Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1562
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • 1566
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31261 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 June 2013 - 07:50 PM

Hi hi hi! ce dragute sunteti :D :-* la fel mi-a spus matusa si cu unchiul ,dar ce sa fac oi fi eu dintr-un alt soi sau nu stiu,eu nu asi indrazni in veci si pururi cu nimeni,ce manerveaza mai mult e ca persoana respectiva e dubla fata de mine la gabarit,si nici cu munca nu s-a omorat si nici copii nu a avut niciodata dar la sfaturi pe care sa nu mi le dea ea ci cica sor-mea si maica-mea e number' oane' :D

In fine :D nu stiu cum o sa se sf. povestea asta sa vad cand oi da ochii cu ea :D

Acum sa va amuz putin...bello e un cutz' mare cat un leu dar un mare cersetor si las si fricos :D :D

Azi trebuia sa-i puna vara-mea in ureche picaturi ca a fost la dr. si numai cat le vede ia' cum face :D

Asta e o masuta de cafea micuta si el cica se ascunde sub ea numa' coada e afara

Fisier atasat  SAM_8207.JPG (40.45K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_8208.JPG (42.89K)

Tremura din toate incheieturile cat ii de mare,asta-i boticul

Fisier atasat  SAM_8209.JPG (44.17K)

Astia se chinuiau sa-l traga de sub masa

Fisier atasat  SAM_8211.JPG (39.8K)

Apai cand se ascunde de motan care e cat o laba de a lui isi baga sub pat numa botul ca restul nu incape,cica el se ascunde...

Alte poze nu am ca m-am pravalit pe o canapea,am baut 2 pahare de shprit,o cafea care mai rau mi-a facut,din toate planurile mele de bucatareala pe azi a rezultat o omleta mare cu branza si carnat si castraveciori murati reci de la frigider si asta e...ma simt ca o carpa ,nu mai fac nik' azi :D

#31262 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 June 2013 - 07:57 PM

Vezi postareastella, la 28 June 2013 - 01:12 PM, a spus:

Bre, m-ati innebunit cu pastaile, asa ca azi fusei si la piata...luat pastai, pus de ciorba cu pastai si barabule noi (poate vreti sa stiti ca am plecat in bagajuél de mana cu 3 dovlecei, 3 barabule si covrigi=))...m-au pus aia sa deschid sa vada ce lucruri stranii am eu acolo..l-a umflat rasul pe nenea ala...mi-a zis sa am pofta :)norocul ca bagasem in valiza de cala, telemeaua, scaricica afumata , toba & carnati afumati ( de la bucovinenei da !!:D ) ...si mararul :D.
de la anglizoi am venit cu dropsuri :-* din alea ca in copilaria mea...stiti cum vin din Italia...sunt dusa rau.
felul doi ...ciulama de ciupe cu smantana, marar ( din bucale) si maligutza.
Pusha,eu gandesc la fel ca tine, si de cei ce-mi poarta grija, si de notele scolerilor.
pentru mine, o nota de examen e aleatorie...ca poti fi toba de carte si sa ai un moment prost, sau un subiect care nu-ti convine...sau sa stii doar 2-3 chestii si sa pici pe alea...

moama ce de bunatati! mi-ai facut o pofta de ciorbita si de ciulama :D ! poate trec maine prin piata ... nu cred ca am ajuns de vreun an ... , dar nu stiu daca am si cand gati ... ca picea nu ma lasa ... vrea joaca, parculet, joaca, parculet si repetir ... nu-mi da un moment de ragaz/gospodarie

cat despre notele la examen si chiar in general, sunt de acord intru totul. Eu eram experta in a primi exact subiectul de il stapaneam cel mai prost ..., basca emotii si deci randament mic ... . Asa ca inteleg perfect si emotiile mamicilor, nici eu nu ma vad bine!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31263 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 28 June 2013 - 08:58 PM

Vezi postareaElena-Ct, la 28 June 2013 - 06:47 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 27 June 2013 - 10:10 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 27 June 2013 - 09:54 PM, a spus:

apropo de bunul simț civic, la fermele de prin imprejurimile satului meu se practică următorul sistem self-serve: fermierul are o masă/chioșculeț la drum/șosea cu fructe, legume, flori proaspete, o listă cu prețuri și o pușculită. dacă omul nu-i prezent la datorie, persoanele interesate se servesc, lasă banii în pușculită și își văd de drum. am văzut și tarabe cu banii la vedere, intr-o cutie cu capac, să-ți poți lua rest dacă nu ai bani ficși.

De asta ce sa mai zic?! Nici nu pot spera la asa ceva... mie mi-au disparut pomii saditi in gradina in toamna trecuta, 52 de bucati, intr-o curte privata, nu pe cimp :D ma duc sa caut ca poate mi-a lasat banii pe undeva :D

Offfff, Carmen, si eu am fost in aceeasi situatie luna trecuta.Avem un teren la aprox. 100 Km de Constanta N - spre Tulcea si am pus doar pomi fructiferi si ne-au furat cam 50-60 pomisori din 300 a fost suparare mare.Vreau sa vand sa nu mai stiu...ce se intampla oameni buni?

Elena, si eu tot spre Tulcea, dar undeva la mijlocul distantei intre Tulcea-Constanta, sa fiu aproape si de Delta si de mare :D Cind am vazut prima data ca lipsesc 22 de pomi din 52, iti spun drept ca am avut acelasi gind, sa vind, sa plec si sa nu mai fac nimic, n-am putut sa vorbesc vreo citeva ore... apoi mi-am dat seama ca pamintul nu are cum sa-l fure, si mi-am propus sa ma incapatinez sa fac lucrurile ca si cum nu s-sr fi intimplat nimic. Asta a fost in toamna-iarna... in primavara inca mai erau restul de 30 de pomisori. Am mai luat sa completez cu 22 de pomi, cind am ajuns acolo nu mai erau nici restul de 30. M-am suparat asa de tare atunci, ca m-a apucat un tremurat care m-a tinut citeva minute, am zis ca lesin. Am renuntat sa ii mai pun si pe aia adusi, i-am dat omului care ma ajuta la sadit ca sa si-i planteze el in gradina. Acum am "sadit" 2 stilpi metalici si pun camere de supraveghere pe care sa le pot urmari pe internet :-* macar asa, de-a naibii, si tot nu ma las. Am deja in fata ochilor livaduta mea cu pomi infloriti, chiar daca o sa apuc sa vad asta dupa 20 de ani.
Imi pare rau de paguba ta, Elena, dar n-as vrea sa cedezi si sa vinzi terenul, toata zona aia e o splendoare, eu sint indragostita de Dobrogea, de cimpurile, dealurile si baltile ei, sper sa ma pot retrage cit mai curind acolo, macar pe timpul verii :D

#31264 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 28 June 2013 - 09:02 PM

Vezi postareaMaya, la 28 June 2013 - 06:39 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 28 June 2013 - 05:45 PM, a spus:

am auzit si eu recent una: sotul o paraseste pe sotie pe motiv de sani mici si pleaca cu alta ce detinea doua "lebenite", sotia parasita,nu vrea sa divorteze, incearca sa-l readuca pe ratacit acasa dar fara rezultat, decide sa-si faca operatie de marire a sanilor...ratacitorul se intoarce urgent la consoarta legala
happy end

Si cînd o s-o lase pentru una cu nas mai mic, par mai lung si picioare mai zvelte... ce-o sa faca? Concluzia... ea e o proasta, iar el o va parasi din nou pentru una cu gene mai lungi...
Oameni tîmpi :D

:D :-* :D Scuza-ti, eu citesc din urma...asta a fost tare...

Asa, revenind la zi, la noi PLOUA. Tare de tot si toata ziua. Si se anunta ploaie si saptamana viitoare :D
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31265 Useril este offline   Elena-Ct 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 15-January 13

Postat 28 June 2013 - 09:16 PM

Vezi postareaCarmella, la 28 June 2013 - 08:58 PM, a spus:

Vezi postareaElena-Ct, la 28 June 2013 - 06:47 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 27 June 2013 - 10:10 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 27 June 2013 - 09:54 PM, a spus:

apropo de bunul simț civic, la fermele de prin imprejurimile satului meu se practică următorul sistem self-serve: fermierul are o masă/chioșculeț la drum/șosea cu fructe, legume, flori proaspete, o listă cu prețuri și o pușculită. dacă omul nu-i prezent la datorie, persoanele interesate se servesc, lasă banii în pușculită și își văd de drum. am văzut și tarabe cu banii la vedere, intr-o cutie cu capac, să-ți poți lua rest dacă nu ai bani ficși.

De asta ce sa mai zic?! Nici nu pot spera la asa ceva... mie mi-au disparut pomii saditi in gradina in toamna trecuta, 52 de bucati, intr-o curte privata, nu pe cimp :D ma duc sa caut ca poate mi-a lasat banii pe undeva :-*

Offfff, Carmen, si eu am fost in aceeasi situatie luna trecuta.Avem un teren la aprox. 100 Km de Constanta N - spre Tulcea si am pus doar pomi fructiferi si ne-au furat cam 50-60 pomisori din 300 a fost suparare mare.Vreau sa vand sa nu mai stiu...ce se intampla oameni buni?

Elena, si eu tot spre Tulcea, dar undeva la mijlocul distantei intre Tulcea-Constanta, sa fiu aproape si de Delta si de mare :D Cind am vazut prima data ca lipsesc 22 de pomi din 52, iti spun drept ca am avut acelasi gind, sa vind, sa plec si sa nu mai fac nimic, n-am putut sa vorbesc vreo citeva ore... apoi mi-am dat seama ca pamintul nu are cum sa-l fure, si mi-am propus sa ma incapatinez sa fac lucrurile ca si cum nu s-sr fi intimplat nimic. Asta a fost in toamna-iarna... in primavara inca mai erau restul de 30 de pomisori. Am mai luat sa completez cu 22 de pomi, cind am ajuns acolo nu mai erau nici restul de 30. M-am suparat asa de tare atunci, ca m-a apucat un tremurat care m-a tinut citeva minute, am zis ca lesin. Am renuntat sa ii mai pun si pe aia adusi, i-am dat omului care ma ajuta la sadit ca sa si-i planteze el in gradina. Acum am "sadit" 2 stilpi metalici si pun camere de supraveghere pe care sa le pot urmari pe internet :D macar asa, de-a naibii, si tot nu ma las. Am deja in fata ochilor livaduta mea cu pomi infloriti, chiar daca o sa apuc sa vad asta dupa 20 de ani.
Imi pare rau de paguba ta, Elena, dar n-as vrea sa cedezi si sa vinzi terenul, toata zona aia e o splendoare, eu sint indragostita de Dobrogea, de cimpurile, dealurile si baltile ei, sper sa ma pot retrage cit mai curind acolo, macar pe timpul verii :D

Imi place determinarea ta, poate ca suntem vecine de livada si nu stim :D ne vedem la o cafea? te invit

#31266 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 10:09 PM

Vezi postareaElena-Ct, la 28 June 2013 - 09:16 PM, a spus:

Imi place determinarea ta, poate ca suntem vecine de livada si nu stim :D ne vedem la o cafea? te invit

Locul meu e la Cogealac si cred ca intr-o alta viata am trait acolo, ma simt foarte de-a locului :D
Apropo de "livada" mea, a fost o faza foarte misto la politie, unde m-am dus sa fac reclamatie dupa ce mi-a trecut tremuriciul. Si le povesteam de pomi si de o usa din metal pe care au furat-o, de asemenea, dar de aia oricum voiam sa scap, asa ca nu m-a durut deloc, numai ca ma gindeam ca le usurez misiunea politistilor, ca poate gasesc usa, fiind mai deosebita, si apoi si pomii. In timp ce scriam declaratia au inceput sa glumeasca, eu incercam sa le explic unde era usa, iar unul dintre ei ii explica celuilalt "adica la marginea livezii, ba", si celalalt, sadic: "care livada, ba?!". Cit eram eu de suparata, m-a pufnit risul :D Acum a ramas vorba intre cunoscutii mei, cind vorbim despre aberatii putem spune doar "la marginea livezii" si stim toti despre ce e vorba :-*
Saptamina viitoare sper sa am deja montata o casuta de gradina cu o veranda mica in fata, chiar pe locul unde bate umbra nucului asa ca te pot invita si eu la o cafea :D

Fisier atasat  nuc cogealac.jpg (636.29K)
Number of downloads: 1

#31267 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 12:04 AM

Vezi postareaUma, la 28 June 2013 - 01:40 PM, a spus:

Pai sa nu taci, sa le zici, normal ca ma ingras ca am viata buna si frumoasa, ma tine sotul ca pe o printesa si alora ce nu au loc de fundul meu sa-l pupe.

foarte tare! :D

#31268 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 29 June 2013 - 12:09 AM

Sunt de o speranta extrema...exista o societate americana care intra pe 3 iulie in bursa care incearca sa faca minuni pt cei ca mine
Culmea ca si cei de la CHU charleroi fac astsa...si sper sa gasesc si in franta
E vorba de a preleva celule sten ,de a le subi un procedeu si a le implanta in inima
2serii de teste seriase au dat rezultate minunate.....o speranta serioasa pt minioanele de suferinzi...care astfel ar scapa de chinul adteptarii unui transplant de inima
:D ..dar la romanasi nu ibai ei arunca 25de inimi dupa de 25 de oameni si au donat organele vu scopul de a salva vieti
Cuvintele de prisos is...

#31269 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 12:24 AM

Vezi postareaGeany, la 28 June 2013 - 07:50 PM, a spus:

eu nu asi indrazni in veci si pururi cu nimeni,ce manerveaza mai mult e ca ...

...ma simt ca o carpa ,nu mai fac nik' azi :D

te inteleg perfect... in ambele cazuri! totusi, zic ca in cazul 1, sa urmezi pe linia indicata de Uma ...

#31270 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 12:29 AM

Fetele din Constanta, ce diferenta intre ai'de peste hotare (ca e Geneva sau e peste balta) si obiceiurile unora ce populeaza pe la noi! Asa iti vine cateodata sa iti iei campii din tarisoara asta ... Va doresc livada inflorita cat mai curand!
Carmella, sa-mi spui si mie, te rog, in ce consta investitia cu camerele de supraveghere ... si daca e eficienta... Succes cu cabanuta prevazuta cu veranda ... sa ne mai dai o poza cu ea sub nuc :D !

verb, succes cu sperantele de sanatate!

#31271 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 29 June 2013 - 01:37 AM

Carmella, numai din ce ai povestit si imi pare mie rau dupa copacii furati...imi imaginez cum te-ai simtit tu. Rusine sa le fie, cu toate ca am indoieli. Eu am doar un copacel in gradina si ma uit la el in fiecare zi.

Asta e visinul meu :D

Fisier atasat  _MG_7891.JPG (174.74K)

#31272 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 29 June 2013 - 02:13 AM

Vezi postareaaura, la 29 June 2013 - 01:37 AM, a spus:

Carmella, numai din ce ai povestit si imi pare mie rau dupa copacii furati...imi imaginez cum te-ai simtit tu. Rusine sa le fie, cu toate ca am indoieli. Eu am doar un copacel in gradina si ma uit la el in fiecare zi.

Asta e visinul meu :D

Atasament _MG_7891.JPG

E frumos! Si cand o sa infloreasca si o sa te asezi sub el, o sa te simti ca in paradis :D
A cat is a friend fur-ever !

#31273 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 29 June 2013 - 04:44 AM

Abia astept! :D

#31274 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 June 2013 - 06:11 AM

cum bre să inflorească vișinul că parcă in poză se văd fructele deja? sau de la anu ziceți?

