Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • 1566
  • 1567
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31281 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 June 2013 - 03:14 PM

Buna dimineata lume!

Pepene cu paine si branza e pranz pentru mine. Eu asa am invatat sa mananc acasa, iar cand m-a vazut barbate-miu ce mananc s-a cam strambat. :P

Visinul a facut floare si anul asta, dar nu e prea inalt si nici umbra prea multa nu face. Asa ca ma multumesc sa-l admir si sa astept sa mai creasca. Ma duc acum sa culeg cateva visine, si poate Geany imi spune cum se face salata aia cu visine. Please!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31282 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 29 June 2013 - 03:23 PM

Vezi postareaCarmella, la 29 June 2013 - 02:36 PM, a spus:

......
Investitia consta in 2 stilpi de metal de 5 m inaltime pe care vom monta niste camere de supraveghere, 2 deocamdata, apoi o scula care se numeste DVR si o conexiune la internet ca sa putem urmari de la distanta ce se intimpla acolo, pe teren. Nu stiu mai multe detalii, ca sotul meu se ocupa de asta, dar nu e chiar foarte scump, fata de beneficiile pe care le poti avea. Mai ales ca vrem sa incepem, la un moment dat, sa si construim ceva acolo, deci or sa fie mai multe "tentatii" pentru hoti. Nu-mi place ca trebuie sa fac asta, dar nu prea te mai poti descurca altfel in ziua de azi.

Parca vad ca primele disparute o sa fie camerele web si apoi stalpii metalici. C-asai in Romania.

#31283 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 29 June 2013 - 03:36 PM

Vezi postareanrares, la 29 June 2013 - 03:23 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 29 June 2013 - 02:36 PM, a spus:

......
Investitia consta in 2 stilpi de metal de 5 m inaltime pe care vom monta niste camere de supraveghere, 2 deocamdata, apoi o scula care se numeste DVR si o conexiune la internet ca sa putem urmari de la distanta ce se intimpla acolo, pe teren. Nu stiu mai multe detalii, ca sotul meu se ocupa de asta, dar nu e chiar foarte scump, fata de beneficiile pe care le poti avea. Mai ales ca vrem sa incepem, la un moment dat, sa si construim ceva acolo, deci or sa fie mai multe "tentatii" pentru hoti. Nu-mi place ca trebuie sa fac asta, dar nu prea te mai poti descurca altfel in ziua de azi.

Parca vad ca primele disparute o sa fie camerele web si apoi stalpii metalici. C-asai in Romania.

Stilpii sint ancorati in beton, dar nu exclud si varianta asta, nu m-ar mai mira nimic. Totusi, camerele sint puse in asa fel incit sa se vada una pe alta, adica cind o fura pe una, se vede pe cealalta :P

#31284 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 June 2013 - 04:09 PM

Fiecare cu ce-l doare, azi ... :P

La noi s-au afisat rezultatele: 9, 75 la romana, 10 la mate ! Al treilea rezultat pe colegiu :P

Doamne-ajuta in continuare.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#31285 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 04:15 PM

Vezi postareakoral, la 29 June 2013 - 04:09 PM, a spus:

La noi s-au afisat rezultatele: 9, 75 la romana, 10 la mate ! Al treilea rezultat pe colegiu :P

FELICITARI! Succes mult in continuare!!! :P

#31286 Useril este offline   Elena-Ct 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 15-January 13

Postat 29 June 2013 - 04:30 PM

[quote name='Carmella' date='29 June 2013 - 12:09 AM' timestamp='1372450163' post='201641']
[quote name='Elena-Ct' date='28 June 2013 - 09:16 PM' timestamp='1372446982' post='201633']

Imi place determinarea ta, poate ca suntem vecine de livada si nu stim :P ne vedem la o cafea? te invit
[/quote]

Locul meu e la Cogealac si cred ca intr-o alta viata am trait acolo, ma simt foarte de-a locului :P
Apropo de "livada" mea, a fost o faza foarte misto la politie, unde m-am dus sa fac reclamatie dupa ce mi-a trecut tremuriciul. Si le povesteam de pomi si de o usa din metal pe care au furat-o, de asemenea, dar de aia oricum voiam sa scap, asa ca nu m-a durut deloc, numai ca ma gindeam ca le usurez misiunea politistilor, ca poate gasesc usa, fiind mai deosebita, si apoi si pomii. In timp ce scriam declaratia au inceput sa glumeasca, eu incercam sa le explic unde era usa, iar unul dintre ei ii explica celuilalt "adica la marginea livezii, ba", si celalalt, sadic: "care livada, ba?!". Cit eram eu de suparata, m-a pufnit risul :P Acum a ramas vorba intre cunoscutii mei, cind vorbim despre aberatii putem spune doar "la marginea livezii" si stim toti despre ce e vorba B)
Saptamina viitoare sper sa am deja montata o casuta de gradina cu o veranda mica in fata, chiar pe locul unde bate umbra nucului asa ca te pot invita si eu la o cafea :P

Ehhhhhh...frumos la Dvs. B) la Cogealac, eu putin mai departe pe lacul Razelm B) pana una alta hai al Delfinariu ca recent s-a deschis un restaurant "Sushi Ya", ce zici?

#31287 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 29 June 2013 - 04:38 PM

Koral, felicitari si succes in cintinuare!!!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31288 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 June 2013 - 05:07 PM

Bravo Catalin, si bravo mami Koralinda...te-ai stresat degeaba.

#31289 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 05:08 PM

Vezi postareaElena-Ct, la 29 June 2013 - 04:30 PM, a spus:

Ehhhhhh...frumos la Dvs. :P la Cogealac, eu putin mai departe pe lacul Razelm :P pana una alta hai al Delfinariu ca recent s-a deschis un restaurant "Sushi Ya", ce zici?

Mergem, am trimis pm :P

#31290 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 June 2013 - 05:21 PM

Vezi postareaaura, la 29 June 2013 - 03:14 PM, a spus:

Buna dimineata lume!

Pepene cu paine si branza e pranz pentru mine. Eu asa am invatat sa mananc acasa, iar cand m-a vazut barbate-miu ce mananc s-a cam strambat. :P

Visinul a facut floare si anul asta, dar nu e prea inalt si nici umbra prea multa nu face. Asa ca ma multumesc sa-l admir si sa astept sa mai creasca. Ma duc acum sa culeg cateva visine, si poate Geany imi spune cum se face salata aia cu visine. Please!

paii am vazut si eu la ce gatim azi ,la Koral Aici si mi s-a parut super! :P

#31291 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 05:25 PM

Am fost la balci,cald ,lume multa si colorata ,di tati' pt. tatzi :P bub' si-a luat vata de zahar si alte destea,eu mi-am luat oja si forfecute de unghii ca mi s-au parut bune ,fiecare cu ce-l doare :P am baut o halba de bere rece,la mici nu am avut curaj .Am facut la mama salata buf' si mi-a dat si la pachet,mmm buna rau asa ca pe seara asta mancam !

#31292 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 05:32 PM

Bre, fusesi la iarmaroc :P...moama, ce-mi placea si mie cand eram mica sa ma duca ai mei...tot asa, gogoasa-nfuriata, vata pe bat,
mere murate , papusoi fiert :)si alte *bunaciuni* ...iujul si alea alea, nu-mi plàceau ca eu le-am avut mereu cu ametelile...de mica :P
in schimb imi plàcea la barcute , si le *spectacole* .

#31293 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 05:42 PM

Vezi postareastella, la 29 June 2013 - 05:32 PM, a spus:

Bre, fusesi la iarmaroc :P...moama, ce-mi placea si mie cand eram mica sa ma duca ai mei...tot asa, gogoasa-nfuriata, vata pe bat,
mere murate , papusoi fiert :)si alte *bunaciuni* ...iujul si alea alea, nu-mi plàceau ca eu le-am avut mereu cu ametelile...de mica :P
in schimb imi plàcea la barcute , si le *spectacole* .

Daa!! era o roata deaia mare dar cu un picior,intai se invartea pe loc apoi incepea sa se balanseze din ce in ce mai tare,facea si un vuiet asa ,brr!!! in aia mi-ar fi fost frica :P dar mai erau si altele mai cuminti.
Porumbul fiert scump domne' scump 5 lei stiuletele ,asa ca am trecut mai departe :P
Alvitza statea in soare ,i-am luat data trecuta lui bub' si s-a lipicit tot ,se intindea nici nu o putea manca,asa ca nu am mai repetat experienta.

In rest gratare la greu cu mici,fleici,carnati tot felul ,costite,frigarui ciolan etc,hamsii...bere la greu,muzica la maxim..

#31294 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 June 2013 - 05:44 PM

Felicitari! Bafta in continuare, dar nu mai ai pentru ce sa-ti faci griji.
Imagine postata

#31295 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 June 2013 - 06:59 PM

Felicitari koral,ti-am zis eu ca o sa fie bine!!! Asa scria in globul meu de cristal, cum i-am zis si lui Georgi anul trecut!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31296 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 June 2013 - 07:44 PM

Multumesc, dragelor( si globului de cristal :P ) , inca n-am scapat, mai facem calcule, urmarim tabele, asteptam lista finala dupa contestatii... ufff...
Da' chiar asa m-am gandit si eu zilele trecute: "parca-s Giorgi anul trecut" :P

Inseamna ca o sa-mi iasa ca ei, nu? :P
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#31297 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 June 2013 - 08:06 PM

Vezi postareastella, la 28 June 2013 - 01:12 PM, a spus:

Pusha,eu gandesc la fel ca tine, si de cei ce-mi poarta grija, si de notele scolerilor.

pai se cunoaste ca suntem mai coapte :P

Vezi postareaElena-Ct, la 28 June 2013 - 06:47 PM, a spus:

Vreau sa vand sa nu mai stiu...ce se intampla oameni buni?

cum ce se-ntampla? traim in Romania, aia se-ntampla.
noi avem o casa la Focsani. si cum nu ne trage ata deloc pe-acolo, am gasit, cu chiu cu vai, s-o inchiriem. inchiriere e-un fel de=a zice si-i gresit. de fapt am dat-o spre folosinta gratuita unei familii de tineri amarati, urmand ca ei sa vada de curte si gradina - doar ptr folosinta lor, nu ne trebe nimic de-acolo - si sa-si plateasca utilitatile. am fi vrut sa nu aiba casa un aer parasit.
nu i-am deranjat deloc, treceam prin fata casei si inspectam terenul din masina.
ne-au anuntat ca pleaca, ca nici macar utilitatile nu si le pot permite si-atunci a avut omul inspiratia sa se duca sa se intereseze ca nu cumva sa ne lase cu datorii. chipurile erau platite la zi.
dar pe la casa tot nu a trecut, ne gandeam ca doar n-or pleca cu mobila sau cu covoare.
in toamna trecuta, cand s-a dus omul sa faca mustul - ca are casa o bolta frumoasa de vie - a constatat ca tot ce fusese metal si s-a putut dezmembra, nu mai exista. vandusera nenorocitii si partea metalica a teascului, daca va puteti imagina. de nervi, nici macar via nu a mai cules-o. deci cam asta-i Romania.
daca noua ni s-a intamplat cu lucrurile de la o casa, in zona locuita, ce sa mai zici de-un loc unde nu sta zilnic nimeni.
si-au batut joc de-o mana intinsa.

Vezi postareaverber, la 29 June 2013 - 12:09 AM, a spus:

Sunt de o speranta extrema...

sper din tot sufletul sa ti se realizeze!

Vezi postareaUma, la 29 June 2013 - 02:23 PM, a spus:

Deocamdata il admira asa, micurez :P

:P micurez! vorba asta am auzit-o numai la Maya. se simte chimia dintre voi. :P

Al treilea rezultat pe colegiu B)

deci, doamna, ai nevoie de-un consult la psiholog. cunosc eu unul!

vezi ca-ti faci griji de pomana? bravo sincer baiatului, ce copil bun ai!

Vezi postareaGeany, la 29 June 2013 - 05:42 PM, a spus:

Porumbul fiert scump domne' scump 5 lei stiuletele

la mine-n piata e-un leu bucata. nefiert.
s-a terminat si la noi Dragaica si anul asta e primul in care n-am fost la comedii.
nu regret prea mult, imi pare rau de circumstantele din cauza carora s-a-ntamplat.

primul we liber dupa multa-multa vreme. adica exceptie a fost we prins la mare.
dar de saptamana viitoare, iar trecem la pomeni. Boni, si la voi sunt aceleasi obiceiuri?

asa ca am profitat si eu de temperaturile omenesti si-am bucatarit, le-am facut si-o tarta cu fructe. le place sa-i rasfat, si barbatilor, si canarilor.
de maine trag nadejde la temperaturi si mai joase, deja au aparut niste nori, suna incurajator ptr mine.

#31298 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 08:36 PM

Eu ador porumbul,dar la noi e mic(cam cat un lung de palma)cu frunzele verde inchis inca, 2 lei bucata (nefiert) :P asa ca mai asteptez ' :P :P

#31299 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 June 2013 - 08:59 PM

Koral, pana la urma nu au fost asa usoare subiectele la mate! cati de 10 au fost?
ce calcule mai trebuie daca e Cata locul al 3-lea si-s 28 de toate?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31300 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 June 2013 - 09:17 PM

Vezi postareamoatza, la 29 June 2013 - 08:06 PM, a spus:

..................

primul we liber dupa multa-multa vreme. adica exceptie a fost we prins la mare.
dar de saptamana viitoare, iar trecem la pomeni. Boni, si la voi sunt aceleasi obiceiuri?
.................

Moatzo, cred ca la noi la moldoveni e el mai cel cu aceste obiceiuri...si cu cat e mai spre nordul moldovei, cu atat sunt mai batute-n cuie.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1563
  • 1564
  • 1565
  • 1566
  • 1567
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul