Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1972
  • 1973
  • 1974
  • 1975
  • 1976
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#39461 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 July 2016 - 06:01 AM

Odata si odata o sa-ti cer reteta aluatului si dimensiunea tavii. :tongue3:

Si am avut dreptate ca nu am mers ieri prin munti. Pe la vreo 14:00 ceasul(cind normal eram fix acolo asa) bubuia ca lumea in jurul Garmisch-ului.

Am mai avut noroc si eu.

Azi dimineata am vrut la pesti, dar am primit comanda(vb Geaninei) de la huni...
Rata si un tort de/cu branza.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39462 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 July 2016 - 07:39 AM

Vezi postareaPeter, la 24 July 2016 - 06:01 AM, a spus:

Odata si odata o sa-ti cer reteta aluatului si dimensiunea tavii. :tongue3:

Uite Pet' reteta mea aici http://artaculinara....si-branzageany/ :floare:

Si daca tot vb. de retete am vazut pe net lasagne din ravioli,daca gasesc la oferta vreau sa fac si eu ,mi se pare faina si usor de portionat etc,poze de pe net

trebuie ravioli patrati ,pernute de astea

Fisier atasat  783867.jpg (201.31K)
Number of downloads: 0

Se pun in straturi la fel ca la orice lasagne,doar ca in loc de foi punem pernutele

Fisier atasat  hqdefault.jpg (44.31K)

Mi se pare si f. gustoasa raviolii/pernutele au si ele umplutura lor,si ca se si portioneaza fain...nu stiu,pe mine m-a inspirat maxim :floare:

Fisier atasat  166323_MXM_K64710V2_OR1_CR_640x428.jpg (43.72K)

Fisier atasat  shortcut-ravioli-lasagna-large-27230.jpg (128.87K)

Cine mai e interesat dati o cautare pe gogu' lasagne di ravioli ca sunt o gramada de retete ...

#39463 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2016 - 07:54 AM

Pe mine m-a pus sa fac maine lasagne cu dovlecei(in loc de paste).

Uite de ce
Fisier atasat  DSC05911.jpg (332.66K)

Si una ptr. voi
Fisier atasat  wall1_bearbeitet-1.jpg (234.03K)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39464 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2016 - 08:01 AM

Din ciclul "viata la tara":

Fisier atasat  DSC05913.jpg (226.13K)

Fisier atasat  DSC05908.jpg (236.17K)

Fisier atasat  DSC05920.jpg (224.98K)

Mai doua zile si plecam de aici(sus sus sus la munte sus) :-*

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39465 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 August 2016 - 10:21 AM

Hello!!!!

Stiu nu am mai intrat de multa vreme pe aici! Dar v-am urmarit din umbra!

Am avut o perioada aglomerata cu examenul de bacalaureat si admiterea la facultate a lui Alex. Bacalaureatul l-a sustinut si l-a luat cu bine, din pacate la facultatea unde si-a dorit, la jurnalism, la buget, nu a avut noroc, insa putea foarte bine sa intre pe locurile cu taxa, aici am avut o problema cu el, s-a incapatanat si nu a vrut sa confirme si la locurile cu taxa intra fara probleme. S-a necajit ca nu a intrat la locurile bugetate, s-a gandit, cred! ca noi nu avem banii sa il tinem la facultate cu taxa, chiar daca i-am explicat de multe ori ca vom face tot efortul financiar numai sa il vedem intrat....s-a inchis in el si cum deschidem subiectul rabufneste si sub nicio forma nu vrea sa discute despre asta. Acum mai ramane o sansa la toamna, dar am urmarit si nu mai sunt locuri decat la taxa, la jurnalism, insa nu! Poate vrea sa opteze pentru altceva, sa speram ca ne vom intelege cu el...daca nu si nu, la anul, la vara, OF!

Acum ca mi-am spus of-ul, vreau sa va imbratisez pe toti, vacanta placuta celor care sunt in concediu sau vor pleca si multi pupici!

Noi nu ne-am luat concediu inca, o sa ne luam in septembrie. Trebuia acum la inceputul lui august ministerul sa ne trimita la curs, la Mamaia, o saptamana, ar fi fost minunat si binevenit! Dar nu mai sunt bani de cursuri...

:wub: :-* :wub: :wub:
GEORGIA

#39466 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 August 2016 - 12:39 PM

"s-a inchis in el si cum deschidem subiectul rabufneste si sub nicio forma nu vrea sa discute despre asta"....Pfff! cunoastem Giorgi' problema :-* ,e tipic pt. ei,o sa depaseasca faza asta ,important e ca a luat bacu'(ca la noi in ziua de azi ie' grele',sunt licee unde promoveaza un singur candidat sau cativa de-i numeri pe degete)ce o mai face dupaia o vedea el,are usile deschise :wub: asa incat va pupam si felicitari inca o data :-* :wub: poate reusim sa ne revedem cand veniti la Bacau...

La mine se vede treaba ca iar sunt in perioada ce o numesc eu ''din ciclul,toate mi se-ntampla numai mie'' :-* alaltaieri noapte la ora 00,30 mai ezact,a fost o ploaie da' cu un trasnet cum nu mi-a mai fost dat sa aud,inainte de asta un fulger puternic cu o lumina orbitoare ce a durat secunde intregi,in unele cartiere a cazut curentul asa incat cred ca deacolo ni se trage ca azinoapte a fost pana de curent asa ca a cazut netul ,cablul tv.desi a venit curentul imediat astea erau moarte,colac peste pupaza nu avem nici apa rece curenta suntem mai rau ca ....nu mai zic :-* ...momentan in afara de apa s-a rezolvat totul,mai astept si apa,am gasit gogosari faini ieftini asa ca ii coc,sa vad cum i-oi curata fara apa :-* si cam asta e,e mai racoare afara,ca in casa tot cald e,dar cica vine canicula iar :-*
O zi faina tuturor! :wub:

#39467 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 August 2016 - 01:32 PM

Giorgiana, felicitari lui Alex! si sunt sigura ca o sa-si gaseasca drumul pana la urma. Cum zice sefa-mea - "there is life after exams" . Nu-i sfarsitul lumii :wub:
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#39468 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 August 2016 - 02:11 PM

Multumim pentru felicitari si incurajari!!! :wub: :wub: :wub:

Pana la urma am vorbit cu Alex ieri dupa-amiaza si mi-a spus foarte clar ca el nu vrea sa intre decat la Universitate pe locurile bugetate, daca la toamna nu mai sunt locuri la buget incearca la anul in vara, nu vrea pe locurile cu taxa si nici la facultati particulare care percep taxa. Doar in cazul in care nici la vara viitoare nu intra la locurile de la buget, ramane varianta la locurile cu taxa, asta este ambitia lui! Pana atunci vrea sa-si gaseasca ceva de lucru part-time sa aiba un ban al lui, pentru meditatii si ce isi mai doreste el. Trebuie sa fim de acord cu el, nu avem alta solutie!

Si se pare ca cursurile organizate de minister se reprogrameaza in septembrie, este bine si atunci...

Pupici si o zi buna!

Geany, sper ca la voi s-au rezolvat toate problemele! Si spor la gogosari! :-*
GEORGIA

#39469 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 August 2016 - 02:25 PM

Mult succes Giorgi',sa fie cum isi dorest el si voi :wub:

In rest, cu gogo' am terminat,da' tot nu am apa :wub:

#39470 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2016 - 11:43 AM

E semn rau ca nici macar Geany nu a mai intrat pe aici...( imi aduc aminte ca si Stella mai frecventa des pe aici. Dar acum parca a disparut de tot ;) )

Eu ma bucur de ultima mea zi de concediu. De maine si ptr. restul celor 10 ani +++ -> la munca... :violent6:
Am avut o vreme de vis tot concediul. Cite nu am facut. Nu pot sa ma pling. Azi am prins si o stiuca(nu aceea cu 90 cm... :huh: ) dar ii ajunge sefei sa manince de doua ori. Ii place pestele. Mie nu. :huh:
Asa ca eu maninc resturi. De maine incepe alta viata(cu sef! acum am avut-o numai pe sefa... :huh: )
Un WE minunat si numai bine va doresc.
Ma mir unde este Moni(Foxyy) ii duc dorul. Si privat. ;)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39471 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 August 2016 - 12:08 PM

Peter si eu intru, dar cand vad ca nu a mai postat nimeni nu mai zic nici eu nimic!

Georgi, lasa baiatul sa castige experienta si de viata, sunt sigura ca o sa intre la locurile bugetate pentru ca-si doreste el asat!

Geany numai pocinoage ai fata!

Stella este in vacanta si probabil si Foxxy asa cum am fost si eu cateva zile la mare, probabil de aia nu scrie nimeni nimic!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#39472 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2016 - 12:19 PM

Vezi postareazerda, la 18 August 2016 - 12:08 PM, a spus:

Peter si eu intru, dar cand vad ca nu a mai postat nimeni nu mai zic nici eu nimic!

Georgi, lasa baiatul sa castige experienta si de viata, sunt sigura ca o sa intre la locurile bugetate pentru ca-si doreste el asat!

Geany numai pocinoage ai fata!

Stella este in vacanta si probabil si Foxxy asa cum am fost si eu cateva zile la mare, probabil de aia nu scrie nimeni nimic!

Hai ca ma consoleaza gandul ca ati fost(sau mai sunteti toate/toti la mare...) :violent6:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#39473 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 August 2016 - 09:14 PM

Draga Zerda' despre pocinoage,treaba-i buna da' mai dureaza http://www.desteptar...abia-dimineata/cica maine,da doamne' ,da' nu cred :)

Draga Pet',mi-a venit gashca din Italia si cartierul general s-a mutat la mama,azi am ajuns devreme la ora asta,in rest de dimineata pana noaptea acolo suntem :toothy9; ,asa de dulce e aia mica de se poate :hug: :love7: ,nu ma pot desfasura cu mancare si bunatati ca nu avem apa fira-r.... :Demon: :blob8: :) ,maine e ziua lui domnu' Geany' paranghelie mare da' tre' sa cumpar tortul ca fara apa nu ma incumet sa-l fac si nici timp nu am,in rest cica astia vor tochitura,mnnee!! tochitura vor ,tochitura le fac,asta o pun la ceaun,ma descurc fara apa,e rau la vase de spalat da asta e...poate maine o da' :)

In rest va pup!...sa stiti ca Stella e in vacanta ,am vb. cu ea pe facebook(despre reteta de vinete) si a zis ca are net limitat si nu poate intra inca pe forum dar ne saluta pe toti,te asteptam Stellin :love3:

Va pupez pe toti!!! :-*

#39474 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 August 2016 - 10:47 AM

Vezi postareazerda, la 18 August 2016 - 12:08 PM, a spus:

Draga "matusica", oricum am lasat "nepotul" sa faca cum crede el, asta este hotararea lui nu poate nimeni sa-l convinga sa faca altfel. :) :blob8: :toothy9;
GEORGIA

#39475 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 August 2016 - 10:51 AM

Vezi postareaGeany, la 18 August 2016 - 09:14 PM, a spus:

Draga Pet',mi-a venit gashca din Italia si cartierul general s-a mutat la mama,azi am ajuns devreme la ora asta,in rest de dimineata pana noaptea acolo suntem :toothy9; ,asa de dulce e aia mica de se poate :love7: :love3: ,nu ma pot desfasura cu mancare si bunatati ca nu avem apa fira-r.... :Demon: :blob8: :) ,maine e ziua lui domnu' Geany' paranghelie mare da' tre' sa cumpar tortul ca fara apa nu ma incumet sa-l fac si nici timp nu am,in rest cica astia vor tochitura,mnnee!! tochitura vor ,tochitura le fac,asta o pun la ceaun,ma descurc fara apa,e rau la vase de spalat da asta e...poate maine o da' :)

love3:

Va pupez pe toti!!! :hug:

Geany, LA MULTI ANI!!! pentru domnu'Geany!!! Distractie placuta! Si sper sa vina si apa aia odata si la voi! Nu de altceva dar saptamana viitoare sosim si noi pe meleagurile voastre! :-* Nu, acum chiar este nasol fara apa, Doamne! am auzit si la radio si nu stiu sa dea o explicatie clara la ce s-a intamplat....
GEORGIA

#39476 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 August 2016 - 08:48 PM

Merci draga Giorgi' :blob8: :) ...acum am apa,la mine s-a luat putin si s-a dat repede dar la mama nu a fost deloc,acum pe seara le daduse,la matusa in zona garii inca nu,dar la ei au fost probleme toata vara au avut program restrictionat,e groaznic fara apa :toothy9;
O seara minunata tuturor!

#39477 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 19 August 2016 - 09:10 PM

Să trăiască domnul Geanny! Sănătate multă! Bine că ai apă! Aici a plouat! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#39478 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 August 2016 - 09:36 PM

Vezi postareazoazorel, la 19 August 2016 - 09:10 PM, a spus:

Să trăiască domnul Geanny! Sănătate multă! Bine că ai apă! Aici a plouat! Imagine postata

Sarumana,multumim mult de urari! :) :toothy9;

Cat despre apa,speram sa dureze minunea :blob8: au rascolit tot orasul ca au schimbat toata tzevaraia din fonduri europene,faza e ca mereu sunt avarii,deci s-a facut treaba de mantuiala ,nici nu-i de mirare,fostul primar e la racorica'' :Demon:

#39479 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 August 2016 - 03:25 PM

La multi ani pentru sarbatorit Geany, daca nu ma insel a fost si zua lui Alex asa ca urari de bine si sanatate pentru amandoi!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#39480 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 August 2016 - 08:51 AM

Buna dimineata , la noi e o saptamana varateca si frumoasa.
Sper ca nu e nimeni in zona Pescara unde a fost cutremur.
O zi faina sa avem

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1972
  • 1973
  • 1974
  • 1975
  • 1976
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic