"s-a inchis in el si cum deschidem subiectul rabufneste si sub nicio forma nu vrea sa discute despre asta"....Pfff! cunoastem Giorgi' problema

,e tipic pt. ei,o sa depaseasca faza asta ,important e ca a luat bacu'(ca la noi in ziua de azi ie' grele',sunt licee unde promoveaza un singur candidat sau cativa de-i numeri pe degete)ce o mai face dupaia o vedea el,are usile deschise

asa incat va pupam si felicitari inca o data

poate reusim sa ne revedem cand veniti la Bacau...
La mine se vede treaba ca iar sunt in perioada ce o numesc eu ''din ciclul,toate mi se-ntampla numai mie''

alaltaieri noapte la ora 00,30 mai ezact,a fost o ploaie da' cu un trasnet cum nu mi-a mai fost dat sa aud,inainte de asta un fulger puternic cu o lumina orbitoare ce a durat secunde intregi,in unele cartiere a cazut curentul asa incat cred ca deacolo ni se trage ca azinoapte a fost pana de curent asa ca a cazut netul ,cablul tv.desi a venit curentul imediat astea erau moarte,colac peste pupaza nu avem nici apa rece curenta suntem mai rau ca ....nu mai zic

...momentan in afara de apa s-a rezolvat totul,mai astept si apa,am gasit gogosari faini ieftini asa ca ii coc,sa vad cum i-oi curata fara apa

si cam asta e,e mai racoare afara,ca in casa tot cald e,dar cica vine canicula iar
O zi faina tuturor!