stella, la 28 June 2013 - 01:12 PM, a spus:
Pusha,eu gandesc la fel ca tine, si de cei ce-mi poarta grija, si de notele scolerilor.
pai se cunoaste ca suntem mai coapte
Elena-Ct, la 28 June 2013 - 06:47 PM, a spus:
Vreau sa vand sa nu mai stiu...ce se intampla oameni buni?
cum ce se-ntampla? traim in Romania, aia se-ntampla.
noi avem o casa la Focsani. si cum nu ne trage ata deloc pe-acolo, am gasit, cu chiu cu vai, s-o inchiriem. inchiriere e-un fel de=a zice si-i gresit. de fapt am dat-o spre folosinta gratuita unei familii de tineri amarati, urmand ca ei sa vada de curte si gradina - doar ptr folosinta lor, nu ne trebe nimic de-acolo - si sa-si plateasca utilitatile. am fi vrut sa nu aiba casa un aer parasit.
nu i-am deranjat deloc, treceam prin fata casei si inspectam terenul din masina.
ne-au anuntat ca pleaca, ca nici macar utilitatile nu si le pot permite si-atunci a avut omul inspiratia sa se duca sa se intereseze ca nu cumva sa ne lase cu datorii. chipurile erau platite la zi.
dar pe la casa tot nu a trecut, ne gandeam ca doar n-or pleca cu mobila sau cu covoare.
in toamna trecuta, cand s-a dus omul sa faca mustul - ca are casa o bolta frumoasa de vie - a constatat ca tot ce fusese metal si s-a putut dezmembra, nu mai exista. vandusera nenorocitii si partea metalica a teascului, daca va puteti imagina. de nervi, nici macar via nu a mai cules-o. deci cam asta-i Romania.
daca noua ni s-a intamplat cu lucrurile de la o casa, in zona locuita, ce sa mai zici de-un loc unde nu sta zilnic nimeni.
si-au batut joc de-o mana intinsa.
verber, la 29 June 2013 - 12:09 AM, a spus:
Sunt de o speranta extrema...
sper din tot sufletul sa ti se realizeze!
Uma, la 29 June 2013 - 02:23 PM, a spus:
Deocamdata il admira asa,
micurez 

micurez! vorba asta am auzit-o numai la Maya. se simte chimia dintre voi.
koral, la 29 June 2013 - 04:09 PM, a spus:
Al treilea rezultat pe colegiu

deci, doamna, ai nevoie de-un consult la psiholog. cunosc eu unul!
vezi ca-ti faci griji de pomana? bravo sincer baiatului, ce copil bun ai!
Geany, la 29 June 2013 - 05:42 PM, a spus:
Porumbul fiert scump domne' scump 5 lei stiuletele
la mine-n piata e-un leu bucata. nefiert.
s-a terminat si la noi Dragaica si anul asta e primul in care n-am fost la comedii.
nu regret prea mult, imi pare rau de circumstantele din cauza carora s-a-ntamplat.
primul we liber dupa multa-multa vreme. adica exceptie a fost we prins la mare.
dar de saptamana viitoare, iar trecem la pomeni. Boni, si la voi sunt aceleasi obiceiuri?
asa ca am profitat si eu de temperaturile omenesti si-am bucatarit, le-am facut si-o tarta cu fructe. le place sa-i rasfat, si barbatilor, si canarilor.
de maine trag nadejde la temperaturi si mai joase, deja au aparut niste nori, suna incurajator ptr mine.