Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • 1602
  • 1603
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#32001 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 August 2013 - 09:11 AM

:lol: Cam asa e si acum Stelin',e inghesuiala la 12 noaptea pe peron,trenul sta f. putin asa ca toata lumea se inghesuie cu bagaje si se calca in picioare,cum se merge toata noaptea,am avut norocul mereu pana acum sa calatoresc numa cu ''babaciuni''(probabil si din cauza sezonului),care sting lumina si isi intind picioarele de pe scaunul lor pe scaunul din fatza,si am vazut ca asa se practica in toate vagoanele ,asa e ''moda'' ,eu raman cu bub' blocata pe scaunele de la geam ca bub' nu are stare la usa,domnu' Geany' in schimb e f. fericit,din tata de ceferist el adora trenurile,(nu concepe in ruptul capului sa mergem de la autogara cu autocarul,asi pleca dimineata pe la 7,30-8 si asi ajunge pe la 16-17 cred in Constanta de acolo ar trebui sa iau microbuz pana in Mangalia dar macar asi circula ziua si in alte conditii),el toata noaptea sta pe culoar cu gemuletul ala deschis,radio in buzunarul de la piept,o bere amplasata strategic ,mereu la purtator si socializeaza cu oricine ii sta prin preajma , :) ce ma nerveaza!!! pe mine in schimb bub' ma tot shoshoteste ca babaciunile cica dorm,ba vrea apa, vrea sa schimbam locul ,vrea la toaleta(care e impracticabila,si infundata ,bleeaahh)vrea la tacso'si o tinem asa toata noaptea,ii e cald dam hainuta jos,ii e frig punem hainuta inapoi etc etc etc,ajung intepenita pachet de nervi si zoamba(asta e femininul de la zomb/i ,daa??!! :) )domnu' Geany in schimb f.fresh si vesel f. multumit,ca-mi vine sa o iau razna,zau ashea'! :lol:

Mda! la intoarcere aceeasi poveste,tot toata noaptea,trenul pleaca seara la 19,50 si ajunge a doua zi dimineata la 5,09

#32002 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2013 - 09:43 AM

Pana la urma stai in Mangalia, Geany??

Al meu e mai rau ca al tau, nu se urca in tren nici batut!! Ca a auzit el la Protv ca face si 8 ore cu intarziere! Cu masina proprie nu incape vorba pentru ca el trebuie sa nu bea bere macar 24 de ore, asa i-a zis doctorul, or el e la mare ca sa se distreze!! Asa ca masina a stat in parcare in spatele blocului si noi am venit cu autobuzul ca prietenul care ne adusese cu masina se facuse zdrentze si cand si-a revenit a plecat cu toti aia plouati de o ploaie torentiala.

Eu sunt mai curajoasa, plec cu orice gasesc in fata ochilor, 5 ore in tren de la Mangalia nu mi se pare ingrozitor, or fi delegatiile mele ca 9 ore pana la Alba Iulia sau Iasi, te antreneaza!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32003 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2013 - 10:03 AM

Da! la Mangalia stam la o cunostinta (e ruda mai de departe din partea unchiului)mereu am stat la ei ,cum sunt din familie e alta treaba,nici bani nu vor sa ne ia,dar sotul mereu ii impinge o atentie cu forta asa,imi convine ca e exact langa plaja,la casa (cu etaj) conditiile sunt bune si f.f.curat,camera racoroasa si multa-multa liniste,practic avem mana libera sa facem ce vrem,dar niciodata nu am folosit frigiderul sau bucataria desi mereu ne-au rugat sa o facem,al meu nu e deacord,vrea mereu sa mancam pe la terase,el isi face pofta de tot felul de pesti si ciorbe de burta si de peste,eu cu bub' frunzarim,pizza si cartofi prajiti :lol: la amiaza ciorbita.
Mie cu trenul imi place f. mult dar ziua,asta e toata noaptea,cu tot cu intarzaiere,sunt 10 ore ,poate si mai bine,in plus sunt si cu asta mic si moda asta a celorlalti cu stins lumina si intins pe scaune ca cica dorm,asta e f. apasator,dar poate anul asta cine stie?! avem noroc si om avea companie de drum placuta(desi mereu am spus asa si...),si apoi mereu sotul imi promite ca data aviatoare om merge cu autocarul ziua asa cum vreu eu,si tot asa :lol:

#32004 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2013 - 10:42 AM

Omul meu ti-ar zice ca pierzi ziua! Eu suport bine calatoriile noaptea ca sunt insomniaca plus ca e mai racoare!

Dar aia cu mancatul la terase si noi tot asa: in primul rand nu mancam micul dejun, in al doilea am ajuns la mare sa mananc deosebit de acasa, in al treilea si noi suntem blonzi la piele asa ca nu putem sta mult la plaja si daca tot suntem la terasa sa ne " hidratam", de ce sa nu mancam??!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am vorbit cu multi cunoscuti care au facut cate un we la mare si au mancat super ok, preturi si calitate, fireste, nu este Costiera Amalfitana! Vorbim despre oameni care desi lucreaza in Danemarca sau in Germania, prefera sa manance la Vama Veche la Impinge tava! Au bani sa manance la Mamaia, dar le e sila de figuri! Si mancarea se digera cand te simti bine si cu pofta de viata, altfel iti cauzeaza grav sanatatii!

Ca sunt satula de fitze subtile!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#32005 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2013 - 11:32 AM

Buna ziua fetelor, m-ati amuzat cu povestile voastre.
Geany poate de data asta o sa ai un drum si o companie mai placuta, conteaza mult, dar daca nu, lasa ca te vei relaxa la mare, soare si leneveala.

Stella dupa asa o vacanta superba cred si eu ca intri greu in ritm, mai ales ca ritmul tau e mereu
rapido.

Eataly cred ca arata splendid buchetul de ciocolata si fluturasul. Mi-ar place sa am companie la plimbare prin magazine, baietii mei nu sunt interesati. Imi tine sotul companie dar el e ocupat, asa ca rar are vreme sa caste gura prin magazine cu mine.

Boni te pup si eu cu drag, cum a fost in vacanta? Mereu mi-a placut vremea asta la Sibiu cand ploua noaptea si ziua era cald. Diminetile era totul ud, proaspat si fruzele de un verde stralucitor de la razele de soare ce se jucau in stropii de ploaie, na ca m-a apucat nostalgia.

Va pup, azi am o zi plina.
Imagine postata

#32006 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 August 2013 - 11:48 AM

hello, s-a-ncins atmosfera!
bravo, vad ca vremea prietenoasa v-a facut sa va ganditi la mine. da' io-s tot in canicula. ieri a fost asa placut dimineata, apoi a dat o bura de ploaie si cand am plecat erau 33C si-o zapuseala!! cred ca se resimteau 40C pe usor. era o umiditate lipicioasa, toti se stergeau de zor.
azi -la fel, racoare dimineata, dar acum e-un soare arzator :lol: macar adie vantul.

Ioana si Giani, ptr Techirghiol va dau o locatie buna si ieftina...super! De fapt e-n Ef Nord, dar e chiar pe malul lacului, langa vechiul camping. Are plaja privata cu sezlonguri si umbra sub umbrelute sau salcii, la alegere, dar gratuite, namol gratuit, dus cu apa calda pe plaja, terasa, camere dotate cu tot ce tb, plus o bucatarie complet si modern utilata. Si-o gradina mica, plina de plante deosebite. De-obicei aici facem iesirile de la mare. Cateodata mai schimbam, ca vrea omul aglomeratie si dupa aia regreta.
Dimineata mergem la mare si platim sezlongurile cat nu face, iar dupa pranz mergem la lac, ne facem somnul de frumusete sub salcii si mergem prin lac pana la 7 seara. Nu va zic de ce apusuri superbe, in lac, avem parte.
Da' anul asta, gata, cica vin 2 sapt de toamna, asa anunta astia (peste tot, mai putin la Buzau :lol: )
Giani, drum bun, si nu fiti stresati, ca nu pleaca trenul fara voi. Iar pe hol nu se mai deschide geamul, asa sa-i zici lu' Dl Giani. Doar sa fie unu' de-ala f vechi, dar eu n-am mai vazut. Si pe Bub poate reusesti sa-l obosesti bine peste zi ca sa doarma noaptea.
Acuma-mi aduci aminte de-un episod din Sex and the city, cand au plecat Carrie si Samantha intr-o calatorie de 3 zile cu trenul. La ce romantism se-asteptau si cum au dus-o pana la capat!!! Si nici barbati corespunzatori n-au gasit pe traseu, ha, ha! hai c-am deviat-o!
In concluzie, vine toamna, ura!
Va pup, pa-pa!

#32007 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 August 2013 - 12:24 PM

Buna ziua la han!

Stella bine-ai venit! nu stiu pe unde umbli, da' cred ca ai descoperit vreun elixir special: intineresti! Ai gasit roata lui Mos Timp si-o derulezi inapoi?! Imagine postata

Geany, drum bun si concediu placut!

Mutti si Eataly, la multi ani fetitelor frumoase! Cu intarziere, dar din tot sufletul! Imagine postata Imagine postata

Bine-ai venit Boni!

Eu am petrecut un weekend minunat cu doamnele, a fost o vreme oribila, dar nu ne-a taiat din elan deloc. Ne-am plimbat pe plaja prin vant si ploaie, am fost in pub, am servit cina si apoi ne-am facut masaje, manichiuri, pedichiuri, ne-am pus masti, am baut diverse si-am mancat ciocolata de la fabrica vizitata inainte. Am ras cu lacrimi, deci scopul de relaxare totala a fost atins Imagine postata Duminica am calatorit fara graba, ne-am oprit peste tot, am baut cafele, am mancat, ne-am pozat si am incheiat calatoria si weekendul la una dintre doamne acasa. Iar am mancat si baut, am povestit, una peste alta a fost super

Azi este prima zi de liceu a Andreei. Era ingrijorata ca poate n-o sa aiba nici o prietena in clasa cu ea, azi dimineata era cu ochii scaldati in lacrimi. Abia astept sa se faca ora 4 sa imi spuna ca totul e ok. Sper! Imagine postata Doar anul I este astazi in scoala, ca sa se acomodeze cu scoala fara aglomeratie. Directoarea si profesoara responsabila cu anul I ne-au asteptat in prag si au asigurat-o ca totul va fi in ordine, dar am plecat cu sufletul strans de-acolo.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#32008 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 27 August 2013 - 12:24 PM

Buna ziua la han.Intreb si eu...mai ales pe cei care au copii plecati pe la scoli,etc...cat timp ''doare''?ca a mea copila a plecat de doar o saptamana si eu nu ma mai opresc din plans... :lol:
Prietenii advarati sunt rari

#32009 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 27 August 2013 - 12:34 PM

Vezi postareaDestiny, la 27 August 2013 - 12:24 PM, a spus:

Buna ziua la han.Intreb si eu...mai ales pe cei care au copii plecati pe la scoli,etc...cat timp ''doare''?ca a mea copila a plecat de doar o saptamana si eu nu ma mai opresc din plans... Imagine postata

Imagine postata Ale mele sunt inca acasa, dar chiar duminica vorbeam cu prietena mea: nu sunt o persoana emotiva, dar cand vor pleca o sa-mi rupa inima. O sa treaca. De fapt cred ca n-o sa treaca, doar nu va mai fi asa rau
Imagine postata

#32010 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2013 - 12:59 PM

Buna ziua la han.Intreb si eu...mai ales pe cei care au copii plecati pe la scoli,etc...cat timp ''doare''?ca a mea copila a plecat de doar o saptamana si eu nu ma mai opresc din plans... :lol:

Destiny :lol: eu una sunt foarte atasata de baieti, cand pleaca in vacanta chiar si pe perioada scurta, mie imi e tare dor, dar eu sunt constienta ca sunt exagerata, insa nu pot schimba nimic. Deci nu trece, pot sa-ti spun insa, ca te obisnuiesti cu nodul in gat pana o vezi acasa. Scuze daca te-am intristat, eu tocmai mi-am recapatat suflul, caci acum a venit din tabara cel mare si parca zbor de fericire ca ii am pe toti acasa :) mare belea sunt, stiu :)
Imagine postata

#32011 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 27 August 2013 - 01:05 PM

Carmen,tocmai,ca pe acasa nu prea o sa mai dea.Daca a inceput serviciul,apoi o sa inceapa si facultatea...si imi e asa de dor de ea...e aproape,doar o ora si jumatate distanta,dar totusi atat de departe...uuufff,greu este

#32012 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 27 August 2013 - 01:07 PM

Vezi postareaalpha, la 27 August 2013 - 12:34 PM, a spus:

Buna ziua la han.Intreb si eu...mai ales pe cei care au copii plecati pe la scoli,etc...cat timp ''doare''?ca a mea copila a plecat de doar o saptamana si eu nu ma mai opresc din plans... Imagine postata

Imagine postata Ale mele sunt inca acasa, dar chiar duminica vorbeam cu prietena mea: nu sunt o persoana emotiva, dar cand vor pleca o sa-mi rupa inima. O sa treaca. De fapt cred ca n-o sa treaca, doar nu va mai fi asa rau

Alpha,am avut timp de acomodare,stiam ca va pleca,dar tot e greu...primele zile simteam ca nu pot respira.Poate sunt eu mai...anormala???

#32013 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2013 - 01:12 PM

Vezi postareamoatza, la 27 August 2013 - 11:48 AM, a spus:

Giani, drum bun, si nu fiti stresati, ca nu pleaca trenul fara voi. Iar pe hol nu se mai deschide geamul, asa sa-i zici lu' Dl Giani. Doar sa fie unu' de-ala f vechi, dar eu n-am mai vazut. Si pe Bub poate reusesti sa-l obosesti bine peste zi ca sa doarma noaptea.
Acuma-mi aduci aminte de-un episod din Sex and the city, cand au plecat Carrie si Samantha intr-o calatorie de 3 zile cu trenul. La ce romantism se-asteptau si cum au dus-o pana la capat!!! Si nici barbati corespunzatori n-au gasit pe traseu, ha, ha! hai c-am deviat-o!
In concluzie, vine toamna, ura!
Va pup, pa-pa!

Moatzo' ce-i drept anul trecut nu am mai fost (din cauza de buget f. redus )dar acum 2 ani si in anii trecuti cand am mai fost ,asa fu',acum om vedea,va povestesc eu totul in amanunt cand ma intorc :lol: nu scapati :) :)

La noi nu mai ploua momentan si din casa mi se parea ca e f. frig afara,am iesit cu bub' la cumparaturi cu o jacheta pe mine si vreau sa spun ca mi-a fost f. cald :) deci vremea asta e f. ciudata,nici nu mai stii cu ce sa te imbraci :lol:

Fetele cu copii plecati,va sarut dulce :) :-* va urez acomodare grabnica ,copiilor ,iar voi sa treceti cat mai usor peste acest pas ,desi nu are cum sa fie usor :)

Acum nu am stare,ma apuc sa le fac vreo 2 clatite,am gasit intr-o caserola inghesuita in congelator ,niste tochitura(e in untura ei acolo) asa ca si cu vremea asta ploioasa si rece,o sa-i fac alaturi o mamaliguta(sau piure ce or vrea hunii :) )si castraveciori murati,maine o frunzarim cu oua ochiuri sau vreo omleta ceva cu salata si gata declar inchisa bucataria ... :(

#32014 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 August 2013 - 01:32 PM

Destiny, nu stiu cum esti tu, dar mama mea plange si-acum cand plec de-acasa.Si-n facultate veneam saptamanal, acum la 2 saptamani...Si-am plecat din 1984! Bine, si eu plang cand plec, dar nu se pune! Asta este, cum zicea si Carmen, legatura speciala copii-parinti! N-ai ce face, asa esti tu!invata-te cu nodul in gat! Uite, de la mine o Imagine postata si-un Imagine postata, sa-ti fie mai usor.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#32015 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2013 - 01:33 PM

Poate sunt eu mai...anormala???
[/quote]

Nu esti singura, dar eu zic ca esti perfect normala :lol:
Imagine postata

#32016 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 27 August 2013 - 01:37 PM

Vezi postareaDestiny, la 27 August 2013 - 01:07 PM, a spus:

Alpha,am avut timp de acomodare,stiam ca va pleca,dar tot e greu...primele zile simteam ca nu pot respira.Poate sunt eu mai...anormala???
Nu esti. Sau daca tu esti anormala, si eu sunt! Imagine postata Eu am plecat in weekend cu doamnele, le-am lasat pe fete acasa cu tata lor si tot le-am sunat de vreo doua ori sa vad daca sunt bine. Mai pe ocolite, ca sa nu-l ofensez pe dl alpha Imagine postata Sambata au fost invitati la o familie prietena la bbq, deci stiam si ca vor fi hranite bine, se vor distra, nu vor fi probleme....dar totusi...imi face bine sa le aud

Poate ti-ar face bine sa mergi intr-un weekend in vizita, sa vezi ca totul e ok, petreceti un pic de timp impreuna
Imagine postata

#32017 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 27 August 2013 - 02:24 PM

Nope...papa al meu nu m-a dus niciodata la aeroport si nici nu si-a luat la revedere de la mine ca si cum as fi plecat peste mari si tari. Spunea doar ca ne vedem mai incolo :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#32018 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 27 August 2013 - 05:28 PM

Vezi postareaUma, la 27 August 2013 - 02:24 PM, a spus:

Nope...papa al meu nu m-a dus niciodata la aeroport si nici nu si-a luat la revedere de la mine ca si cum as fi plecat peste mari si tari. Spunea doar ca ne vedem mai incolo :hug:

Frumos...Uma,intelept tare tatal tau.Probabil asa ii e mai usor lui,si poate si tie. :tongue3:

#32019 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 August 2013 - 07:26 PM

Hello, Destiny, a mea copila e plecata si vine saptamanal pe wend , sau la doua saptamani cand are treburi importante .
Eu m-am obisnuit, dar eu mi-s plecata de mititica de acasa ( la 8 ani am plecat la bucale sa fac scoala de muzica , asa ca
ar fi deplasat din parte-mi )

#32020 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 28 August 2013 - 12:34 AM

Vezi postareaDestiny, la 27 August 2013 - 05:28 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 27 August 2013 - 02:24 PM, a spus:

Nope...papa al meu nu m-a dus niciodata la aeroport si nici nu si-a luat la revedere de la mine ca si cum as fi plecat peste mari si tari. Spunea doar ca ne vedem mai incolo :hug:

Frumos...Uma,intelept tare tatal tau.Probabil asa ii e mai usor lui,si poate si tie. :tongue3:

Mai usor e mereu aluia care pleaca, decat celui care ramane..din proprie experienta zic, ca daca plec eu sufar mai putin decat atunci cand pleaca ai de vin in vizita la mine.
A fost intelept dragul de el...acum a plecat un pic.
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1599
  • 1600
  • 1601
  • 1602
  • 1603
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic