Buna dimineata, iau si eu o cafeluta aburinda de la zozo ca tare bine arata.
Sorina multa putere mai sunt si oameni din astia care n-au ce face si se iau gratuit de altii
Angel, la 28 May 2011 - 01:07 AM, a spus:
ioana, incearca sa iei dry shampoo sa dai la radacina sa nu-l mai speli asa des ca se ingrasa mai rau. la mine a mers. daca ai par lung sa-l prinzi in coada, dai cu pudra aia la radacina si il prinzi, nu-l mai lasa sa se ingrase asa mult deci nu-l mai speli asa des.
nu pun ulei la radacina decat la fete. pe parul meu pun de la jumatatea capului in jos. se spune ca e bun si contra matretii dar nu am incercat ca nu am. nu protejeaza firul daca il intind cu placa tot trebuie sa pun solutie de intins(am de la kerastase)
una peste alta mie imi face bine. nu e ieftin dar se foloseste extrem de putin si dureaza pana se termina.
Merci Angel, m-am uitat si am gasit si dry shampoo, o sa-mi comand.Acum ceva timp stiu ca o prietena folosea dar nu a fost f multumita de el.La mine pb e ca pe pielea capului am un fel de matreata,dar nu este matreata, ma lupt de ani de zile cu o forma de psoriasis .Inainte era uscata, acum sunt scuame grase si de aici si parul gras.
Oricum cand imi mai puneam balsam nu mi-am pus niciodata la radacina, sau mastile, mai mult la varfuri ca acolo am avut probleme de la atata vopsit ani de zile.Chiar ieri se uita una din surori la pozele mele si aveam una unde eram rosieeee

.
Am gasit si uleiul de la Maroccanoil, e adevarat ca e scumput,dar au si sticlute mai mici si pot sa iau sa incerc.Tot de la ei am vazut si balsamul si samponul.Merita incercat, la cati bani am dat pe diverse tratamente, nu strica sa mai incerc ceva.O sa vin sa spun cum functioneaza.
Dupa ce ieri a ploua toata ziua si a mai racorit , sper ca maine sa fie soare frumoas sa ies la plimbare sa ma dezmortesc.
Un weekend placut va urez