Este o vreme de primavara, nici nu zici ca suntem in mijlocul lunii ianuarie. La mine in gradinitza au iesit ghioceii. Toate astea imi dau o stare de bine, o stare de bine pe care vreau sa o daruiesc cu tot sufletul si fetelor care au nevoie de aceasta stare!

Asa ca transmit:
Sorinei, multa sanatate, multa odihna, sa fie cuminte si ascultatoare! (Nu mi-a venit sa cred cand am citit despre intamplarea cu accidentul, insa DD vegheaza asupra noastra, a tuturor! Asta sa fi fost tot necazul, de altele sa nu mai ai parte!)
Ioanei, multa sanatate si insanatosire grabnica! Cu blanosii alaturi vindecarea va fi rapida!
Moatzei, multa sanatate si tie insanatosire grabnica! Tu cu inaripatii alaturi o sa-ti treaca repede toate durerile!
Si astea sa fie toate necazurile pe anul acesta, sa aveti parte numai de bucurii si fericire!!!!
Si hai sa sarbatorim impreuna inca odata Revelionul (pe stil vechi Revelionul este in aceasta noapte)! Ce ziceti, sa ne uram inca odata sa avem parte de un an bun, cu bucurii, fericire si impliniri! Asa sa reusim sa imprastiem toate necazurile si ghinioanele! Asa ca, sus paharul!

Number of downloads: 0