Lapona Enigel, la 11 June 2019 - 06:48 PM, a spus:

https://www.abnehmen...hormon-leptin/#
Cica injectiile sunt scumpe, e destul de controversata metoda, o sa incerc sa traduc informatiile principale cand am timp.
Mai intai sa citesc eu in liniste si sa vad ce si cum.
Am citit si eu un pic- nu din sursa ta. Nu ma declar experta dar din ce am inteles eu, tratamentele cu leptina ( alea facute de doctori pe voluntari ) nu prea au functionat pe humanoizi. Initial se credea ca persoanele cu obezitate au o producte scazuta de leptina dar se pare ca lucrurile nu prea stau asa. Sunt si cazuri rare de persoane ale caror organism chiar nu produce acest hormon defel si la ei a functionat tratamentul.
Cum exista rezistenta la insulina, asa exista si rezistenta la leptina, iar cele doua merg mana in mana.In rezistenta la leptina- nivelul de leptina e ridicat, adica celulele grase sunt pline/satule si transmit mesajul corect spre creier, doar ca semnalul nu ajunge la destinatie si creierul se simte flamand. Obezitatea = infometarea creierului.
Asadar la creier trebuie lucrat- pilula magica inca nu a fost inventata. Din nou concluzia este - mai putin zahar ( de orice fel) si disciplina.
Sa zici si ce ai aflat tu. Chiar sunt curioasa.