseara am comandat o chiftea din camembert...cu ext de susan si semintze de dovleac dar am mincat f putin
Apoi am comandat un peste care era fript...si a trebuit sa maninc ceva caci nu prea am servit din primul
Comesenii deja rasesera tot eu faceam chipurile...nazuri
Greseala mea !
Cei drept ei au ales locatia ...si daca nici din asta nu mincam...
Apoi a urmat si un desert ..am invirtit totul prin farfurie caci deja nu eram bine
BREFca sa nu i ofensez...am mincat...nici omului nu ia placut ce a comandat.....in fine am plasat banutzii si gata....ce a urmat a fost "placerea mea"
Oricum meniul a fost numai in flamanda caci de eram pe teritoriul lor si nu in belgia:-):-):-):-) unde se vorbeste si franceza
Deci asta din ciclul...NU ASA!!!
Si eu zic la fel ca Stella - nu mananc, daca simt ca nu-i in regula / nu-mi place. Ma doare la cascheta de ceilalti. Lor le-o placea, sa manance, pe mine sa ma lasa-n pace. Alta grija nici n-am, decat gandurile lor despre nazurile mele. Vax albina!
Si jupanul face la fel. Chiar s-a nimerit o intamplare de genul asta, acum vreo 6 ani. Era la mare, la o conferinta, cu serviciul. Erau o multime de colegi acolo si romani, dar si frantuji. Seara, la crasma, frantujii si-au luat friptura de vita (aka carne cruda), iar romanasii, ca niste pupin.... ce erau, si-au luat si ei la fel - carne cruda. Numa' al meu a fost Gica-contra si a comandat altceva - gratar de pui.... sau ce-o fi fost, dar facut bine, copt, nu crud. Biensur ca a doua zi toti romanii erau cu capu'-n buda...... numa' al meu era fresh...... Le-a fost rau pe capete. Nu, nu era carnea stricata, ca frantujii n-aveau nimic.
Asa ca.... de atunci, daca avem vreo problema cu meniul, fie stam flamanzi, fie comandam ceva care sa ne placa noua. Scurt si fara comentarii.