Simona/AnaMaria stiu ca pe Elena o culcai de mica ffff devreme si chiar eram currioasa cum a evoluat ora stingerii. E fi bine si odihnitor..., ai timp,sa ti mai faci din treburi dupa ce dai stingerea fetii. pregatiri si petrecere frumoase, saptamana asta serbati implinirea a 5 ani! Ce petrecere si costumatie faci?
La noi stingerea e f tarziu, dupa 11 la fata si dupa 12/1 la mine...

astae, eu vara n-am somn! Dar chiar nu am nu stiu ce sa mai fac mai multe chesti...
Aici caldura mare mon cher ...! ma bucur chiar si de caldura soarelui, a pamantului....de tot ce e in natura..., evitand cat pot sa ma expun la soare direct cand e liparul ala ..., adica de la 10-19....

Magnoliile imi inflresc iar! Asa sunt ele? Cu doua perioade de inflorire, primavara si vara? Anul trecut am zis ca e o minune (in vara Au inflorit primasi data in viata lor), dar vad ca minunea se repeta si vad ca a pozat si zozo o magnolie la bulgari...
A propos de zozo, nu mi place fata asta si nici stresul si negativitatea care razbate din tonul tau. ECeea ce ti-a urat/spus Carmella cred si eu cu toata taria: toate se vor aseza cum e mai bine pt tine! Te rog, cheer up! Cand vei avea vreo veste/rezultat?
In rest toate bune...nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja la mijlocul verii....ador (prima)vara cu fiecare celula a mea si fiecare manifestare a ei!
Verber, cum se face andiva la cuptor (traiam cu impresia ca merge doar salata)? Noi nu vacanta, dar nu apuc sa scriem ....ca tot pe drumuri, tot cu treaba, tot prinsi cu mimozescovici...pana in seara tarziu...
Chef de aprins focul in zilele acestea caniculare nu prea.... Salate cu branza/ton/sunca scrie pe mine....
In we am fost la tara, ai mei au o casuta unde trag vara..., dar e departe rau..., in muntii Parang...s-apoi cu infrastructura de la noi sa mergi sute de km prin sate cu 30-40 km/h si bars la bara...ti se ia!
Geany, tu gasesti porumb bun? La noi in piata nu mai e porumbul care a fost, e unul dulce vreo modificare genetica de pe la americani....nu i bun de nimic...! La fel nici mamaliga nu-mi mai place, ca nu ma avem un malai curat in tarisoara asta...tot numai porumb modificat genetic se cultiva...
Bineinteles, eu nu gasesc tarani in piata, numai precupeti..., chiar si la Obor...., asta e unul din subiectele mele sensibiloase....
Va doresc tuturor o saptamana si o zi minunate, exact asa cum vi le doriti sa fie, pline de zambete si bucurii mici si mari!