hello la han, daca ma mai primiti
tare ocupata am mai fost la finalul asta de an, as vrea inapoi linistea mea, dar nu se mai poate.
sa trecem peste...
Craciun frumos am avut, cu de toate si toti langa noi, ba ne-am dus, ba ne-au venit, pan-aseara la 9 tot in mese-ntinse am tinut-o. tare-i bine-asa!
in premiera, le-am facut ieri prietenilor mei piept de rata. aveam atatea emotii, ca pregatisem si-un plan de rezerva B. cel mai tare mi-era ca miroase a rata, asa cum mi s-a-ntamplat de fiecare data pana acum. dar nu, am avut bucuria sa-mi iasa o friptura excelenta. am avut 2 rate mari, le transasem si pregatisem pieptii dinainte asa ca am avut mare succes. si-am facut si cartofii salardaise - numai bine fu!
iar din ficati + unul de curcan le-am facut un pateu pe care l-am servit cu sos de fructe, mi-s maindra de mine.
asa ca planul B a ramas in suspensie pana seara la 8, ca daca ne simteam bine si nu se mai dadeau dusi, am trecut la rezerve.
ma bucur s-aud ca-n mare sunteti bine, Anamaria sunt cu gandul la tine, am avut multe sarbatori cu inima stransa de frica ptr sanatatea parintilor. Nici acum, c-a ramas mama singura, nu-s pe deplin linistita, dar macar e bine cat de cat. Sanatate multa alor tai, sper sa treceti cu bine si pragul asta.
in rest, de vreme sa nu ne mai plangem, o veni si mai buna. cand am plecat la Focsani, nu vedeam nici banda 1 a drumului, asa de ceata era. dar macar e liniste, tare m-am intristat cand am auzit de atentatele de la rusi.
asa ca, ptr anul ce vine, va doresc voua si familiilor voastre multa sanatate, multe prilejuri de bucurie, reusite in toate, copiilor - la examene, armonie in case si toleranta ptr toti si toate ce ne-nconjoara. sa fie un an mai bun, duca-se toate relele si sa ne-ntalnim mai des macar pe forum.
va pup si va-mbratisez cu drag!