Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • 1701
  • 1702
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33981 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 14 January 2014 - 01:43 PM

Am venit doar sa va salut si sa va doresc insanatosire cat mai grabnica! Ganduri bune Zoazei si sanatate tuturor, ca vad ca a inceput anul cu hopuri Imagine postata Va citesc, dar am mult-mult de lucru si nu prea apuc sa va scriu
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#33982 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 14 January 2014 - 03:21 PM

Buna ziua si de la mine

Din pacate mosul meu e destul de nasol, l-au adus acasa ca cei de la spital nu ii mai dau nici o sansa.Partea buna e ca raman in continuare aici cu babuta dupa ce moare mosul ,deci nu raman fara munca, dar m-am atasat de el ca e un om extraordinar si imi pare rau ,dar asta e ,sper sa trec cu bine peste toate.
Netul merge prost ,dar sper sa reusesc sa mai intru pe forum .
Va imbratisez ,va pup si va iubesc pe toate si va multumesc ca existati :notworthy: :floare:

#33983 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 January 2014 - 03:24 PM

Lili, o mare imbratisare si tie , si numai bine

#33984 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 January 2014 - 03:48 PM

Vezi postarealili, la 14 January 2014 - 03:21 PM, a spus:

Buna ziua si de la mine

Din pacate mosul meu e destul de nasol, l-au adus acasa ca cei de la spital nu ii mai dau nici o sansa.Partea buna e ca raman in continuare aici cu babuta dupa ce moare mosul ,deci nu raman fara munca, dar m-am atasat de el ca e un om extraordinar si imi pare rau ,dar asta e ,sper sa trec cu bine peste toate.
Netul merge prost ,dar sper sa reusesc sa mai intru pe forum .
Va imbratisez ,va pup si va iubesc pe toate si va multumesc ca existati :notworthy: :floare:

Te mai asteptam pe aici si te imbratisam cu mare drag! :floare:

#33985 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 January 2014 - 03:58 PM

Sanatate si recuperare rapida tuturor celor ce au nevoie!
Zozo operatie cu succes si sanatate multa!
In rest numai bine pentru toata lumea si relax!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33986 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 14 January 2014 - 04:15 PM

Am vorbit cu Zoazo si este optimista si asta mi-a placut mult. Vesela ca intotdeauna si pusa pe sotii.
ZoazoNico, cum imi place mie sa-i spun, a zis ca maine, undeva in jur de 9,30, o sa fie interventia. DD sa fie cu ea si cu toata lumea si gandurile noastre de bine!

Ioana si Sorina, sa fiti cuminti, nu mai faceti prostioare, sa va faceti cat mai repede bine! Ca de nu... :notworthy:

Pupici si o zi buna sa aveti in continuare!
GEORGIA

#33987 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 14 January 2014 - 04:17 PM

Ioana , tu de CTS te-ai operat?

Azi a venit Sumia , acusica are 2 oe cand e sus si nu coboara. A zis ca prima data dureaza mai mult. Dar 2 ore pt 3 camere si 2 bai? Ma intreb daca noi om fi atat de mizerabili sau daca ea e inceata....Hmmmmmmmm
cand daniella a zis ca a ei sta o zi m-am mirat , dar se pare ca acolo cam bate......
Jos nu mai are decat o baie.......

A zis ca nu termina in 3 ore cum a sperat....ca e prima data , dar ca data viitoare va termina. Sa speram !

Azi mancam pizza congelata , al meu si-a dorit de nush cata vreme..n-am mancat decat pe la altzii ca nu-mi place. Dar daca domnul a dorit....cica nici el n-a mai mancat de ani de zile , sa incercam , poate s-o fi innbunit :notworthy:

#33988 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 January 2014 - 04:59 PM

hello si de la mine!
io-s bine cu mana, nu ma mai doare deloc, s-a facut coaja la buba, imi prieste si apa fierbinte, deci e bine.
cu ochiul :floare: nasol! estetic vorbind. pleoapa e umflata, iar vanataia coboara spre unghiul intern al ochiului f vizibil. adica dimineata m-am camuflat integral c-un strat de fdt de-mi simteam pleapa mai grea, iar acum, la plecare de la birou, vanataia inaintase vre0 2-3 mm. Super! dar de durut, nu ma doare.
si-n plus, experimentez tot felul de farduri albastrii-violacee :notworthy: , presimt ca la sfarsitul saptamanii voi purta nuante de verde...curcubeu, nu alta!
mda, cam multe pase proaste in ultima vreme, ca sa nu zic ghinioane, ca dupa aia se aplica regula lui Murphy: cica ghinioanele vin in serie de cate 3. urmatorul nu e al 4-lea si primul dintr-o alta serie de 3.

in rest, vad ca salonul de bolnavi e complet, in diferite faze de refacere. sper sa nu se-ngramadeasca si altii.

Zozo e bine si vesela, cica i-au spus la investigatii ca are o inima buna. Confirm si eu, si la propriu si la figurat. Maine e ziua Z, iar joi va fi iar la vorbitor in salon. Pardon, ca are la dispozitie o rezerva, pe mama, fosta asistenta, alaturi. Asa ca sigur va fi bine si cu ea.

Salutari tuturor, zile de glorie si virtute va doresc!

#33989 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 January 2014 - 06:15 PM

Vezi postareaMutti, la 14 January 2014 - 04:17 PM, a spus:

Ioana , tu de CTS te-ai operat?
da, din pacate asta a fost singura solutie la mine, dupa purtat bandaj, luat Mg si B12 in loc de imbunatatire la mine a fost din ce in ce mai rau.in oct am fost si sarisem de valorile normale asa ca verdictul a fost operatie.La stanga ma asteapta aceeasi soarta caci sunt la limita si cu ea

Azi a venit Sumia , acusica are 2 oe cand e sus si nu coboara. A zis ca prima data dureaza mai mult. Dar 2 ore pt 3 camere si 2 bai? Ma intreb daca noi om fi atat de mizerabili sau daca ea e inceata....Hmmmmmmmm
cand daniella a zis ca a ei sta o zi m-am mirat , dar se pare ca acolo cam bate......
Jos nu mai are decat o baie.......

depinde ce face,daca in bai spala faianta complet nu doar la suprafata si in camere ai multe chestii de dat intr-o parte si sters praful...oricum prima zi e de obisnuinta
A zis ca nu termina in 3 ore cum a sperat....ca e prima data , dar ca data viitoare va termina. Sa speram !

Azi mancam pizza congelata , al meu si-a dorit de nush cata vreme..n-am mancat decat pe la altzii ca nu-mi place. Dar daca domnul a dorit....cica nici el n-a mai mancat de ani de zile , sa incercam , poate s-o fi innbunit :floare:

La noi astia de la meteo anuntasera usoara ploaie, dada, a fost acum ninge :notworthy: .Bine ca am fost ieri la dr si nu mai tb sa ies din casa pana martea viitoare :floare:

Moatza, lasa cu ocazia asta mai incerci si alte culori :floare: .Acum fara gluma stiu cum e. al meu acum cativa ani si-a tras un toc de usa in arcada(nu stiu de unde a aparut tocul ca nu era acolo :floare: )si faceau misto colegii ca si-a luat bataie.

Eu am pofta de mamaliguta cand vine al meu de la munca o punem de mamaliga :floare:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#33990 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 14 January 2014 - 09:40 PM

Sanatate multa Ioana, Sorina si Zoazorel. Motza sper ca esti mia bine acum cu ochiul!
Noi am avut 43 de grade ieri, 31 toata noaptea deci putin somn si urmeaza ince trei zile cu 41 de grade. Aseara am luat= o pe Annabelle de la gradinita si am mers la bazin am stat pana la 9 seara si cand am iesit tot erau 38 de grade!
Ne coacem usor da bine !

#33991 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 14 January 2014 - 10:12 PM

Vezi postareaIoana, la 14 January 2014 - 06:15 PM, a spus:

Acum fara gluma stiu cum e. al meu acum cativa ani si-a tras un toc de usa in arcada(nu stiu de unde a aparut tocul ca nu era acolo :notworthy: )si faceau misto colegii ca si-a luat bataie.

io nush ce am, da' banuiesc.

acu vreo saptamana, am mai facut una. am iesit din bucatarie, am stins lumina - era bezna total in casa -cu gandul sa ma-ndrept spre dormitor. am mai facut chestia asta de mii de ori. ar fi tb s-o cotesc usor dreapta, dar eu, inexplicabil, am mers drept si-am intrat in plin in oglinda de pe hol.aveam si-un castronel cu mandarine in mana. m-am lovit asa de tare c-am facut instantaneu o roseata transformata in scurt timp in vanataie pe mana si-am spart si castronul. noroc ca n-a patit nimic oglinda, ma mir!

asa ca nu ma mira un toc de usa aparut (ca) din senin.

eu am scapat de orice simptom CTS (diagnosticat) dupa ce am slabit drastic. chiar vorbisem cu doctorul in vederea operatiei si mi-a zis ca n-o sa mai fie nevoie dupa ce slabesc. si-asa a fost.

#33992 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2014 - 11:25 PM

Cristina, naspa la voi acolo, ma uit si eu la tenis si cand aud ce temperaturi sunt.Vreme racoroasa va doresc.

Moatza, la mine nu se pune pb de kg in plus, eu in anul trecut cand mi s-a declansat CTS-ul am slabit 10 kg.Cauza declansatoare a fost munca.

Ce ma deranjeaza dupa operatie, e degetul mare care.l simt inca amortit.am dat vina pe bandaj ca a stat strans,sper sa fie asta, ca pana acum nu l-am mai simtit asa.
Aceeasi senzatie o am la degetele mari de la picioare de cand am inceput sa lucrez aici si stat cate 10-11 ore in picioare.

Az mi-am facut damblaua si am mancat mamaliga cu branza , smantana si ou moale facute de al meu.

Acasa la mine

#33993 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 January 2014 - 11:58 PM

Na că mi-ai făcut poftă de mimilig. Să văd pe cine păcălesc să-mi facă și mie.

Ioana, hai că-ți zic și eu: stai cuminte!

Moatzo, în concluzie ești machiată în mod naturel. Bine că e doar atât.

La mine azi au venit polițiștii de vineri să-mi ia declarația.. Băi, ce să le zic? Ziceți și voi?
Mă rog, le-am zis și eu ce-mi aduceam aminte.
Erau destul de supărați pe moșulică. Unul din ei mi-a zis că "te-a văzut când a coborât din mașină".
Foarte drăguți și de treabă mi-au dat o căruță de sfaturi practice.
Mi-au zis că eram conștientă când au ajuns ei, chiar am vorbit cu ei. Asta chiar nu îmi aduc aminte.
Din zi în zi sunt mai bine, dar mai am de așteptat. Of, în seara asta la baie m-am speriat. Sunt din ce în ce mai neagră, vânătă, albastră, verde... curcubeu în toată regula. Eu și Moatza.
Am cedat nervos când m-am văzut.
Sorina

#33994 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 15 January 2014 - 01:53 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 January 2014 - 11:58 PM, a spus:

Am cedat nervos când m-am văzut.

Draga de tine, tare rau imi pare ca treci prin asta :toothy6: Si tu si Ioana stati cumintele si lasati pe cei dragi sa aiba grija de voi.

Moatzo, eu am in casa lumini mici puse in priza care se aprind cand e intuneric in casa (nu sunt puternice, dar destul sa nu dam cu capul in usi) Cica pentru Maya, dar evident ca pisicul vede perfect in intuneric :rolleyes:
A cat is a friend fur-ever !

#33995 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 January 2014 - 08:19 AM

Buna dimineata la lume. frigulet, incepe sa *miroase* a zapada...cred ca e pe aproape.
Daca nenea dr e de acord, poate *fug* doua zile la Milano.
Zoazooooooooooo tin pumnii stransi :rolleyes:
o zi faina tuturor.

Fisiere atasate

#33996 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 15 January 2014 - 08:27 AM

Vezi postareaIoana, la 14 January 2014 - 06:15 PM, a spus:

Moatza, lasa cu ocazia asta mai incerci si alte culori :toothy6: .Acum fara gluma stiu cum e. al meu acum cativa ani si-a tras un toc de usa in arcada(nu stiu de unde a aparut tocul ca nu era acolo :toothy9; )si faceau misto colegii ca si-a luat bataie.

Mi-au povestit ai mei cum s-a dus mama la scoala (profesoara fiind) cu juma' de fata fardata in culorile curcubeului dupa ce-am adormit langa ea, cu sticla de lapte la botic (eu avand cam un an, se pare).... Cand am adormit, normal ca am dat si drumul la sticloanta (de aia de Pepsi, de pe vremuri) si un' sa se opreasca 'mneaei, daca nu in fata maica-mii???? :rolleyes:
De-or fi crezut colegii (poate si elevii) ca si-a furat-o ori ca a fost un accident.... nu se mai stie. Da' iote ca se poate si asa, sa te trezesti ca-ti face altcineva machiaj naturel.

#33997 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 15 January 2014 - 08:48 AM

Vezi postareamoatza, la 14 January 2014 - 10:12 PM, a spus:

acu vreo saptamana, am mai facut una. am iesit din bucatarie, am stins lumina - era bezna total in casa -cu gandul sa ma-ndrept spre dormitor. am mai facut chestia asta de mii de ori. ar fi tb s-o cotesc usor dreapta, dar eu, inexplicabil, am mers drept si-am intrat in plin in oglinda de pe hol.aveam si-un castronel cu mandarine in mana. m-am lovit asa de tare c-am facut instantaneu o roseata transformata in scurt timp in vanataie pe mana si-am spart si castronul. noroc ca n-a patit nimic oglinda, ma mir!

Acum vreo 15 ani, tata era singur acasa, noi spalasem putinica care-ncotro..... Se baga omu' seara-n pat, doarme o bucata de noapte, da' la un moment dat, avand o apasare, se da el jos din pat, calm si tacticos si da sa se duca spre baie. Uitand ca seara inchisese usa la camera....... Cand a intrat cu bostanelu' din dotare in geam....... (care, surprinzator, n-a cedat), si-a dat inapoi vreo 3-4 pasi sanatosi... a vazut ceva stelute verzi si colorate. S-a inclinat respectuos in fata usii, s-a rezemat nitel si de scaun, ca sa-si recapete suflul si apoi si-a vazut de-ale lui..... :rolleyes:
Asa ca... nu conteaza cat de bine (crezi ca) iti stii casa..... Oricand o poti lua pe cocoasa.
Universu' conspira........ :toothy6:

#33998 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 15 January 2014 - 09:37 AM

Vezi postareastella, la 15 January 2014 - 08:19 AM, a spus:

Buna dimineata la lume. frigulet, incepe sa *miroase* a zapada...cred ca e pe aproape.
Daca nenea dr e de acord, poate *fug* doua zile la Milano.
Zoazooooooooooo tin pumnii stransi :rolleyes:
o zi faina tuturor.

Buna dimineata si saru' mana pentru masa! :toothy6:
Mi-e cam somn, iar e ceata, frig si nexam chef de munci...... :toothy9;
Aseara am fost sa-mi schimb niste ghetute, pe care le cumparasem in noiembrie, de la Leonardo. Cam pe la Craciun am observat ca-s rupte, dar cum nu stiam sigur daca mai am chitanta pe undeva ori ba.... am zis ca asta e. Le-oi da eu candva la cizmar, sperand ca se poate coase / lipi pielea (intoarsa) in acea zona (gandeam eu). Plus ca fiind si sarbatorile.... am tot amanat. Ce-oi fi avut aseara de m-a apucat scotocitul in dulapul cu papuci, n-am idee. Tot aranjez eu incaltarile, cand gasesc o chitanta intr-una din cutii - taman chitanta de la ghetele mele. Era si certificatul de garantie alaturi, capsat de chitanta. Bag nasu' si vad ca zice 60 de zile....... Zburd rapid catre calendar, incep sa numar (cu destu', ca-n clasa-ntai) si vad ca 60 se opreste taman pe 14 ianuarie..... socotind si ziua vanzarii (trecuta pe bon). Asa ca i-am zis pa lui Micky, am luat cutia cu ghetute si m-am prezentat la magazin. Normal ca nu mai aveau aceeasi culoare, dar merge si pe alta nuanta. :D Si cum erau mai ieftine, am luat si-o crema de ghete si-o oja... :D
Jupanului nu i-a venit sa creada, cand i-am povestit. :unsure: Pai cum de ti le-au schimbat? Si n-au comentat? Si... Ei, bravo tie, daca le-ai schimbat! :cheers:
Asa ca acum am ghetute noi! :lol: Care au si astea 60 de zile garantie..... De s-o intampla si cu ele ceva.. ma duc sa-mi iau ceva sandale, ca o sa vina primavara..... =))

#33999 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2014 - 10:36 AM

buna dimineata

cafeluta(prima) am servit-o, acum ma infrupt din ce a adus stella

sorina,moatza cum mai sunteti?

tin pumnii si ma gandesc la zozo :rolleyes:

in rest acelas program.butonat tv,lenevit,citit...plictiseala.
oricum vreau sa ma apuc sa studiez niste chestii, deh daca nu m-am nascut in familie cu bani, tb sa ma descurc cum pot.am un coleg,defapt baiatul cel mic al celor ce detin local/hotel unde lucrez.tipul (24 ani) a terminat sc de bucatari,anul trecut s-a dus sa faca un curs pt o titulatura mai inalta(nu ca ar avea nevoie in bucatarie, ca el vine uneori doar sa ne ajute), ca da bine la panoul familie.Scoala a durat de prin ianuarie pana in mai si n-a costat decat vreo 8.000€ (ce bine e cand mama cu tata u bani)si normal ca orice curs se finalizeaza cu un examen.Desi a venit sa-si pregateasca meniul cu bucatarul chef,deci avantaj, nu a fost in stare sa ia examenul.
In dec a redat examenul....acelas rezultat:picat.si credeti-ma ca cine stie ce nu era.Aaa, da bibilieala :toothy9;

cand am sa castig la loto am sa ma duc si eu sa studiez,pana atunci studiez singura acasa :toothy6:

o zi mirifica va doresc.la noi se topeste zapada,a iesit soarele

Acasa la mine

#34000 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 15 January 2014 - 10:40 AM

'Neata!

ZoazoNico, pumnii stransi si DD sa fie si cu tine!

Ioana, Sorina, pupici dulci din partea mea ca sa aveti o zi frumoasa si linistita, fara dureri!

Astazi fiind Ziua Culturii Nationale, 164 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu,sa va spun una din poeziile mele preferate:

PE LANGA PLOPII FARA SOT...

Pe lânga plopii fara sot
Adesea am trecut;
Ma cunosteau vecinii totii
Tu nu m-ai cunoscut.

La geamul tau ce stralucea
Privii atât de des;
O lume toata-ntelegea
Tu nu m-ai înteles.

De câte ori am asteptat
O soapta de raspuns!
O zi din viata sa-mi fi dat,