Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1893
  • 1894
  • 1895
  • 1896
  • 1897
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#37881 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2015 - 10:19 AM

Eu zic ca trece bine! Aici e racoare, soare, e ok!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#37882 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 June 2015 - 10:48 AM

Hello si ganduri bune. Am gandit pozitiv, de acum sa deschidem sampania.

Fisiere atasate



#37883 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 25 June 2015 - 11:25 AM

Va multumesc mult! V-am simtit pe toate! Sper sa fie OK!De-acum, inapoi nu mai e drum!
Stellina, eu zic sa mai asteptam cu sampania, pana dupa 26 iulie!
Va pup si va-mbratisez pe toate! Atata solidaritate doar aici e posibila! Va iubesc! Pe toate.Sper sa nu va dezamagesc!
Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#37884 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 June 2015 - 11:37 AM

Draga zoazo, nu ne dezamagesti orice intamplare ar aparea in viata ta! tu esti tu si noi pentru tine te iubim, nu pentru performante ori alte zapaceli! sa fie cu bine! pupam fata si de acum succes la oral!

e bine feciorul, geany?

aseara am stat cu fiica-mea in parc pana la 11 jum, desi azi mergeam la gradi/serviciu ... :-* Deci, la noi o zi somnoroasa ... Norii se aduna si se risipesc ... Vreau sa merg in parc cu trotineta azi, deci poa' sa ploua, dar nu cand ies eu. Cu rufele am izbandit, 2 zile cu soare, au fost suficiente sa le spal si sa le usuc pe toate. vineri si sambata o iau de la cap, cu cele de saptamana asta :)
Sa aveti o zi senina cu soare in suflet!
I love you all :-*

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37885 Useril este offline   icecream 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 25 June 2015 - 12:05 PM

Vezi postareazoazorel, la 25 June 2015 - 11:25 AM, a spus:


Stellina, eu zic sa mai asteptam cu sampania, pana dupa 26 iulie!

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postata


Ei, două bătăi strică, două șampanii băute la bucurie, nu! :-*

#37886 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 June 2015 - 12:14 PM

am visat ? sau a pus Maya, de curand, undeva... , o reteta de dovlecei (3 taiati pe lung ... ) umpluti ? ... nu o gasesc nici sa dau cu tunul. cine ma ajuta cu un link, va rog mult?!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37887 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 25 June 2015 - 12:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 June 2015 - 12:14 PM, a spus:

am visat ? sau a pus Maya, de curand, undeva... , o reteta de dovlecei (3 taiati pe lung ... ) umpluti ? ... nu o gasesc nici sa dau cu tunul. cine ma ajuta cu un link, va rog mult?!


Nici curind, nici 3 la numar, dar buni. Pacat ca nu ai spus cu ce erau umpluti, poate o gaseam...
Astea ca sa-i fac reclama. Sunt lecker:

Lecker..reteta salvata

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#37888 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 June 2015 - 01:00 PM

Merci mult de tot, Peter, asta era reteta ... cred! adica erau cei umpluti cu carne ... Se vede treaba ca nu erau 3 la numar ... , dar cred ca a mai postat de curand pe undeva un repetir ... Anyway, cred ca erau la fel si asta e ce-mi trebuia! sa traiesti +100 ani :-*!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37889 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 June 2015 - 01:45 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 June 2015 - 11:37 AM, a spus:


e bine feciorul, geany?


Dap'merci! :-* i-a facut o extractie(ca avusese mai demult o plomba care i-a cazut si cat fusese de polizata peretii subtiri i s-a si rupt)el zice ca nu il doare si ca se simte ok.

Am fost azi in piata mare si am gasit rosii bune de alea crete cu 2 lei kg.(asa era piata azi deci nu erau trecute nu nimic)si am mai luat o branza buna de burduf de oi de la un nenea de la Sibiu o nebunie(asta era 20 de lei kg. dar zau ca merita,avea si carnati faini acelasi pret acum imi pare rau ca nu am luat si de aia )asa ca noi azi gratar cu branza de oi si salata de rosii,maine fac mamaliga la ea.

O zi faina tuturor!

Zoazo' tinem pumnii in continuare :-*

#37890 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 June 2015 - 11:25 AM

Vezi postareaDaniella, la 25 June 2015 - 01:00 PM, a spus:

Merci mult de tot, Peter, asta era reteta ... cred! adica erau cei umpluti cu carne ... Se vede treaba ca nu erau 3 la numar ... , dar cred ca a mai postat de curand pe undeva un repetir ... Anyway, cred ca erau la fel si asta e ce-mi trebuia! sa traiesti +100 ani :)!


Dana, aia e o reteta antica, de peste 10 ani de pe culinar, apoi copiata pe blog...acum vreo 8 ani :))
Uite aici alta mai buna, tot cu carne: http://mayas-esprit....-what-else.html
Alta cu dovlecei umpluti cu ricotta si legume, buna si asta : http://mayas-esprit....-si-legume.html
Sau cu leurda si prosciutto : http://mayas-esprit....-cu-leurda.html
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#37891 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 June 2015 - 10:39 PM

s-a mutat hanul ?

#37892 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 27 June 2015 - 07:02 AM

Salut!
In sfarsit, am cateva minute sa trec p-aici si sa va multumesc.sa va pup si sa va spun ca suntem pe picior de plecare.
O saptamana la Albena si-apoi iar doua de stres.Sper sa se termine cu bine!
Ne mai citim pe 5 iulie!
Va pup!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#37893 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 June 2015 - 02:22 PM

Drum bun si vacanta placuta, meritata din plin
Zoazo

#37894 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 June 2015 - 02:42 PM

Drum bun Zoazo' vacanta placuta :) :)

La noi racorica,vant soare cucu-bau,eu abea am venit de la mami'..iarasi coc ardei pt. mancarica de ardei copti cu ciocanele de pui dar asta abea pt. maine,azi mai fac niste snitele alea-alea :)

Zi faina tuturor :)

#37895 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 June 2015 - 09:56 PM

Fisier atasat  20150627_131052-1_20150627_224818.jpg (161.28K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  20150627_131125-1_20150627_225010.jpg (129.03K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  20150627_131303-1_20150627_225149.jpg (239.77K)
Number of downloads: 0

Paine fara E-uri , fara amelioratori, fara conservanti ...dar cu fier!

#37896 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 June 2015 - 09:59 PM

Auci!,bine ca ai descoperit la timp,altfel o punei de-un dentist, si asta in cel mai fericit caz...

Eu am gasit o data una plina de bete de chibrite :) aia avea fosfor :)

PS Si apropo' de fier...e f. indicat :)

Fisier atasat  10150667_941956629159399_527732597060662768_n.jpg (22.05K)
Number of downloads: 0

#37897 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 June 2015 - 10:11 PM

Aiaiaiai vai de mine.

#37898 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 27 June 2015 - 10:12 PM

Da, dar vreau sa decid eu singura in ce cantitate vreau sa asum metale grele! :)
Bine ca-s lideri pe piata!

#37899 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 June 2015 - 10:24 PM

:)

Vezi postareaMaya, la 26 June 2015 - 11:25 AM, a spus:

Dana, aia e o reteta antica, de peste 10 ani de pe culinar, apoi copiata pe blog...acum vreo 8 ani :))
Uite aici alta mai buna, tot cu carne: http://mayas-esprit....-what-else.html
Alta cu dovlecei umpluti cu ricotta si legume, buna si asta : http://mayas-esprit....-si-legume.html
Sau cu leurda si prosciutto : http://mayas-esprit....-cu-leurda.html

Maya, multumesc :) !
Deocamdata, am executat-o pe cea "antica), cu mici personalizari (am inlocuit ceapa cu praz+ceapa verde; gouda cu parmezan ras, iar pulpa de zucchini nu am prajit-o doar am grillat-o; de asemenea am stins carnea cu un "gat" de vin rosu). Au iesit exceptionali, ca dovada ca in interval de 3 zile am facut repetir (am facut dublu sos cu intentia de a face si o lasagna zilele astea...,dar am abandonat lasagna in favoarea dovleceilor umpluti)!
Nu am mai mancat pana acum legumele umplute (ardei, dovlecei, rosii) fara a fi firete cu sos si arareori fara orez, ci doar in reteta clasica cum fac mamele noastre, iar varianta asta cu dovlecelul crocant mi-a placut maxim. Azi, in umplutura de carne am pus si cateva linguri de baby spanac fresh tocat, ca-mi prisosea. Si-am adaugat un sparanghel grillat in barcuta de dovlecel (sub sos). De departe reteta aceasta antica mi-a picat muuult mai usor si m-a placut cu muuuult mai mult decat o lasagna sau musaca de dovlecel..., in care zucchinelul se inmoaie ceva mai mult si nu se rumeneste.
Cand apuc am sa le incerc si pe celelate din linkurile de mai sus, dar deocamdata am constatat ca nu am asa o scula buna de scos miezul in bila si m-am chinuit olecuta. Lingura mea de inghetata nu face treaba buna, n-am cleste..., insa acum imi pare ca merita investitia. Acum ti-am citit si reteta de mouse de dovlecel si o sa o incerc si pe aia...., vad ca in varianta asta a acceptat si Bea sa manance zucchini/dovlecel...., ceea ce m-a multumit si mai mult. Am facut alaturi de zucchini/dovlecei si jumatati de ardei gras umplut pe acelasi principiu.
Pacat ca nu am lumina buna si nici culorile din pozele mele cu tel nu reflecta savoarea preparatului. Daca nu incercati, nu stiti ce pierdeti :) mi s-a facut pofta, ma duc sa mai savurez unul... :)
La zucchini umpluti cu riccotta, cand grillezi dovlecelul inainte, mai ramane asa crocant la produsul finit? Merci! :)

Fisiere atasate

  • Fisier atasat  image.jpg (232.63K)
    Number of downloads: 0
  • Fisier atasat  image.jpg (73.18K)
    Number of downloads: 0


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37900 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 June 2015 - 10:31 PM

Vezi postareaEataly, la 27 June 2015 - 09:56 PM, a spus:

Atasament 20150627_131052-1_20150627_224818.jpg

Atasament 20150627_131125-1_20150627_225010.jpg

Atasament 20150627_131303-1_20150627_225149.jpg

Paine fara E-uri , fara amelioratori, fara conservanti ...dar cu fier!

Esti in tara?, Lili?
Eu n-am fotografiat, dar la Roma, acum vreo 5 ani, copilul prietenei mele murea de foame seara tarziu, cand noi jucam canasta :) in receptia hotelului. Au fost luate pe rand, vreo doua trei pungute de cipsuri de la tonomatul din holul hotelului. In una, taman eu, inainte sa imbuc, am descoperit un gandac maaaaare si negru. Biac! Si asa nu mancam, dar aia chiar a fost ultima data cand am mancat cipsuri.... Oricum de atunci am ramas traumatizata/obsedata de carcalaci! :)
Painea aia "fara conservanti" nu are un termen de garantie cam mare pt o biata paine? Eu nu cred nik din sloganurile scrise pe pungi....asa si cola, fara conservanti, fara ..., fara... :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1893
  • 1894
  • 1895
  • 1896
  • 1897
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi