Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2044
  • 2045
  • 2046
  • 2047
  • 2048
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40901 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 December 2018 - 11:33 AM

Buna dimineata! Servesc o cafeluta cu mare dtag, eu va aduc panettone mai acuş.

Fisier atasat  20181215_105015.jpg (101.22K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  20181215_105402.jpg (104.59K)

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 15 December 2018 - 11:58 AM

#40902 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 December 2018 - 12:01 PM

Aoleu Any, asta-i crima cu premeditare! =(( :sm2: :sm2: :help: :drool:

#40903 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 December 2018 - 01:42 PM

Noi am inceput devreme degustarea, nu astept Craciunul niciodata. Suntem la al treilea.

#40904 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 December 2018 - 01:49 PM

Vezi postareaEataly, la 15 December 2018 - 12:01 PM, a spus:

Aoleu Any, asta-i crima cu premeditare! =(( :sm2: :sm2: :help: :drool:

Subscriu!!! Mama ce m-as infrupta din ea!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40905 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 16 December 2018 - 02:11 AM

Wow, ce bine arată panetonele! Merge perfect la cafea.
Mulțumim de urări! Azi am avut și petrecerea juniorului, pana la anul in Decembrie nu mai fac nimic!

#40906 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 December 2018 - 08:54 AM

Waauu panneettoonnnee!!!! :help: mie imi place cel mai mult cel clasic cu fructe confiate,dar si astea cu crema cu ciocolata cu etc ,e criimmaa!! :drool:

La noi a nins ieri,azi e intunericios si frig,cred ca vine preotul cu ajunul(ca la alte scari am vazut afisat la noi nu,am niste vecini de pus la rana,cred ca un uom' de bine a smuls afisul :sm2: ) eu oricum il astept cu drag :sm2:

Cam aste,predau legatura,si va urez o duminica minunata sa o petreceti asa cum va doriti =(( :-*

#40907 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 11:22 AM

Bonjourica, guys!

Mai intai, cafele si croissants la tot poporul -mai bine spus, la voi, cei din linia intai, care ati (men)tinut forumul in viata, global fusion :drool: Multumesc!

Fisier atasat  33b45955d5ad0141b8f8ba6447eed437.jpg (72.56K)

Fisier atasat  0041f2ed7c2ad818206ac5cb82e027a3.jpg (64.02K)
Fisier atasat  a6a78f8781075d63c384d55c8d44db8a.jpg (95.11K)
Apoi: dati si voi , va rog, cu un val de energie pozitiva inspre mine, va rog, ca vad ca iar mi s-au blocat planetele Imagine postata Stau cu ditamai pachetul pregatit, unde am tot ce trebuie pentru scurta vizita acasa, inclusiv cadouri, hainele mele de iarna, asta pentru ca nu pot sa iau tot bagajul cu mine. De luni am dat telefon la firma sa le ridice, vineri m-ao contactat ca vin - de regula ajung pe la miezul noptii. De atunci nici un semn. Stau cu o plantatie intreaga de morcovi, stiti voi unde Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40908 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 11:33 AM

Sper sa vina,iti tin pumnii , nu vreau sa te dezamagesc dar eu am avut in trecut niste experiente de-a dreptul horror cu firme neserioase,ca sa nu vb. urat asa de dimineata! :drool:

#40909 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 16 December 2018 - 12:13 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 December 2018 - 08:34 PM, a spus:

Hello Boni :drool:
Any, te pup! Imagine postata

Lori, sper ca ai reusit sa trimiti pachetul.Imagine postata

Salutari tuturor. Imagine postata

#40910 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 05:57 PM

Nope...pana acum nu a mai dat nimeni nici un semn, iar eu am sunat intr-o veselie... Parca vad ca ma duc in tara doar cu ce am pe mine Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40911 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 07:14 PM

Bafta multă Lori! E fain ca din Europa se pot trimite cu diverse servicii pachete in țara, păcat ca nu puteți avea baza pe ei ca vin și fac ceea ce promit.

#40912 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 09:15 PM

Girlz, pana acum firma a facut-o pe mortu-n popusoi...daca stiti vorba asta moldovineascî. Ca si ei is di la Faltisheni.
So, ok, incep sa ma regrupez...chestia e ca tot ce inseamna cadou s.a.m.d. e in bagajul mare. Acum nah, oamenii sper sa se bucure de cadouri si la final de ianuarie, daca astia nu mai ajung pana plec eu...dar ce ma fac eu ca nu am voie parfumuri, cosmeticale alea alea in bagajul de mana? Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40913 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 10:35 PM

Lori deci te duci la zapada maica. A nins de-a rupt acasa, mi-a trimis mama poze.
Noi azi am avut o zi super plina, am plecat de acasa pe la 11, ne-am intors seara dupa 6.
Plimbat juniorul cu motocicleta lui in centru, apoi intalnire cu Mos Craciun, apoi am facut-o si eu pe mortu-n papuşoi si ne-a scos dl. Any la restaurant la pranz -_- , ca la ora 1 ce mancare sa mai faci?
Luasem un iepure pe azi si aveam planuri mari, etc, o las pe maine.
Apoi plimbare la mare, jocuri, masinute, etc. Apoi juniorul a trebuit sa aleaga intre nutella party in centrul targului si centru comercial. El e practic baiatu' ca mămicasa, asa ca a ales centrul comercial :D .
Deci sunt rupta.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 17 December 2018 - 12:18 AM

#40914 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 December 2018 - 10:47 PM

Dap' asa e Laponel,la noi a nins si ieri si azi,e ceva zapada,nu stiu cat o sa dureze pana s-o transforma iar in fleshcaraie ca desi e frig nu e gerul ala gros sa o tzina,au urat deja si ursii printre blocuri,tare frumosi au fost,preotul nu a venit inca dar il asteptam ,deja mai e o saptamana pana la craciun si se simte,magazinele pline,coada si la macelaria mea cea mica,unde de obicei nu e mai nimeni dimineata cel putin ,mai ales in post,lumea ia carne sa amestece cu ce au de la porc sa faca ,carnatii ,toba,sa afume, etc -_-

#40915 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 07:37 AM

Mai intai de toate, trezirea Imagine postata ! Iar e inceput de saptamana! Imagine postata Poate imi explica si mie careva de ce e iar inceput de saptamana? Ca mai ieri era parca tot luni...
Cafea, anyone?

Fisier atasat  dd336b668ed8091d83444dd6b00545a4.jpg (53.68K)

Vezi postareaany_annette, la 16 December 2018 - 10:35 PM, a spus:

Lori deci te duci la zapada maica. A nins de-a rupt acasa, mi-a trimis mama poze.

Pssshhhhhhh! Do not even mention it. Poate ma razgandesc in ultimul moment si ma vezi ca-mi iau un bilet in Seychelles Imagine postata
Geany...cum adica ursii? La ora asta? Pai mai sunt aproape doua saptamani pana la Anu' Nou.

Va urez la toate si toti un inceput de saptaman cat mai lin -_-
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#40916 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 08:01 AM

Daa!! la noi asa e in fiecare an!..Isi fac incalzirea?! :D

Buna dimineata si o saptamana minunata tuturor! -_- :D

#40917 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 03:38 PM

Ia si o caprita pt. tine Laponel prima poza nu am prins ca era in dreptul crengilor de la copac dar macar vezi decorul de la fereastra mea de fix acum

Fisier atasat  SAM_7240.JPG (69.62K)

Stinghera dar galagioasa avea papagal -_-

Fisier atasat  SAM_7241.JPG (56.79K)

Fisier atasat  SAM_7242.JPG (39.49K)

In seara asta vine si preotul cu ajunul,inca e tarziu ca la noi o ia de obicei inca de la mos Nicolaie :D

#40918 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 05:00 PM

Nu am mai fost de sarbatori acasa cam din 2008...
Ne gandeam zilele astea ca o sa trebuiasca sa ne organizam ca la un moment dat sa il ducem pe cel mic sa vada si el traditiile neamului..

In alta ordine de idei e luni si in sfarsit ma relaxez la servici. Imi savurez a doua cafea a zilei- haha! Viata de parinte- te bucuri ca a venit ziua de luni ca sa mergi in sfarsit la un loc cu liniste.

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 17 December 2018 - 05:01 PM

#40919 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 05:45 PM

Vezi postareaWowerful, la 17 December 2018 - 05:00 PM, a spus:

Ne gandeam zilele astea ca o sa trebuiasca sa ne organizam ca la un moment dat sa il ducem pe cel mic sa vada si el traditiile neamului..

In alta ordine de idei e luni si in sfarsit ma relaxez la servici. Imi savurez a doua cafea a zilei- haha! Viata de parinte- te bucuri ca a venit ziua de luni ca sa mergi in sfarsit la un loc cu liniste.

Nici noi nu am fost inca de Craciun cu juniorul, frigul din Romania ma sperie efectiv.

A venit ziua de luni, dar acusica vine vacanta -_- .

Lori, au venit dupa pachet? Tu cand pleci?

#40920 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 December 2018 - 06:54 PM

Eu din 2007...am emotii, nici nu mai dorm noaptea cum trebuie. Sper sa fie bine:) Uneori ma gandesc ca vreau sa ma intorc de tot in Romania. Voua va trece prin cap asa ceva? Ce ziceti, am luat-o pe aratura?

Vreau sa va spun ca Romfour nu m-a sunat...am rugat-o pe sora mea sa vorbeasca cu firma din tara si i-au spus ca m-au sunat tot weekendul si ca nimeni nu a raspuns Imagine postata O fi vreo strategie noua, stiu eu? De ani de zile vine acelasi sofer care ridica pachetele si mi-a povestit ce conditii de lucru sunt, cam in general la firmele de curierat, nu conteaza cum le cheama. Patronii nu vor sa angajeze lume noua , exploateaza la maxim oamenii pe care ii au. Ori, daca angajeaza, nu rezista cei noi - de regula foarte tineri - pentru ca e munca serioasa nu frecat menta, ca in multe locuri in tara Imagine postata

Eu m-am hotarat sa fiu chill...in fond, ce pot sa fac? Daca ma enervez , si sincer ca nu mai am cu ce, doar nu o sa se teleporteze ditamai pachetoiu. Asa ca am vorbit cu sor, ea zice, bue, pune-ti lenjeria de corp , ca restul gasim noi Imagine postata.

Vezi postareaany_annette, la 17 December 2018 - 05:45 PM, a spus:

Nici noi nu am fost inca de Craciun cu juniorul, frigul din Romania ma sperie efectiv.

A venit ziua de luni, dar acusica vine vacanta -_- .

Lori, au venit dupa pachet? Tu cand pleci?

Asta e ultimul (edit) lucru care ma sperie in tara pe mine...cel mai tare ma sperie sistemul medical si coruptia si jecmaneala. Prea multi tineri care au vrut sa puna ceva pe picioare acolo lasa totul si dispar, pleaca in lumea larga unde vad cu ochii.

Dar exista si inversul medaliei: Nu stiu daca ati auzit de Mike Ormsby, un fel de Caragiale britanic, care traieste de ceva ani in Romania -cand nu are proiecte prin alte colturi de lume. Este un fost jurnalist BBC , cu foarte, foarte mult umor si spirit critic si a scris o mini-cronica a societatii romanesti sub forma de nuvele. V-o recomand din inima, o sa radeti cu un ochi si plangeti cu altul.

Acum este cu sotia lui in Tanzania pentru cativa ani. Azi mi-a spus ca abia asteapta sa revina in tara :D

Si apropos de servicii de curierat si Posta Romana, are o nuvele si despre asta. Bai am ras...si dupa aia am plans de draci, zau!

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 17 December 2018 - 06:56 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2044
  • 2045
  • 2046
  • 2047
  • 2048
  • Ultima »