Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • 2038
  • 2039
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40721 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 October 2018 - 08:09 PM

Vezi postareadragos, la 19 October 2018 - 07:43 PM, a spus:

Doamna, multi ani fericiti si sanatosi impreuna!

Multumesc frumos! :rolleyes: la fel va doresc si voua tuturor! (liniste sufleteasca alaturi de cei dragi)ma simt f. bine in mijlocul vostru si f. mandra sa va pot numi prietenii mei,imi sunteti cu totii f. dragi,si tin si eu f. mult la voi asa cum mi-ati demonstrat si voi in nenumarate randuri =))

#40722 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 October 2018 - 09:27 PM

La multi ani Geany, sa fiti fericiti si sanatosi!

#40723 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 October 2018 - 09:31 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 October 2018 - 09:27 PM, a spus:

La multi ani Geany, sa fiti fericiti si sanatosi!

La fel si voua,va urez,din suflet! :rolleyes: =))

#40724 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 20 October 2018 - 05:15 AM

La multi ani Geany!

Interesant articol Carmella.
Eu va spionez din umbra. Tare im placeti si era pacat daca se pierdea forumul.

#40725 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2018 - 08:04 AM

Vezi postareaWowerful, la 20 October 2018 - 05:15 AM, a spus:

La multi ani Geany!

Interesant articol Carmella.
Eu va spionez din umbra. Tare im placeti si era pacat daca se pierdea forumul.

Merci la fel! :rolleyes:

#40726 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 26 October 2018 - 09:16 PM

am "gatit" si eu :occasion14: ... asta mi-a fost cina
sa-mi fie de bine :toothy9;

Fisier atasat  20181026_181931551.jpg (60.06K)
Number of downloads: 0
fiica dacilor

#40727 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2018 - 10:25 PM

Imi vine sa intind mana si sa apuc :105:

Hahaha! sigur ca asteptati povestea,ei bine am o poveste si pt. gogosarii cu branza,indiferent daca ma credeti sau nu e f. adevarata ,la fel ca si celelalte de altfel....Incepe ashea',pe vremuri,dupa ce eu si domnul Geany am absolvit liceul,ne-am gasit locuri de munca pasagere,de la vandut felicitari de sarbatori prin centru,la vandut la masute ,prin ploaie ,frig si ger,cand nu statea nimeni si erau locuri libere,ca sa mai facem si noi un banut,si toamna,ne placea sa colindam padurile in cautare de ghebe,astea nu erau pt. vanzare ci doar pt. noi,alaturi de mama le faceam zacusca,puneam la borcane la sare,si la congelator,dar in acea perioada ne si faceam pofta de ghebe prajite cu mujdei de usturoi si mamaliguta,deja viitorul domn Geany era nelipsit din casa de la noi,(intre noi fie vb.)mama nu era chiar in al noualea cer,ca ea visa sa gasesc pe cineva cu o situatie materiala cel putin f. buna =)) ,si eram chiar f. norocosi la ghebe,am gasit chiar si cu sacul,alti bureti nu cunoastem doar ghebele ,nu am avut niciodata probleme,ele apar cel mai tarziu si nu se otravesc prin polenizare de la altele din simplul motiv ca nu prea mai sunt altele la acea ora,dar pt. siguranta mama mereu le oparea cu o ceapa intreaga,(se spune abar' n-am cat de adevarat o fi,ca daca se inegreste ceapa e cel putin una nebuna' pe acolo si nu sunt bune),si vine intr-o zi o prietena la mine,Lili,si spune ''vaii ce frumos miroase! ce ati gatit?!..mama se ofera imediat sa-i ofere o portie de ghebe cu usturoi si mamaliguta...la care Lili spune''mie imi plac f. mult,dar imi e frica sa nu fie otravitoare''....Aaa!! ii zic eu,stai linistita ca are mama o metoda infailibila,le opareste cu o ceapa si daca nu se inegreste ceapa sunt ok''...mananca Lili cu pofta si vine mama sa ia farfuria goala,si razand ii spun mamei de temerile lui Lili,si cum am linistito eu,la care mama f. senina zice'' Aaa!! chiar,am uitat de data asta sa pun ceapa '' ... =)) Lili se facuse deja verde-albastra ca mancase totul cu o pofta =)) mereu rad cu mama despre asta...Si ajung si la povestea cu gogosarii cu branza,colindand in padure pe dealuri cu domnul Geany,normal ca ni se facea o foame de numa,asa ca domnul Geany era meticulos inca de pe atunci (armata i s-a potrivit manusa mai apoi),lua cu el un rucsacel,in care punea un briceag,un bidon de apa ,biscuiti ,si de mancare,ce se poate manca la padure,si o data am avut gogosar cu branza,fix ca Bris' de aici si amintirea (imi pare rau ca doarme deja domnul Geany ca ii reaminteam si lui,sper sa nu uit maine),si se nimerise gogosarul iute,ca mai sunt si dintrastia,mie imi plac de numa aia iuti,si de foame cum am mancat asa cu pofta si cu mana,am dat si pe la ochi,si aveam o fatza ma usturau toate celea de numa,ochii,nasul,buzele umflate si rosii de spuneai ca eram botoxata' ,eram un spectacol ce sa mai,in mijlocul padurii,nu o sa uit niciodata gogosarul ala,dar tot imi plac :occasion14:

Asa ca Bris' ma servesc virtual :toothy9;

Eu azi am avut fasole batuta cu carnati...mai-mai ce ar mai fi mers niste gogosari picanti =))

#40728 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 October 2018 - 11:20 PM

Geany, mai întîi intru aici pentru poveștile tale, sper să scoți din tolbă în continuare cît mai multe amintiri :toothy9;

Prima dată toamna asta am făcut supă de dovleac :occasion14: bună tare! Cu crutoane de pîine prăjite în tigaie, după ce mai înainte le-am băgat într-o pungă de plastic cu puțin ulei de măsline și cimbru uscat și le-am agitat bine, să se ungă puțin. S-au și aromatizat, și s-au și crocantizat mai bine decît la cuptor. Și crap dat prin mălai și prăjit simplu în tigaie, cu mujdei.

Aceasta postare a fost editata de Carmella: 26 October 2018 - 11:33 PM

#40729 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2018 - 11:59 PM

Vezi postareaCarmella, la 26 October 2018 - 11:20 PM, a spus:

Geany, mai întîi intru aici pentru poveștile tale, sper să scoți din tolbă în continuare cît mai multe amintiri =))

Prima dată toamna asta am făcut supă de dovleac :toothy9; bună tare! Cu crutoane de pîine prăjite în tigaie, după ce mai înainte le-am băgat într-o pungă de plastic cu puțin ulei de măsline și cimbru uscat și le-am agitat bine, să se ungă puțin. S-au și aromatizat, și s-au și crocantizat mai bine decît la cuptor. Și crap dat prin mălai și prăjit simplu în tigaie, cu mujdei.

Paii!! de multe ori mi se rascolesc aceste amintiri,doar de la o imagine sau de la o reteta,etc...abar' n-am' ...sunt sigura ca nu doar eu le am, si voi le aveti,doar ca eu le si scriu/impartasesc cu voi,sunt convinsa ca toti avem o poveste unica de viata,doar ca unii o pot scrie altii nu,din motive de confidentialitate,sau cine stie ?! eu sunt o vorbareata de felul meu,vb. mult,n-am ce sa fac in aceasta privinta =)) ideea e sa nu vb. mult si prost,ca sa nu afectez cumva forumul,cand voi mai avea ceva de spus cu siguranta va voi spune,dar sa ma credeti pe cuvant nu asi minti sau inventa lucruri doar ca sa ma aflu in treaba ,chiar e despre viata mea sau amintirile mele ,care chiar sunt mai mult sau mai putin aventuroase' :occasion14: asta sunt eu 'Take it or leave it'' r:lol:

Dovleac in multe moduri facea doar bunica,si placinta si copt etc,dar de mancat nu manca decat tata ,acum cu gusturile de acum,tare asi mai incerca dar nu mai am cum ca bunica nu mai e,iar hunii mei nu vor :105:

#40730 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 October 2018 - 12:06 AM

geany botoxată cu gogoșar Imagine postata Imagine postata

eu am făcut varza cu carne de care spuneam, am și poză dar nu i-a venit încă rândul. ieri și azi am mâncat omletă umplută/rulată cu ... varză. imi place la nebunie

#40731 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 October 2018 - 12:23 AM

Vezi postareaDexter, la 27 October 2018 - 12:06 AM, a spus:

ieri și azi am mâncat omletă umplută/rulată cu ... varză. imi place la nebunie

pai detaliaza si tu

#40732 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 October 2018 - 09:03 AM

geany botoxată cu gogoșar :occasion14: =))

Hahaha! daa!! pe principiul ''splendoare in iarba'' eu eram ''splendoare in codru'' :toothy9; =)) ma uitasem in oglinjoara si chiar am vazut cum mi-ar fi stat asa cu bot,ca tot se poarta acum...bbrr!!! ma lipsesc bucuroasa !!! :105:

#40733 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 October 2018 - 09:07 AM

Va reamintesc (asa cum am facut mereu dealtfel),ca la noapte se trece la ora de iarna, dam ceasurile inapoi cu o ora ,ora 4 devenind ora 3 https://stirileprotv...i-cu-o-ora.html :occasion14:

#40734 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2018 - 12:10 PM

Mda'! cica trebuia sa dormim mai mult,o ora in plus ,Pppff!!! :occasion14: Chiar la schimbarea orei a fost cutremur,5,8 grade,pe noi la etajul 5 ne-a zgaltait destul de bine,ne-am trezit toti,apoi hunii s-au intors pe partea cealalta bine-merci,dar pe mine sa ma mai ia somnul ioc,pana-n zori :toothy9; asa ca gluma asta mi se potriveste manusa..

Fisier atasat  44953694_1908184569289762_91188391986593792_n.jpg (21.74K)
Number of downloads: 0

:105:

Acum fac un pui cu sos(ostropel) cu piure si salata de varza ,asa ca asta e meniul pe azi,cine are reclamatii sa vina la mine =))

#40735 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2018 - 12:26 PM

Si mai am una :toothy9; ,dupa ce posteaza toti in :occasion14: pe facebook,cu ati simtit cutremurul?!'',cat de mare a fost'' etc,cica intra si D-zeu si posteaza'' Hahaha! V-ati c***t (scuzati limbajul dar asa e gluma) putin pe voi ha'?! a fost o gluma cu schimarea orei,si ca dormiti o ora mai mult! Hai mah' ce v-ati ofuscat ashea'?! voi nu mai stiti de gluma?! LOL.... :105: =))

#40736 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 October 2018 - 03:39 AM

Vezi postareaAdriana, la 27 October 2018 - 12:23 AM, a spus:

ieri și azi am mâncat omletă umplută/rulată cu ... varză. imi place la nebunie

pai detaliaza si tu

varza tăiată o "frig" in wok cu carnea pe care am rumenit-o un pic in prealabil. am folosit cap de piept, cred că așa se cheamă. las totul pe foc, sub capac și cu un pic de apă pînă se fac amîndouă.
și pun un pic de... sos de soia. pentru culoare și pentru gust.

a doua zi am făcut omletă simplă și pe jumate a pus varză după care am indoit-o/rulat-o.

#40737 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 October 2018 - 09:17 AM

Vezi postareaCarmella, la 26 October 2018 - 11:20 PM, a spus:

Geany, mai întîi intru aici pentru poveștile tale, sper să scoți din tolbă în continuare cît mai multe amintiri :occasion14:
Și eu la fel, pe aici dau mai întâi. Așa îmi beau cafeaua dimineață la birou.

#40738 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 October 2018 - 09:30 AM

Buna dimineata.
Geany fenomenala ca de obicei 😘
La mine soare, frumos afara. Pacat ca saptamana trecuta cand am avut concediu a fost vreme urata.
Sa aveti o zi superba ca voi 😘😘😘

#40739 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2018 - 11:29 AM

Va pup si eu :toothy9; :105:

Poate mai intrati pe aici cand mai aveti timp macar pt. un salut :occasion14:

#40740 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 October 2018 - 01:01 PM

Vezi postareaDexter, la 29 October 2018 - 03:39 AM, a spus:

a doua zi am făcut omletă simplă și pe jumate a pus varză după care am indoit-o/rulat-o.

mersi :occasion14:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2035
  • 2036
  • 2037
  • 2038
  • 2039
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic