Wowerful, la 17 December 2018 - 05:00 PM, a spus:
Nu am mai fost de sarbatori acasa cam din 2008...
Ne gandeam zilele astea ca o sa trebuiasca sa ne organizam ca la un moment dat sa il ducem pe cel mic sa vada si el traditiile neamului..
In alta ordine de idei e luni si in sfarsit ma relaxez la servici. Imi savurez a doua cafea a zilei- haha! Viata de parinte- te bucuri ca a venit ziua de luni ca sa mergi in sfarsit la un loc cu liniste.
Eu din 2007...am emotii, nici nu mai dorm noaptea cum trebuie. Sper sa fie bine:) Uneori ma gandesc ca vreau sa ma intorc de tot in Romania. Voua va trece prin cap asa ceva? Ce ziceti, am luat-o pe aratura?
Vreau sa va spun ca Romfour nu m-a sunat...am rugat-o pe sora mea sa vorbeasca cu firma din tara si i-au spus ca m-au sunat tot weekendul si ca nimeni nu a raspuns

O fi vreo strategie noua, stiu eu? De ani de zile vine acelasi sofer care ridica pachetele si mi-a povestit ce conditii de lucru sunt, cam in general la firmele de curierat, nu conteaza cum le cheama. Patronii nu vor sa angajeze lume noua , exploateaza la maxim oamenii pe care ii au. Ori, daca angajeaza, nu rezista cei noi - de regula foarte tineri - pentru ca e munca serioasa nu frecat menta, ca in multe locuri in tara
Eu m-am hotarat sa fiu chill...in fond, ce pot sa fac? Daca ma enervez , si sincer ca nu mai am cu ce, doar nu o sa se teleporteze ditamai pachetoiu. Asa ca am vorbit cu sor, ea zice, bue, pune-ti lenjeria de corp , ca restul gasim noi

.
any_annette, la 17 December 2018 - 05:45 PM, a spus:
Wowerful, la 17 December 2018 - 05:00 PM, a spus:
Nu am mai fost de sarbatori acasa cam din 2008...
Ne gandeam zilele astea ca o sa trebuiasca sa ne organizam ca la un moment dat sa il ducem pe cel mic sa vada si el traditiile neamului..
In alta ordine de idei e luni si in sfarsit ma relaxez la servici. Imi savurez a doua cafea a zilei- haha! Viata de parinte- te bucuri ca a venit ziua de luni ca sa mergi in sfarsit la un loc cu liniste.
Nici noi nu am fost inca de Craciun cu juniorul,
frigul din Romania ma sperie efectiv.
A venit ziua de luni, dar acusica vine vacanta

.
Lori, au venit dupa pachet? Tu cand pleci?
Asta e ultimul (edit) lucru care ma sperie in tara pe mine...cel mai tare ma sperie sistemul medical si coruptia si jecmaneala. Prea multi tineri care au vrut sa puna ceva pe picioare acolo lasa totul si dispar, pleaca in lumea larga unde vad cu ochii.
Dar exista si inversul medaliei: Nu stiu daca ati auzit de Mike Ormsby, un fel de Caragiale britanic, care traieste de ceva ani in Romania -cand nu are proiecte prin alte colturi de lume. Este un fost jurnalist BBC , cu foarte, foarte mult umor si spirit critic si a scris o mini-cronica a societatii romanesti sub forma de nuvele. V-o recomand din inima, o sa radeti cu un ochi si plangeti cu altul.
Acum este cu sotia lui in Tanzania pentru cativa ani. Azi mi-a spus ca abia asteapta sa revina in tara
Si apropos de servicii de curierat si Posta Romana, are o nuvele si despre asta. Bai am ras...si dupa aia am plans de draci, zau!
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 17 December 2018 - 06:56 PM