La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 17 June 2015 - 10:54 AM
Postat 17 June 2015 - 11:24 AM

PS.Cam asa arata ,prajitura calda siropul cald,crema calduta,glazura calda,tre' sa mai stea la rece sa se inchege...

Number of downloads: 0

Ca si idee asa ar fi

Totul e sui si o ia la vale

O sa bat frisca sa-i pun si moatz mare de frisca(ca la prajitura boema)de gustoasa e f. gustoasa... E din ciclul:''Pandalii alla Geany' ''

Postat 18 June 2015 - 09:04 AM
O zi faina tuturor. Eu repeitii, alea alea, prin urbe si cam atat
Postat 18 June 2015 - 03:47 PM
stella, la 18 June 2015 - 09:04 AM, a spus:
O zi faina tuturor. Eu repeitii, alea alea, prin urbe si cam atat
Nu-i terminata nika',pai ce eu ma iau dupa ei?! o portie de desert dupa masa,cine nu mananca

In rest zi frumoasa azi,nici prea rece nici prea cald,soare cucu-bau,destia'

Postat 19 June 2015 - 02:39 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 June 2015 - 08:00 PM
Ieri am fost pe la parinti, au implinit luna asta 51 ani de casatorie..., sa-mi fie sanatosi! Toate bune si frumoase, doar ca am spalat vreo 6 masini de rufe vineri seara si sambata dimineata si erau toate imtinse si netezite pe umerase in curte. Cand am plecat era insorit, la mine. Cand am venit de la party-ul de familie, o ploaie torentiala de ultim minut le udase cu galeata...de acum erau leoarca, curgea apa din ele...ce sa le fac...zic sa le las in curte pana dimi sa se zvante si vom mai vedea... Azi dimi, cand mi-era somnul mai dulce, pe la 5 asa...aud iar ploaie cu galeata... Ma trezesc la 7 si dau sa le verific...ude leoarca... Ei...imi zic...ce sa mai fac cu ele asa...le mai las oleaca sa se zvante.... Pe la 9, iar o rapaiala torentiala...., chiar eram derutata.... Sunt fleasca, deci nu le-am introdus inca in casa. Booon! Toata ziua apoi a plouat ba mocaneste, ba cu galeata... pe reprize. Rufele mele, in continuare in curte... Teoretic la zvantat, practic la udat

Finalul: ce procedura trebuie aplicata? Trebuie sa le spal (limpezesc) din nou, corect?
De gateala am facut doar niste strozzapreti con funghi porcini...si am mai ciugulit cate un fruct...
Daca mai vrea cineva sa manance la cina, fac o salata greek (asta e zilnic la noi vara) si un smoothie de capsuni cu caisa, catina+ miere si scortisoara. Am zis!
La voi? Toate bune? Ce e linistea asta la han? Gata, toata lumea in vacanta, care-unde?
Postat 21 June 2015 - 08:23 PM

O seara faina tuturor!

P.S La multi ani parintilor Dany

Postat 21 June 2015 - 10:09 PM
Aici mai recisor, dar insorit. am mancat coacazele si zmeura , basca niste cirese super faine cumparate de consort.
Postat 21 June 2015 - 11:30 PM
La mine a fost azi de odihna, somnic, un film... fetita fu plecata in vizita.... Si cu ploile astea numai bine de dormit...., acum sunt huhurez. In orice caz de mult nu m-am mai simtit asa bine pe ploaie si vreme motzoasa...
La sosire, seara, miss mi-a cerut spaghetti cu sos rosu...m-am executat...no...

Postat 21 June 2015 - 11:34 PM

Postat 22 June 2015 - 11:37 AM
aici ploua 15 grade ,eu acum spal noroc cu Mielu de mi usuca hainele.
In rest ma uit dupa cure balneo in ro caci am niste ginduri
acum am la cuptor niste inovatii porcusor cu kiwi....a si vorbind despre idei noi am vazut acilea in sat ca se poarta cafeaua solida adica in sifon se pune expeso zahar si gelatina
televizorul zicez ca e ff ok...eu nu am facut
cam atit
pup fetele
Postat 23 June 2015 - 06:21 AM

Peter

Postat 23 June 2015 - 08:19 AM

o zi frumoasa tuturor, si sa ne unim cu totii fortele si energia pozitiva, joi 25 iunie de la 9h45-12h45 ora RO pentru Zoaza noastra draga care are un greu examen de trecut si mai alesde invins. Goooooooooooo for it Ni

Postat 23 June 2015 - 09:42 AM
Postat 23 June 2015 - 10:17 AM

La noi s-a redresat vremea, de ieri. Am luat-o de la capat cu rufele ieri, le-am dat si un gram de detergent + balsam, program scurt. Sper ca pana ajung de la serviciu azi, pe la 19:30 sa fie uscate, fara alte precipitatii si sa le pot strange si impacheta/calca manual

In rest, Gianinutz, cu Bea deocamdata toate bune si frumoase, azi ma duc la sedinta de evaluare educationala (dupa anul 3 de gradi), sa vedem ce-mi spune educatoarea ...

Postat 23 June 2015 - 01:46 PM
la tine cat sunt ardeii? la mine scumpi!
castravetii sunt ieftini, 1 leu/kg si dovleceii mi se pare ca s-au ieftinit.
ieri am facut ficatei alla venezia cu orez basmati fiert la abur si alaturi pentru mofturosi cate un carnat simplu + nelipsita salata greek
Cred ca azi trag si eu un ghiveci, gratinat, inspirata de peter, ca am luat o gramada de legume: dovlecel, tzuchini, praz, rosie, ardei rosii si verzulii. Si niste ardei copti, ca-mi facu pofte geanina ...

ah, Carmen, tu intrebai ...vezi ca are sparanghel alb la kaufland, vreo 8-9 lei legatura daca nu ma insel. a avut si la lidl din cel verde, acum vreo 3-4 saptamani. de asta alb nu am mancat niciodata, sper sa imi placa ...ca nu ma inspira asa ca ala verde ...

sa vad cum am timp, ca azi am sedinta cu parintii si vad ca iar se inoreaza amenintator

Postat 23 June 2015 - 01:57 PM
Zoaza

La noi cer senin,soare dar vant racoros si nu canicula asa ca numai bun de mers in''excursie'',nu prea departe prin imprejurimi cu rucsacelul in spate ...
Vacute,caprite iezisori..

Bub' si-a umplut rucsacelul lui cu tot felul de tot felul + jucarii

E bine la umbra..

La o inghetata ...cu ciocolata normal,la fel si tati(ca avu' liber azi),numa' mami cu bere la halba..sa-i fie rusine

Selfie'

Si gata,acum la dus ca e murdarel si obosit ..
Postat 23 June 2015 - 02:02 PM