La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 04 October 2013 - 09:03 AM

Postat 04 October 2013 - 09:07 AM

La noi e frig tare, parbrize îngheţate, dar macar s-au oprit ploile.
Muncă multă şi la noi, aşa că vă pup iute, la grămadă, fără exceptie, şi vă doresc numai bine.

Postat 04 October 2013 - 09:10 AM
Boni, chiar vroiam sa te trag de maneca, sa te intreb daca sunteti bine toti, ca nu te-am vazut demultisor. Daca e doar munca multa si nu alte baiuri, e bine.

Postat 04 October 2013 - 10:23 AM

Am vazut ca Any nu mai e, dar am crezut ca e la resedinta de vara si cand vine frigul, vine inapoi. Imi pare rau ca s-a suparat
Am ajuns la servici cu noaptea-n cap din cauza Andreei, o sa fie ziua de munca prea lunga. A trebuit sa ajunga mai repede la scoala pt ca fac o simulare de referendum si e in "comisie". N-aveam timp nici sa ma duc acasa, nici sa ma duc sa votez la referendumul adevarat (sa desfiinteze Senatul) asa ca am venit la servici, ca ce sa fac?! Cea mai castigata e Antonia. Scolile primare sunt sectii de votare asa ca e libera

Tot astazi la scoala Andreei e "Donal Walsh Day", strang bani pentru "cancer research": si-au "cumparat" dreptul de a merge la scoala in blugi

Si diseara merge la disco pentru aceeasi caritate, la clubul din cartier. Prima ei discoteca cu prietenii

Pusa, iti doresc putere si sa treaca repede!

Postat 04 October 2013 - 11:05 AM
S-a topit si s-a uscat, asa c-am ajuns cu bine! parca-i si putin mai caldut!
Zi scurta azi la munca, dar concentrata.Am intrat scurt sa va salut! Maine, normal, administrativ! Incep de azi!
Spor la treaba si doua zile frumoase va doresc!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 04 October 2013 - 12:32 PM

Nu am cu ce mare lucru sa va servesc,doar o fasole batuta

Number of downloads: 0
Am varza pe foc

Mac' sa-i fac o stragatura lu' Anutz' ,poate ne aude ,ai ca n-o fi dracu'chiar atat de negru

Postat 04 October 2013 - 01:16 PM
alpha, la 04 October 2013 - 10:23 AM, a spus:
Tot astazi la scoala Andreei e "Donal Walsh Day", strang bani pentru "cancer research": si-au "cumparat" dreptul de a merge la scoala in blugi
Foarte frumoasa initiativa

Postat 04 October 2013 - 01:52 PM

Postat 04 October 2013 - 02:06 PM
Pusa, ganduri bune si de la mine. Sa se rezolve toate bine si repede!
Alpha, pe mine ma emotioneaza cand vad oamenii uniti pentru o cauza buna.
La noi la scoala a inceput campania de finantare. Adica noi, parintii, trebuie sa incercam sa vindem diverse produse, iar banii obtinuti vor merge (nu stiu in ce procent) la scoala. Fetele din Canada/Qc, asa se intampla si pe la alte scoli?
Postat 04 October 2013 - 04:00 PM
aura, la 04 October 2013 - 02:06 PM, a spus:
da, aura si noi am avut anul trecut. a fost vanzare de ciocolata, dar aveai optiuni, sau luai ciocolata si vindeai, sau dadeai un cec in valoare de 50$. noi am dat cecul. asta a fost singura campanie de vanzari, ca sa zic asa. in rest au avut tot felul de activitati, la care am participat. anul asta, inca nu am primit nimic.
cred ca depinde si de scoala. prietena mea, la scoala unde merg copiii ei, a avut 2 campanii de finantare, si fara posibilitatea de a da banii fara sa vanda.
Postat 04 October 2013 - 08:47 PM

Si presarate bine cu sare (dupa ce le frecam intre palme ca sa luam de pe ele cojita parlita)

Ar fi mers super langa un pahar de must ,da' nu am avut

Postat 04 October 2013 - 09:02 PM
stella, la 04 October 2013 - 08:56 PM, a spus:
Haoolleeoo!!! nu stii ce perzi'Stelutzo' ,da vezi daca incerci ca dau dependenta

Cat le freci atunci calde intre palme cu sare grunjoasa te faci ca taciunele pe palme,iar apoi le pui pe o farfurie curata ,le mai presari cu alta sare (ca prima tura face de material abraziv ,le facem scrab adicalea pi moldovinesti'

Postat 04 October 2013 - 09:17 PM

Trebuie sa le incerci musai,dar daca nu ai must sau vin rosh,mai bine nu te apuci ca ala-i shpilu'

Postat 04 October 2013 - 09:29 PM

Ma apuca o foame......
Postat 04 October 2013 - 09:33 PM

Postat 04 October 2013 - 09:47 PM
Geany, la 04 October 2013 - 09:33 PM, a spus:

Aoleu ...unde esti copilarie??
Merci geanny..pt savuroasa amintire!

Postat 04 October 2013 - 10:07 PM
verber, la 04 October 2013 - 09:47 PM, a spus:
Aoleu ...unde esti copilarie??
Merci geanny..pt savuroasa amintire!

Cu mare drag!

Eu v-am mai povestit, eu sunt copil de asfalt

Bunica a avut si are si acum matusa(sora mai mare a tatii) lavitza(cufar mare) cu tzoale,frumoase,nepurtate din coarde cum se purta pe vremuri,si pleduri si ii, si etc...asa ca toamna cand mergeam la bunica la bloc erau acolo si unchiul si matusa si tata si asa se manca,iar iarna cu ale iernii,si tochitura si mancarea rece,si mancarea de gutui si etc,facute asa cum putea la bloc,si carnati de casa ii afuma o cunostinta la o cosmelie in spatele blocului

Postat 04 October 2013 - 11:13 PM
milena, la 04 October 2013 - 04:00 PM, a spus:
aura, la 04 October 2013 - 02:06 PM, a spus:
da, aura si noi am avut anul trecut. a fost vanzare de ciocolata, dar aveai optiuni, sau luai ciocolata si vindeai, sau dadeai un cec in valoare de 50$. noi am dat cecul. asta a fost singura campanie de vanzari, ca sa zic asa. in rest au avut tot felul de activitati, la care am participat. anul asta, inca nu am primit nimic.
cred ca depinde si de scoala. prietena mea, la scoala unde merg copiii ei, a avut 2 campanii de finantare, si fara posibilitatea de a da banii fara sa vanda.
Merci Milena. Am sa ma interesez sa vad daca merge cu cec.
Postat 04 October 2013 - 11:22 PM

Scuze pt. bla-bla,pe cine plictisesc sa ignore postarea

Deci bunica mea dinspre mama,se numea Jana (cam de pe acolo mi se trage numele,ca cealalta dinspre tata era Profira) ea si-a gasit de munca la bunicul la unitate la spalatorie asa ca lucrand de dimineata pana seara nu prea a putut fi langa noi cat ar fi vrut saracuta ,ca era o femeie painea lui D-zeu cum spune toata lumea care a cunoscuto ,cealalta bunica dinspre tata Profiritza a lucrat la fabrica de oglinzi si lumanari si din cauza toxicitatii s-a imbolnavit f. rau ,nu s-a adaptat niciodata vietii la bloc ,ii lipseau aerul curat,apa proaspata ,animalele si multe altele ,dar era o femeie dintr-o bucata,nu vb. mult dar din 2 cuvinte te facea de 2 parale daca o suparai

Cam asta e