Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1864
  • 1865
  • 1866
  • 1867
  • 1868
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#37301 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2015 - 12:45 PM

Verber, LA MULTI ANI!!!! cu muta sanatate si tot ce-ti doresti tu!
GEORGIA

#37302 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 March 2015 - 01:11 PM

Vezi postareaverber, la 15 March 2015 - 02:56 PM, a spus:

fetelor bagati urzici la greu sa nu va atace virusii ca s f virulenti!
aici n am asa ceva dar sper sa mi aduc congelate (next time)

as vrea eu, dar ca sa spal si curat 3 ore pt o ulcica de juma de kg de mancarica, nu reusesc sa gasesc timp ... in special pt ca sunt singura mancatoare! e drept ca eu ador toate verziturile! numai de astea as manca!
sper sa trec dupa leurda prin piata sapt asta (cred ca din toamna nu am fost), sa fac stoc de pesto, care e preferatul lui Bea ... si-mi trebuie pe tot anul ... :thumleft: Eu am ajuns sa iubesc Lidl-ul pt fructe si legume proaspete si mai ales pt coltul bio, intr-adevar cam slab aprovizionat ca si varietate (doar rosii, ardei grasi, castraveti, lamai, portocale, ceapa, cartofi, kiwi, pere, mere ... dar pe rand ... nu mai mult de 2-3-4 sortimente de produse odata au) si desigur pt ca mi-e in drum : unul langa serviciu (in drumul spre casa), unul langa casa, dar si pt ca e de dimensiuni relativ mici si il parcurg rapid...

spune-ti-mi, va rog, si mie care e piata la ora asta? ce ofera din productia locala si pe unde sunt preturile?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37303 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 March 2015 - 01:31 PM

Vezi postareaverber, la 16 March 2015 - 08:54 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 16 March 2015 - 08:43 AM, a spus:

Merci Stelin' :-* (sunt probleme legate de proprietate,desi lucrurile ar trebui sa fie clare precum cristalul.Desi e ultimul lucru pe care il doresc se pare ca sunt mai aproape ca oricand sa fiu nevoita sa apelez la instanta.Am mai intins o ultima mana ca acest lucru sa nu se intample si daca o accepta eu oricum o sa ies destul de shifonata/pagubita din punct de vedere financiar,dar in urma amenintarilor primite drept rasplata ma tem ca tot in instanta se va ajunge si zau ca e ultimul lucru pe care mi-l doresc,pt. ca e chestie in familie nu cu niste straini ce v-a trebui sa ma judec...dar asta e nu om fi nici primii nici ultimii,o sa-mi trebuiasca un avocat bun si nervi de fier...avocat oi mai gasi eu, sa vad nervi de unde fac rost, ca nu mai am =)) )
In rest la noi o zi destul de senina desi e destul de racoare!

O zi faina tuturor,o sterg cu domnu' Geany la cumparaturi :71:

Geanina putere si fa curat in ograda
Nu esti nici prima nici ultima ....uneori familie e mai rea decit strainii :thumleft:
In situatia asta pune ti un avocat si protejeaja interesele lui BUB!
:-*

Merci mult :hug: la noi asta e chestie veche,inca de cand traia socrela aceleasi si aceleasi pretentii nefondate si amenintari mai voalate sau ne',eu nu prea am spus,chiar si apropiatii au stiut mai putin asa ca toata lumea logic si normal ne sfatuieste ''mergeti pe cale amiabila'' asta imi doresc si eu ,dar nu bataie de joc.Si cale amiabila nu se poate atunci legea e lege pt. toata lumea,dar cand il vad pe al meu cat rau ii face si cat stres si etc,care nu ar trebui sa fie, parca iti vine sa te lasi lehamite,apoi ma nervez' si-mi spun ''nici de-a dreaku'..'' ...oi vedea cum oi scoate camasha si cu stresul asta ,sh-apoi' mai traiesc o viata,zau ashea' ca tare m-am mai saturat :lol: Inca sunt legata de maini si de picioare ca astept un ultim raspuns care nu stiu cand o sa vie daca o sa vie,asa ca astept urmatoarea mutare sa vad ce o sa se intample dar ma astept la ce-i mai rau,perspectivele sunt sumbre :-*

#37304 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2015 - 01:35 PM

Multa sanatate Giorgica mea draga si tuturor(scuze Giorgi' ca nu te-am mai sunat dar vad eu cum oi face sa prind momentul )multa sanatate tuturor!

Dany' ai mei(familion) sunt mari devoratori de urzici ,dar eu si hunii nu :-* parca nu am vazut inca dar la noi cred ca apar mai tarziu putin decat la voi,cand oi vedea iti spun,nu uita si de leurda(noi nici deaia nu mancam :thumleft: )dar mancam multa salata verde cu ceapa verde cu ridichi cu marar verde..mmm!!! urda etc..

#37305 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2015 - 02:22 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 March 2015 - 01:11 PM, a spus:

spune-ti-mi, va rog, si mie care e piata la ora asta? ce ofera din productia locala si pe unde sunt preturile?

Noi din Piata Crangasi ne aprovizionam, au de toate buruienile si preturi accesibile.
GEORGIA

#37306 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2015 - 02:23 PM

Vezi postareaGeany, la 16 March 2015 - 01:35 PM, a spus:

Multa sanatate Giorgica mea draga si tuturor(scuze Giorgi' ca nu te-am mai sunat dar vad eu cum oi face sa prind momentul )multa sanatate tuturor!

Si mie imi este dor sa-ti aud glasciorul.....Sanatate multa si voua!
GEORGIA

#37307 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2015 - 02:29 PM

Ha ha ha!! :-* tocma' ma suna telefonul fix ..Se recomanda o tanti' si zice scurt si la obect':''Sunteti doamna X?!...eu:da!...aveti varsta de peste 40 de ani?!..eu:''nu!''(ca sa vezi coincidenta ca drept ieri implinisem 40}...ea da in balbaiala:''Da cati ani aveti?! 30si cat?!''...aici puteam sa-i trantesc direct telefonul in nas ,dar de amorul artei zic hai sa intru in joc :thumleft: ,zic:''ieri am implinit 40''..''aaa!!! multa sanatate ,la multi ani!!!''''daca veniti marti la restaurantul X,va facem nush' ce analize gratuite,dupa o metoda inovativa va masuram etc si etc si etc si colesterolul din sange si daca aduceti si sotul,nush' ce si la sf. veti primi gratuit un produs pt. sanatatea dv.,veniti?!''..raspund scurt:''NU!''...Hi hi hi! astia controleaza tot bre' stiu si ce varsta avem si nu mai stiu cum sa agatze fraierii zau asa :lol: Paii daca vreau sa-mi fac analizele mi le fac,cand vreau eu,unde vreau eu,nu am nevoie de nici un produs gratuit :hug:

#37308 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2015 - 02:32 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 16 March 2015 - 02:23 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 16 March 2015 - 01:35 PM, a spus:

Si mie imi este dor sa-ti aud glasciorul.....Sanatate multa si voua!

:thumleft: :-*

#37309 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 16 March 2015 - 02:32 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 16 March 2015 - 12:45 PM, a spus:

Verber, LA MULTI ANI!!!! cu muta sanatate si tot ce-ti doresti tu!

multumesc mult draga mea! :thumleft:

#37310 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 16 March 2015 - 02:36 PM

Vezi postareaalpha, la 16 March 2015 - 12:30 PM, a spus:

Geany si Verb, LA MULTI ANI! cu intarziere dar din tot sufletul

Insanatosire grabnica bolnavilor. Si eu am avut prapadita asta de boala si abia am scapat de ea. Acum Andreea trage de vreo luna. Miercuri o duc iar la doctor, ca tot nu-i e bine.

naspa ce citesc!!
sper sa o termin oricum azi termin cele 3 tuburi de antibiotice!
multumesc de urari si aveti grija....."urzici" gasiti acolo?

#37311 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 March 2015 - 03:04 PM

Sanatate Maxima bolnaviorilor! si la mine se stricase robinetul si ma luase durerea in gat, dar am dat cu turmeric si tinctura de propolis si vad ca nu am dat in febra si altele ... ... in afara de nas, care inca mai curge in rest, la mine s-a oprit si la picea la fel. Lea ea merge cu oscilococcinum, stodal, siropel de propolis cu catina si coacaze si alte siropeluri naturale din plante...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37312 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 March 2015 - 07:21 AM

Buna dimineata la han si multa sanatate la tulemond.
Eu azi zi lumina, o tin lant. Va las o cafea mare

Fisiere atasate

#37313 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2015 - 07:43 AM

Neatza tuturor si spor la treaba
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#37314 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2015 - 08:10 AM

Buna dimineata! la noi e soare dar e tare frig,pe la amiaza se incalzeste binisor ,ca e senin si nu bate vantul.
Am primit unda verde la crosetat sarmale ,asa ca asta voi mesteri :lol:
O zi faina tuturor ! :hug:

#37315 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2015 - 03:38 PM

Buna ziua, zic si eu dupa ceva timp!
Am mai citit dar foarte rar, in primul rand pentru ca am fost gripata rau.
Am fost toti patru gripati, dar eu si cel mic am luat antibiotice.
Fiind gripa la oferta eu am luat-o si am ridicat-o la nivel de ”arta”.
Din mijlocul lui ianuarie, am tras pana la inceput de martie, cu trei ture de antibiotic, am reusit sa ies la liman.
Nu am mai fost raciti sa luam antibiotice de ani de zile, urata gripa asta.

Sanatate celor bolnavi!

Normal ca si treburile casnice ma asteapta, curatenie, ceahlaul de calcat, na asta e.
Vreau caldura si soare.

Va pup :hug:
Imagine postata

#37316 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2015 - 04:15 PM

:hug:
Poza urata direct de la locul comiterii faptei(sunt fierbinti)

Fisier atasat  SAM_3375.JPG (62.58K)
Number of downloads: 0

#37317 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2015 - 04:39 PM

Geany te-as bate, dar tocmai am facut varza a la cluj si varza a la cluj de post, deci nu, nu te bat AZI! :hug:

Carmen, eu am racit la inceputul lui ianuarie, stiu ca era inainte de Sfantul Ion si-am tras asa, o saptamana cu febra, frisoane, dar ce mi-a pus mie capac a fost tusea, daca n-am tras o magareasca, de ma sculam noaptea sa tusesc stand in fund, ca oboseam si-n somn si nu puteam tusi pe spate, asa ma scuturam! Vocea mea parea a unei alte persoane cu 40 de ani mai in varsta sau a unui barbat serios!
De tinut, m-a tinut 3 saptamani stiu dupa operatia lui Veve, dupa 2 sapatamni m-am vazut scurt cu Zozo, ma miscam ca un mosulet in reluare si tuseam de nu duceam o propozitie de la cap la coada! In fine, am scapat de raceala, dar fata buna, le-am dat-o si altora, ei au luat antibiotice, eu nu! Tot atata ne-a tinut tusea, pe mine nici nu m-a durut in gat, macar, mureau dusmanii de ciuda! Macar nu m-am vaccinat, ca o tipa s-a vaccinat si plangea dupa banii pe vaccin, la cat a dat pe celelalte medicamente!
In orice caz in februarie cand toata lumea zacea si bolea, eu eram ca o floare, m-a imunizat bine contra virusului asta.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#37318 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2015 - 05:21 PM

Hi hi hi! ma bucur ca am scapat nebatututa :P cel putin nu azi :P
Sarmalele cica au iesit bestiale :lol: i-am spus lui domnu' Geany de varza a la cluj si a spus ca e urmatoarea pe lista :P

Despre virusi mama si bub' au ceva ca un guturai am auzit ca e epidemie acum :hug:

Multa sanatate tuturor!

#37319 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2015 - 08:04 PM

Ioana, ce bine ca ai scapat fara antibiotice!
Pe mine m-a durut rau in gat si mi-am pierdut vocea. Cand parea sa treaca,revenea.
De fapt nu imi recapatam vocea, apoi revenea cu tuse.Fara treu ture de antibiotic
nu m-a lasat in pace.
Plus am luat suplimente pentru imunitate si antiinflamatoare pentru gat , de dormeam in picioare.

Deci am patimit impreuna in ianuarie :hug:
Imagine postata

#37320 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2015 - 08:06 PM

Geany va doresc sa fie doar guturai sau raceala simpla. Virusul asta
de care vorbesc e un monstru.

Mi-ai facut pofta cu sarmalele si Ioana cu varza a la Cluj, am sa fac si eu cat de curand.
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1864
  • 1865
  • 1866
  • 1867
  • 1868
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic