Ioana, la 08 October 2014 - 10:09 AM, a spus:
Daniella, la 07 October 2014 - 09:42 PM, a spus:
mustul e tot la frigider ... maine oi lua pastrama ?

e
vreo macelarie buna in zona ?
La Piata Trapezului( venind dinspre Salajan la Ozana se face la dreapta catre trapeluiui, sper ca am explicat bine, fetele din zona sa ma corecteze), mama cumpara de la ei si finii mei la fel.Am vazut si eu pastrama arata bine, noi am luat carne de mici de acolo.In schimb daca ai drum pe la Academia Militara de vineri pana duminica e piata.De acolo am luat pastrama, carnati de vita cu oaie, slanina afumata, palinca, paine pe vatra.Au si produse apicole
Multumesc fata frumoas si inimoasa! sa-ti fie de bine tunsoarea, ti-am vazut pleata din profil si se aseaza f bine! sa pui ceva sa se vada si lookul tau.
asta mi-ar fi cat de cat in zona. Deci o iau pe prima strada la dreapta, dupa ce trec de piata? si apoi, unde e macelaria? MERCI

Cred ca o las pe maine, sau poimaine ... si azi fac cate o felie de cacciocavallo grillat cu o salata mareee asortata de sezon (rosii, origano, castraveti, ardei, rondele de ceapa rosie cu sumak, o manuta mica de masline, ulei maslinos de la mamica-sa, zeama de la 1/2 lamaie) ...
Iar Beutzei extra ii fac un broccolli micutz desfacut in buchetele mici manjit cu ulei+usturoi+sare sub grill.
Fete dragi, am avut aceeasi probl. existentiala cu rosiile in timpul emisiunii. Eu seria asta o urmaresc asa cat de cat , adica am vazut circa 50% vreo 5 episoade pana acum.
Stella, au facut vreo 3-4 concurenti salate sau variatii din rosii crude si i-a exmatriculat:
caprese de rosii
carpacio de rosii cu ciuperci + pesmet crocante deasupra
dar le-au zis ca asta nu inseamna gatit, ca de cand feliatul rosiilor se cheama gateala si ca nu e treaba de o ora ... Eu sunt de acord cu tine, ca daca aperitivele reci (negatite) sunt in meniulrestaurantelor atunci de ce nu ar fi si la MC?
Oricum, in afara de rosia vedeta, de 3 minute de hotarat reteta si ales ingredientele, trebuia musai sa nu fie o reteta clasica, ci sa aiba si o nota personala... .
mie inca nu mi-a venit o idee clara nici pana acum..., dar mi-au placut cateva farfurii de acolo, in special parmigiana de rosii ... , dar vezi ca aleia i-a zis ca i-a lipsit originalitatea.
A facut unul paste cu sos de rosii, dar nu a pus busuioc/oregano, nici parmezan, iar cel mai grav a fost ca Patrizzia a zis nu-s fierte: "astea nu sun tal dente, sunt al lemne"
Dupa gustul meu, vreme tomnatica obisnuita, un pic de ploaie, dar nu e frig, la 19 cand plecam ieri de la serviciu erau 14,5 grade, azi si mai cald ca nu a mai prea plouat. As inlocui cu placere ploaia cu macar vreo 8 ore de soare si cer senin zilnic

De maine va iesi iar soarele si se incalzeste, yupiiii!
Va pupez si va doresc o dupa amiaza de-a dreptul M I N U N A T A!!!