Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • 1676
  • 1677
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33481 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 December 2013 - 11:42 AM

Buna dimineata de la vant, ploaie si grindina!

Any, insanatosire grabnica!
Zoazo, sa fie-ntr-un ceas bun! E bine cand ai incredere in nea doctoru' Imagine postata

Spor la treaba doamnelor harnice! si eu m-am trezit la 4 de vant, da' m-am intors pe ha parte, m-am acoperit mai bine cu plapuma si-am mai tras un somn pana la 7.

Eu vin la munca si maine Imagine postata nu stiu exact de ce, ca nu mai am nimic de facut de cateva zile.

Fetele mele sunt profund nemultumite ca au auzit la radio in drum spre scoala ca in judetul vecin ninge si la 20km de noi in Conor Pass e zapada de-o palma. Ar vrea si dumnealor un Craciun alb Imagine postata
Eu ma bucur ca inca nu ne-au atins vanturile nasoale din nord si UK si inca mai sper ca ne ocolesc de tot. Ce avem ne-ajunge!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33482 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 December 2013 - 12:26 PM

Foaxo, splendid arata fursecurile alea Craciunesti...ma consolez :sad3: ca n-or fi asa gustoase ca ale noastre retete de pe arta =))
Gianino, spor la tot si serbare cat mai frumoasa...si spune-i lui Alex sa graiasca raspicat si mai catinel ca tanti stella e departe si cam tare de ureche, ( la fel si Mosu , mai in varsta deh ) si n-o sa auda bine poemul :71:
Spor tuturor. Bia te invidiez ca fusesi la caldura. nici eu nu iubesc frigul , iarna si in special derdelusul si omatul fleoscait =))

#33483 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 December 2013 - 12:27 PM

Vezi postareastella, la 19 December 2013 - 12:26 PM, a spus:

Foaxo, splendid arata fursecurile alea Craciunesti...ma consolez =)) ca n-or fi asa gustoase ca ale noastre retete de pe arta =))
Gianino, spor la tot si serbare cat mai frumoasa...si spune-i lui Alex sa graiasca raspicat si mai catinel ca tanti stella e departe si cam tare de ureche, ( la fel si Mosu , mai in varsta deh ) si n-o sa auda bine poemul :71:
Spor tuturor. Bia te invidiez ca fusesi la caldura. nici eu nu iubesc frigul , iarna si in special derdelusul si omatul fleoscait =))

Eu stiu sigur ca toate sunt nasoale la gust. Vechi si nasoale.... Nu-s bune de nica. Clar ca ale noastre-s mai bune! :sad3:

#33484 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992

Postat 19 December 2013 - 12:46 PM

Eu va zic sincer, imi place numa' sa ma uit la ele. Cu atatia coloranti si pasta de zahar, nush' ce gust au. Un pic de glazura e ok, dar ce-i prea mult strica. Clar ca biscuitii nostri-s mai buni :71: . Fara misto.
Merci fetelor de urari, sper sa ma fac bine cat de curand :sad3: .

#33485 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2013 - 01:15 PM

Vezi postareastella, la 19 December 2013 - 08:14 AM, a spus:

Carmencita, spor . o sa iasa super. Fursecurile Petunelei, la fel ca crinklesii Anutzei sunt mega gustosi si prezentabili.
eu fursecurile le-am taiat cu forme de circumstantza:braduti, ingerasi, clopotei etc.

Merci Stella, sper sa am spor ca tine, parca esti motorizata =))

Vezi postareaFoxyy, la 19 December 2013 - 08:34 AM, a spus:

'Neata!

Carmen si Dani, poate ne vedem duminica. Altminteri, nu prea cred. Fiecare are alt program (ma refer la mine si la copilot). ;)
Maya, spor la pregatit bumbisori. Presimt ca iar or sa mi se scurga ochisorii cand o sa vad pozele. :sad3:

Foxy daca ne-om potrivi programele ne-om vedea :71:

Vezi postareaany_annette, la 19 December 2013 - 12:46 PM, a spus:

Eu va zic sincer, imi place numa' sa ma uit la ele. Cu atatia coloranti si pasta de zahar, nush' ce gust au. Un pic de glazura e ok, dar ce-i prea mult strica. Clar ca biscuitii nostri-s mai buni :o . Fara misto.
Merci fetelor de urari, sper sa ma fac bine cat de curand =)) .

Any sanatate =))

2ut,ce frumos trebuie ca a fost in Mexic, super, mi-ar place si mie candva sa ajung pe acolo. Cat mai multa caldura iti doresc =))

Acum ca am terminat pauza ma intorc la biroul meu, aka bucatarie, va pup.Va mai citesc pauza urmatoare.
Imagine postata

#33486 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 01:29 PM

Carmencita=)), cred ca multi (e) avem mai nou birou in bucatarie :)
Anutza, sanatate si spor si tie la crosetat minunatii.
Sper sa-mi dau un sut in fund sa fac fisticosii tai :)

#33487 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 December 2013 - 02:20 PM

Vezi postareastella, la 19 December 2013 - 12:26 PM, a spus:

Gianino, spor la tot si serbare cat mai frumoasa...si spune-i lui Alex sa graiasca raspicat si mai catinel ca tanti stella e departe si cam tare de ureche, ( la fel si Mosu , mai in varsta deh ) si n-o sa auda bine poemul

Hi hi hi! i-am transmis Stelin' ezact ca tanti Stelutza' ''e departe si e tare de ureche,asa ca spuna mai catinel si raspicat ''...aaa!! cica :''ce inseamna raspicat?!'' :) ... :) :) stau cu turcu' la usa bre' =)) Cum am zis i-a cazut ''Iarna pe ulita ''de Cosbuc,da' o spune pe nerasuflatelea ...
Sa vedem daca nu dureaza mult serbarea,poate-l ducem la o bele' sa sarbatorim.
I-am zis doamnei:''Duuooaammnnaa,duuooaammnna!!! :P maine daca avem treaba,ce facem?! :) ''....Eiii!! stati si voi acasa daca aveti treaba! ...Asa ca acum bub' si cu domnu' Geany' dau la mandravela nuci ca maine ma apuc de cozonacit si turte :) tot ei le-au spart si le-au curatat,am gasit o grama' de cojite.Da mna' acu' nu mai behai,bine ca mi le-au facut ca mie de spart,curatat si dat pe masina nuci mi-e sila,in rest apoi mi-e usor :)

#33488 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 December 2013 - 02:40 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 December 2013 - 12:46 PM, a spus:

Eu va zic sincer, imi place numa' sa ma uit la ele. Cu atatia coloranti si pasta de zahar, nush' ce gust au. Un pic de glazura e ok, dar ce-i prea mult strica. Clar ca biscuitii nostri-s mai buni :) . Fara misto.
Merci fetelor de urari, sper sa ma fac bine cat de curand :) .

Asta ma gîndeam si eu. Sînt faini de decorat pomu' :)
Sanatate, Any!

Vezi postareastella, la 19 December 2013 - 01:29 PM, a spus:

Carmencita=)), cred ca multi (e) avem mai nou birou in bucatarie :)

Birou în bucatarie, pe canapea, în pat... unii sigur si pe la baie :P

Nu am facut nimic! Hahhaha! Niciun bumb, nici o trufa! Mi-a lipsit ceva si nu am avut chef de plimbareala de dimineata, asa ca am facut curat, am frecat menta... si pisoii pe spate :)
Ma carabanesc azi la cumparaturi mai amanuntite si m-oi apuca mîine de unele treburi, ca oricum nu fac multe.

Foxyy, nu prea cred ca o sa ti se scurga ochii dupa bumbii mei :) , ca am ioc chef de poz(n)at =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33489 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 02:48 PM

Maya, cool...faci cand si cum ai chef.
la mine ii promisesem asa ca era musai...dar dupa imparteala, pentru casa nu stiu daca mai am curaj sa mai fac ...om vedea
cum o fi cheful.

#33490 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 03:12 PM

:) =)) pt. cine are cont pe feisbuci' nu ratati,dicstractzii' de sezon :)

https://www.facebook...&type=2

Patinaj artistic,da-ti trebe niste votcka ,ca sa-ti reuseasca piruietele :)

#33491 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 December 2013 - 03:25 PM

Eu cand am vazut-o pe Stella ce harnica e am tacut malc, ca eu nu am facut nimic pana acum. Dar vad ca nu sunt singura, deci mi-a venit graiul :)

Cei 2 cozonaci pe care ii am in plan am sa-i fac pe luni-marti. Fursecuri nu fac deloc, am sa cumpar ceva si am sa-i decorez acasa cu copiii. Pentru aperitive subtirel, cumpar toba si carnati. Racituri fac de anul nou...Aaaaa, am sarmalele de facut, pe marti si friptura in ziua de Craciun. Mai fac inca un desert si asta e tot.

Ma duc sa o scol pe Stefania sa mearga la scoala. De luni intra in vacanta si trebuie sa gasim ceva activitati de facut, probabil patinoar si program de voie in zapada cu sania.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#33492 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 19 December 2013 - 03:28 PM

Vezi postareaGeany, la 19 December 2013 - 03:12 PM, a spus:

:) =)) pt. cine are cont pe feisbuci' nu ratati,dicstractzii' de sezon :)

https://www.facebook...&type=2

Patinaj artistic,da-ti trebe niste votcka ,ca sa-ti reuseasca piruietele :)

Geanino, la mine nu merge, imi da mesajul asta
This content is currently unavailable

#33493 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 03:30 PM

Imi pare rau :) ,la mine merge...nu-l gasesc pe youtube sa-l pun cu insert media ..

#33494 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 03:42 PM

Hi hi hi! m-a ajutat domnu' Geany',cica tre sa-i dau o votka acu' mna' :)

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Da nu-i dau ca poate-l apuca si pe el talentul :)

#33495 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 19 December 2013 - 03:52 PM

Pe mine drept sa-ti spun m-a "pierdut" din momentul in care si-a bagat capul in apa....brrrrr m-a luat cu tremurici....Iar cand am vazut ca taie cercul ala am crezut ca-i colacul de WC si urmeaza sa-si bage kuru'n el :) :)

#33496 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 03:54 PM

Mare-i gradina Domnului.....

#33497 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 03:59 PM

:) :) Rade bub' cu lacrimi...cum am zis dicstractzii' de sezon,patinaj artistic,da trebe' votka,altfel nu ies piruietele perfecte =))

#33498 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 07:39 PM

Haha, cred ca Bubul a recitat tare si raspicat, de acum or la o *bele*

#33499 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 08:29 PM

Deci cat s-a dat el de maret acasa,si zicea tare poezia si canta toate celea singur in legea lui acolo(mos craciun cu plete dalbe,si o brad frumos si sorcova etc...)acolo pe scena, retras,rusinos,poezia a spus-o corect dar repede si incet,iar la cantecele abea mormaia,si abea dadea din gurita(ca si radeam cu domnu' Geany:''moo,asta al nostru face playback'' :) )deci e clar nu-i place sa fie centrul atentiei toti ochii atintiti spre el,asta e veche,dar credeam ca a depasit momentul...

Fisier atasat  SAM_1137.JPG (50.51K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  SAM_1153.JPG (53.31K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_1156.JPG (60.35K)

Alintat si iubire mare cu tac-su normal :)

Fisier atasat  SAM_1168.JPG (54.82K)

Fisier atasat  SAM_1177.JPG (49.01K)

Si ca sa nu credeti ca toate bune si fremoase',pun si o barfa...au strans cate 15 lei de cap de copchil,ca cica nu le iau cadouri,doar prajiturele fursecuri sa nu se manjeasca ei si suc sa se serveasca si ei dupa atat colindat si urat,si restul sa ia si lui doamna o felicitare,un ghiveci cu o stea de craciun sau vreun buchet de flori mai stiu eu ce in functie de buget...nu am nimic cu nimeni dar,rezultatul a fost,ca copii si noi toti de altfel am stat in picioare ca s-au scos bancile,si au luat 3 cutii de suc cu paharute de unica folosinta si farfuriute de plastic cu lingurita de plastic,cu ezact un patrat de ...deee!! nici nu stiu cum sa-i zic...poate pe principiul cremesh'/cremsnit...da nu era nici dela :) deci era polistiren de ala gen frisca artificiala,cu gust de plastic,un strat de foietaj necrescut tare beton armat,iar plasticul si iar strat de betonu' armat...buueeii era incomestibila jur pe rosu,s-a rupt lingurita in ea,da nu era lingurita de vina zau...am luat-o la pachet doar ca sa v-o arat sa ne radem'...baii ce mama intreaga la minte,care gateste cat de cat poa' sa cumpare asa ceva la copilu' ei?!..ma intreb,,ca se vedea dupa cum arata...da cum sa manance copii asa ceva?! ca nu erau mese nu erau scaune nu era loc nu era nimic...doamne mare tii gradina vb. lui Stella...ala de facea patinaj artistic de va pusei videoclipul e mic copil,ca el macar are o scuze era trotilat rau cu catai votka ,da mama care a putut sa ia asa ceva ... :) =))
Ia aici specimenu'(a se observa lingurita rupta)

Fisier atasat  SAM_1182.JPG (50.75K)

Si l-am dus pe bub' la o bele',la o pizza

Fisier atasat  SAM_1178.JPG (50.95K)

Fisier atasat  SAM_1179.JPG (49.46K)

Ha ha ha! aici deja ii trecusera emotiile si isi dadea in stamba,nu mut si alintat ca la serbare

Fisier atasat  SAM_1180.JPG (51.14K)

#33500 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 08:45 PM

Haha, Bubul rulz. Iar cremesul ala sa-l manance tanti care a dat bani pe el....
Cand eu eram mititica ( vreo 3 ani ) m-au dus ai mei la cofetarie sa mancam un cremsnit ( prajitura preferata)...
eu copil afurisit am gustat si am decretat ca e bun de dat la porci...ei au mancat ( plus matusa si bunica) si au fost toti bolnavi.
breeeeeee aista nici macar la porci nu e de dat :)
Bine ca s-a dres bàietu' cu pizza si o bele :).
sa va fie de bine serbarea Gianino

Ps, mandru rau in shia pelerina.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • 1676
  • 1677
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou