Maya, la 28 June 2015 - 10:18 PM, a spus:
Le facem, dara! Dar eu stiu ca Daniela cauta ceva mai usor din punct de vedere caloric, fara prajeli, usw... De aia aminteam de antichitati

Dana, ma bucur ca v-au placut. Mie îmi plac dovleceii sub orice forma, gatiti oricum....chiar si cruzi

Un pic marinati, din cei tinerei

pai taman, ca am scos prajeala, am grillat pulpa de dovlecel. Am vazut ca in noua reteta ii pui direct cruzi oleak pe foc, cand e sosul de carne pe gata ... . Asa am sa procedez data urmatoare, ca sa mai murdaresc o tava. Sunt ferm convinsa ca prajelile naduc un plus la bunatatea gustului final, echilibrul e in ingrediente proaspete si condimentul just. Deci, e bine cu pulpa cruda ... cu cat mai putine vase murdarite, cu atat mai rapid ...
Am procedat cu sparanghelul alb, ieri pe gratar de lemne. Nu mi-a placut la fel de mult ca si cel verde, pt ca desi l-am jupuit cu curatatorul de cartofi, tot a ramas o coaja tare la final ... Probabil nu au fost suficient de tineri. Mai incerc la anul ...
In schimb dovlecei si zucchini la gratar, felii lungi unse cu mazglavais evo+sare+usturoi imi plac la maxim! as manca un vagon
Bea nu vroia sa plece la gradi, vroia sa ne plimbam cu bicicletele! la fel ieri seara la 9 jum cand am venit de la tara, ii ardea de o tura cu bici ...

Deci am companie in vara asta

Ieri era sa-mi ploua iar rufele spalate sambata ..., dar am scapat de data asta in extremis ...
Ale', distractie maxima si sa dea DD sa-ti placa sa faci si teme de vacanta sau ba ...
Foxule, activa esti draga ... nu ma pot tine dupa tine si dupa Stella ...cat haladuiti/trebaluiti

Vivat fetele active!
O saptamana de vara minunata tuturor!