Mda! la intoarcere aceeasi poveste,tot toata noaptea,trenul pleaca seara la 19,50 si ajunge a doua zi dimineata la 5,09
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 27 August 2013 - 09:11 AM
Mda! la intoarcere aceeasi poveste,tot toata noaptea,trenul pleaca seara la 19,50 si ajunge a doua zi dimineata la 5,09
Postat 27 August 2013 - 09:43 AM
Al meu e mai rau ca al tau, nu se urca in tren nici batut!! Ca a auzit el la Protv ca face si 8 ore cu intarziere! Cu masina proprie nu incape vorba pentru ca el trebuie sa nu bea bere macar 24 de ore, asa i-a zis doctorul, or el e la mare ca sa se distreze!! Asa ca masina a stat in parcare in spatele blocului si noi am venit cu autobuzul ca prietenul care ne adusese cu masina se facuse zdrentze si cand si-a revenit a plecat cu toti aia plouati de o ploaie torentiala.
Eu sunt mai curajoasa, plec cu orice gasesc in fata ochilor, 5 ore in tren de la Mangalia nu mi se pare ingrozitor, or fi delegatiile mele ca 9 ore pana la Alba Iulia sau Iasi, te antreneaza!
Postat 27 August 2013 - 10:03 AM
Mie cu trenul imi place f. mult dar ziua,asta e toata noaptea,cu tot cu intarzaiere,sunt 10 ore ,poate si mai bine,in plus sunt si cu asta mic si moda asta a celorlalti cu stins lumina si intins pe scaune ca cica dorm,asta e f. apasator,dar poate anul asta cine stie?! avem noroc si om avea companie de drum placuta(desi mereu am spus asa si...),si apoi mereu sotul imi promite ca data aviatoare om merge cu autocarul ziua asa cum vreu eu,si tot asa
Postat 27 August 2013 - 10:42 AM
Dar aia cu mancatul la terase si noi tot asa: in primul rand nu mancam micul dejun, in al doilea am ajuns la mare sa mananc deosebit de acasa, in al treilea si noi suntem blonzi la piele asa ca nu putem sta mult la plaja si daca tot suntem la terasa sa ne " hidratam", de ce sa nu mancam??!
Nu stiu altii cum sunt, dar eu am vorbit cu multi cunoscuti care au facut cate un we la mare si au mancat super ok, preturi si calitate, fireste, nu este Costiera Amalfitana! Vorbim despre oameni care desi lucreaza in Danemarca sau in Germania, prefera sa manance la Vama Veche la Impinge tava! Au bani sa manance la Mamaia, dar le e sila de figuri! Si mancarea se digera cand te simti bine si cu pofta de viata, altfel iti cauzeaza grav sanatatii!
Ca sunt satula de fitze subtile!
Postat 27 August 2013 - 11:32 AM
Geany poate de data asta o sa ai un drum si o companie mai placuta, conteaza mult, dar daca nu, lasa ca te vei relaxa la mare, soare si leneveala.
Stella dupa asa o vacanta superba cred si eu ca intri greu in ritm, mai ales ca ritmul tau e mereu
rapido.
Eataly cred ca arata splendid buchetul de ciocolata si fluturasul. Mi-ar place sa am companie la plimbare prin magazine, baietii mei nu sunt interesati. Imi tine sotul companie dar el e ocupat, asa ca rar are vreme sa caste gura prin magazine cu mine.
Boni te pup si eu cu drag, cum a fost in vacanta? Mereu mi-a placut vremea asta la Sibiu cand ploua noaptea si ziua era cald. Diminetile era totul ud, proaspat si fruzele de un verde stralucitor de la razele de soare ce se jucau in stropii de ploaie, na ca m-a apucat nostalgia.
Va pup, azi am o zi plina.
Postat 27 August 2013 - 11:48 AM
bravo, vad ca vremea prietenoasa v-a facut sa va ganditi la mine. da' io-s tot in canicula. ieri a fost asa placut dimineata, apoi a dat o bura de ploaie si cand am plecat erau 33C si-o zapuseala!! cred ca se resimteau 40C pe usor. era o umiditate lipicioasa, toti se stergeau de zor.
azi -la fel, racoare dimineata, dar acum e-un soare arzator
Ioana si Giani, ptr Techirghiol va dau o locatie buna si ieftina...super! De fapt e-n Ef Nord, dar e chiar pe malul lacului, langa vechiul camping. Are plaja privata cu sezlonguri si umbra sub umbrelute sau salcii, la alegere, dar gratuite, namol gratuit, dus cu apa calda pe plaja, terasa, camere dotate cu tot ce tb, plus o bucatarie complet si modern utilata. Si-o gradina mica, plina de plante deosebite. De-obicei aici facem iesirile de la mare. Cateodata mai schimbam, ca vrea omul aglomeratie si dupa aia regreta.
Dimineata mergem la mare si platim sezlongurile cat nu face, iar dupa pranz mergem la lac, ne facem somnul de frumusete sub salcii si mergem prin lac pana la 7 seara. Nu va zic de ce apusuri superbe, in lac, avem parte.
Da' anul asta, gata, cica vin 2 sapt de toamna, asa anunta astia (peste tot, mai putin la Buzau
Giani, drum bun, si nu fiti stresati, ca nu pleaca trenul fara voi. Iar pe hol nu se mai deschide geamul, asa sa-i zici lu' Dl Giani. Doar sa fie unu' de-ala f vechi, dar eu n-am mai vazut. Si pe Bub poate reusesti sa-l obosesti bine peste zi ca sa doarma noaptea.
Acuma-mi aduci aminte de-un episod din Sex and the city, cand au plecat Carrie si Samantha intr-o calatorie de 3 zile cu trenul. La ce romantism se-asteptau si cum au dus-o pana la capat!!! Si nici barbati corespunzatori n-au gasit pe traseu, ha, ha! hai c-am deviat-o!
In concluzie, vine toamna, ura!
Va pup, pa-pa!
Postat 27 August 2013 - 12:24 PM
Stella bine-ai venit! nu stiu pe unde umbli, da' cred ca ai descoperit vreun elixir special: intineresti! Ai gasit roata lui Mos Timp si-o derulezi inapoi?!
Geany, drum bun si concediu placut!
Mutti si Eataly, la multi ani fetitelor frumoase! Cu intarziere, dar din tot sufletul!
Bine-ai venit Boni!
Eu am petrecut un weekend minunat cu doamnele, a fost o vreme oribila, dar nu ne-a taiat din elan deloc. Ne-am plimbat pe plaja prin vant si ploaie, am fost in pub, am servit cina si apoi ne-am facut masaje, manichiuri, pedichiuri, ne-am pus masti, am baut diverse si-am mancat ciocolata de la fabrica vizitata inainte. Am ras cu lacrimi, deci scopul de relaxare totala a fost atins
Azi este prima zi de liceu a Andreei. Era ingrijorata ca poate n-o sa aiba nici o prietena in clasa cu ea, azi dimineata era cu ochii scaldati in lacrimi. Abia astept sa se faca ora 4 sa imi spuna ca totul e ok. Sper!

Postat 27 August 2013 - 12:24 PM
Postat 27 August 2013 - 12:34 PM
Destiny, la 27 August 2013 - 12:24 PM, a spus:

Postat 27 August 2013 - 12:59 PM
Destiny
Postat 27 August 2013 - 01:05 PM
Postat 27 August 2013 - 01:07 PM
alpha, la 27 August 2013 - 12:34 PM, a spus:
Alpha,am avut timp de acomodare,stiam ca va pleca,dar tot e greu...primele zile simteam ca nu pot respira.Poate sunt eu mai...anormala???
Postat 27 August 2013 - 01:12 PM
moatza, la 27 August 2013 - 11:48 AM, a spus:
Giani, drum bun, si nu fiti stresati, ca nu pleaca trenul fara voi. Iar pe hol nu se mai deschide geamul, asa sa-i zici lu' Dl Giani. Doar sa fie unu' de-ala f vechi, dar eu n-am mai vazut. Si pe Bub poate reusesti sa-l obosesti bine peste zi ca sa doarma noaptea.
Acuma-mi aduci aminte de-un episod din Sex and the city, cand au plecat Carrie si Samantha intr-o calatorie de 3 zile cu trenul. La ce romantism se-asteptau si cum au dus-o pana la capat!!! Si nici barbati corespunzatori n-au gasit pe traseu, ha, ha! hai c-am deviat-o!
In concluzie, vine toamna, ura!
Va pup, pa-pa!
Moatzo' ce-i drept anul trecut nu am mai fost (din cauza de buget f. redus )dar acum 2 ani si in anii trecuti cand am mai fost ,asa fu',acum om vedea,va povestesc eu totul in amanunt cand ma intorc
La noi nu mai ploua momentan si din casa mi se parea ca e f. frig afara,am iesit cu bub' la cumparaturi cu o jacheta pe mine si vreau sa spun ca mi-a fost f. cald
Fetele cu copii plecati,va sarut dulce
Acum nu am stare,ma apuc sa le fac vreo 2 clatite,am gasit intr-o caserola inghesuita in congelator ,niste tochitura(e in untura ei acolo) asa ca si cu vremea asta ploioasa si rece,o sa-i fac alaturi o mamaliguta(sau piure ce or vrea hunii
Postat 27 August 2013 - 01:32 PM
Destiny, nu stiu cum esti tu, dar mama mea plange si-acum cand plec de-acasa.Si-n facultate veneam saptamanal, acum la 2 saptamani...Si-am plecat din 1984! Bine, si eu plang cand plec, dar nu se pune! Asta este, cum zicea si Carmen, legatura speciala copii-parinti! N-ai ce face, asa esti tu!invata-te cu nodul in gat! Uite, de la mine o
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 August 2013 - 01:33 PM
[/quote]
Nu esti singura, dar eu zic ca esti perfect normala
Postat 27 August 2013 - 01:37 PM
Destiny, la 27 August 2013 - 01:07 PM, a spus:
Poate ti-ar face bine sa mergi intr-un weekend in vizita, sa vezi ca totul e ok, petreceti un pic de timp impreuna

Postat 27 August 2013 - 02:24 PM
Alpha,am avut timp de acomodare,stiam ca va pleca,dar tot e greu...primele zile simteam ca nu pot respira.Poate sunt eu mai...anormala???
Nope...papa al meu nu m-a dus niciodata la aeroport si nici nu si-a luat la revedere de la mine ca si cum as fi plecat peste mari si tari. Spunea doar ca ne vedem mai incolo
Postat 27 August 2013 - 05:28 PM
Uma, la 27 August 2013 - 02:24 PM, a spus:
Nope...papa al meu nu m-a dus niciodata la aeroport si nici nu si-a luat la revedere de la mine ca si cum as fi plecat peste mari si tari. Spunea doar ca ne vedem mai incolo
Frumos...Uma,intelept tare tatal tau.Probabil asa ii e mai usor lui,si poate si tie.
Postat 27 August 2013 - 07:26 PM
Eu m-am obisnuit, dar eu mi-s plecata de mititica de acasa ( la 8 ani am plecat la bucale sa fac scoala de muzica , asa ca
ar fi deplasat din parte-mi )
Postat 28 August 2013 - 12:34 AM
Destiny, la 27 August 2013 - 05:28 PM, a spus:
Uma, la 27 August 2013 - 02:24 PM, a spus:
Frumos...Uma,intelept tare tatal tau.Probabil asa ii e mai usor lui,si poate si tie.
Mai usor e mereu aluia care pleaca, decat celui care ramane..din proprie experienta zic, ca daca plec eu sufar mai putin decat atunci cand pleaca ai de vin in vizita la mine.
A fost intelept dragul de el...acum a plecat un pic.

Ajutor