#31275 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 June 2013 - 08:04 AM

Buna dimineata.Verb tinem pumnii sa poti avea acest tratament cat de curand .
Carmella&Elena , va doresc sa va vedeti livezile inflorite si sa dea DD ca cei ce fura sa intre la racoare
sa reflecteze.
Aura, fain visinelul; sa creasca mare si umbros , sa profiti multi ani de el.
La noi azi ploua, si e innourat...ieri a fost totusi insorit oleaca...si doar anuntasera ca de azi vine vara...sanchi :D ..lumea e satula de frig&ploaie, vrea o vara adevarata nu un ersatz de toamna din aprilie-nov.
O zi faina va doresc

#31276 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 09:36 AM

Buna! la noi e soare in sf. nu mai sunt nori sper sa nu mai ploua la amiaza !
Va las o salata (e cu pepene rosu ,avocado si feta,mi-a placut forma de sah :P )
poza de pe net
Fisier atasat  salata-cu-pepene-si-avocado_1_size5.jpg (25K)

Eu am facut acum de dimineata o salata cu ton,ceapa rosie lamaie si masline.(forma de mocirla :P )

O zi minunata tuturor! :P

#31277 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 June 2013 - 11:12 AM

Eu mananc demult telemea cu *harbuz*...mda si cu avocado??...prefer pe asta doar cu lamaie sare si piper si un fir de ulei maslinos :P

#31278 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 11:24 AM

Vezi postareastella, la 29 June 2013 - 11:12 AM, a spus:

Eu mananc demult telemea cu *harbuz*...mda si cu avocado??...prefer pe asta doar cu lamaie sare si piper si un fir de ulei maslinos :P

Mnnooaa!!ce idee buna :P o sa-mi fac si eu,cred ca sigur o sa-mi placa,eu de mult mananc pepenele cu paine neagra(deci combinatia dulce-sarat) la fel si strugurii,asa ca sigur si asa salata o sa-mi placa..
Inca nu mi-am facut salata cu visine,trebuie sa o comit si pe aia,gata o dau pe salate!
Acum ma pregatesc sa plec la mama si la Grigutza :P la noi sunt zilele Bacaului asa ca poate iesim si noi la un mic si o bere la dozator :P de frumos e frumos azi la noi B)

#31279 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 29 June 2013 - 02:23 PM

Vezi postareaDexter, la 29 June 2013 - 06:11 AM, a spus:

cum bre să inflorească vișinul că parcă in poză se văd fructele deja? sau de la anu ziceți?

Bre, trebe sa mai creasca si ca sa se aseze sub el,si atunci cand va fi inflorit si o sa incapa si un scaunel sa stea sub el, o sa fie superb. Deocamdata il admira asa, micurez :P
A cat is a friend fur-ever !

#31280 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 02:36 PM

Aura, dragut visinul tau, ai si rod deja de la el :P

Vezi postareaDaniella, la 29 June 2013 - 12:29 AM, a spus:

Fetele din Constanta, ce diferenta intre ai'de peste hotare (ca e Geneva sau e peste balta) si obiceiurile unora ce populeaza pe la noi! Asa iti vine cateodata sa iti iei campii din tarisoara asta ... Va doresc livada inflorita cat mai curand!
Carmella, sa-mi spui si mie, te rog, in ce consta investitia cu camerele de supraveghere ... si daca e eficienta... Succes cu cabanuta prevazuta cu veranda ... sa ne mai dai o poza cu ea sub nuc :P !

verb, succes cu sperantele de sanatate!

Multumim, sper si eu sa avem succes in formarea livezilor noastre.
Investitia consta in 2 stilpi de metal de 5 m inaltime pe care vom monta niste camere de supraveghere, 2 deocamdata, apoi o scula care se numeste DVR si o conexiune la internet ca sa putem urmari de la distanta ce se intimpla acolo, pe teren. Nu stiu mai multe detalii, ca sotul meu se ocupa de asta, dar nu e chiar foarte scump, fata de beneficiile pe care le poti avea. Mai ales ca vrem sa incepem, la un moment dat, sa si construim ceva acolo, deci or sa fie mai multe "tentatii" pentru hoti. Nu-mi place ca trebuie sa fac asta, dar nu prea te mai poti descurca altfel in ziua de azi.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1562
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • 1566
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul