Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1682
  • 1683
  • 1684
  • 1685
  • 1686
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33661 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 December 2013 - 03:22 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 29 December 2013 - 03:10 PM, a spus:

Buna ziua la han,

Sper ca ati avut sarbatori frumoase! Am intrat sa-i multumesc Floricicai pentru surpriza frumoasa care mi-a facut-o cand am gasit felicitarea! :thumleft:

Sunt intr-o etapa aiurea rau si chiar a fost o bucurie!

O zi frumoasa!!

Draga de tine, ma bucur ca te-ai bucurat! Sa te uite necazurile si sa nu mai ai etape aiurea!

Sanatate!
The more I see, the less I know.

#33662 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 29 December 2013 - 03:56 PM

Buna ziua!Ma adunai si eu de pe drumuri,in sfarsit acasa...maine iar drumuri.De trei luni nu am avut de munca,maine si poimaine,full...pregatim revelioane pentru cei care petrec,dar,nu ma plang.Da doamne cat mai mult de munca!
Mutti,sa-ti dea Dumnezeu putere,si multa sanatate parintilor tai,sa ne aduci vesti superbune.
Prietenii advarati sunt rari

#33663 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 December 2013 - 04:05 PM

Bună ziua la han.

Mutti, multă sănătate pentru părinții tăi și liniște pentru tine. Să treacă anul ăsta cu toate relele lui iar anul care vine va fi mai bun.Imagine postata

Titi, liniște și bucurii îți doresc și ție.

Citind ce-ați scris despre vremea rea mi-am dat seama cât de dependenți suntem de ”confortul” pe care ni l-am creat. Tare-i rău fără curent când toate depind de el. Bine că sunteți bine și ați adunat și amintiri frumoase.

La noi e soare și fumos de câteva zile. Am profitat din plin și am ieșit în fiecare zi.
Și am avut parte și de o surpiză frumoasă. Fug să scriu la subiectul cu pricina. Imagine postata

#33664 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 29 December 2013 - 04:37 PM

AnaMaria, sanatate parintilor tai! :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33665 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 December 2013 - 04:59 PM

Titiri kiss&hug. Floricica, nu stiu daca ai vazut mesajul meu...pierdut undeva la han; si eu iti multumeam de felicitare fata mea.
Destiny, spor si la cat mai multe comenzi de munca.
Copila mea a plecat 4 zile la Barcelona.am ramas doar noi cu fiocco :-* sa trecem in noul an.
pup tulemond

#33666 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 29 December 2013 - 07:37 PM

Vezi postareastella, la 29 December 2013 - 04:59 PM, a spus:

Titiri kiss&hug. Floricica, nu stiu daca ai vazut mesajul meu...pierdut undeva la han; si eu iti multumeam de felicitare fata mea.
Copila mea a plecat 4 zile la Barcelona.am ramas doar noi cu fiocco :) sa trecem in noul an.
pup tulemond

Cu mult drag, Steluto.

As vrea si eu la Barca si cu Vale ar fi super distractie dar stau aici cu mosii mei ca sa se bucure si ei :) Destiny, si eu bag mare, potential maxim si de Craciun a fost si va fi si de Rev. Nu ma odihnesc decat la sfarsitul lui ianuarie. Bine ca e ! :-*
The more I see, the less I know.

#33667 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 29 December 2013 - 08:28 PM

Mutti sunt alaturi de tine...sanatate maxima parintilor tai!

#33668 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 29 December 2013 - 08:45 PM

Vezi postareafloricica, la 29 December 2013 - 07:37 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 29 December 2013 - 04:59 PM, a spus:

Copila mea a plecat 4 zile la Barcelona.am ramas doar noi cu fiocco :) sa trecem in noul an.
pup tulemond

Cu mult drag, Steluto.

As vrea si eu la Barca si cu Vale ar fi super distractie dar stau aici cu mosii mei ca sa se bucure si ei :) Destiny, si eu bag mare, potential maxim si de Craciun a fost si va fi si de Rev. Nu ma odihnesc decat la sfarsitul lui ianuarie. Bine ca e ! :-*

Floricica,asa-i,eu lucrez la o firma de organizat evenimente si nu am tot timpul de munca,dar sustin ideea ta-sa fie cat mai mult de munca,eu ma bucur

:)

#33669 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 29 December 2013 - 09:16 PM

Mutti snatate multa parintilor tai :-*
Imagine postata

#33670 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 30 December 2013 - 01:44 AM

Va multzumesc ca suntetzi alaturi de mine!

#33671 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 December 2013 - 08:21 AM

Buna dimineata. Anamaria ai vesti?
Eu m-am trezit cu noaptea-n cap si m-am apucat de curatenie :)
am scos perdelele alea alea, daca tot n-am facut de Craciun, sa intampin anul cel nou cu binete, si sa fie si el la fel de politicos cu noi,
sa ne aduca multe vesti bune, sanatate,m noroc si multe bucurii , mari , mici, la gramada. :-*
mi-am pus sa ascult boema, intr-o versiune splendida pentru cine doreste.

http://www.youtube.c...h?v=kHAS7r8Pd0k

altfel va las cate ceva sa degustati langa semineu , ascultand-o pe Cotrubas, una dintre cele mai senzationale Mimi.

Fisiere atasate

#33672 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 30 December 2013 - 12:30 PM

hello la han, daca ma mai primiti :-*
tare ocupata am mai fost la finalul asta de an, as vrea inapoi linistea mea, dar nu se mai poate.
sa trecem peste...
Craciun frumos am avut, cu de toate si toti langa noi, ba ne-am dus, ba ne-au venit, pan-aseara la 9 tot in mese-ntinse am tinut-o. tare-i bine-asa!
in premiera, le-am facut ieri prietenilor mei piept de rata. aveam atatea emotii, ca pregatisem si-un plan de rezerva B. cel mai tare mi-era ca miroase a rata, asa cum mi s-a-ntamplat de fiecare data pana acum. dar nu, am avut bucuria sa-mi iasa o friptura excelenta. am avut 2 rate mari, le transasem si pregatisem pieptii dinainte asa ca am avut mare succes. si-am facut si cartofii salardaise - numai bine fu!
iar din ficati + unul de curcan le-am facut un pateu pe care l-am servit cu sos de fructe, mi-s maindra de mine.
asa ca planul B a ramas in suspensie pana seara la 8, ca daca ne simteam bine si nu se mai dadeau dusi, am trecut la rezerve.

ma bucur s-aud ca-n mare sunteti bine, Anamaria sunt cu gandul la tine, am avut multe sarbatori cu inima stransa de frica ptr sanatatea parintilor. Nici acum, c-a ramas mama singura, nu-s pe deplin linistita, dar macar e bine cat de cat. Sanatate multa alor tai, sper sa treceti cu bine si pragul asta.

in rest, de vreme sa nu ne mai plangem, o veni si mai buna. cand am plecat la Focsani, nu vedeam nici banda 1 a drumului, asa de ceata era. dar macar e liniste, tare m-am intristat cand am auzit de atentatele de la rusi.

asa ca, ptr anul ce vine, va doresc voua si familiilor voastre multa sanatate, multe prilejuri de bucurie, reusite in toate, copiilor - la examene, armonie in case si toleranta ptr toti si toate ce ne-nconjoara. sa fie un an mai bun, duca-se toate relele si sa ne-ntalnim mai des macar pe forum.
va pup si va-mbratisez cu drag!

#33673 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 December 2013 - 02:36 PM

Pusha draga, sa dea DD sa fie 2014 un an mai bun, mai ingaduitor, mai vesel si mai ales mai linistit pentru toata lumea.
Nebunia cu atentatele, natura care se ravrateste tot mai des, si mai ales precaritatea care castiga teren peste tot sa speram ca raman in 2013, si ca pasim cu dreptul intr-un an mai bunut si mai clement.
Asa ca va urez de pe acum sa vi se implineasca dorintele, visele si sa fim mai ales sanatosi si sa reusim sa ne si vedem poate nu doar virtual .

Fisiere atasate

#33674 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa munte

Postat 31 December 2013 - 01:06 AM

Mult a fost, putin a ramas! Doar o zi si o noapte ne mai despart de anul ce vine.. Sper sa fie un an bun la fel ca si 2013, cu realizari mari, cu bucurii, cu sanatate sa le putem face pe toate! Cam asta imi doresc pt. mine dar si pt. voi! Un an nou fericit si La multi ani !!!

#33675 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 31 December 2013 - 09:06 AM

Buna dimineata la toata lumea. Spor celor ce mai au de munca, vacanta placuta celor ce sunt in vacanta si o seara minunata tuturor.
O sa ies cu dl sot prin urbe poate, si sa pregatesc cateva mizilicuri pe diseara.
Am declinat invitatiile si vom sta acasuca frumos si lin .
Pup tulemond

Fisiere atasate

#33676 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 31 December 2013 - 09:38 AM

buna dimineata la toata lumea

va doresc un an nou plin de impliniri, sanatate, bucurii si fericire

La multi ani!!!
fiica dacilor

#33677 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 31 December 2013 - 09:44 AM

Buna! Simo' multa sanatate parintilor :pupic:
La noi e intunericios,l-am trimis pe domnul sot la ultimile cumparaturi(paine, suc,fructe un spumant,destea :notworthy: )eu nu fac decat o fripturica de pui vad eu cu ce garnitura si salata,muraturi destea,si praji-tort,atat :floare:

Nu mai zi Stelutzo' de stat la plapumioara ca daca aude domnu' Geany' .... :floare: el de cand vrea sa stea un revelion doar noi acasa,dar eu il tarai pe la matusa apoi pe la mama :floare: (ce sa fac?!,ca daca nu ma duc se supara astia ca ne asteapta ),mai ales ca maine e de scarbici' asa ca dupa 12 noaptea ne intoarcem acasa( hi hi hi! eu si Cenusareasa :D :D )

O zi faina tuturor,o seara si o noapte de vis,sa va petreceti bine ,si un nou an mai bun si mai bogat tuturor :pupic: ;)

#33678 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 31 December 2013 - 10:01 AM

Buna si un an nou cu sanatate si bucurii!
Eu stau linga matusa mea,vara pleaca dupa ora 1 sa ciocneasca un pahar cu prietenii
Azi noapte la ora 3 matusa a facut cruza de epilepsie zice chirurgul eu am inceput sa tip ca eram singura cu ea la parter apoi inima mea a luat o la vale,noroc ca a auzit vara mea a coborit si prin farmec bataile inimii mele au devenit nirmale iar noi am putut s o caram in pat
Numai peripetzii....de abia asteot un an mai bun...d ale mincarii avem asa ca stau cumintzica si vigilenta
Va pup si va urez tot ce e frumos si persistent!

#33679 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 31 December 2013 - 10:45 AM

hello la han, ultima data anul asta!
Carmen, chiar ca ai o misiune dificila. Sper sa treceti peste momentele astea dificile, mai ales ca si tu ai avea nevoie de ajutor. E prima criza a matusii? Acuma stii ce sa faci daca se repeta? Cu gandul sunt alaturi de tine, curaj si sigur iti va fi rasplatita fapta buna.
Oare parintii Aneimaria ce fac :notworthy: le transmitem energie si sanatate.

Noi nu ne-am omorat cu pregatirile, mai mult m-am agitat pana acum. Peste cateva ore plecam la Focsani, mergem la un restaurant cu prietenii si cand ne-om intoarce la Buzau, nu-i bai, c-avem de toate si facem imediat ceva.

Petrecere frumoasa va doresc, oriunde v-ar prinde Anul Nou, sa fiti sanatosi, baftosi si banosi anul ce vine!

#33680 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 31 December 2013 - 11:44 AM

Buna dimineatza,

Mama a primit azi rezultatele de la RMN, nu are anevrism si nici ceva Mai rau, trebuie doar sa es absoarba cheagul. A avut o hemoragie in partea Stanga si s-a inundat invelisul care acopera creierul. Deja vorbeste Cat de Cat normal.

Tata trebuie sa es opereze Cat de curand numai sa-i scada infectzia. Nu stiu daca es va opera la Deva sau merge la Cluj.

Deocamdata atat stiu.

Va multzumesc mult pt grija.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1682
  • 1683
  • 1684
  • 1685
  • 1686
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou