zerda, la 09 July 2015 - 11:26 AM, a spus:
Pai eu le pun la gatit, inchid usa si fug la AC dupa care ma intorc, le rasucesc si fug iar! Am copt 2 kile am pus pungute la congelator si gata! Si daca tot m-am pornit am facut si ardei copti dupa aceeasi metoda!
Hi hi hi! te invidiez

asa asi proceda si eu,dar cu hunii pe capul meu nu se puoate'

stii cum...''freaca''(ca sa ma esprim' cat mai elegant posibil

)usa de la bucatarie si implicit usa de la frigider?!!

Maiii frate!!! in frigiderul ala nu a '' crescut'' nimic intre timp de la ultima verificare,aka in urma cu 5 min....Deci eu mor incet..incet dar sigur
In fine azi am combinat asta...Nu o pun nici la Shakshuka Adrianei (desi deacolo m-am inspirat) nici la ce am gatit azi,ca am dat-o prin balarii rau
Am curatat vanata mica pijama taiat feliute si prajite ca la parmigiana,am inabusit o ceapa mare taiata felii groase sa se inmoaie,si fasii de ardei gras ne copt in prealabil
(din cauza de canicula de care ma tot plang),adaugat felii de rosie deaia creata mare si dulce,imprietenit cu vinetele rupte in bucatele ,un catel de usturoi maruntit,ardei iute ,stropit cu vin alb si un vf. de zahar,oregano uscat de la plic si masline,spart ourile' deasupra,si pus din loc in loc cuburele de telemea de oaie,si cascaval afumat,lasat un pic,cu capac si asta e...servit cu paine neagra pt. unii,paine prajita pt. altii...in fine mult de spus,dar usor de facut...multumesc de ''inspireishan'',poza naspa ca de obicei...
SAM_3714.JPG (71.42K)
Number of downloads: 0
Acum astia behaie dupa clatite...