Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#3261 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 May 2011 - 08:28 AM

Vezi postareaAngel, la 27 May 2011 - 07:52 AM, a spus:

'neata :D
geany, nici ca va arat fatza, va las sa credeti ca sant o zana :D

Maii cangurita,esti o zana si cu asta basta,iaca si fatza :D http://artaculinara..../page__st__1060 :D

Deci si pe fata si pe dos :D

#3262 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 May 2011 - 09:11 AM

m-ai prins :D am uitat ca am pus pe-acolo
stella, voi scoateti bikinii noi scoatem suba :D....s-a racit noaptea, ziua inca sant 23-24, prietenele mele aqu dat drumul la caldura, spun ca e frig tare :D(romance prietene :D). eu port cizme ca e frig (stiu ca voua vi se pare aiurea, dar la noi la 10 grade scoatem cizme si geci, am haina de n-am purtat-o decat odata)

#3263 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 09:23 AM

Vezi postareaAngel, la 27 May 2011 - 09:11 AM, a spus:

m-ai prins :D am uitat ca am pus pe-acolo
stella, voi scoateti bikinii noi scoatem suba....s-a racit noaptea, ziua inca sant 23-24, prietenele mele aqu dat drumul la caldura, spun ca e frig tare . eu port cizme ca e frig (stiu ca voua vi se pare aiurea, dar la noi la 10 grade scoatem cizme si geci, am haina de n-am purtat-o decat odata)

Hi hi hi! :D Detectiv trebuia sa ma fac :D Fisier atasat  Detectiv_kiev.jpg (93.25K)
Number of downloads: 0Trebuie sa ies cu bubuletul (ca a fost liber azi nu a fost la gradi) si cu sotul la cumparaturi,dar tot am amanat ca bate un vant nebun,acum ne luam inima in dinti si ne avantam.Si la noi s-a racit vremea,nici nu stiu cum sa ne imbracam. :D

#3264 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 27 May 2011 - 10:45 AM

Vezi postareaGeany, la 27 May 2011 - 09:23 AM, a spus:

amanat ca bate un vant nebun,acum ne luam inima in dinti si ne avantam.Si la noi s-a racit vremea,nici nu stiu cum sa ne imbracam. =))

noi avem parte de vreme tare frumoasa de vre-o saptamana. suntem in haine de vara deja Imagine postata
au mai fost ploai scurte, nu chiar vijelii, doar cat sa ude pamantul.

Angelino, iti spun de cate ori te prind ca mor dupa fetele tale. Imagine postata
moama ce de chestii de par ai acolo!!!! nici daca le impart la 2 (ca ai 2 fete) nu cred ca avem nici jumate cat ai tu. si eu ziceam ca a mea are multe Imagine postata

#3265 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 27 May 2011 - 11:24 AM

hai mai boni ca nu sant multe =)) le tot iau ca le pierd, le mai pun si-n cap la papusi....mai ma imprumut si eu de la ele cateodata.

#3266 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 11:36 AM

Eii vezi asta e avantajul cand ai fete! =)) Io' ce sa imprumut de la bubulet,bilute?! :D

Am fost, ne-am intors,nu era chiar asa de grav cum parea deaici de sus,ba chiar am stat si la o terasa :D

#3267 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 27 May 2011 - 11:55 AM

avantaje si dezavantaje. daca nu stim sa facem baieti, asta e :D
el mai tragea nadejde si la al treilea, io mai Pas :D , acuma vad ca nici el nu mai e asa entuziasmat. ale mele sant interesate de masini la fel ca el, il ajuta cand are de reparat cate ceva, la calculator la fel....apropo, sara la 4 ani ii stie i-phonul pe dinafara, eu.....duda mai sant =))

#3268 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 12:15 PM

Mda! Si bubuletul mancal-ar mama ma satisface, ca-i tare mamos si pupacios si frumos, :D Tac-su zice ca nu l-ar da pe o mie de fete :D Iar la calculator si telefoane mobile destea e doxa,io' lemntanase =))

#3269 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 May 2011 - 12:28 PM

Buna dimi la pranz la han.

Inger merci mult de foto. Vad ca uleiul e special pt copii si il face anti-rebel din intelegrea mea: baby liss. Pe uleiul marocan nu scrie ca e de argan, nu m-as fi prins.
"Cimentul" ala verde de la Kerastasse l-am tot sucit si eu in mana miercuri, dar nu l-am luat in final, ca am o groaza de masti si balsamuri de la Keune, dar cred ca le abandonez si fug sa iau tot kerastasee (Eram cam dezamagita cu gama aia orange, dar mi-aduc aminte ca am folosit-o pe cea verde si a fost mult mai bine, aste e pt volum si pt par subtire). Si sampon ce folosesti? Cand ai avut parul mai lung tot nu aveai probleme de incurcareala si electrizare?

Astept sa creasca si Bea sa vedem avantajele ... , deja incep sa ma gandesc daca sa mai dau sa nu hainele/accesoriile/incaltarile in fiecare primavara ?! Cred ca avantajul va fi ca va purta de la mami ...woai si ce de saci am dat ... la unele chestii incep sa ma gandesc cu parere de rau ... =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#3270 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 12:32 PM

Mergeam azi si am trecut pe langa o terasa si zice bubuletul:''Hai tati melgem la o bele''?! (inca avem probleme cu R-ul),sotul mandru' nevoie mare,i-auzi ma invita baietul meu la o bere...da' tata ai bani?! il intreaba sotul...Am,am,am, raspunde bubuletul si scoate si el un pumn de banuti din buzunar :D
Bineinteles ca i-a luat sotul snecsuri pufuleti cu surpriza tot ce a vrut ciocolata =))

Fisier atasat  SAM_2414.JPG (67.83K)
Number of downloads: 0

Aici se alinta.

Fisier atasat  SAM_2420.JPG (73.69K)

A se observa tricoul cu scoby-doo care-i place de numa'...

Fisier atasat  SAM_2424.JPG (75.19K)

Acum e concentrat la calculator in maieu ca in casa e cald.

Fisier atasat  SAM_2435.JPG (43.02K)

Fisier atasat  SAM_2455.JPG (51.18K)

#3271 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 27 May 2011 - 12:35 PM

nu e doar pt copii, e de adulti dar e natural si le dau si lor.
eu sant foarte multumita de kerastase asta, e spray nu e spuma, ma descurc mai usor decat cu celelat model. cand era lung tot nu-l pieptanam :D, am descoperit uleiul tarziu in melbourne. nu l-am mai lasat lung ca era fara stralucire, fara viata, nu stiu cum sa zic. am zis ca tunsul il regenereaza si asa a fost.
iar culoarea am schimbat-o cand a iesit albul la radacini ;)....acum nu se mai observa :D
iar cu hainutele, mai tine-le putin. poate iti dau eu ceva pe ele, depinde ce o sa aiba sor'mea in vreo cateva luni ;). nu pot sa-i aduc asa multe si asa, ti-as da tie ceva pe ele sa-i iei la Bea si le-ar folosi ea ca nu e pretentioasa =)) (daca ai unde sa le tii normal)

#3272 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 12:47 PM

Vezi postareaAngel, la 27 May 2011 - 12:35 PM, a spus:

nu e doar pt copii, e de adulti dar e natural si le dau si lor.
eu sant foarte multumita de kerastase asta, e spray nu e spuma, ma descurc mai usor decat cu celelat model. cand era lung tot nu-l pieptanam :D, am descoperit uleiul tarziu in melbourne. nu l-am mai lasat lung ca era fara stralucire, fara viata, nu stiu cum sa zic. am zis ca tunsul il regenereaza si asa a fost.
iar culoarea am schimbat-o cand a iesit albul la radacini ;)....acum nu se mai observa :D
iar cu hainutele, mai tine-le putin. poate iti dau eu ceva pe ele, depinde ce o sa aiba sor'mea in vreo cateva luni ;). nu pot sa-i aduc asa multe si asa, ti-as da tie ceva pe ele sa-i iei la Bea si le-ar folosi ea ca nu e pretentioasa =)) (daca ai unde sa le tii normal)

hahaha io ziceam sa nu le mai dau pe ale mele sa le pastrez lui Bea, dar cu placere le pastrez pe ale Beei pt sora ta, pt varsta de un an am deja 2-3 rafturi pline de tricouri polo, costumase, gecute, treninguri, incaltari de firma (ce a fost pana in 6 luni si au ramas mici am dat). nu o sa aiba timp sa le poarte mai mult de 3-5 ori la cate are ...creste asa de repede ... vad la body, 2 luni max ii vin bine si daca sunt mai multe si le poarta prin rotatie ... Si nu, doamne fereste, nu trebuie sa-mi dai nimic pe ele!
Sa-i spui sa faca o fetita atunci!

asa era si parul meu, se matuise, nu mai avea stralucire si s-a subtiat. Sa vad acu dc se regenereaza, am tuns doar o palma din el eu.

#3273 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 May 2011 - 04:06 PM

Vad ca scrieti de par, eu am mari pb cu el, mi-a cazut o groaza, mi se ingrasa la radacina rau de tot.Angel ma gandesc, dat fiind faptul ca am par cu tenta de ingrasare, uleiul asta nu ingrasa mai mult?
Kérastase am folosit si eu cu ceva timp un urma,dar cel alb pt par gras, mi-l recomandase coafeza care o aveam atunci.Nici nu stiu cu ce sa-l mai spal, ce sa-i mai fac.Si aveam un par,acu 2 fire mai am :headbang:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3274 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:37 PM

Bubuletul o sa rupa muuuulte inimi cu ochii aceia ... Cam seamana cu mami ...

Ioana si mie imi cadea mult, apoi pe timpul sarcinii nu mi-a mai cazut un fir, acum iar ... Nu's in masura sa dau sfaturi (am incercat sa iau "Vitamine pt par" sunt niste pastile de la farmacie, unei prietene de-a mea i-a mers f bine cu ele, la mine nici un efect.
Uleiurile astea pt placa nu ingrasa, sunt obligatorii sa nu se arda firul, nu stiu dc merg si dc nu te usuci cu placa, dar cred ca Angel nu intinde parul fetelor, deci tind sa cred ca nu ingrasa, dar nu se da pe radacini (nici balsamul, nici masca, nici uleiul de intins sau de ce o fi).

#3275 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,621
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 May 2011 - 04:56 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 May 2011 - 06:31 PM, a spus:

Lapona sper ca ti-am trezit amintiri placute :violent1: . Ai si fost la fata locului pt a te inspira pt lucrare? ...atunci stii ca sunt prea sarace cuvintele pentru a descrie frumusetea si diversitatea Deltei noastre.

Absolut si categoric! Doar ca deschiderea Deltei nu este deloc benefica in ceea ce priveste ecosistemul, in ce priveste cresterea economica, in special a persoanelor private, da! Si cum in Romania sustainability (lucru de altfel specific tutror tarilor in curs de dezvoltare)nu este un concept nici macar existent, nu prevad un viitor foarte bun...ba dimpotriva.

A propos, cum s-ar traduce sustainability in romana?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3276 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:58 PM

Pfuai ce m-as mai infrupta din copanele lu' blondilina aia mica aventuriera si as pupa doi ochisori frumosi de bacauan!

Mirela, aia mare a ta cariera o sa faca!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3277 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 05:01 PM

Mierelescule, eu nu mi-am dorit fete ca suntem ca ciupercile in famelie, dar cand le vad pe ale tale...doo pe loc as face! Dar dupa aia ma bat cu ele pe bijuuri, pantofi, tzoale si cosmetice si iara nu e bine :violent1:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3278 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 27 May 2011 - 05:03 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 May 2011 - 04:56 PM, a spus:

A propos, cum s-ar traduce sustainability in romana?

Durabilitate ????

#3279 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 05:15 PM

Asta era! Saru'muna, baietz dishteptzi ardelenii ijtia!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#3280 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 May 2011 - 09:51 PM

Ciao, fetele!
Am cateva zile in care mi se intampla mereu cate ceva... negativ. Am inceput de vinerea trecuta. M-am certat la munca cu un coleg... de fapt, eu nu am reusit sa deschid gura, el urla si eu nu reuseam sa contrabat, pt ca nu intelegeam ce la apucat. Ii picase pe mine ca mananc la munca. Intr-adevar, asa fac, dar asa facem toti... exceptia e el. In nici-un caz nu iau ceva care ar putea deranja din punct de vedere olfactiv. O singura data 'am gresit' cu niste legume la cuptor, intre care intamplarea a facut sa fie si ceapa. Nu mirosea, dar el e alergic la ceapa. Mi-am cerut scuze si am avut apoi grija sa nu mai duc mancare gatita in care era prezenta si ceapa. Doar ca lui ii picase deja pe mine. Au incercat in birou ceilalti sa-l faca sa taca din gura, dar parca innebunise... M-a amenintat ca ma da afara de la munca daca mai mananc la birou... nu ca ar avea puterea aceasta, dar are destula influenta asupra patronului... Asa ca nu mi-a picat deloc bine... De ce eu nu pot manca, iar ceilalti da? Dar cu cine sa te certi? Nici mie nu-mi place ca fumeaza, dar nu mi-am permis niciodata sa-i zic ca ma omoara cu parfumul lui... Asta-i viata!
Mi-a venit sa vomit toata saptamana cand il vedeam. Azi a incercat iar sa se ratoiasca la mine, dar am avut puterea sa-i dau si eu peste nas. A tacut apoi din gura. Dar a obtinut ce a vrut, probabil, m-a dat de tot peste cap. Am mancat cateva zile aiurea din cauza lui, pana cand miercuri am revenit la programul meu de masa si gata. Sa vedem ce are sa faca?
Ieri era sa dea o masina peste mine... daca nu eram pe faza sa trag zdravan de bicicleta ma lua nebuna-n plin. Eram pe pista ciclabila si ea vroia sa intre in parcare. Nici macar nu se uita pe unde merge... La 5 cm am trecut de botul masinii ei... Mi-au tremurat gladiolele toata ziua.
Azi, la intoarcerea acasa, m-a prins o furtuna din aia urata... eu pe bici. Nu am avut unde sa ma ascund, asa ca am avut o jumatate de ora de cosmar. In doua minute eram muratura. Copacii se rupeau pe langa mine, era sa ma arunce de pe bici de cateva ori. Am prins si piatra, apa era rece... parca ma intepau o mie de ace... Sincer, nu stiu cum am reusit sa ajung acasa. Aveam nisip si frunze uscate in chiloti. M-am aruncat direct in dus. Acum m-a luat tremuratul urat de tot. M-am imbracat de iarna.
Acum ca m-am plans, ma duc sa uit la un film. Va pup dulce! Si sper sa o duceti mai bine decat mine!
Sorina

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic