Deci cat s-a dat el de maret acasa,si zicea tare poezia si canta toate celea singur in legea lui acolo(mos craciun cu plete dalbe,si o brad frumos si sorcova etc...)acolo pe scena, retras,rusinos,poezia a spus-o corect dar repede si incet,iar la cantecele abea mormaia,si abea dadea din gurita(ca si radeam cu domnu' Geany:''moo,asta al nostru face playback''

)deci e clar nu-i place sa fie centrul atentiei toti ochii atintiti spre el,asta e veche,dar credeam ca a depasit momentul...
SAM_1137.JPG (50.51K)
Number of downloads: 1
SAM_1153.JPG (53.31K)
Number of downloads: 0
SAM_1156.JPG (60.35K)
Alintat si iubire mare cu tac-su normal
SAM_1168.JPG (54.82K)
SAM_1177.JPG (49.01K)
Si ca sa nu credeti ca toate bune si fremoase',pun si o barfa...au strans cate 15 lei de cap de copchil,ca cica nu le iau cadouri,doar prajiturele fursecuri sa nu se manjeasca ei si suc sa se serveasca si ei dupa atat colindat si urat,si restul sa ia si lui doamna o felicitare,un ghiveci cu o stea de craciun sau vreun buchet de flori mai stiu eu ce in functie de buget...nu am nimic cu nimeni dar,rezultatul a fost,ca copii si noi toti de altfel am stat in picioare ca s-au scos bancile,si au luat 3 cutii de suc cu paharute de unica folosinta si farfuriute de plastic cu lingurita de plastic,cu ezact un patrat de ...deee!! nici nu stiu cum sa-i zic...poate pe principiul cremesh'/cremsnit...da nu era nici dela

deci era polistiren de ala gen frisca artificiala,cu gust de plastic,un strat de foietaj necrescut tare beton armat,iar plasticul si iar strat de betonu' armat...buueeii era incomestibila jur pe rosu,s-a rupt lingurita in ea,da nu era lingurita de vina zau...am luat-o la pachet doar ca sa v-o arat sa ne radem'...baii ce mama intreaga la minte,care gateste cat de cat poa' sa cumpare asa ceva la copilu' ei?!..ma intreb,,ca se vedea dupa cum arata...da cum sa manance copii asa ceva?! ca nu erau mese nu erau scaune nu era loc nu era nimic...doamne mare tii gradina vb. lui Stella...ala de facea patinaj artistic de va pusei videoclipul e mic copil,ca el macar are o scuze era trotilat rau cu catai votka ,da mama care a putut sa ia asa ceva ...
Ia aici specimenu'(a se observa lingurita rupta)
SAM_1182.JPG (50.75K)
Si l-am dus pe bub' la o bele',la o pizza
SAM_1178.JPG (50.95K)
SAM_1179.JPG (49.46K)
Ha ha ha! aici deja ii trecusera emotiile si isi dadea in stamba,nu mut si alintat ca la serbare
SAM_1180.JPG (51.14K)