Uma, la 28 June 2011 - 12:32 PM, a spus:
[
Normal, tigaia e pentru cine are aragaze electrice - nu stiu daca in Canada sunt gaze, eu stau la bloc si aici sigur nu sunt. Nu ma deranjeaza, dupa atata timp chiar mi-e mai usor sa gatesc asa (mai ales la cuptor)
KA e in casa mea de ceva timp si vasul de inghetata a fost cadou gratuit (si eu Ingerico l-am urmarit ceva timp pana a fost rezonabil ca $$$) - am facut inghetata si a iesit super buna. Rosu e culoarea favorita, dar daca nu era rosu, ar fi fost verde sidefat

Bate dragul de el cozonacul si nu face nazuri..de aia mai ales daca ai probleme ingeraso, nu te lasa..arunca apropos-urile in continuare
Uite ce cozonaci bate (poze facute acum cativa ani in urma)
DSC00429.JPG
Vasul il bagi la congelator inainte ca si la celelalte masini?Pe mine spatiul din congelator ma omoara ca mai tot timpul e plin si n-am unde baga masina.Tot spun ca o sa-mi mai cumpar un congelator separat ca nu se mai poate.Mie verdele mar imi placea,da tot la argintiu am ajuns ca se incadra cu restul aparaturii din bucatarie.Imi plac aparaturile colorate,si voiam verde, mai ales ca ador culoarea asta.
Mutti, la 28 June 2011 - 12:43 PM, a spus:
Ioana , si eu patzesc la fel cu spatele , dar cred ca stiu de unde vine la mine : dormim cu geamul deschis. Dincolo , la apartament nu puteam ca era galagie si pe al meu il tederanja , aici e o liniste totala si le putem lasa deschise. Dar dimineatza ma dor spatele , de obicei.
Mutti , eu am probleme si iarna cand nu dorm cu geamul deschis.Ma trezesc anchilozata,plus cu degetele amortite de la mana dreapta uneori de la amandoua si imi ia ceva pana imi revin.
moatza, la 28 June 2011 - 12:51 PM, a spus:
eu am inceput sa am dureri de spate la trezire din momentul in care am inceput sa ma ingras. cum am slabit, cum am uitat de dureri.
Mutti, cica la noi, la romani, 50% din suferinte sunt cauzate de curent. restul, din cauza ca "ne-a picat rau"

Da e posibil sa fie si kg in plus desi conform unora am peste limita doar 2 kg, conform altora 5.N-ar fi asa de multe kg in plus,de aceea si vreau sa imi tin greutatea sub observatie,mai ales ca dr ortoped mi-a spus ca datorita pb la coloana in timpul sarcinii s-ar putea sa am pb.
Ce mai sunt baba

,spatele ma doare, genunchiul ma doare, laba piciorului ma doare de zici ca mi-am scrantit piciorul.Tb sa ma reciclez
Dau un suc rece ca la noi-i caldura mare
tmpphpxytdfs.jpg (16.16K)
Number of downloads: 1