Imi vine sa intind mana si sa apuc
Hahaha! sigur ca asteptati povestea,ei bine am o poveste si pt. gogosarii cu branza,indiferent daca ma credeti sau nu e f. adevarata ,la fel ca si celelalte de altfel....Incepe ashea',pe vremuri,dupa ce eu si domnul Geany am absolvit liceul,ne-am gasit locuri de munca pasagere,de la vandut felicitari de sarbatori prin centru,la vandut la masute ,prin ploaie ,frig si ger,cand nu statea nimeni si erau locuri libere,ca sa mai facem si noi un banut,si toamna,ne placea sa colindam padurile in cautare de ghebe,astea nu erau pt. vanzare ci doar pt. noi,alaturi de mama le faceam zacusca,puneam la borcane la sare,si la congelator,dar in acea perioada ne si faceam pofta de ghebe prajite cu mujdei de usturoi si mamaliguta,deja viitorul domn Geany era nelipsit din casa de la noi,(intre noi fie vb.)mama nu era chiar in al noualea cer,ca ea visa sa gasesc pe cineva cu o situatie materiala cel putin f. buna

,si eram chiar f. norocosi la ghebe,am gasit chiar si cu sacul,alti bureti nu cunoastem doar ghebele ,nu am avut niciodata probleme,ele apar cel mai tarziu si nu se otravesc prin polenizare de la altele din simplul motiv ca nu prea mai sunt altele la acea ora,dar pt. siguranta mama mereu le oparea cu o ceapa intreaga,(se spune abar' n-am cat de adevarat o fi,ca daca se inegreste ceapa e cel putin una nebuna' pe acolo si nu sunt bune),si vine intr-o zi o prietena la mine,Lili,si spune ''vaii ce frumos miroase! ce ati gatit?!..mama se ofera imediat sa-i ofere o portie de ghebe cu usturoi si mamaliguta...la care Lili spune''mie imi plac f. mult,dar imi e frica sa nu fie otravitoare''....Aaa!! ii zic eu,stai linistita ca are mama o metoda infailibila,le opareste cu o ceapa si daca nu se inegreste ceapa sunt ok''...mananca Lili cu pofta si vine mama sa ia farfuria goala,si razand ii spun mamei de temerile lui Lili,si cum am linistito eu,la care mama f. senina zice'' Aaa!! chiar,am uitat de data asta sa pun ceapa '' ...

Lili se facuse deja verde-albastra ca mancase totul cu o pofta

mereu rad cu mama despre asta...Si ajung si la povestea cu gogosarii cu branza,colindand in padure pe dealuri cu domnul Geany,normal ca ni se facea o foame de numa,asa ca domnul Geany era meticulos inca de pe atunci (armata i s-a potrivit manusa mai apoi),lua cu el un rucsacel,in care punea un briceag,un bidon de apa ,biscuiti ,si de mancare,ce se poate manca la padure,si o data am avut gogosar cu branza,fix ca Bris' de aici si amintirea (imi pare rau ca doarme deja domnul Geany ca ii reaminteam si lui,sper sa nu uit maine),si se nimerise gogosarul iute,ca mai sunt si dintrastia,mie imi plac de numa aia iuti,si de foame cum am mancat asa cu pofta si cu mana,am dat si pe la ochi,si aveam o fatza ma usturau toate celea de numa,ochii,nasul,buzele umflate si rosii de spuneai ca eram botoxata' ,eram un spectacol ce sa mai,in mijlocul padurii,nu o sa uit niciodata gogosarul ala,dar tot imi plac
Asa ca Bris' ma servesc virtual
Eu azi am avut fasole batuta cu carnati...mai-mai ce ar mai fi mers niste gogosari picanti