Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1583
  • 1584
  • 1585
  • 1586
  • 1587
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31681 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 July 2013 - 02:20 PM

Decojiti :)

Fisier atasat  SAM_8284.JPG (55.85K)
Number of downloads: 1

Nu prea-mi iese boza' :)

Fisier atasat  SAM_8291.JPG (48.85K)
Number of downloads: 0

In fine ce voiam eu sa zic e ca eu la bunatatile Danielei ,eu va servesc cu salata de gogosari copti :)

Faina ciorbita Aura! :lol:

#31682 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 23 July 2013 - 02:21 PM

La mine dupa 3 (trei!!!) saptamani de caldura fara strop de ploaie, a venit ploaia Imagine postata E cald inca, 21 grade, dar ploua. Nu ne putem plange, am avut si vreme buna, cica s-ar putea sa mai fie. Fetele sunt negre de parca am fost in tarile calde. Trei saptamani s-au balacit in ocean aproape zilnic. Macar s-au bucurat de vacanta
Alte vesti n-am. A! Ieri s-a nascut printul cel tanar Imagine postata al Marii Britanii
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#31683 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 July 2013 - 02:30 PM

Nici eu n-am nimic de raportat! Nu foarte cald (chiar pe gustul meu.Ar mai fi mers vreo 2-3 grade!).Navala de munca la birou.Ieri "am picat la datorie", adica pe la 9 seara dormeam tun!Sper ca azi sa fiu mai in forma!
E vara, e vacanta, asa ca toata lumea absenta e motivata!
Alpha, si-aici a fost mediatizata nasterea Delfinului! Acum asteptam sa aflam numele! Sa fie sanatos!
Si voi toate! Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31684 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 23 July 2013 - 03:23 PM

geany, ma gandesc ce pedeapsa meriti pt toti ardeii si gogosarii copti care i-ai postat aici la han. super arata, mi-e dor de gogosari, dar mi-oi pune pofta-n cui, si voi coace ardei...
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#31685 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 July 2013 - 03:29 PM

Vezi postareamilena, la 23 July 2013 - 03:23 PM, a spus:

geany, ma gandesc ce pedeapsa meriti pt toti ardeii si gogosarii copti care i-ai postat aici la han. super arata, mi-e dor de gogosari, dar mi-oi pune pofta-n cui, si voi coace ardei...

:) Ai dreptate ,cand meret' meret' :) ...Da acuma pune-te si tu in locu' meu,erau acolo,parca tzipau dupa mine,paiii puteam eu sa trec nepasatoare ashea' mai diparti'?! :lol: :)
Maine asi vrea sa fac o fasole la ei! :)

#31686 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 July 2013 - 08:05 PM

cina mea: cas dulce/picant cu lebenita, sarat si piperat putin, stropit din belsug cu ulei si presarat firisoare de busuioc

Fisier atasat  IMG_0341.jpg (62.23K)
fiica dacilor

#31687 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 July 2013 - 10:46 PM

bris, splendid Imagine postata ! nu am mancat niciodata! cand o sa ies din diete o sa incerc, combinatia suna extrem de intrigant! Nu mi-ar fi trecut prin cap sa condimentez pepenele rosu ca pe salata verde Imagine postata
imi place tot ce postezi, te rog sa o faci mai des Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#31688 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2013 - 08:33 AM

Vezi postareaDaniella, la 23 July 2013 - 10:46 PM, a spus:

bris, splendid Imagine postata ! nu am mancat niciodata! cand o sa ies din diete o sa incerc, combinatia suna extrem de intrigant! Nu mi-ar fi trecut prin cap sa condimentez pepenele rosu ca pe salata verde Imagine postata
imi place tot ce postezi, te rog sa o faci mai des Imagine postata

Danuta, multumesc, nici eu nu mai incercasem combinatia, mi-a placut mult, sigur se va repeta pana o sa gasesc lebenite bune la piata
cuburile de lebenita trebuiau puse pe servetel de hartie sa absoarba apa, dar eu am ignorat sfatul asta si, impreuna cu uleiul, s-a format un sosulet numai bun de facut "scarpetta" (gest care numai de nici o dieta nu-i, da' na', pofta-i mare :) )

dar nici un fel de branza nu-i de detox? se poate face si cu feta, eu am facut cu doua resturi de branza ce le-am gasit in frigi

nu postez des pentru ca nu fac des chestii noi, in general cina mea e salata simpla, cu sau fara rosii, cu sau fara ulei si atat, dimineata un bol mic de salata de fructe, iar la pranz...depinde unde ma poarta vanturile, valurile... un kebab, pizza bianca (de 1 euro, asta-i portia mea) sau 1-2 cafele si apa cat incape
fiica dacilor

#31689 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 24 July 2013 - 12:02 PM

Fetelor intrebare: a condus cineva pina pe coasta dalmatiei sa imi ziceti si mie cit va ia sa ajungeti in split de pilda?
Imagine postata
Imagine postata

#31690 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2013 - 04:37 PM

Liz, am fost noi acum 4 ani. Am plecat insa dimineata din zona Targu Jiu, unde am poposit peste noapte, cred ca ne-am intalnit pe la orele 8 A.m., in vama la Drobeta cu ceilalti prieteni, care si ei au inoptat in zona Cazanele undeva. Apoi, nu mai tin minte precis orele, dar am ajuns in Split spre seara (am mai prins vreo 2 ore de lumina, pe cat imi aduc aminte. Cel mai simplu introduci ruta pe GPS sau pe net: Viamichelin ori google maps si-ti da nr. km si timp estimat al drumului (Exclusiv opriri), chiar si costul, conducand cu viteza legala tot drumul, daca ar fi sa nu faci nici o pauza. Am dat eu o cautare pe viamichelin si afiseaza Bucuresti - Split: 1,388 km- about 14 hours 52 mins, dintre care circa 1.000 in afara tarii (maj in Serbia parca si apoi Croatia). Tine cont ca asta ar inemna 15 ore, condus cu viteza legala aferenta drumului respectiv, fara opriri. Eu nu cred ca e de facut dintr-o bucata, mai ales ca pana iesi de la noi te mananca sfintii, ca ai doar 90 km autostrada si apoi drum national prin comune, cu o banda pe sens. Nu mai tin minte sigur, dar apoi in Serbia mai ai vreo 50-60 km (drum anevoios pe clisura Dunarii) dupa care intri pe autostrada si ai autostrada pana la Split ...asta daca retin bine, ca nu am timp acum sa studiez... Croatii au infrastructura foarte buna. Noi am stat 2 saptamani si am facut toata coasta de sus din Nord, de la Tucepi, pana la Opatia + 2 dintre cele mai frumoase parcuri naturale. Este frumoasa Croatia, merita vazuta macar o data, dar este foarte scump, iar sistemul lor de turism destul de ciudat din punct de vedere al cazarilor ... dupa gustul nostru, sau mai bine zis dupa ce am gasit noi, fara rezervari in full sezon ... . O masa de peste este la fel de costisitoare ca si in nord vestul Italiei, cazarea tot pe acolo. Sper ca aveti rezervari facute (nu cum am plecat noi in cautarea aventurii cu nimic aranjat...), pentru ca sistemul lor de turism sufera de lipsa hotelurilor, iar la apartments posibil sa nu mai gasiti fara rezervare prealabila. Noua ne-au placut zona Makarska/Sibenik (Coasta de la Split pana sus in Nord e splendida, adica zona denumita Makarska pe cat imi amintesc); Split+excursii de o zi pe fiecare insula (Hvar, Brac, Bol) de aici, Opatija e splendida (cu insula Krk), parcurile naturale din patrimoniul mondial Unesco sunt superbe: Plitvice si Krka - de neratat (Krka chiar mai frumos). Nu te astepta la plaje generoase, nici la nisip sau apa marii calda, ci dimpotriva. Pantofii de apa sunt un MUST. Aglomeratie maxima in august si caldura insuportabila pentru vizitat/plimbari. Cel mai fain credem noi ca ar fi o excursie pe coasta cu vaporasul (o corabie medie) din Split (sunt de 5 zile o saptamana, pe vremea aia erau in jur de eur/sapt/pers cu mesele incluse, acum cu crizomania probabil au mai scazut preturile). Daca vom reveni vom incerca aceasta experienta. Succes si abia astept impresiile! Bris, moama, doar atat mananci tu / zi !??? Esti trasa prin inel inseamna! N-ai nevoie de nici o dieta, prin urmare! As slabi cel putin 1 kg pe sapt, sa mananc 2 mese de salata si 1 de apa/cafea sau o felie de pizza in bianco/kebab.

#31691 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2013 - 05:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 24 July 2013 - 04:37 PM, a spus:

Bris, moama, doar atat mananci tu / zi !??? Esti trasa prin inel inseamna! N-ai nevoie de nici o dieta, prin urmare! As slabi cel putin 1 kg pe sapt, sa mananc 2 mese de salata si 1 de apa/ceai sau o felie de pizza in bianco.

trasa prin inel? depinde ce diametru are inelul :)
nu sunt slaba deloc, am un program de masa mai mult decat haotic, cina intre 9 si 10 seara, dar am grija sa "recuperez "sambata si duminica
asta ar fi, de obicei, meniul de vara, iarna...nu-ti mai spun ca ar trebui sa stau toata ziua pe la detox :)
fiica dacilor

#31692 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2013 - 10:26 PM

aaa, zi asa, ca mai mananci si alte chestii ... ca deja te imaginam ca o nuielusa ... Imagine postata

a inceput sa-mi placa si mie chebabul facut doar din carne si legume la gratar (fara cartofi, sosuri/maioneze), mult patrunjel si vreo 2 ardei iuti ... bun... periculos de tare. Mi-l fac mereu si acasa ... cand nu sunt la detox.. in 5 minute gata masa (friptura fiind facuta in prealabil pt un nr. de zile ...)

m-am uitat azi pe pozele de acum 4 ani din Croatia, moama ce blonda eram ...Imagine postata

mai, dar pe aici toata lumea e lesinata de caldura? sau respecta principiul tatalui meu: tacerea e de aur Imagine postata sa mai sporovaim si noi cate ceva...
Ia sa fac eu serviciul la han si sa va servesc cu o bere rece, la ceas de seara de vara Imagine postata

Fisiere atasate

#31693 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 25 July 2013 - 12:08 AM

Daniella parakalo,una bira Mythos...azi dupa o zi zi 75 la suta dureroasa mi am revenit putin...am dat naibii o intilnire cu prietenii dar spre seara am revenit insetata....:-):-):-)
Kali nirta !!
Miine poate ajung sa fac niste poze pt o prietena de pe aici...coucou Camelia!!

#31694 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 12:47 AM

multa sanatate, verb!

1 mythos, paracalo! :)

asteptam pozele

Kalinihta!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  thre.jpg (9.64K)

#31695 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 July 2013 - 01:32 AM

Daniella, ca tu înca esti în Grecia cu gîndul, poti s-o facci cu feta! Buna rau!

Cu ulei de masline, piper, otet balsamic/crema.

Imagine postata

Sau doar cu unn balsamic bun, sau reductie, crema...

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#31696 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 12:25 PM

Buna! ce bun trebuie sa fie pepenele asa ,trebuie sa incerc si eu,ba chiar cica merge si gratarit :71: (poze de pe net)

Fisier atasat  995894_538298122884836_1732185609_n.jpg (39.57K)

Si pt. Zoaza cu nalbele :P

Fisier atasat  8-alimente-pe-care-nu-stiai-ca-le-poti-pune-pe-gratar_size5.jpg (43.75K)

Gata cu temperaturile blande ,se pare ca ne paste canicula =(( la mine deja e prea cald pt. gustul meu,am facut vreo 2 snitele la huni sa manance cu rosii,si gata ,desert mai au de ieri -_-

O zi faina tuturor! :floare:

#31697 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 25 July 2013 - 12:56 PM

Pepene cu branza....mmmm....mmmm.....as manca toata ziua numai asta.

Buna dimineata, ca uitai sa spun!

La noi s-a mai racorit, sunt 10 grade acum afara, dimineata la 6:30, dar speram sa ajunga pe la 24.

Mi-am facut orzul si astept sa creasca painea. Maine am invitati si ma gandesc sa le fac canelloni cu ricota si spanac. Iar ca desert tiramisi cu capsuni.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#31698 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 26 July 2013 - 02:21 AM

Vezi postareaaura, la 25 July 2013 - 12:56 PM, a spus:

La noi s-a mai racorit, sunt 10 grade acum afara, dimineata la 6:30, dar speram sa ajunga pe la 24.

E minunat, se poate respira, te poti bucura de o plimbare pe jos, fara sa fi extenuat si ud de la caldura :floare: Din punctul meu de vedere daca ramane asa, sunt fericita!
A cat is a friend fur-ever !

#31699 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 26 July 2013 - 07:27 AM

Neata, la noi e destul de cald, dar inca e ok, ieri m-am plimbat vreo 3 ore si nu mi s-a parut din cale-afara de cald.
In rest, azi mergem la Felix si duminica ne intoarcem cu totii (cu ai mei, cu fetele), deci am 2 zile de balaceala (si aglomeratie, din pacate). Dar macar scapam de zilele orasului, care-s in weekendul asta si e o mare aglomeratie si nebuneala.
Sa aveti un sfarsit de saptamana super!

#31700 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 26 July 2013 - 09:58 AM

Neaţa la han Imagine postata

N-am mai scris de multişor că nu prea aveam ce zice. Am avut sâmbătă parastasul de 40 de zile, a trecut şi asta... Am vrut să scriu la subiectul cu pricina da' nu pot încă.

Da' acu' mă bucur că plecăm în concediu şi tare am nevoie de răgazul ăsta.
La noi e cald tare ziua, a fost şi ieri, dar seara şi dimineaţa se răcoreşte, aşa că putem respira, e bine.

Am văzut că povesteaţi de pepene cu brânză. Eu am învăţat de mică, de la bunicul din partea tatei combinaţia asta (cu telemea) şi apoi am trecut la gem (de măceşe) cu telemea şi acolo am rămas. Apoi, de pe la voi am prins idei de alte fructe combinate cu brânză şi toate-s bune Imagine postata. Şi mai nou am pus şi căpşuni în salata cea de toate zilele şi a plăcut şi altora mai reticenţi. Şi uite aşa evoluăm. Imagine postata

Vă doresc tuturor multă sănătate şi vă strâng în braţe şi pup la grămadă, fără excepţie Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1583
  • 1584
  • 1585
  • 1586
  • 1587
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul