Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1581
  • 1582
  • 1583
  • 1584
  • 1585
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31641 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 July 2013 - 07:19 AM

'Neata! Distractie placuta celor care sunt in concediu. Sau celor care se pregatesc de concediu!
Felicitari tuturor pentru reusitele la examene si mult succes in continuare! :notworthy: Sa avem parte numai de vesti bune!
Ca de obicei, nimic nou din partea mea. Vreme buna, 19 grade, mergand pe 28. Asa vara, mai da! :)
Spor la treburi tuturor si.... pofta buna! :)

Fisier atasat  1.jpg (27.14K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (42.69K)

Fisier atasat  3.jpg (85.1K)

Fisier atasat  4.jpg (212.65K)

Fisier atasat  5.jpg (8.31K)

Fisier atasat  6.jpg (222K)

Fisier atasat  7.jpg (17.29K)

Fisier atasat  14.jpg (7.68K)

#31642 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 July 2013 - 09:05 AM

'Neata!!!!

Intr-adevar sunt zile tare placute de vara, dar am vazut prognoza pe zilele urmatoare si pare ca se mai incinge putin atmosfera. Deci, zile bune de concediu!

Zerda, ma bucur ca v-ati simtit bine la mare, ati prins si fenomene meteo deosebite, ati mancat si preparate marine, porcine, etc., plaja, balaceala.......vreauuuuu si euuuuuu! :notworthy:

Foxxy iar a gatit bine de dimineata, fata harnica! :)

O zi frumoasa sa aveti!
GEORGIA

#31643 Useril este offline   Elena-Ct 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 15-January 13

Postat 18 July 2013 - 01:31 PM

Vezi postareaElena-Ct, la 13 July 2013 - 06:30 PM, a spus:

Lume, lumeee....nu stiu daca sa pun aici sau la intalneli, daca doriti/puteti veni la:

Concursul culinar „GRATARIADA” organizat de către Comunitatea Armeana din Bucuresti, prin Uniunea Armenilor din Romania si Arhiepiscopia Bisericii Armene din Romania, în parteneriat cu Primaria Sectorului 4.

Vă invităm, duminică 14 iulie 2013, să fiți alături de noi si să ne susțineți preparatele culinare începând cu orele 10.00 în Parcul Tineretului, sector 4, București.

Eu voi fi pe acolo cu niste tineri (2 echipe de 3 pers. una ptr.gratar carne/ 1 peste) care au nevoie de incurajare....cred ca va fi si Sheik Paul prezent

Fisiere atasate

#31644 Useril este offline   Elena-Ct 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 18 July 2013 - 01:33 PM

Cateva poze....de la gratarit..

#31645 Useril este offline   Elena-Ct 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 18 July 2013 - 01:37 PM

Tot de la Gratariada..

Fisiere atasate

#31646 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 July 2013 - 03:25 PM

Frumos Elena, doar eu eram la mare ca veneam de curioasa ce sunt!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31647 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 18 July 2013 - 03:38 PM

Vezi postareafloricica, la 17 July 2013 - 09:54 PM, a spus:

Cum adica, n-ati avut o iarna intreaga si mai mult, ca o fost lunga ? Pai maine si poimaine ploua, eu lucrez, imi convine, in weekend sunt libera, vreau vreme de plaja, vreau ca la tropice :notworthy: ! Ia, la plaja, la munte toata lumea, sa nu va aud ca va e dor de vreme racoroasa...repede uitati !
Si fetelor, teii, miros teii de te zapacesc, mi-o intrat miros de tei in casa, in haine, in nari, cu asta fac asocierea de Romania...uraaaaaa !

floricico, eu nu sunt mare amatoare de caldura. imi place vara, dar sa nu fie caldura "umida", daca pot sa zic asa. In toate tarile calduroase care am fost, n-am avut nici o problema, pt ca nu exista factorul umiditate.
ma bucur ca tu poti rezista pe plaja. Enjoy!

Vezi postareaaura, la 17 July 2013 - 11:35 PM, a spus:

Milena, si noi ne-am ferit sa aprindem aragazul, doar dimineata devreme si scurt. Copiii ce fac, cum se distreaza in vacanta?

aura, copiii sunt cu diverse activitati sportive, iar cand nu au, program de voie.
fiiu-meu e in vacanta adevarata, dar fii-mea merge la gradi, ii place enorm de educatoare, si n-ar lipsi o zi. mai vedem ce se va intampla in toamna, cand va schimba grupa si educatoarea. ce fac piticii tai? rezista la caldura?

zerda, frumoasa iesire la mare ai avut.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#31648 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 July 2013 - 04:21 PM

Nu stiu, poate mai negociez o iesire!

Eu sunt moarta dupa apa si de-ale marii, desi e clar ca in cazul calamarului nu era era de-aici si hamsii n-am mancat eu, ca de astea imi fac si acasa! Dar pisica de mare n-am vazut-o in supermarket, deci banuiesc ca era chiar pescuita local! Iar rapanele iar nu le-am vazut in supermarket!
Omul cica dar de ce mesteci la astea( au consistenta unei pipote pentru necunoscatori) ? Pentru ca-mi plac, de aia!!
Aveau un sos bun proaspat, cu rosii taiate micut, usturoi, patrunjel si un strop de sare, cred ca mai mult sa lase rosiile suc!

Dar linistea aia, calmul ala, cand am intrat in Bucuresti cum am auzit sirena Salvarii!! Cum ma uitam eu in fata nu era nici dracu in dumul ei de ce facea ca toti dracii?? In Germania 5 zile n-am auzit decat o sirena in drum spre aeroport pe autostrada ca era un accident, aia da, inteleg, ca sa se dea toti la o parte ca trebuia sa se miste repede, dar nu prin oras!! Adica daca voi considerati ca Munchenul este oras... zic si eu, 2 zile m-am flendurit pe acolo n-am auzit o sirena, una mica sau scurta!

#31649 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 19 July 2013 - 02:48 AM

Vezi postareamilena, la 18 July 2013 - 03:38 PM, a spus:

eu nu sunt mare amatoare de caldura. imi place vara, dar sa nu fie caldura "umida", daca pot sa zic asa. I

Asa simt si eu Milena..umiditatea e ticaloasa rau :drool: Am fost in Arizona si la 45 de grade (la umbra) nu mi-era asa de cald ca in Toronto la 30 (cu umiditate se simte tot peste 40, dar te uzi pana in oase :drool: )
Mie imi place caldura pana in 30, fara umiditate si o briza...na ca ma si visez la mare :drool:

Asa imi aduc si eu aminte ca in Bucuresti, aveam doar cateva zile de peste 30 grade (cel mult 31-32, in august, dar o zi, doua!) Restul era uscat si placut...
A cat is a friend fur-ever !

#31650 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2013 - 07:49 AM

Nici n-am venit bine si iar vreau la mare! Neatza!
Eu nu rezist in soare ca la alergiile mele necunoscute( adica dupa 24 de teste ) n-am voie sa stau la soare si oricum sunt hipotensiva deci mi se face rau.
Dar numai cat m-am balacit si tot m-a prins soarele in apa, acum se poate lauda omul ca e mai alb ca mine, ca pana acum eu detineam recordul in grup! :drool:

Editare si anume in Bucuresti cand e canicula e jale, anul trecut n-am oprit aerul conditionat o luna intreaga! Acum doi ani unde stateam cu ferestrele spre sud nu l-am oprit 2 luni! Mori dracului in casa, e ca in terariu!
Nu stiu ce amintiri aveti voi sau de pe unde, dar in 1985 m-am intors din tabara dupa 10 zile si cazusera frunzele din ciresul din spatele casei in jurul zilei mele deci inceputul lui august! Erau 43 de grade! Au crescut din nou pana in octombrie. Deci mai lasati-o jos ca macane, vreti s-o fac pe mama membru sa va spuna cati au lesinat la admitere de caldura?? Adica cu venit salvarea si injectii cu calciu si magneziu, sesiunea a doua de toamna, dar era in august, cum se zicea. Inainte de Revolutie! Deci de 1989 ca unii nu stiu!

#31651 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 19 July 2013 - 01:15 PM

Vezi postareazerda, la 19 July 2013 - 07:49 AM, a spus:

Deci mai lasati-o jos ca macane, vreti s-o fac pe mama membru sa va spuna cati au lesinat la admitere de caldura?? Adica cu venit salvarea si injectii cu calciu si magneziu, sesiunea a doua de toamna, dar era in august, cum se zicea. Inainte de Revolutie! Deci de 1989 ca unii nu stiu!

Care macane mai :drool:!? Zici de o vara - eu, ca si restul, ne refeream in general vara, era mult mai racoare decat acum.
Diferenta? In copilarie nu aveam nevoie de aer conditionat- lasam geamurile deschise noaptea si ziua inchise, cu transperantele trase si era ok. Insa acum in Bucuresti fara aer conditionat nu stiu cum faci fatza.
Era cald, dar nu asa cum e acum. Mac-mac :drool:
A cat is a friend fur-ever !

#31652 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2013 - 01:34 PM

Eu plecam in vacanta la Petrosani la bunica-mea cand nu eram in tabara sau la mare sau la munte. Dar tata statea si suferea ca un caine, intr-o noapte m-a trezit ca ii zicea mamei "uita-te la asta!!!", si mama a sarit ca arsa sa vada ce e??????!!! erau 38 de grade la 2 noaptea, el nu putea dormi de cald si eu dormeam sub patura!!! Camera mea are balcon si el venise sa deschida balconul si-a intrat in soc !

Nici in ziua de azi nu dorm decat sub patura! Si era asa de cald ca dadeam cu apa pe balcon si pana aduceam a doua galetica, se usca prima! De aia stiu ca era cald si atunci sufocant intre betoane! Faceam concurs cu fetele vecinului care raceste balconul mai repede!

#31653 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 19 July 2013 - 02:38 PM

Bonjour fetelor!

Acusica-i gata concediul , maine se implinesc 2 saptamani si plecam spre casa. Dupa ce ma linistesc cu despachetatul , va pun niste poze.

A fost superb! As mai sta! D-l Mutti se bucura ca s-a terminat ca i se urase de cumparaturi. Deja bombane ca unde o sa bagam toate lucrurile cumparate! I-am cumparat fetii la haine...............oare merita ea? ca de ascultat nu asculta deloc!

#31654 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 July 2013 - 02:47 PM

Foarte frumoase poze Elena, iar gratareala arata super. Imi place ideea cu rosiile deasupra, am sa incerc si eu.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31655 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 July 2013 - 01:35 AM

salutari si de la noi! am ajuns cu bine la destinatie, slava Domnului sanatosi si la dus si la intors!
totul a fost asa cum trebuie sa fie in vacanta: minunat!
ma bucur sa va gasesc sanatoase si va fac toate urarile de bine si complimentele celor cu aniversari/succese etc

boni :angryfire:
lili:hug:

Stella cand pleci in Puglia?
si d-l Dani suspina dupa Italia si dupa "occident" :huh:

faine rau pozele de gratariseli, Iulia si Maya!

aura, frumoase pregatiri! sa va fie de bine intalneala de gagici!

Mutti, sa pui poze de vacanta! s-a distrat Enena? Picea mea vrea numai la hotel si la plaja:headbang:

in rest nu mai stiu ... va pup pe toate in gasca!

mi-e dor de Any!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31656 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 July 2013 - 10:36 AM

Neatza, inceput de zi sub imperiul pisicilor este doar 11 si mi-e somn!

#31657 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 20 July 2013 - 12:23 PM

Buna dimineata la prinz doamnelor!
Nu am mai intrat demult ca sa nu se re-adune kilogramele pierdute:))

Un weekend minunat va doresc!

Fisiere atasate

Imagine postata
Imagine postata

#31658 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 20 July 2013 - 12:36 PM

Bine ca mai vad pe cineva ca-mi tiuiau urechile de liniste

#31659 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 July 2013 - 01:04 PM

Sa-ti fie de bine vacanta Dani!

Lizura, am vazut ca te apuci de detox. Succes!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31660 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 20 July 2013 - 01:52 PM

Vezi postareaaura, la 20 July 2013 - 01:04 PM, a spus:

Sa-ti fie de bine vacanta Dani!

Lizura, am vazut ca te apuci de detox. Succes!

Da ma voi apuc din nou inainte de vacanta ca sa fiu o gazela:)

Doamnelor in alta ordine de idei cum scot o pata de ulei de pe o rochie de matase naturala? vroiam sa o pun la inmuiat in apa calduta cu ariel lichid pt pete.
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1581
  • 1582
  • 1583
  • 1584
  • 1585
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou