Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1468
  • 1469
  • 1470
  • 1471
  • 1472
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#29381 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 April 2013 - 08:32 AM

Vezi postareastella, la 22 March 2013 - 08:16 PM, a spus:

Alina refacere rapida, si ia-o domol cu munca.
Alphie sa-ti traiasca jumatatea si sa se bucure de cadou.
Dani L;A parintilor tai si petrecere frumoasa .

Au iesit narcisele pitice yessssssssssssss
Tocmai am vorbit cu fratello...e toiul iernii in Moldova, viscoleste si e frig, basca strazi inchise, coduri portocalii rosii toate culorile curcubeului :pupic:...
in plus cumnata nu e sigur ca s-a prins bine mana, inca trei saptamani de ghips :pupic: ....sper sa fie ok in final.
ar fi momentul ca iarna sa-si ia talpasita nene, ca ne-am saturat de ea si fandoselile ei .am zis

Codurile alea se dau taaaaaaaare mult dupa ureche. Inca nu m-am dumirit dupa a cui ureche...... da' sunt (in marea majoritate a cazurilor) taman pe langa....... :pupic: S-au inchis scoli de pomana! Tampiti!
Cumnatica e mai bine acum, sper! :pupic:
Salutari fratelui. :scratch:

#29382 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 April 2013 - 08:37 AM

Neata, la noi e soare, dar cam bate vantul, sper sa se mai incalzeasca pana la amiaza.
Am avut un weekend fain dupa ce s-au intors fetele de la scoala, Cristi cu Ioana au venit la mosie, la tara, au tuns iarba, Ioana s-a jucat cu catelusa vecinilor; Ale a fost la concert la Lala band (s-a intors la 1 noaptea), iar noi cu pitica am fost in vizita la prietenii cu care plecam sambata in Austria, sa punem tara la cale.
Saptamana asta va fi cam nasoala, cu bagaje, pregatiri si Ale are in fiecare zi de la 7 ca sa recupereze ziua aia de vineri...
Bobita, iti tin pumnii sa se rezolve cu bine problemele de la tine de la servici, sa fie liniste si atmosfera faina.
Ciocnesc si eu un pahar in cinstea Mayei si mai iau si-un dulce mic (nu ma dezmint) si va pup pe toate (ma-ntorc la treaba).

#29383 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 08:41 AM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 01:28 PM, a spus:

Buna! :pupic: poate va intrebati pe unde umblu! :scratch: la doua (2) azi dimineata,noapte ce o fi fost,batea disperat vecinul de desupt ca e inundatie!!,sufrageria mea era plina de apa,parchet covor varza tot plutea in apa mare,dedesupt degeaba a inchis sotul robinetul ca chiar de tot de tot nu se inchide ca tot siroie apa,normal ca el la 6 dimineata trebuia sa fie mort-copt la serviciu la unitate,mai vine acasa maine,asa ca eu tot schimbat oale si ligheane ,am mers numai cu taxiuri sa caut alt filtru,am luat nu se potrivea ,mac' sa-l dau inapoi nu mai voia aia desi imi spusese ca daca nu vine mi-l ia inapoi ,da ca imposibil ca sunt standard,standard pe :pupic: ,la alt magazin mi-a spus ca-mi trimit ei un instalator sa vada ce si cum,abea acum a plecat omul,asa ca sunt mai mult moarta decat vie,casa mea e pe chituci,la propriu ,si l-am purtat pe bub' saracu printr-o vijalaie unica,bate un vant de te da jos din picioare!
Natzol,natzol,vb. lui bub',de la 2 e treaz si el si nici nu i-am dat inca sa manance saracu'...

Culmea,s-a intamplat la 2 dimineata cu 4 ore inainte sa-mi plece sotul la servici pt. 24 de ore sambata si pe vifornita,eu singura cu bub'!! numai mie mi se putea intampla una ca asta ,pe bune...

Nasol cu inundatiile astea! :pupic:

#29384 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 08:44 AM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 01:34 PM, a spus:

Parchetul meu din sufragerie!! :pupic:

Asa frumos mai era,culoarea mierii!! :pupic:

'Pare tare rau pentru intamplare! :scratch:
Din fericire, n-am patit decat o singura data o chestie de genul asta - a cedat ceva (nu mai tin minte, eram prea mica, aveam vreo 4 ani) la caloriferul din dormitorul mare. Ce tin minte era vanzoleala - du ligheanu', adu' ligheanu', stoarce carpa........ maica-mea si taica-miu tot bantuiau prin casa (era 6 sau 7 dimineata) si incercau sa minimizeze pagubele. Nu s-a intamplat nimic grav, n-a curs apa foarte rau, dar totusi.. sa-ti crape caloriferul in mijlocul iernii, nu-i prea placut! :pupic:

#29385 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 08:46 AM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 01:50 PM, a spus:

Boala sa-i ieie Stelutz',ca au facut pt. centrala neshte' filtre sub chiuveta care sunt din plastic,au si niste pietricele inauntru catre trebuie schimbate si spalate mereu,cert e ca pe acolo a cedat si curgea,eu am crezut ca paharul ala e spart tot dar l-am scos si nu vaz' nik' cu ochiul liber ,

Asta-i buleaua'
Parchetul nici nu pot sa ma uit la el,daca nu se umfla poate-l pot rascheta mai tarziu :pupic: nu stiu oi vedea... :scratch:

Problema la plastice, indiferent ca-s pahare, tevi sau alte minuni, e ca cedeaza, din pacate. Daca ai variatii de presiune la apa, sau are foarte multe mizerii, in timp, se intampla "bucurii" de genul asta. :pupic:

#29386 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 08:57 AM

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 01:52 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 23 March 2013 - 01:50 PM, a spus:

vai, Geany, ce ghinion! s-a oprit apa, ai schimbat tot ce trebuie? acum lasa fara covor cateva zile sa se usuce bine de tot parchetul, sa nu mucegaiasca pe dedesubt. compatimesc si eu cu tine. Ai dat Bubului sa pape?

Any multumim de raza de primavara, aici timida dimineata, sa speram ca pe seara nu incepe iar cu ploi si frig! sa vina primavara, soarele si calduraaaaaaa

Valleeuu,nu fata nu i-am dat si nici el nu spune nimik nimikuta saracul,dar acum m-am asezat si eu...gata fug sa-i pun borshuc!

Pui baietu' sa faca post negru??? :pupic: Ghetu' copchil!!!!!
Da' el nu stie sa ia singurel mancare? Nepot-miu se serveste singur. Ca par example: am facut, la un moment dat, niste chiftele, pe care le-am pus la frigider. Musiul tot facea poteca intre sufragerie si bucatarie, servindu-se singurel din castronelu' cu chiftele.... :scratch:

#29387 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 22 April 2013 - 09:00 AM

Buna dimineata fetelor.

Stella multumesc pentru masa, bogata tare.

Geany spor la cumparaturi. Cresc copiii atat de repede...ai mei mereu au in dulap lucruri
pe care le-au purtat de cateva ori si nu le mai vin. Musai sa le triez iarasi.

Eu m-am trezit astazi cu mult avant si planuri de curatenie, sa vad cat ma tin bateriile.
O saptamana frumoasa va urez.
Imagine postata

#29388 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 09:44 AM

Vezi postareaverber, la 24 March 2013 - 01:05 PM, a spus:

Hei,hei ,hei
Stella la mine acilea la flamandica a venit urgia...frig rau ninsoare vint puternic...ce primavara:-)
Mai eu aseara am comandat o chiftea din camembert...cu ext de susan si semintze de dovleac dar am mincat f putin
Apoi am comandat un peste care era fript...si a trebuit sa maninc ceva caci nu prea am servit din primul
Comesenii deja rasesera tot eu faceam chipurile...nazuri
Greseala mea !
Cei drept ei au ales locatia ...si daca nici din asta nu mincam...
Apoi a urmat si un desert ..am invirtit totul prin farfurie caci deja nu eram bine
BREFca sa nu i ofensez...am mincat...nici omului nu ia placut ce a comandat.....in fine am plasat banutzii si gata....ce a urmat a fost "placerea mea"
Oricum meniul a fost numai in flamanda caci de eram pe teritoriul lor si nu in belgia:-):-):-):-) unde se vorbeste si franceza
Deci asta din ciclul...NU ASA!!!

Si eu zic la fel ca Stella - nu mananc, daca simt ca nu-i in regula / nu-mi place. Ma doare la cascheta de ceilalti. Lor le-o placea, sa manance, pe mine sa ma lasa-n pace. Alta grija nici n-am, decat gandurile lor despre nazurile mele. Vax albina!
Si jupanul face la fel. Chiar s-a nimerit o intamplare de genul asta, acum vreo 6 ani. Era la mare, la o conferinta, cu serviciul. Erau o multime de colegi acolo si romani, dar si frantuji. Seara, la crasma, frantujii si-au luat friptura de vita (aka carne cruda), iar romanasii, ca niste pupin.... ce erau, si-au luat si ei la fel - carne cruda. Numa' al meu a fost Gica-contra si a comandat altceva - gratar de pui.... sau ce-o fi fost, dar facut bine, copt, nu crud. Biensur ca a doua zi toti romanii erau cu capu'-n buda...... numa' al meu era fresh...... Le-a fost rau pe capete. Nu, nu era carnea stricata, ca frantujii n-aveau nimic.
Asa ca.... de atunci, daca avem vreo problema cu meniul, fie stam flamanzi, fie comandam ceva care sa ne placa noua. Scurt si fara comentarii.

#29389 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 09:47 AM

Vezi postareaalpha, la 25 March 2013 - 11:52 AM, a spus:

Va multumesc tuturor de urari, s-au simtit foarte bine! Au venit raniti si obositi, dar a fost minunat

Asta conteaza cel mai mult - ca s-au simtit bine. Oboseala trece, dupa un somnic bun! :thumleft:

#29390 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 09:48 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 25 March 2013 - 01:58 PM, a spus:

Eu nu m-am mutat inca, efectiv, mai dureaza vreo luna, important este ca am facut mutarea pe hartie, daca nu puteam sa pierd "trenul" asta!

Gata, ai intrat in "paine"??? :thumleft:

#29391 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 10:00 AM

Vezi postareaGeany, la 25 March 2013 - 02:12 PM, a spus:

Buna! parchetul nu s-a umflat,se usuca frumos nu ramane patat :thumleft:

Ieri am fost la matusa Marlena si la unchiul,eu am si gatit la ei cu matusa

Am facut la ea mancare rece cu carne de rata asa

poza cu telefonul mobil,ca am uitat camera foto

Mancarica rece am facut si eu saptamana trecuta. Cu carne de gasca alergata prin ograda. E buuuuuuuuuna rau! :hungry:

Vezi postareaGeany, la 25 March 2013 - 02:12 PM, a spus:

La mine casa era varza dupa inundatie si eu radeam cu lacrimi de el =))

A fost frumos,ne-am dixtrat'

Doar nu era sa bocesti si la petrecere! <_< Mai ales intr-o astfel de ambianta...... :cheers:

#29392 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 10:03 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 25 March 2013 - 03:09 PM, a spus:

Geany, bine ca parchetul incepe sa se usuce si nu s-a umflat, ca daca nu trebuia sa intrati la cheltuieli!
Ce haios este 'Bub cu prosopul in cap! Iar Bello! :cheers:

Mutti, bine ca ai mai dat pe aici! Si sper sa ai timp si de odihna in vacanta asta! <_< :hungry: Pup-o si pe Elena!

Si la noi copiii intra de la 1 Aprilie in "Scoala altfel" si dupa aceea in vacanta. Si sunt foarte suparata ca diriginta lui Alex le-a programat numai excursii, destul de scumpe, fara sa ne consulte si pe noi parintii daca suntem de acord si daca avem de unde sa le platim copiilor atatea plimbari cate vrea ea. Excursiile cu totul fac vreo 600 lei, plus o zi la film la Mall si nu stiu inca ceva. Una peste alta, 700 lei. La situatia financiara in care ne aflam acum, eu cred ca ea nu gandeste sau ne vede pe noi parintii toti milionari. Nu stiu ce sa mai cred altceva!

Si nu puteai sa refuzi, mai ales ca Alex nu vroia sa mearga? Daca el tinea mortis sa se duca si tu nu vroiai sa-l lasi, era alta mancare de peste. Dar cum nici el nu vrea..... cin' va poate obliga sa faceti cum vor altii? Unde scrie ca e musai sa se duca cu gramada? :thumleft:

#29393 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 22 April 2013 - 10:05 AM

Buna dimineatza!

Azi e ziua d-lui Mutti ! Asa ca dupa ce ajung acasa intru in priza. Tortuletzul l-am facut ieri , un fel de Philadelphia dar cu mascarpone nu cu branza Philadelphia. El iubeste Tiramisu classic dar deh....ce facem cu Enena?

Ziua o sarbatorim , de fapt , sambata dar...cum prietenii nostri pleaca miercuri in concediu sunt convinsa ca vor trece pe la noi. Asa ca o nu o sa pregatesc o masa normala ci ceva chelcheshozuri acolo.....

Nici nu m-am gandit ce....

• pateuri cu branza
  • carnatzi afumatzi taiatzi

ah , am mai gasit ceva:
  • felii de castravetzi cu motz de branza
  • bilutze de branza de capra cu miere......
gata , nu mai am idei....oare ce sa mai fac iute?

Tre sa fac si o coroana ca Elena m-a tocat la cap de dimineatza ca daca Papi are Geburtstag , de ce nu are coroana? Aici la cresa si gradi cand ii sarbatoreste le face o coroana de hartie/carton si le-o pune pe cap. Deseneaza pe ea , scriu numele , anii....

Asa ca Doamne fereste sa uit!

Ce frumos i-a cantat la papi Multzi ani traiasca! si n-a vrut sa mai spele dintzii cu mine , cu cu papa , ca papa are Geburtstag azi!

#29394 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 April 2013 - 10:10 AM

La multi ani pentru tatal Elenei!! :thumleft:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#29395 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 April 2013 - 10:11 AM

Simo, La multi ani sanatosi pentru d-nul Mutti, ce fain il sarbatoreste Enena, cred ca nici nu-i mai trebuie altceva.
Sa va distrati fain! (idei de mancaruri rapide n-am, dar sigur o sa sara fetele cu ceva)

#29396 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 April 2013 - 10:13 AM

Vezi postareaFoxyy, la 22 April 2013 - 08:57 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 23 March 2013 - 01:52 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 23 March 2013 - 01:50 PM, a spus:

vai, Geany, ce ghinion! s-a oprit apa, ai schimbat tot ce trebuie? acum lasa fara covor cateva zile sa se usuce bine de tot parchetul, sa nu mucegaiasca pe dedesubt. compatimesc si eu cu tine. Ai dat Bubului sa pape?

Any multumim de raza de primavara, aici timida dimineata, sa speram ca pe seara nu incepe iar cu ploi si frig! sa vina primavara, soarele si calduraaaaaaa

Valleeuu,nu fata nu i-am dat si nici el nu spune nimik nimikuta saracul,dar acum m-am asezat si eu...gata fug sa-i pun borshuc!

Pui baietu' sa faca post negru??? :hungry: Ghetu' copchil!!!!!
Da' el nu stie sa ia singurel mancare? Nepot-miu se serveste singur. Ca par example: am facut, la un moment dat, niste chiftele, pe care le-am pus la frigider. Musiul tot facea poteca intre sufragerie si bucatarie, servindu-se singurel din castronelu' cu chiftele.... :thumleft:

Daa!! maii foxule ce am mai patimit! iiuuhh!! bine ca a trecut..''vis urat'' :cheers:

Bub' se autoserveste doar cu paine cu nutella si ciocolata <_< ,in rest mancare eu trebuie sa insist sa manance,altfel nici o sansa :(

Pup iu' fata frumoasa! =))

#29397 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 April 2013 - 10:13 AM

Vezi postareaverber, la 26 March 2013 - 01:52 PM, a spus:

Frig,amenda 35 e si accident ne a intrat un dobitoc pe dreapta in spate
Nervi flamanzii pe limba lor....nu au scos o vorba in franceza....noi cum am putut
Urit e uneori caracterul oamenilor
Si tocmai ma duceam la posta.....

Nasol cu accidentele! Bine ca n-ati patit voi nimic!
Amenda pentru ce-a fost, daca a intrat altcineva in voi? :thumleft:

#29398 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 April 2013 - 10:19 AM

Vezi postareaCarmen L, la 22 April 2013 - 09:00 AM, a spus:

Geany spor la cumparaturi. Cresc copiii atat de repede...ai mei mereu au in dulap lucruri
pe care le-au purtat de cateva ori si nu le mai vin. Musai sa le triez iarasi.

<_< :cheers: Gura aurita ai avut Carmelus! hi hi! ce noroc am avut,am gasit in primul magazin aici langa mine ,in care am intrat la hainute pt. copii la reducere,doar 10 lei bucata,gecuta de blugi simpla,nu voiam nici prea inchisa, neagra dar nici prea spalacita(aia inchisa la soare tine cald,aia spalacita o murdareste repede)Am luat gecuta veche dupa mine ca sa vad masura,si am luat intai una apoi m-am intors si am mai luat una cu marimea mai mare..

Aia de sus e cea veche,celelalte 2 noi (una deja am luat eticheta ca ma duc sa-l iau cu ea)

Fisier atasat  SAM_7245.JPG (76.67K)
Number of downloads: 0

Ia' reducerea aici :thumleft:

Fisier atasat  SAM_7248.JPG (81.01K)
Number of downloads: 0

Mnee!! sunt f. multumita,eu am noroc la cumparaciuni' :hungry:

#29399 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228