Elena-Ct, la 28 June 2013 - 06:47 PM, a spus:
Carmella, la 27 June 2013 - 10:10 PM, a spus:
Dexter, la 27 June 2013 - 09:54 PM, a spus:
apropo de bunul simț civic, la fermele de prin imprejurimile satului meu se practică următorul sistem self-serve: fermierul are o masă/chioșculeț la drum/șosea cu fructe, legume, flori proaspete, o listă cu prețuri și o pușculită. dacă omul nu-i prezent la datorie, persoanele interesate se servesc, lasă banii în pușculită și își văd de drum. am văzut și tarabe cu banii la vedere, intr-o cutie cu capac, să-ți poți lua rest dacă nu ai bani ficși.
De asta ce sa mai zic?! Nici nu pot spera la asa ceva... mie mi-au disparut pomii saditi in gradina in toamna trecuta, 52 de bucati, intr-o curte privata, nu pe cimp

ma duc sa caut ca poate mi-a lasat banii pe undeva
Offfff, Carmen, si eu am fost in aceeasi situatie luna trecuta.Avem un teren la aprox. 100 Km de Constanta N - spre Tulcea si am pus doar pomi fructiferi si ne-au furat cam 50-60 pomisori din 300 a fost suparare mare.Vreau sa vand sa nu mai stiu...ce se intampla oameni buni?
Elena, si eu tot spre Tulcea, dar undeva la mijlocul distantei intre Tulcea-Constanta, sa fiu aproape si de Delta si de mare

Cind am vazut prima data ca lipsesc 22 de pomi din 52, iti spun drept ca am avut acelasi gind, sa vind, sa plec si sa nu mai fac nimic, n-am putut sa vorbesc vreo citeva ore... apoi mi-am dat seama ca pamintul nu are cum sa-l fure, si mi-am propus sa ma incapatinez sa fac lucrurile ca si cum nu s-sr fi intimplat nimic. Asta a fost in toamna-iarna... in primavara inca mai erau restul de 30 de pomisori. Am mai luat sa completez cu 22 de pomi, cind am ajuns acolo nu mai erau nici restul de 30. M-am suparat asa de tare atunci, ca m-a apucat un tremurat care m-a tinut citeva minute, am zis ca lesin. Am renuntat sa ii mai pun si pe aia adusi, i-am dat omului care ma ajuta la sadit ca sa si-i planteze el in gradina. Acum am "sadit" 2 stilpi metalici si pun camere de supraveghere pe care sa le pot urmari pe internet

macar asa, de-a naibii, si tot nu ma las. Am deja in fata ochilor livaduta mea cu pomi infloriti, chiar daca o sa apuc sa vad asta dupa 20 de ani.
Imi pare rau de paguba ta, Elena, dar n-as vrea sa cedezi si sa vinzi terenul, toata zona aia e o splendoare, eu sint indragostita de Dobrogea, de cimpurile, dealurile si baltile ei, sper sa ma pot retrage cit mai curind acolo, macar pe timpul verii