Cele 3 preparate grecesti se fac cat ai clipi, nici vorba de filozofie! Nu am verificat, dar ieri cautand pe gogu reteta de feta saganaki am citit ca se gaseste in magazin la noi si feta si haloumi ... ceea ce nu m-ar mira, avand in vedere ca frati-miu, intors si el din alta locatie din Grecia, a spus ca a vazut la Mega Image aceleasi masline (in amblaj identic) cu pret mai mic decat le-au luat ei de acolo. Iar feta lor, as zice ca seamana bine cu telemeaua noastra in zer. In schimb haloumi e cu adevarat speciala - diferita ...
Bea, face bine, e vesela si ne toaca marunt: dar mai mergem la mare, ca e vara, da? Isi ia singura inghetata din congelator ... dupa fiecare masa se repede ...
Ieri am stat pe acasa si m-a ajutat la una la alta: scos vasele din masina, impachetat de hainute spalate, despachetat de bagaje etc...
Azi s-a dus la gradi ... , pardon la " 'coala " cum ii spune ea. Cred ca v-am zis ca de vreo luna spunea ca "eu nu mai merg la gradi, merg la scoala, ca Bianca, daaa ". O sa mai mearga si in august, dupa care o mut la gradi de stat... . Om vedea reactie. Am pregatit-o asa usurel ca o sa schimbam gradinita si azi a fost dezamagita cand a vazut ca merge tot la gradi a ei, vrea la alta ... Ii plac shimbarile
Bub ce face, cum suporta sa nu mearga la scoala? ce preocupari ii dai? Vrea si el ca Bea non-stop in parc? Normal ca doar joaca vor copiii la varsta asta si asa si trebuie sa se joace fara griji si atat!
Pana la urma cum a fost cu clasa 0? Esti multumita de invatatoare? El cum s-a acomodat?
Aura, spor la spalat ...