Neata la han.
Black Cat, La multi ani,sa-ti traiasca feciorul
Sorina, stai linistita nu te stresa, stiu cum e, faci ce poti restu lasa-te ajutata(eu vorbesc

)
Zozo gospodina mica ce esti,nu ai stare.
Destiny
Fox, ma inebunesti c seturile aleaCele cu rosu sunt minunate.imi plac chestiile rustice.Cand am fost sambata la petrecere, avea tipa un set cu zaharnita si canuta de lapte, vai ce mi-a ramas gandul la ele.
Eu am inebunit dupa chestiile astea de casa(bine eram si inainte),dar mai noi mi s-a pus pata pe lemnul natur.La munca avem un depozit cu tot felul de chestii din lemn, tb sa vb cand ma intorc cu unul dintre baieti ca sa il intrebe pe taicasu( ca ale lui sunt) da nu-mi da din ele.Am ochit o banca pentru gradina, o masuta inalta, un dulap, chestii din lemn ,lemn care se pot reconditiona.De mult visez la o vitrina vintage.
Are sora mea facuta o vitrina dintr-un dulap vechi al unei matusi pe care l-a modificat cumnatul meu.Are mobila aia vreo 100 de ani.
Azi sunt matinala si nici macar nu m-a trezit motanul, dar recunosc ca am dormit prost, poate unde si cu gandul la tata ca azi se opereaza.
Ieri am fost harnicuta, am reusit sa pun casa cat de cat la punct,bagat o masina , mai pun azi una ca am schimbat asternuturile, spalat cele 3 bai, mai aveam de dat cu aspiratorul dar n-am mai apucat, asa ca azi v-a tb sa-mi fac curaj ca nu stiu daca ajunge al meu devreme.
Vreau sa calc cateva ca tb sa-mi calc oricum hainele de munca.
Ma enereava ca ieri m-am trezit cu un herpes pe buza, tot dau cu crema, da ma exaspereaza.Parca mi-am bagat silicon pe juma de buza
Apropo de silicoane sa va povestesc o faza.In salon cu mine cand m-am operat era o tipa(35 ani, 2 copii)care se operase la balconase

, ii extrasese grasime din pulpe si i-am injectat in dansele pentru a nu-s pune silicoane.Si vine asistenta(o zapauga si imprastiata) dupa ce m-au adus pe mine de la terapie intensiva ca sa vada cum suntem, daca avem nevoie de ceva, blabla.Si o intreaba pe tipa ce interventie a facut, ca fata ii ceruse sa o schimbe ca era uda(tot supura de unde ii scosesra grasimea).Cand i-a spus o intreaba asistenta: da de ce nu ti-ai pus silicoane?

treaba mea ii spuse fata, da dupa ce pleca asistenta
Mai tarziu vine si iarasi ii spune fetei: maine esti aici dupa amiaza?sa-mi arati si mie cum arata.Fugi femeie cu pluta de aici.
Atat ne-am distrat de tipa dupa ce iesea din salon.Amandoua cu dureri, da ne-am distrat copios.
Si gata ca am avut logoree iara, mi-am terminat si a doua cafea, fug sa vad ce comit prin casa.
Pupici si multa sanatate tuturor.