Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1719
  • 1720
  • 1721
  • 1722
  • 1723
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#34401 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 February 2014 - 07:55 AM

Buna dimineata. Frig, dar cu sperante de incalzire. Rasare si soarele de peste blocuri... se pare ca va fi o zi frumoasa. :)
Prin nu-s ce minune, strazile de pe langa blocul meu sunt curatate. Toate stradutele, inclusiv trotuarele. Mormanoaiele de zapada au disparut. Dar nu si de pe strada mare...... Strazile mari, pardon. Asa ca iar am avut noroc sa gasim repede un loc de parcare....
Azi cica se incalzeste, pana pe la 8 - 10 grade. Sa vezi topiri masive si apoi inundatii...... Bleah. Vine perioada aia super, cu mocirla, mizerie si vreme schimbatoare. :)
Haideti la masa, ca mie mi-e foame. Cine doreste, poate lua cafea, ceai, tuica fiarta.... am pregatit totul, doar sa aduceti licoarea preferata! ;)

Fisier atasat  1.jpg (205.74K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (134.97K)

Fisier atasat  3.jpg (177.99K)

Fisier atasat  4.jpg (155.3K)

Fisier atasat  5.jpg (202.87K)

Fisier atasat  6.jpg (220.18K)

Fisier atasat  7.png (703.15K)

Fisier atasat  8.jpg (144.15K)

Fisier atasat  9.jpg (139.15K)

Va doresc sa aveti spor in tot ce doriti sa intreprindeti azi. Si multa sanatate tuturor! ;)

#34402 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 04 February 2014 - 08:00 AM

neatza Foxy....un regal....si ce cescute frumuselelele!!
hai o zi buna....e marti..

#34403 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 04 February 2014 - 09:46 AM

Neata la han.

Black Cat, La multi ani,sa-ti traiasca feciorul :)

Sorina, stai linistita nu te stresa, stiu cum e, faci ce poti restu lasa-te ajutata(eu vorbesc :) )

Zozo gospodina mica ce esti,nu ai stare.

Destiny ;)

Fox, ma inebunesti c seturile aleaCele cu rosu sunt minunate.imi plac chestiile rustice.Cand am fost sambata la petrecere, avea tipa un set cu zaharnita si canuta de lapte, vai ce mi-a ramas gandul la ele.
Eu am inebunit dupa chestiile astea de casa(bine eram si inainte),dar mai noi mi s-a pus pata pe lemnul natur.La munca avem un depozit cu tot felul de chestii din lemn, tb sa vb cand ma intorc cu unul dintre baieti ca sa il intrebe pe taicasu( ca ale lui sunt) da nu-mi da din ele.Am ochit o banca pentru gradina, o masuta inalta, un dulap, chestii din lemn ,lemn care se pot reconditiona.De mult visez la o vitrina vintage.
Are sora mea facuta o vitrina dintr-un dulap vechi al unei matusi pe care l-a modificat cumnatul meu.Are mobila aia vreo 100 de ani.

Azi sunt matinala si nici macar nu m-a trezit motanul, dar recunosc ca am dormit prost, poate unde si cu gandul la tata ca azi se opereaza.

Ieri am fost harnicuta, am reusit sa pun casa cat de cat la punct,bagat o masina , mai pun azi una ca am schimbat asternuturile, spalat cele 3 bai, mai aveam de dat cu aspiratorul dar n-am mai apucat, asa ca azi v-a tb sa-mi fac curaj ca nu stiu daca ajunge al meu devreme.
Vreau sa calc cateva ca tb sa-mi calc oricum hainele de munca.

Ma enereava ca ieri m-am trezit cu un herpes pe buza, tot dau cu crema, da ma exaspereaza.Parca mi-am bagat silicon pe juma de buza ;)

Apropo de silicoane sa va povestesc o faza.In salon cu mine cand m-am operat era o tipa(35 ani, 2 copii)care se operase la balconase ;) , ii extrasese grasime din pulpe si i-am injectat in dansele pentru a nu-s pune silicoane.Si vine asistenta(o zapauga si imprastiata) dupa ce m-au adus pe mine de la terapie intensiva ca sa vada cum suntem, daca avem nevoie de ceva, blabla.Si o intreaba pe tipa ce interventie a facut, ca fata ii ceruse sa o schimbe ca era uda(tot supura de unde ii scosesra grasimea).Cand i-a spus o intreaba asistenta: da de ce nu ti-ai pus silicoane? ;) treaba mea ii spuse fata, da dupa ce pleca asistenta ;)
Mai tarziu vine si iarasi ii spune fetei: maine esti aici dupa amiaza?sa-mi arati si mie cum arata.Fugi femeie cu pluta de aici.

Atat ne-am distrat de tipa dupa ce iesea din salon.Amandoua cu dureri, da ne-am distrat copios.

Si gata ca am avut logoree iara, mi-am terminat si a doua cafea, fug sa vad ce comit prin casa.

Pupici si multa sanatate tuturor.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34404 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 February 2014 - 10:02 AM

Vezi postareaIoana, la 04 February 2014 - 09:46 AM, a spus:

Fox, ma inebunesti c seturile aleaCele cu rosu sunt minunate.imi plac chestiile rustice.Cand am fost sambata la petrecere, avea tipa un set cu zaharnita si canuta de lapte, vai ce mi-a ramas gandul la ele.

Sa stii ca la tine m-am gandit cand am vazut poza. Imi plac si mie la nebunie seturile, dar pana oi castiga la loto - nici o sansa sa fac rost de vreunul. :(
Dura faza din spital..... :lol:

#34405 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 February 2014 - 11:00 AM

Black-ule, sa-ti traiasca ficiorul, inca de 10 ori pe-atat si tu sa fii sanatoasa, sa-l vezi!
Stellina, da' tare vrednic-ai mai fost! Adica, zici tu, ai terminat Ceahlaii de calcat? Oooo, asta da performanta!
Sorinela, Stellina si Fox au dreptate.Nici mie nu-mi convine s-o vad pe mama alergand de colo-colo ca vreau eu aia sau ailalta, dar, data fiind situatia...Va veni si randul meu s-o ajut! Acum nici sa vreau nu pot face nimic!
Ioana, draguta mea, las-o mai moale! "Fermoarul" tau din palma ce zice de-atata efort? Calca-ti doar hainele de munca si de rest, daca nu-s musai, mai pot astepta!
Atentie, maine fac tort! Si pot singura.
Va urez o saptamana fantastica si va pup mult!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#34406 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 04 February 2014 - 11:28 AM

Black, sa-ti traiasca feciorul!

Wow Stella, harnico ce esti! hai si la mine Imagine postata

Zoazo spor la tortalit!

Ioana, ganduri bune pentru tatal tau

Buna dimineata! Ieri n-a plouat si azi inca nu ploua Imagine postata
Ieri dimineata cand am plecat de-acasa, pompierii si masini de la consiliu erau la fata locului, pe cand m-am intors de la servici tot era curat si uscat.
Am fost cu Ozzy la vet pe jos si tare bine mi-a cazut plimbarea si aerul curat. Mititelul meu trebuie sa ia antibiotice vreo 6 saptamani. Macar de s-ar face bine.

Aseara am vazut ceva film cu o scena de pe undeva in America de Sud si mi-a zburat gandul la Yandira. Ce-o mai face? Mi-era tare drag sa-i citesc povestirile
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#34407 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 February 2014 - 12:29 PM

Bună ziua, bună ziua!
La noi PLOUĂ PLOUĂ si iar PLOUĂ... Suntem în alarmă.
Vicenza e sub apă. La noi e încă bine.
Aseară un drum care la dus l-am făcut într-un sfert de oră, la întors ne-a luat o oră.
Străzi închise, inundate, lumea care se întorcea de la muncă... nebunie pe străzi.
Și încă am fost norocoși că nu a trebuit să o luăm prin oraș, a fost un drum dintr-o periferie în alta.
Poliție peste tot, lume disperată.
Mi-am făcut cruce când m-am văzut acasă.
Sper să se mai oprească, că tare ne-am mai săturat.
Vreau să vă spun că fetele pleacă la școală cu hainele de schimb în ghiozdane. Soțul se schimba di de 3 ori pe zi. Norocul lui că are unde să le usuce.
Mi-e groază mâine, că trebuie să mergem tot acolo pt rezonanța la genunchi.
Oprește-te ploaie! Ajunge!
Sorina

#34408 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 February 2014 - 12:37 PM

Buna dimineata pe la amiaza...aveam fizio dimineata, si diverse treburi in urbe.
Azi si maine cocalesc si prajituresc la greu...prepar un apero ca pleaca un coleg la pensie.
diseara sunt invitata intr-un mare restaurant ( unde nu mi-ar da mana sincer sa merg :lol: ) asa ca sa vad ce si cum diseara :(
in rest una alta de facut, azi nu mai e soare, e gri dar e bine.
Sorina am vazut si eu ce belea e in Italia.Va doresc sa se opreasca suvoiul de ploaie.
Bafta m,aine la rezonanta si numai bine tuturor convalescentelor dragi, plus multa multa sanatate la toata lumea, la mici si mari.

#34409 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 February 2014 - 12:53 PM

Va multumesc, fetelor!
Ia uitati ce-i la mine in curte... sper sa se vada...

Fisier atasat  IMG_0992.JPG (102.72K)

Fisier atasat  IMG_0993.JPG (103.77K)

Asta-i asa un pic, doar ce am riscat eu sa scot aparatul afara. La vecini e si mai rau...
Sorina

#34410 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 04 February 2014 - 12:57 PM

Foxuleana :(

Alpha :lol: si sanatate patrupedului .

Zozo, fermoarul e bine inchis, cam zdrentuit pe margini,dar e ok.Incerc sa nu exagerez,dar am nevoie sa fac miscare pentru am recapata forta.Stiu ca dr mi-a zis ca recuperarea totala v-a veni abia in 6 luni,dar eu vreau sa fiu din dou Ioana cea fortoasa :P .Fac zi de zi exercitii cu mingiuta pt. am recapata forta.

Sorina, naspa cu vremea la voi.Vb si eu cu sora cea mijlocie care e in Toscana si pe la ei e aiurea.Intr-un sat de langa scoale fetei cele mari a iesit un rau din matca inundand satucul care se afla 1 m sub ape. :(

Peste tot vremea e aiurea, ba inundatii, ba zapada multa, ba vulcani care erup :( .

Stella, sa ne spui impresii de la restaurant.

Pana la ora asta n-am facut mai nimic, cum azi am cativa sarbatoriti, am tot stat pe telefoane :lol: ,ba m-am uitat ca vreau sa ma apuc de zumba si ma uitam sa vad ce gasesc prin zona, da acus fug sa pun de-o supa ca acusic vine ora de pauza si soseste al meu acasa.
Va pup din mers.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#34411 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 04 February 2014 - 01:17 PM

Sorina, te inteleg perfect, ca si eu m-am saturat de ploaie

La noi nu-i chiar asa rau cu toate ca la flux vine oceanul pe canal in sus pana-n oras. Un firicel de parau ce trece prin oras e umflat, dar inca n-a rupt malul. In gradina parca merg pe burete.
In schimb sunt orase in jurul nostru care-s in situatie critica. Tot ne ameninta la radio ca mai vine alta furtuna

Mi-a zis sotul meu ca ieri in drum spre casa, campurile dinafara oraselor erau o balta fara sfarsit. Orice parau, cat de mic, s-a transformat in rau amenintator. Raul Shannon, cel mai mare de pe insula, a rupt malurile si s-a revarsat in Limerick (oras resedinta de judet). In unele cartiere s-a dus paza de coasta cu barcile sa-i scoata din casa. Batranii zic ca asa ceva n-au vazut in toata viata lor in Limerick
In Cork si Cobh (Stella stie) e jale. In general orasele de coasta. Si n-apuca sa le curete bine, ca vine alt val de ploaie si vant

Chiar ca s-a-ntors vremea pe dos, nu mai stii cand e iarna, cand e vara

Multumesc Ioana Imagine postata
Imagine postata

#34412 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 04 February 2014 - 01:49 PM

Hallo fete dragi!
Zoazonico, vad ca ai foc la ghete, vrei nu vrei trebuie sa ai rabdare, o sa vina vremea sa o ajuti si tu pe mami :P .
Sorina ma bucur ca esti bine. Vesti bune maine si sper sa va mai scuteasca ploaia :( .

Ioana sa incepi cu bine serviciul si recuperare buna mainii tale, adica forta fie cu tine :(

Stella sunt invidioasa, muntele meu chiar daca scade se reface, dar am speranta ca il dovedesc zilele astea, astfel sa se refaca doar la nivel de deal proaspat spalat.Distractie placuta deseara :lol:

Black cat sa-ti traiasca baiatul, sa aiba o viata frumoasa :lol:

Alpha tie iti doresc sa se mai opreasca ploile si sa se faca repede bine Ozzy.

Va doresc o zi frumoasa si va pup pe toate, fug la calcat si aranjat.
Imagine postata

#34413 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 February 2014 - 01:57 PM

Offff Alpha, stiu de la prietena mea din cork...mai ales ca avusesem cateva zile libere si ma batea gandul sa trag o fuga la ea.
Noa, nu s-a putut din cauza vizitelor mele repetate la oftalmo; E belea cu timpul. si aici in sud in ticino au in unele parti 2,7 m de zapada...si la noi nik( nu ma plang) dar constat, mai ales ca se stie cat de mica e tarisoara asta, si asa diferente de temperatura si timp.

#34414 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 04 February 2014 - 02:03 PM

Pupaciuni Carmencita...ia sa caut un link cu crajma de diseara :lol:

http://www.fourseaso...urants/il_lago/

#34415 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 February 2014 - 02:10 PM

Vezi postareastella, la 04 February 2014 - 12:37 PM, a spus:

Buna dimineata pe la amiaza...aveam fizio dimineata, si diverse treburi in urbe.
Azi si maine cocalesc si prajituresc la greu...prepar un apero ca pleaca un coleg la pensie.
diseara sunt invitata intr-un mare restaurant ( unde nu mi-ar da mana sincer sa merg :lol: ) asa ca sa vad ce si cum diseara :(
in rest una alta de facut, azi nu mai e soare, e gri dar e bine.
Sorina am vazut si eu ce belea e in Italia.Va doresc sa se opreasca suvoiul de ploaie.
Bafta m,aine la rezonanta si numai bine tuturor convalescentelor dragi, plus multa multa sanatate la toata lumea, la mici si mari.

Distractie placuta! :lol:
Am vazut si link-ul pus de tine, arata intr-un fel restaurantul cu pricina...... N-apuc eu sa intru in ceva de genul lui. Nu in viata asta.

#34416 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 February 2014 - 02:11 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 February 2014 - 12:53 PM, a spus:

Va multumesc, fetelor!
Ia uitati ce-i la mine in curte... sper sa se vada...
Asta-i asa un pic, doar ce am riscat eu sa scot aparatul afara. La vecini e si mai rau...

Auci..... e nasol. Poate-poate s-or opri ploile. :lol:

#34417 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 04 February 2014 - 02:20 PM

Splendida ”crasma” Stella, petrecere frumoasa, un pahar sa-l bei cu gandul la noi.

Foxy cine stie, daca ne incordam impreuna poate reusim macar o cafea si un mic dejun sa luam impreuna.Ce nu putem visa? :lol:
Am fotografiat orhideele, dar nu stiu cand le voi atasa pozele, curand sper.
Gata acum chiar ca ma fugareste treaba, dar revin mai tarziu sa citesc din urma si pe la alte topicuri. Pa
Imagine postata

#34418 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 04 February 2014 - 02:32 PM

Ce frumos Stella! Distractie placuta si pofta mare !

Acu vreo 2 ani in Spania, veneam de la plaja si am trecut pe langa un hotel mai haladit, cu numeroase stele. Avea usa din-aia de se-nvarte, nu stiu cum ii zice. Si dl alpha (caruia de cele mai multe ori ii lipsesc doage si biscuiti din raft - nu ca eu as fi mai normala) le zice fetelor: copii, in hotelul asta n-o sa stam, da' hai macar sa ne dam cu usa! Ceea ce au si facut, inainte sa apuc sa protestez, spre "incantarea" mea si a receptionerelor, care nu stiau exact ce se petrece!

Multumesc Carmen Imagine postata
Imagine postata

#34419 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,599
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 04 February 2014 - 02:33 PM

Doamnelor va multumesc di suflet de urari, sa ne traiasca la toti copilasii mici si mari si sa fie fericiti si sanatosi ca bucurie mai mare nu exista pentru un parinte.
Sanatate multa va doresc si voua, sa se opreasca ploile astea uracioase, sa vina primavara.
brain loading....please wait....

#34420 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 February 2014 - 02:45 PM

Vezi postareaIoana, la 04 February 2014 - 12:57 PM, a spus:

Foxuleana :lol:
Pana la ora asta n-am facut mai nimic, cum azi am cativa sarbatoriti, am tot stat pe telefoane :P ,ba m-am uitat ca vreau sa ma apuc de zumba si ma uitam sa vad ce gasesc prin zona, da acus fug sa pun de-o supa ca acusic vine ora de pauza si soseste al meu acasa.
Va pup din mers.

Pupam si noi! :( Si spor la treburi! :lol:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1719
  • 1720
  • 1721
  • 1722
  • 1723
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou