Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • 1701
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33961 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 January 2014 - 01:43 PM

Hello!

Este o vreme de primavara, nici nu zici ca suntem in mijlocul lunii ianuarie. La mine in gradinitza au iesit ghioceii. Toate astea imi dau o stare de bine, o stare de bine pe care vreau sa o daruiesc cu tot sufletul si fetelor care au nevoie de aceasta stare! :bounce:

Asa ca transmit:

Sorinei, multa sanatate, multa odihna, sa fie cuminte si ascultatoare! (Nu mi-a venit sa cred cand am citit despre intamplarea cu accidentul, insa DD vegheaza asupra noastra, a tuturor! Asta sa fi fost tot necazul, de altele sa nu mai ai parte!)

Ioanei
, multa sanatate si insanatosire grabnica! Cu blanosii alaturi vindecarea va fi rapida!
Moatzei, multa sanatate si tie insanatosire grabnica! Tu cu inaripatii alaturi o sa-ti treaca repede toate durerile!

Si astea sa fie toate necazurile pe anul acesta, sa aveti parte numai de bucurii si fericire!!!!

Si hai sa sarbatorim impreuna inca odata Revelionul (pe stil vechi Revelionul este in aceasta noapte)! Ce ziceti, sa ne uram inca odata sa avem parte de un an bun, cu bucurii, fericire si impliniri! Asa sa reusim sa imprastiem toate necazurile si ghinioanele! Asa ca, sus paharul!

Fisier atasat  oferta_revelion_2014_salon_evenimente_64114200.jpg (251.92K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#33962 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 January 2014 - 02:21 PM

Giorgy, dacă mă primești cu paharul cu apă sau maxim apă cu medicamente să știi că încerc și eu să-l ridic.
Așa că, "La mulți ani!" cu apă chioară.
Să aveți parte de tot ce vă dorește inimioara! :pupic:

Foxy, după ce m-a enervat pe mine s-a potolit. Sigur când va veni mama o o să mă bodogănească la ea. Sper doar să nu o sune acasă și să o sperie mai rău decât e deja.
Sorina

#33963 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 January 2014 - 03:10 PM

Zoazo? Stitzi ceva de ea? Azi era ziua cea mare , sau?
Pusa , tu ce mai faci? Cum e cu ochiul?

La noi a inceput azi scoala si asa ca de BUN VENIT mi-a intrat un dobitoc in parcare in masina. Cat eram la ore. Nush cine... nimeni n-a vazut nimic! Asa ca acu' mi-s buna de plata ca cica scoala n-are asigurare ca parcarea profesorilor se afla pe teren public! Prin CASCO daca o fac imi sare asigurarea in sus de numa'......asa ca mai bine fara. Nu-i mare lucru , dar..... Masina are 2 ani!

#33964 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 January 2014 - 04:02 PM

Anamaria, Zoaza pe 15 se opereaza.
Bai ce ghinion ...dar credeam ca nemtii sunt fairplay si-si lasa coordonatele pe masina ...tout fout le camps :D :pupic:

#33965 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 January 2014 - 04:03 PM

Vezi postareaMutti, la 13 January 2014 - 03:10 PM, a spus:

Miercuri e operatia. Azi urmau s-o interneze pentru analizele preoperatorii.

La noi a inceput azi scoala si asa ca de BUN VENIT mi-a intrat un dobitoc in parcare in masina. Cat eram la ore. Nush cine... nimeni n-a vazut nimic! Asa ca acu' mi-s buna de plata ca cica scoala n-are asigurare ca parcarea profesorilor se afla pe teren public! Prin CASCO daca o fac imi sare asigurarea in sus de numa'......asa ca mai bine fara. Nu-i mare lucru , dar..... Masina are 2 ani!

Ce-i asta????? Anul ghinioanelor???? :D
Din pacate... sunt destui cretini care busesc masinile altora si apoi spala putinica. Prin octombrie si noi am gasit-o "raschetata" pe-a noastra in parcare. S-a gandit un prost sa ia curba naiba stie cum si sa ne lase niste vopsea pe caroseria noastra. N-a fost nasol-nasol, tabla nu e indoita si cu ceva ceara, jupanu' a acoperit cat de cat vopseaua taranului. Ca nu pot sa-i zic altfel..... Ai oglinzi, esti in parcare, mergi naibii incet, nu ca la raliu. Da' na..... Ai cu cine sa discuti??? :pupic:

#33966 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 January 2014 - 04:04 PM

Vezi postareastella, la 13 January 2014 - 04:02 PM, a spus:

Anamaria, Zoaza pe 15 se opereaza.
Bai ce ghinion ...dar credeam ca nemtii sunt fairplay si-si lasa coordonatele pe masina ...tout fout le camps :D :pupic:

Eu cred ca a fost vreun elev , un coleg nu cred sa faca asa ceva. Elevii intra pe acolo cautand loc de parcare si e de fapt un cul de sac si trebuie sa intoarca.

#33967 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 13 January 2014 - 04:05 PM

Pusa , tu ce mai faci? Cum e cu ochiul?

Simo, astazi doar s-a internat Zoazo, ii face setul de analize si ce se mai face la internare. Pe 15, dar nu stie la ce ora, o sa fie interventia. DD sa o ajute si pe ea!

Am zis eu, trebuie sa ciocnim paharele si sa ne mai uram odata LA MULTI ANI 2014! si asa sa vina anul nou cu bucurii, nu cu necazuri! Ca si tu ai avut necazuri cu masina, sa alungam odata toate relele!
GEORGIA

#33968 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2014 - 04:36 PM

Mutti, in Italia există un fond la nivel național care a fost creat tocmai pentru astfel de cazuri.
Cu siguranță există și în Germania. Ia interesează-te matale, că doar nu ai nimic de pierdut.
Sorina

#33969 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 January 2014 - 04:49 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 13 January 2014 - 04:36 PM, a spus:

Mutti, in Italia există un fond la nivel național care a fost creat tocmai pentru astfel de cazuri.
Cu siguranță există și în Germania. Ia interesează-te matale, că doar nu ai nimic de pierdut.

Sorina , mi-au spus sa merg la politzie si sa depun plangere contra ...necunoscut!!!!! Asa se face aici. Daca ai noroc bine...daca nu nu. dar cine se da singur de gol? Mai ales ca sunt 99% convinsa ca-i vreun elev. Nu exista nici un fond , la noi. Pot sa o fac prin CASCO dar imi va creste prima de asigurare....
Am vb cu omul care are asigurarile noastre...cica sa merg la un garaj d-ala oarecare ca mi-o face , sa nu merg la reprezentantza ca ma ustura!

#33970 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 January 2014 - 06:53 PM

Salutare pe insearat, m-am adunat de pe drumuri.
Am o foame , plecata de dimineata abia am venit de vreo juma de ora si il astept pe al meu sa ma hraneasca :D .Am mai rontait eu ceva pe drum,dar nu destul.
Dimineata cand am plecat ceata,cand am venit ceata, noroc ca la oras era soare, frumos.

Am fost de mi-a scos bandajul, aveam degetele discontorsionat de la bandaj :D , asistenta mi-a zis ca arata bine operatia, dr cand m-a vazut , la fel, cica arata ok,da sincer mie mi-a venit sa plang cand am vazut.Bine cred ca unde e si proaspata si firele se vad aiurea,Cred ca am 3 puncte, sau cum s-or numi ele.Taietura e perpendiculara pe incheietura mainii cam de 4 cm.Cand dr mi-a spus ca incizia e mica ma gandeam ca e acolo o chestie invizibila :pupic: .
Oricum mi-a scos bandajul(pot scrie acum cu ambele maini :D ) dar tot nu pot folosii mana in totalitate, acum am doar un pansament peste operatie,dar cred ca am sa-mi pun un bandaj(din cel medicilal) pt a amortiza eventiuale impacturi cu operatia.Ma mai duc peste o saptamana sa-mi scoata firele.Propriu zis mai am inca 2 sapt de medical.
Dr spune ca recuperarea totala v-a fi cam in 2 luni.Ma gandesc cu groaza la intoarcera la munca :D

Mutii, da ce "noroc " si pe tine.Avem si noi niste amici care de 2 ori siau gasit masina lovita in parcare, dar prima data cineva a vazut si i-a lasat in parbriz nr celui care i-a lovit, iar a doua oara a fost un accident in lant , ei fiind parcati la soseaua pricipala si atunci politia le-a lasat biletel.

Moatza, sa sti ca locurile sunt ocupate pe divan, vorba Sorinei.Sanatate multa iti doresc.Niste fond de ten si se rezolva vanataia, mai rau sa nu fie.

Mi-a venit soata fug, da revin.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#33971 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 January 2014 - 08:37 PM

Vezi postareastella, la 13 January 2014 - 04:02 PM, a spus:

Acu nu vreau sa sun a... stiu eu ce, dar în Germania nu traiesc doar nemti :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33972 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 13 January 2014 - 08:58 PM

Salutare @all
am vorbit cu Zozo e bine, optimista si vesela asa cum o stim toti.
Miercuri este ziua cea mare si nu are cum vorbii cu noi, insa de joi e a noastra. Cum mai aflam ceva cum dam de veste...da?..ne-am inteles sper!!!!

#33973 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 January 2014 - 10:23 PM

Tinem pumnii stransi Zoazei.

#33974 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 January 2014 - 08:37 AM

Buna dimineata! bafta multa Zoazo (si tuturor celor cu probleme medicale)recuperare si insanatosire grabnica :pupic:

Bbbaarrr!!da' frig mai e la noi azi(-7 grade acum) :D ,dupa ce ieri a fost o adevarata zi de primavara...s-o tzacnit lupu' bre' ,nici nu mai stii cum sa te imbraci,ma doare si gatul acum(cred ca de la aerul asta rece de dimineata)

Azi domnu' Geany vrea ciorba de afumatura,dupa ce, dupa sarbatori nu a mai vrut carne (tot oua,omlete,pizza,paste ,mazare,pastai etc)se vede ca s-o trezit leul din el :D

Eh! oricum nu putea dura minunea prea mult :D

O zi faina tuturor! :D

#33975 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 January 2014 - 08:49 AM

Buna dimineata; fug la fizioterapie.
o zi faina la tulemond

#33976 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 14 January 2014 - 09:04 AM

Buna dimineata. Soare, frig, vant si nema chef de munca. Asa as putea descrie dimineata asta, din punctul meu de vedere. :D Si putin somn. :pupic: Pai cum sa nu-mi fie somn, cand a trebuit sa plec de langa Micky? Dormea asa de bine pe mine...... :D Ma incalzea si am plecat de acolo... in frig.... :D
Azi avem ceva drumuri de facut pe la pranz, dar ne intoarcem repede sa dam la sapa in continuare.

Fisier atasat  1.jpg (97.39K)

Fisier atasat  2.jpg (108.48K)

Fisier atasat  3.jpg (164.59K)

Fisier atasat  4.jpg (113.16K)

Fisier atasat  5.jpg (147.39K)

Fisier atasat  6.jpg (532.21K)

Fisier atasat  7.jpg (107.56K)

O zi minunata sa avem! :D

#33977 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2014 - 09:21 AM

Bună dimineața!
După ce am terminat cu fetele și eu am fugit direct în pat. Ce bine e!
N-am mai dormit așa de bine de vreo lună. Chiar mi-a prins bine.
Și cred că am să trag încă un pic pe dreapta, dacă ochii continuă să nu mă asculte.

Zozo, ținem pumnii!

Ioana și până la urmă cum ești cu funcționalitatea? Trebuie să faci ceva exerciții de recuperare? Sau doar stai liniștit liniștită și aștepți să se cicatrizeze?
Oricum ar fi, baftă multă!

Moatzo, tu cum stai? Ești bine?

Că mi-am adus aminte. Știți ce am făcut eu aseară? Am șchioapătat ușor ușor spre locul accidentului. Nu de asta am ieșit din casă, a fost doar întâmplarea. Trebuia să mă duc să iau tesera pt apă și trebuia să luăm și apă.
Așa că însoțită de socreli am coborât scările și am luat-o la șchioapătat.
Era așa de bine. Nu vă mai spun ce bine îmi făcea aerul ăla rece.
Am rezolvat problema cu tesera, m-au iubit tantile de la pâine, am încărcat (nu eu) sticlele cu apă și înapoi acasă.
Râdeam de socrii mei... Le era frică să mă lase să traversez singură (se vorbește de aceeași trecere de pietoni).
Am ajuns acasă ruptă de oboseală, dar tare bine mi-a mai prins.
Nu fac nimic toată ziua și sunt ruptă de oboseală.
Asta să fie paguba, și-așa stau toată ziua în pat.

Vă pupăcesc ! O zi bună!
Sorina

#33978 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 January 2014 - 09:51 AM

Sorinuca refacere rapida si fara consecinte iti doresc!
Stiu ca probabil ti-au spus-o multi in ultimul rand, dar o spun si eu ca nu ma lasa inima:

Stai linistita si relaxeaza-te!Daca nu te refaci complet si bine, e mai rau.

O imbratisare pentru tine si pentru fetele tale! :pupic:

#33979 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2014 - 10:16 AM

Mulțumesc, Lili!
Toată ziua stau în pat. Nu fac nimic. Mă plictisesc de moarte.
Da' stau cuminte.
Mă târâi și eu de colo colo când mă satur de stat în pat.
Mai am câte-o zvâcnire de a face câte ceva, da' îmi trece repede că nu sunt capabilă de nimic. Așa că stau cuminte.
Sorina

#33980 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 14 January 2014 - 12:45 PM

Buna dimineata,

servesc si eu din bunatatile aduse de Monica si continui cu cafeaua mea.Sunt deja la al doilea dublu espresso.Daca sunt acasa beau prea multa cafea,la munca cand eram beam mai mult ceai.

Zozo tinem pumnii si ne gandim la tine.

Sorina,recuperarea v-a veni probabil dupa scoaterea firelor si cicatrizare.
Aseara m-a vazut al meu ca scriam cu dr si m-a certat si iar scriu doar cu stanga,dar si pt ca ma deranjeaza.Azi dimineata ca de fiecare data motanul cel mic cand pleaca al meu vine sub plapumioara cu mine, numai ca nu prea a avut stare si la un mom dat mi-a furat ibuprofenul de pe noptiera,am recuperat pastila,da furase ambalajul,m-am bagat sub pat dupa el.mare greseala caci am intins mana dr si m-am lovit.am crezut ca plesnesc de durere,m-am uitat imediat sa vad daca nu sangerez ca senzatia a fost ca mi-a crapat operatia.asa ca stau cuminte acum.
am incercat sa pun bandajul cu care dormeam noaptea ca e mai usor de pus ca cel de zi,da l-am dat jos repede.il urasc din februarie pana inainte de operatie am dormit aproape zilnic cu el.asta e am sa fiu atenta sa nu ma mai lovesc.
cu el am dormit aproape un an
Fisier atasat  bandaj.jpg (13.32K)

Sorina relax,cand ai sa-ti revi si reintri in normal o sa duci dorul zilelor astea.

Moatza cum mai esti?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • 1700
  • 1701
  • Ultima »